back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Informačný web o uzatvorenom moste v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Vzhľadom na situáciu, ktorá sa dotkla stoviek až tisícov občanov uzatvorením mosta ponad železnicu a nutnosť prinášať aktuálne informácie čo najskôr, Seredonline prináša občanom samostatný informačný web, na ktorom nájdete vždy to najdôležitejšie.

 

most.seredonline.sk

 

Zároveň na webe nájdete články a videá týkajúce sa tejto problematiky, z ktorých si každý občan bude môcť urobiť názor na riešenie takto závažného problému kompetentnými osobami a organizáciami.

Na novom webe nájdete aj aktuálnu dopravnú situáciu pre lepšie zorientovanie sa, kedy sa vybrať do mesta bez toho, aby ste v kolóne strávili hodiny.

Veríme, že sumarizácia dôležitých dát pomôže v orientácii každej dotknutej osobe.

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Buďme radi,že máme SOL. Kde by ste si prečítali čo sa deje v meste ? Na informačnej tabuli ? Prosím,komu sa nepáči,nech aspoň nepíše blbosti. Za mňa ďakujem SOL, že ste.

  2. Nebyť SOL tak sa v ten deň ešte na obed nedozviete ze ho idú zavrieť. Vy dementi. Vazte si to co robia, robia to pre vás!!!

  3. Ešteže pri presune z bodu A do bodu B využívam väčšinou (a ak počasie dovolí, tak takmer vždy) dvojkolesového tátoša 🙂 A ako vidím, v najbližších dlhých mesiacoch to bude u mňa vyslovene nutnosť. Síce priamo dotknutý úsek pri jazde do zamestnania nevyužívam, ale hlavne kvôli zhustenej premávke, najmä v čase špičkiek.

  4. Ked popod most ua ani nechodi vlak, treba pobliz urobit aspon dreveny prechod cez kolaje pre pesich aj cyklistov.

  5. Spravte prejazd cez koľaje pri strážnom domku, veď vlaky nechodia.
    Tých pár panelov vytiahnuť nie je problém. Na obyvateľov sa nikdy
    nehľadelo, iba pri voľbách sú dobrí. Bola som v 5000 dedine kde sa cez koľaje chodilo iba k rieke a na pole. Perfektný podjazd, Tu žije a robí množstvo obyvateľov.

  6. Snahy vedenia mesta su, no podla mna si nik so zeleznic nezoberie na zodpovednost povolit prechod cez kolaje aj za predpokladu, ze je DOCASNE zeleznicna doprava v uvedenom useku vylucena.

    Uspech by bol, keby kompetentni „nevideli“ porusovanie predpisov. Problem ale nastane vtedy, ked si pri prechadzani cez kolaje prva babicka vyvrtne clenok alebo udrie koleno.

  7. Prosím vás, zabudli ste na kasarensku k vojakom, ako sa mám dostať do práce, keď tam nejde žiadny autobus, dakujem

  8. Teraz aj ti nemotorovi účastníci sadnú do vlastných vozidiel a cesta na R1 bude upchať až po Sládkovičovo A kde sú tí ekosi čo majú plnú pusu reči keď sa zvýši preprava Treba tam čo najskôr niečo porobiť nech peši a nemotorovi môžu prejsť cez most Odbúra sa polovička vozidiel

  9. Obyvateľka 16. mája 2023, 13:02
    Podpíšete sa pod takéto rozhodnutie? Zo železničiarov to neurobí nikto. Pretože stačí jedno malé zranenie a problém bude mať ten, kto to povolí. Čiže ŽSR. A prečo by to robili, keď aj oni sú poškodení?
    Pura vida 16. mája 2023, 14:50
    Prechádzanie cez koľaje mimo povolené priechody a prechody je porušovanie zákona. A nad to nemá žiadna tabuľa.

  10. naši ženisti pomáhajú celému Slovensku aj iním a zástupcovia mesta ich pomoc odmietli to je čo…

  11. Je problém aby železnica vybudovala zvýšený perón pri cintoríne čiže novú zastávku .Na stanici nastúpiš a vystúpiš pri cintoríne a spät.Si na druhej strane,chodec a bicykel.

  12. 1,5milona? viete si predstavit postavit dom za 1,5mega? to by musel byt luxusny palac,a nie zvyseny prechod cez kolaje,tak max 100tis.ale na slovensku to moze byt aj za 2,5mega.

  13. Miloš to je moc , spraviť zastávku pre vláčik ktorý by pendloval 600 M hore dole predražené.Nastúpiš na stanici a vystúpiš na druhú stranu Serede pri moste.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované