back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Útočník z Váhoviec v nemocnici zraneniam dnes podľahol

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

OTEC NAPADOL SYNA, RODINNÚ TRAGÉDIU VO VÁHOVCIACH POLICAJTI VYŠETRUJÚ

KR PZ Trnava / Polícia prijala včera večer informáciu z linky 112 o incidente v rodine v obci Váhovce, okr. Galanta.

Operačný dôstojník, vzhľadom na závažnosť odovzdaných informácií, vyslal okamžite na miesto najbližšie hliadky zo Serede a aj policajné hliadky PMJ z Trnavy. Okolie domu policajti uzavreli a zabezpečili miesto činu, ktoré si prevzal vyšetrovateľ z Galanty.

Podľa prvotných informácií malo prísť podvečer medzi nevlastným otcom a synom najskôr k slovnej výmene názorov, ktorá sa zmenila na potýčku. 50 ročný muž mal pri hádke pichnúť nožom 25 ročného nevlastného syna do oblasti brucha a spôsobiť mu poranenie pečene.

Po následnom zapojení sa do konfliktu ostatných členov rodiny (manželky a dcéry) mal starší muž nasmerovať nôž aj proti sebe a piatimi bodnými ranami do brucha a hrude si spôsobil viaceré zranenia. Obaja muži skončili nakoniec v nemocniciach. Starší muž zraneniam dnes v nemocnici podľahol.

Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví s následkom ťažkej ujmy na zdraví. Právna kvalifikácia môže byť doplnená ale aj zmenená po objasnení motívu konania a vykonaní potrebných procesných úkonov, ktoré nateraz nie je možné pre zdravotný stav osôb vykonať.

- Článok pokračuje pod reklamou -

– – –

O prípade viac tu:

PRÁVE TERAZ: Tragédia vo Váhovciach

K včerajšej tragédii vo Váhovciach: Najskôr bodol nevlastného syna a následne dopichal sám seba

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ako sorry ale keď niekto verí takej kokotine že niekto sám seba bodne päť krát tak je úplne jebnuty. Je to nemožné čo mordparta aj dokáže a je dosť možné že niekto tu klame .

  2. Je to úplne jedno či sa dobodal sam, alebo sa bránili a dobodali ho. Ak útočil na nevlastného syna, tak ho absolútne neľutujem a členovia rodiny si konecne môžu vydychnut a žiť normalny kludny zivot!!! Na*ebať sa a biť ženu a deti to je naozaj frajerina😤To urobi len zakomplexovaný zbabelec, lebo na chlapov si nedovolí😤

  3. Anon len aby to nebolo opačne kto šikanoval rodinu .osobne som poznal prípad kedy dokonca vlastný syn zobral nôž na rodičov keď mu nechceli dať peniaze na drogy . A pokiaľ viem nevlastný syn mal 25 rokov. ak sa choval nie dobre je možné že nôž použil v obrane a potom sa sám päť krát bodol . Ako sorry ale to nejde ani napísať že 50 ročný len tak bodol 25 ročného a potom päť krát seba .

  4. Je to veĺmi smutné čo sa stalo.Osobne som poznal útočníka a veĺmi dobre.Je to nevysvetliteľný skrat.Nebol to ukážkový syn práve naopak dosť problémový a ešte aj nevlastný.Neospravedlňuje to jeho konanie len sa snažím pochopiť ten jeho skrat.Je mi to nesmierne ĺúto.Budeš chýbať kamarát.🖤

  5. A ešte mi nedá reagovať.Anon Tebe adresujem moje slová.Nebil svoju ženu.Práve naopak.Žili si veĺmi dobre až kým sa neobjavil nevlastný syn.Kto ho poznal dá mi za pravdu.Bol to pracovitý ,dobrý chalan a kamarát.

  6. Anon a že Anonym.asi nemáte čo na robote.Ten chlap niečo dokázal a žil slušný život tak ho neberte do papul.To som vám ešte pekne napísal.

  7. p.majko ked mate charakter.tak bloknite chat.nepatri to.luke bol dobry clovek co vychoval pankcharta. a ten fetoval preto ho vykoply z ds.stalo sa co stalo.doplatil nato pracujuci clovek. a zas nie fetos.dk

  8. Bule aj Menč , aspoň vy dvaja
    píšete ako slušný chlapi . Ďakujem vám správny chlapi a ten Zoli Lukáč alias Luke bol dobrí človek aj celá jeho rodina a teraz ho tu niekto ohovára a už je mŕtvy . Tento ó veľký dobrák ,, podobal sa na Vašeka Patejdla si pred rokmi vzal ženu ktorá mala už vtedy problémové decko malého rozmaznaného budúceho FETMENA ktorí ho teraz asi zabil myslím že to bolo opačne ,asi to začal ,,, myslím to vraždenie a rezanie práve mladý ,, ó magor 💀💀💀😩😞😩

  9. Ak ho zobrali do Galantskej nemocnice, tak to kľudne mohol zostať aj doma. Som ešte nepočula, že by tam niekomu zachránili život.

  10. Pre Majku neviem čo jej v Galante spravili ale muselo to byť niečo hrozne,mňa už dvakrát zobrali hrobárovi z lopaty a som im zato vdacna

  11. Ty kokot.pre Majku luke mal 5 bodnutí.a fetos 1.tak ty doktor z hospital Penta.tak nečuduj sa a narkomani majú viac šťastia ako obyčajný človek.lebo Boh ich chce nechať trpieť na zemi.

  12. A už nepíšte pijicoviny.nechajte ho odísť.bol to dobrý človek.a nevypisujte piii.lebo lachko sa nájde človek čo píše piii.takze už kľud

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované