back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Ministerstvo dopravy chce, aby sa na R1 pri Seredi dočasne jazdilo zadarmo

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ministerstvo dopravy SR /  Pre uzavretie mosta v Seredi chce Ministerstvo dopravy SR vyňať zo spoplatnenia úsek R1. Konkrétne ide o časť od prípojky Sládkovičovo po prípojku Dolná Streda. Motoristi prechádzajúci týmto úsekom tak nebudú musieť mať platnú diaľničnú známku. Zmenu ešte musí odsúhlasiť polícia.

„Chceme vyjsť v ústrety Seredčanom, ktorým uzavretý most výrazne skomplikoval život. Verím, že táto dočasná výnimka by prispela k zlepšeniu dopravnej situácie počas úplnej uzávery mosta nielen v Seredi, ale aj v okolí,“ vyzdvihol minister dopravy SR Pavol Lančarič.

Ministerstvo dopravy, respektíve Národná diaľničná spoločnosť, musia teraz o stanovisko požiadať Prezídium policajného zboru.

„Zo zákona má polícia na vyjadrenie 30 dní, urobíme však všetko pre to, aby nám poslali svoje stanovisko čo najskôr. Samozrejme, veríme, že bude súhlasné,“ dodal štátny tajomník ministerstva dopravy Jaroslav Kmeť.

Most v Seredi uzavrela SSC z dôvodu jeho havarijného stavu. Prejazd cez rýchlostnú cestu R1 by súčasné obchádzkové trasy skrátil približne o polovicu. Zo spoplatnenia by bol dočasne vyňatý úsek R1 od prípojky Sládkovičovo, križovatka diaľnice R1 a cesty I/62, po prípojku Dolná Streda, križovatka diaľnice R1 a cesta I/35, resp. II/507.

zdroj: Ministerstvo dopravy SR
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Pokiaľ tam nie sú kamery, tak sa to samozrejme dá…tiež pokiaľ ťa nezastavia diaľničiari…v tom prípade je to za 150€

  2. Takže ľudia čo nemali diaľnicnu známku a preto momentálne uprednostňovali hromadnú dopravu do práce teraz môžu nastartovať svoje tátoše ktoré pozaparkovávali po celej Serede a ešte len potom to bude zaujímavé 😉 Namiesto toho aby štát urýchlene riešil most tak on sa ide vlastne zlutovať a dovoliť občanom aby nemuseli v tejto situácii platiť 500 metrový úsek.
    Ešte že máme takú úžasnú a dobrosrdečnú vládu.

  3. Šak keď zatvárali most povedali že behom mesiaca ho spevnia a budú môcť chodiť ciklysti aj pešo a nič nerobia dávam tomu že tak za 2roky začnú🤣🤣🤣

  4. Za 5 rokov sa nic neudialo vo vystavbe noveho mosta napriek tomu, ze bol znamy havarijny stav. Za 5 rokov ho mozno zburaju, za dalsich 5 mozno postavia…. 🙂

  5. ano mesto nikdy nebude na úrovni solky.oni to robiť nevedia.ani článok tá pani nenapíše dobrí.majko to robí dlho a aj dobre.oni mali od majka kúpiť tú stránku čo vytvoril, lebo tá je aktuálna a nie mesto

  6. Moc bi som nevyskakoval lebo táto banda nemá nanič peniaze a za chvíľu zdania aj vzduch čo dychame

  7. Dievča zlaté bež ty späť do ZŠ… nedá mi však neopýtať sa či nejdeš do kyna? (Napísal som to tak aby si tomu porozumela 😉)

  8. Pre ich nečinnosť, ktorá trvá viac ako 30 rokov, majú ľudia doplácať? Čo robili 30 rokov, že takto nechali zdevastovať nie len náš most, ale po celej republike? Keby ich boli postupne opravovali, mohli sme byť bez týchto problémov, ktoré sa len nabaľujú. A ešte ťahajú od ľudí peniaze za tento úsek, čo žaba preskočí a čo zavinili oni a naťahujú čas od znepoplatnenia? Nie nadarmo sa hovorí, že štát je naväčší zlodej.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované