back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Zasadajúcich poslancov MsZ v Seredi podľa programu čaká náročný deň

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / MsZ rokuje pod vedením primátora mesta Ing. Martina Tomčányiho.

Už v interpeláciách sa opätovne primátor Tomčányi ukázal ako arogantný človek, ktorý je schopný „postaviť sa nad zákon“ vždy, kedy mu to vyhovuje, alebo to vyhovuje jeho zámerom. A je schopný a ochotný verejne útočiť na poslanca MsZ v momente, keď poslanec len využíva svoje právo a interpeluje primátora.

Už na jednom z predchádzajúcich rokovaní MsZ bol primátor  na neprípustné správanie a konanie pri vedení rokovania, mimoriadne dôrazne upozornený hlavnou kontrolórkou Horváthovou.

Primátor prečítal správu o dianí v meste – vyberáme:

Budova bioplynovej stanice na mestskom pozemku v Malom háji ide do dražby.

– Rozsudok súdu s poslancom Hanusom ktorého primátor mesta Tomčányi nezákonne zbavil  mandátu poslanca, ešte súdom nebol doručený procesným stranám.

- Článok pokračuje pod reklamou -

– Primátor Tomčányi pochválil novo otvorenú budovu požičovne náradia HRACHOSTAV a úpravu okolia.

O stretnutí kompetentných orgánov a inštitúcií v súvislosti s výmenou nadjazdu ponad železnicu v Seredi primátor síce poslancov a verejnosť informoval, no ani slovom nespomenul dôvod, prečo nebola prizvaná verejnosť, ktorej sa budú výrazné obmedzenia vážne dotýkať a navrhnuté riešenia jej spôsobia značné a neakceptovateľné náklady.

a veľa ďalších činností v meste.

Poslanci MsZ interpelovali primátora mesta. Reč bola o Hanusovi, ale aj nelegálne vozenom odpade do areálu bývalého MILEXu a na pozemok primátora Tomčányiho a jeho brata v rovnakom areáli. Na tento problém systematicky po niekoľko rokov upozorňujeme a je vidieť, že to má zmysel.

Správu z vykonanej kontroly poslancom MsZ predložila hlavná kontrolórka Horváthová.

Aj z jej správy vyplýva, že konateľ spoločnosti GreenCon Recycling s.r.o. Krošlák a nevytriedený bioodpad (peniaze na triedenie mesto spoločnosti zaplatilo) je i naďalej problémom. A nielen pre mesto, ale aj iné kontrolné orgány.

Kto, kedy a z akých dôvodov spôsobil, že jeho firma napriek upozorneniam niektorých poslancov získala pozemok do prenájmu, preberieme v inom článku.

MsZ rokuje ďalej, priamy prenos môžete sledovať tu:

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Kto má zase záujem o pozemok? Ďalší Krošlák? Kto bude zvýhodnený? Kedy sa to konečne dá do poriadku, dožijeme sa vôbec toho, alebo to bude nekonečný príbeh?

  2. Kto má zase záujem o pozemok? Ďalší Krošlák? Kto bude zvýhodnený? Kedy sa to konečne dá do poriadku, dožijeme sa vôbec toho, alebo to bude nekonečný príbeh?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované