back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Zavedenie náhradnej autobusovej dopravy na železničnom úseku Trnava – Galanta

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mestský úrad / Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď /   V piatok 12.5. popoludní prerušil dopravca ŽSR vlakovú dopravu na úseku Sereď – Gáň, dopravcom je zabezpečená náhradná autobusová doprava. Na úseku Trnava – Sereď vlaky premávajú podľa cestovného poriadku. Doprava je riadená operatívne podľa prevádzkových a dopravných možností. Informácie o náhradnej doprave poskytne vlakový personál konkrétneho vlaku.  

 

Dôležité informácie:
• V ŽST Trnava čakajú vlaky na prípoje maximálne 5 minút.
• V Galanta prípojné vlaky nečakajú na NAD.
• V ŽST Sereď NAD spravidla čaká na vlaky od Trnavy, vlaky smer Trnava čakajú maximálne 10 minút na NAD zo smeru Galanta.
• Počas večerných hodín sa bude čakanie vlakov realizovať operatívne podľa aktuálnej situácie.

Pre informácie o konkrétnych spojeniach je vám k dispozícii Kontaktné centrum ZSSK.
Dostupné je denne v čase 8.00 – 20:00 prostredníctvom LIVE CHATU na www.zssk.sk (v pravom dolnom rohu),
NON STOP telefonicky na č.18188 (zo zahraničia +421244858188) alebo na info@slovakrail.sk.

 

zdroj: zssk.sk

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Opatrenie ŽSSK má svoju logiku, postavenú na bezpečnosti cestujúcich a majetku ŽSR a ním prepravovaného materiálu (cargo)
    Ale, nájde sa aspoň jeden optimista, ktorí uverí tomu, že počnúc Po15.5.23 sa dostanú obyvatelia Seredi a školáci z miest na trase GA – TT včas na miesto, kde pracujú či študujú? Grafikon osobnej dopravy síce bude platiť, ako je uvedené, ale ani jeden krát NEBUDÚ dodržané časy odch. resp. prích. !!
    Treba položiť zodpovedným za tento stav otázku: Kto napraví a uhradí škody občanom mesta z tohto titulu?
    Je to ešte dosť čerstvé, ale ešte som nikde nezaregistroval stanovisko gubernátora z TTSK ako zmierniť dopady na obyvateľov Seredi a okolia a jeho angažovanosť pri riešení tohto problému!!! Bude za stav mosta nad železnicou braný niekto na zodpovednosť? Môj odhad: skôr NIE.
    V tv možno občas vzhliadnuť dokumenty o riešení tech. problémov (stavby, rekonštrukcie mostov, veľkých križovatiek,..) na ktorých je zdokumentované, ako sa to dá všetko riešiť. Jeden príklad za viaceré: v Nemecku zrealizovali za necelých 12 mes. rekonštrukciu aj s rozšírením cestného mosta ponad železničnú trať v meste s veľkým počtom obyvateľov za PLNEJ PREVÁDZKY železnice. Samozrejme elektrifikovanej.
    A to chráň nás Boh, od dopravnej nehody na R1, kedy si ako obyčajne pomohli odklonením dopravy cez mesto!!
    Takže naozaj to myslia so začiatkom opravy mosta najskôr v I./2024??

  2. To som zvedava, ci naozaj ich budeme cakat len 10 minut. Treba si uvedomit, ze vlakmi sa dopravuje omnoho viac ludi ako autami, v ktorom kazdom sedi jeden clovek. Nie som nadsena z tohto stavu, neviem kedy sa dostaneme do prace. A co ak niekoho za to vyhodia, moze zalovat SSC? Ved to nechali zajst do krajnosti a na hulvata, na poslednu chvilu uzatvorili. Teraz este chodili po nom stovky aut denne a odrazu sam spadne? Nezmysel.

  3. zaciatok opravy na prvy stvrtrok 2024? bars by! ja tomu neverim, tipujem ze tak este rok k tomu … dufam ze to tak nebude

  4. Ked popod most uz ani nechodi vlak, treba pobliz urobit aspon dreveny prechod cez kolaje pre pesich aj cyklistov.

  5. Dobry den ja cestujem s mojim postihnutym dietatom co je v kociku cestujem z Gãnu do Galanty a z Galanty do Gãnu autobusom a šofér mi povedal ze si mam zlozit kocik a dat ho do kufra ako mozete s jednou rukou kocik skladat a druhou rukou drzat dieta chcem vas poprosit ci by nemohol chodit autobus kde dam kocik prosim vas urobte stym nieco dakujem

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované