back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Kategória U12 vezie z medzinárodného turnaja v Umagu zlaté medaile

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

ŠKF Sereď /  V dňoch 21.-25.júna sa mladší žiaci kategórie U12 zúčastnili medzinárodného turnaja Jadran Cup v Chorvátskom Umagu. Po príchode v stredu si užili voľný deň pretože vo štvrtok a v piatok prebiehali zápasy v skupinách. Postupne sme narazili na obhajcu titulu České mužstvo R.D.R. Akademie, ktoré sme vysoko porazili (8:0) a naštartovali sa. Druhým súperom vo štvrtok bol tím Boskovice, nad ktorým sme rovnako na nulu zvíťazili 5:0. Po dvoch zápasoch sme sa vybrali okúpať do mora, pochutili si na výbornom jedle a pripravili na druhý hrací deň. V piatok na nás čakali nepríjemní Maďari Soroksár Budapešť. Tento zápas sme si prehrali viac v hlavách ako na ihrisku (2:4). Chlapci sa zľakli početnej diváckej kulisi z Maďarska a to rozhodlo. Posledný zápas skupiny sme hrali proti Loreto FC Academy Milano z Talianska. Zápas o všetko pre obe mužstvá sme napokon 1:0 vyhrali a postúpili do Finále. Po zápasoch nasledovala zaslúžená regenerácia v mori.

Finále sa hralo v sobotu na obed v 37 stupňovej úmornej horúčave. Naši chlapci nechali v zápase opäť proti Soroksáru Budapešť (v semifinále sme s nimi prehrali) srdce, dušu, bojovnosť a všetky sily čo im zostali. Na maďarských divákov sme ich v hlavách pripravili, rovnako aj takticky na hru súpera. V riadnom hracom čase (všetky zápasy sa hrali 2×15.minút na šírku ihrisku 7+1) skončilo Finále 0:0. Treba podotknúť, že súper zahrával v 12.minúte 1.polčasu pokutový kop ale my sme v sobotu mali v bráne čarodejníka Alexeja Mikulca (ešte o ňom bude reč), ktorý penaltu bravúrne zneškodnil. A po výsledku 0:0 sa šlo do penaltových rozstrelov. Po tri penalty každý tím. My sme hneď prvú nepremenili. Všetký ostatné sa premenili až kopal súper svoju tretiu penaltu. Ak by Soroksár strelil gól zápas by sme prehrali. Nastrelili však brvno našej brány a pokračovalo sa ďalej až do 8 série. V nej Dominik Kramár strelou k tyčke nedal brankárovi šancu a v tej chvíli sme verili, ze Ajko Mikulec už ďalšiu za chrbát nepustí (dohromady chytil 1 penaltu v zápase a 3 v rozstrele!!!) a veru nepustil. Pokutový kop vyrazil a prepukla obrovská radosť hráčov, trénerov, rodičov priamo na ihrisku. Bola to neuveriteľná úľava po tak naročných zápasoch dvihnúť ušatú trofej nad hlavy.

Najlepším hráčom nášho tímu sa stal jednoznačne brankár Mikulec, ktorý v 4 zápasoch (8:0, 5:0, 1:0, 0:0) z 5 ani raz neinkasoval!!! Klobúk dole pred defenzívnou prácou celého tímu počas turnaja.

 

Výsledky Jadran Cup 2023:

RDR Akademie – ŠKF 0:8, Góly: Vydarený 3, Kramár a Okoločanyi po 2, Mudroch

- Článok pokračuje pod reklamou -

Boskovice – ŠKF 0:5, Góly: Vydarený 2, Kolišťanik, Ďuriš, Mudroch

ŠKF – Soroksár 2:4, Góly: Okoličányi, Takáč

Loreto Milano – ŠKF 0:1, Gól: Mudroch

 

Finále Jadran Cup 2023 U12:

Soroksár Budapešť – ŠKF 0:0, 5:6 po penaltách

Penalty: My sme nedali 0:0, Súper dal 0:1, Vydarený dal 1:1, Súper dal 1:2, Okoličányi dal 2:2, Súper nedal 2:2.

Nasledovala takzvaná rýchla smrť: My sme nedali, Súper tiež nie, Mudroch dal 3:2, Súper dal 3:3, Cicák dal 4:3, Súper dal 4:4, Šona dal 5:4, Súper dal 5:5, Kramár dal 6:5, Súper nedal

Zostava ŠKF U12: Alexej Mikulec – Samuel Takáč (kapitán mužstva), Dárius Vydarený, Alex Mudroch, Dominik Cicák, Dominil Kramár, Simon Hrdlica, Adam Ďuriš, Matúš Šona, Jakub Kolišťaník, Michal Božík, Bohuslav Okoličányi

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

Tréneri: Zdenko Hrehor, Michaela Hrehor

Vedúci mužstva: Kamil Vydarený

Projekt realizovaný s podporou mesta Sereď.

 

zdroj: skfseredfutbal.sk
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Bohuslav tatino by bol pyšní…gratulácia celému teamu…klobúčik dole aj trénerom.. len tak ďalej.. skf

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované