back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Váhovčan v Seredi odcudzil 18 kusov sadrokartónových tabúľ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mestská polícia Sereď / Príslovie „príležitosť robí zlodeja“ si osvojil občan z Váhoviec, ktorý v pondelok v čase 18:55 hod. na D.Štúra 758 odcudzil 18 ks sadrokartónových tabúľ. Tabule mali občania bytovky uložené pri bytovke, nakoľko im firma vykoná prerábku vo vchode.

Pri nakladaní tabúľ na prívesný vozík si konanie všimla pozorná obyvateľka, ktorá celú udalosť nahlásila na MsP. Na základe týchto informácií, hliadka MsP zistila majiteľa vozidla, ktorého ihneď navštívila v mieste bydliska.

Po príchode na miesto už páchateľ vo dvore vykladal z vozíka odcudzený materiál. Ku krádeži sa priznal, zaplatil uloženú pokutu a ukradnutý materiál vrátil na pôvodné miesto.

zdroj Mestská polícia Sereď Fb

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. skúsil, nevyšlo ale už ked ukradne zápalky za 10 centov má na krku tresný čin. to je rozdiel..

  2. A ešte tam zabudli napísať ze keď sme sa mu postavili do cesty so susedom tak nás skoro zrazil .Keby neodskocime

  3. Hlásili ste túto skutočnosť polícii? Nie som odborník v právnej oblasti, ale či by toto už nebolo možné kvalifikovať ako pokus o ublíženie na zdraví, prípadne iný obdobný paragraf. To by už aspoň dotyčného prešla chuť kradnúť aj do budúcna.

  4. Policajti to neriešili nakoľko mi neublížil, Vraj tento pán z Vahoviec je Ing a pred týždňom volali naňho políciu aj spoluobčania nakoľko vyvazal smeti pod tites.

  5. Po papuli by som mu veru dala ,ale dovi čoho bol schopný keďže hovoria ze je agresívny. Snáď ho skúsenosť kradnúť prefacka sama .

  6. je to len trubka .byval 20 rokov v ds.rozviedol sa a j len nestastny kokt.udrbe za 80e trocha sadry, a je z toho halo.ini kradnu tisice statisice na dph,a su akoze uspesny podnikatelia.nerieste.je to nestastni k….

  7. Presne tak, je to neštastník zabudnutý v čase. Možno si myslel, že je to vyhodené a jemu sa to zíde na tú starú barabizňu. Však on o živote nič nevie. Ani auto si nevie zaparkovať pred domom. Stojí tak, že človek nevidí na hlavnú cestu. Neverím, že by kradol úmyselne, proste chudáčik o ktorom by som nepovedal, že má titul. Aj keď takých je viac a sedia dokonca v parlamente, ba aj vo vláde 🙂

  8. Pán inžinier dobehla vás karma?! To máte za tu sťažnosť čo ste napísali na nás že sme vám neprišli opraviť v sekunde keď ste si to vy priali,to vás chytila naša zamestnankyňa.Ze sa takto znížite by som na vás nepovedal. Racej ste si mali vybaviť povolenie na tie včelí ktoré máte na čierno bez povolenia umiestnené na novom Majeri.Komu niet rady tomu niet ani pomoci.

  9. JE TO MAGOR VÁHOVČAN LAKOMEC, Tupec, špaták tá žena ktorá sa sním rozviedla tej žene treba dať NOBELOVU cenu .

  10. Je uz zname meno a priezvisko zlodeja prichyteneho pri kradezi?

    Demokracia nam akosi kriva a vysledky vidime dnes a denne. Arogancia a okradanie inych sutupa a spolocnost sa boji (alebo nechce?) pomenovat zlodejov.

    V minulosti ich zatvorili do klietky hanby na namesti, dnes im uvadzame inicialy a maju vacsie prava, ako poskodeni. Kazdy zlodej a to aj za kradez v obchode, v politike, v samosprave a vlastne vsade kde si neopravnene prisvoji nieco, co mu nepatri, by mal byt vystaveny VEREJNEJ HANBE obcanov.

    Lebo inak slusny a poctivy obcan je v nevyhode. A tak sa slusnost a poctivost nevyplaca.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované