back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Jedinou účinnou odpoveďou Západu na takéto vydieranie je ukázať, že nemáme strach.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Iba pred niekoľkými hodinami sme uverejnili článok s použitím statusu z FB a fotografie, na ktorej sú kňazi Ruskej pravoslávnej cirkvi požehnávajúci raketový nosič jadrových hlavíc v terminológii NATO definovaný ako „SATAN“.

Vychádzajúc z diskusií na sociálnych sieťach je zrejmé, že bežní ľudia viac ako pol storočie žijúci v mieri a relatívnom bezpečí naozaj nechápu, čo sú jadrové zbrane, aké následky by ich použitie malo na našu planétu a že ich použitie by život aký poznáme, zmenilo úplne a od základov.

Ten život by som osobne žiť nechcel…

Možno preto, lebo cestovanie a osobné poznanie ma utvrdzuje vo veciach, o ktorých bežní ľudia ani len netušia. Bývalá mimoriadne tajná vojenská základňa PERVOMAJSK na Ukrajine, kde za socializmu boli jadrové zbrane namierené na západ ukazuje realitu Studenej vojny takpovediac v plnej nahote.

Mali sme možnosť navštíviť aj podzemné veliteľské centrum, kde v hĺbke 40 metrov pod povrchom a niekoľko metrov hrubým železobetónom bola non stop služba vojakov pripravených kedykoľvek na rozkaz z Moskvy odpáliť na ciele v USA, SRN, Veľkej Británii, Francúzsku a vlastne v celom Západnom svete rakety s jadrovými hlavicami.

Studená vojna po ´89 roku skončila a niekoľko rokov relatívneho kľudu vystriedali opätovné vyhrážky predstaviteľov Ruskej federácie (nástupník bývalého ZSSR) použitím jadrových zbraní.

- Článok pokračuje pod reklamou -
Putin sa vyhráža jadrovými zbraňami, a čím horšie budú jeho vyhliadky na to, že Ukrajinu pokorí v tradičnej vojne, tým silnejšie budú jeho reči. Aby sme Ukrajincom nepomáhali, aby ďalšie neutrálne štáty nevstupovali do NATO, aby sme nerobili to, či ono. Zastrašuje nás a takto chce vnútiť svoju vôľu i svetu, s ktorým zatiaľ nie je vo vojne. Na ktorú mimochodom ani nemá. Myslím si, že nemá význam meditovať nad tým, či si to naozaj trúfne. Jedinou účinnou odpoveďou Západu na takéto vydieranie je ukázať, že nemáme strach. Ani z jadrových zbraní. A pritom rýchlo a účinne budovať kapacity pre obranu i proti nim a ukazovať, že sme pripravení na protiútok. A samozrejme, naďalej a viac pomáhať hrdinským Ukrajincom.
Zdroj: FB
S jadrovými zbraňami sa nežartuje. Ani náhodou. Jadrové zbrane v rukách mocností paradoxne slúžili a slúžia na udržanie rovnováhy a mieru. Mali by. Aj teraz.
Možno by sa na demilitarizovanú vojenskú základňu v PERVOMAJSKU (Ukrajina ako jedna z vtedajších jadrových mocností sa jadrových zbraní vzdala na výmenu za garanciu mieru, čo Ruská federácia nedodržala a zneužila)  na Ukrajine malo osobne pozrieť maximálne množstvo tých „odborníkov na všetko“, ktorí ani len netušia, ako vyzerá rešpekt, keď človek stojí pri „Satanovi“, ktorý s inštalovanými jadrovými hlavicami bol roky nabitý v odpaľovacích silách na základni.
A bolo treba „len“ stlačiť správnu kombináciu tlačítok.
Toto naozaj chce časť sveta zažiť znovu?
Reportáž z expedície na Ukrajine, resp. PERVOMEJSKa prinášame znovu tu:

 

Raketová základna Pervomajsk byla aktivní až do listopadu 2000. Její provoz skončil v rámci vícestranné dohody, podle které se Ukrajina vzdala atomových zbraní a výměnou za to jí byly garantována územní celistvost. Rusko tehdy podepsalo, že nikdy nesáhne na Ukrajinu. Na Donbas, na Krym…

„Pervomajsk je jediné místo na Ukrajině, kde byla dvě sila ponechána. Jedno velitelské a jedno pro raketu. Všude jinde byla zlikvidována. Byl to tehdy podobný diplomatický oříšek jako vyjednat garanci hranic, protože ukrajinská myšlenka ponechat jedno zařízení se nelíbila ani Spojeným státům, které se obávaly, že nefunkční základna nebude tak zcela nefunkční a Rusku se zase nelíbilo, že by někdo okukoval jejich bývalou základnu na ukrajinském území.

Výsledkem byl kompromis, podle kterého bylo ponecháno velitelské silo včetně technického zázemí s tím, že turistům budou zpřístupněna pouze nejnižší dvě patra, a horní část sila pro raketu s maketou rakety.“

Zdroj: Badatele.net

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Nemať strach,vyzbrojovať,nechať Ukrajinu, bojovať do vitazstva ,obklucit Rusko r aketami NATO,veľmi múdre,a prezierave. A aj možno tipovať,či použije Rusko jadrové zbrane,alebo nie.Co k tomu dodať.

  2. Správne , treba sa báť Rusov, lebo to boli Rusi kto zhodil atómové bomby na Hirošimu, Nagasaki, aj deti vo Vietname palili Rusi napalmom, aj Belehrad bombardovali Rusi ….správne to napísal novinár za všetko môžu Rusi …. :):):):):)

  3. Boli to prave rusi…a preto si 21. August 1968 kazdorocne pripominame. Bola to okupacia. Uz sa to nemoze zopakovat, nastastie.

  4. Anonym 22:42 Boli to len Rusi? Kto bol Breznev a jeho cele polit.vedenie.? Ukrajinci z Dnepropetrovska!Takže,bola to celá Varšavská zmluva!!!!!

  5. Nie, bol to ZSSR, ktoreho nastupnikom sa stala RF. Ta RF, ktora dnes zabija na Ukrajine. Cize ano – rusi. Nikto, ani v minulosti nehovoril narody zvazu sovietskych socialistickych republik. Vzdy to boli rusaci.

  6. Anonym 16. mája 2022, 8:21 – pises: „Takže,bola to celá Varšavská zmluva!!!!!“

    – bud NEznalost historie, alebo umyselne klamstvo. Vysledok verejnej prezentacie nezmyslu ma ale rovnake nasledky.

    Preto je zle, ze rovnake moznosti VEREJNE sa vyjadrovat ma clovek problematiky znaly, aj hlupak…

  7. Pre Miloša Majku, ktorý písal – klamal o stovkách mŕtvych z divadla v Mariupole:
    Bývalý starosta Mariupoľu Vadim Bojčenko 21. apríla zverejnil klamstvo o masovom hrobe v dedine Manguš neďaleko Mariupoľu. Spojenecké sily tam údajne pochovali až 9000 civilistov. „Svedectvo“ tohto lokaja kyjevskej chunty rýchlo prebrali západné médiá, pričom verziu podporili satelitnými snímkami spoločnosti „Maxar Technologies“ pridruženej k americkému ministerstvu obrany.

    Túto informáciu pritom dôrazne poprela aj kanadská ľudskoprávna aktivistka Eva Bartlettová, vojenský korešpondent RT Roman Kosarev a dokonca aj CNN. Novinár portugalskej CNN Bruno Carvalho navštívil Manguš a oznámil, že nenašiel žiadne masové, ani mnohotisícové, hroby.

  8. Ako bude reagovať Miloš Majko na môj príspevok – 16. mája 2022, 9:23 ? jednoducho ho vymaže…..

  9. Novinár portugalskej CNN Bruno Carvalho navštívil Manguš

    a ako novinar samozrejme nafotil a zverejnil dokazy. kde su????

    ako sam tvrdi – vo vsetkych cca 230 hroboch boli pochovani v rakvach a oznaceni tabulkou.
    -ako zistil tie rakvy? exhum???
    ale ked to pisu na tych tvojich sqelych lenmyviemepraudu strankach….

  10. Miloš čo článok to perla! Je ťa tu škoda poď na mesto budeš oponovať šefovi! Dobre bude

  11. Pre akciu, označenú ako operácia Dunaj, vyčlenili jednotky Varšavskej zmluvy o sile 27 divízií (12 tankových, 13 motostreleckých, 2 výsadkové) a 1 leteckú armádu o celkovej sile 200 až 750 000 vojakov s 800 lietadlami, 2 až 6 300 tankmi a 2 000 delami a raketometmi.[32] Tieto sily ako celok prevyšovali počtom Česko-slovenskú ľudovú armádu.[27] Sily východného vojenského okruhu ČSĽA neboli v období vpádu v plnom počte a podľa niektorých odhadov na jednu česko-slovenskú divíziu pripadalo 6 intervenčných.[33]
    Na operácii sa zúčastnilo asi 28 000 poľských a asi 30 000 maďarských[34] vojakov. Vojsko NDR bolo zastúpené len jedným veliteľsko-spravodajským oddielom.[35]
    Len na Slovenskom území bolo v prvých dňoch okupácie nasadených 48 055 sovietskych, 10 372 maďarských a asi 1 000 bulharských vojakov.[33]
    Intervenčné sily pod velením generála Pavlovského boli rozdelené do troch skupín. Skupina A (sovietske a poľské jednotky) prenikli na česko-slovenské územie z územia Poľska (Legnica – Krakov). Skupina B tvorená vojskami ZSSR a NDR vyrazila z NDR (oblasť Görlitz, Zittau, Drážďany a Klingenthal). Skupina C, ktorú tvorili sovietske, maďarské a bulharské jednotky vnikla do Česko-Slovenska z maďarského územia z oblasti Győru.
    zdroj Wikipedia

  12. 23. augusta odletel Ludvík Svoboda s Gustávom Husákom, Martinom Dzúrom a Bohuslavom Kučerom do Moskvy. Okrem nich sa na rokovania do Moskvy dostavil aj Vasil Biľak, Alois Indra a Jan Piller. Rokovania najprv prebiehali niekoľko dní s každým politikom osobitne. Sovietske vedenie pripravilo tzv. moskovský protokol, ktorý mal anulovať výsledok mimoriadneho zjazdu a zabezpečiť splnenie sovietskych požiadaviek z Čiernej nad Tisou.

    25. augusta 1968 – Sovietsky zväz vetoval rezolúciu Rady bezpečnosti OSN proti okupácii Československa.

    26. august 1968 – V Moskve bol po dlhých rokovaniach medzi sovietskou a československou delegáciou podpísaný zvláštny protokol, v ktorom československá strana podľahla nátlaku Sovietov a zaviazala sa vykonať kádrové zmeny v straníckych a štátnych orgánoch, anulovať vysočanský zjazd KSČ a pripraviť dohodu o legalizácii pobytu sovietskych vojsk na území ČSSR.

    31. augusta 1968 Ústredný výbor KSČ anuloval vysočanský zjazd a schválil moskovský protokol, čím zároveň zlegalizoval pobyt vojsk a umožnil začať tzv. normalizáciu.

  13. Myslis kvoli tomuto?
    Takže,bola to celá Varšavská zmluva!!!!!
    Pretoze nebola. Albansko, Rumuni a Juhoslavia su kde? To su fakty…

  14. Iba vďaka 1968 bol v Európe 40 rokov mier a príde čas keď ten mier nám bude chýbať ……vyrastali sme v normálnych podmienkach, hrávali sme sa vonku v prírode, nesedeli sme ako pripečený na mobiloch a nefetovali …. Je pravdou, že za komunistov museli chodiť do práce všetci, čo sa neľúbilo darebákom, ktorý utekali za hranice ….

  15. takze to si sa pripiekol az teraz, na stare kolena?
    aj ked, pochybujem takto zblbnut to je praca aspon na dve generacie.

  16. Kto sú tzv. obráncovia v Mariupole zalezený v bunkroch:
    Bojovníci ukrajinských nacistických práporov sa vždy dali rozlíšiť podľa nášiviek a symbolov s hákovým krížom. Dokonca aj bežní príslušníci ozbrojených síl Ukrajiny sa takýchto militantov báli.
    Povedal to bývalý ukrajinský pohraničník Alexander Červakov, ktorý je v zajatí. Jeho rozhovor zverejnilo ruské ministerstvo obrany.

  17. Vidis ako to je. Doteraz, kym si nenapisal tuto znosku blbosti, vedeli len u vas doma co si za debila. A teraz sa to dozvie cely ony, svet.

  18. „Osem rokov lúpili a zabíjali“ —povedal ukrajinský pohraničník o militantoch nacistických práporov AZOV. Vojaci ukrajinskej armády sa báli zločincov z AZOVU, lebo tí boli chránený z Kyjeva a ak zabíjali Rusov mali všetko povolené ….

  19. Anonym 18. mája 2022, 9:30 – zacinam mat obavy, aby ten Rusmi zajaty chudak nepovedal, ze sme spolu chodili za babami a sedeli v jednej lavici na zakladke…

  20. Miloš daj dôkazy o stovkách zavraždených civilov z Mariupolu, žiadam ta o to už 2 týždne a ty ma radšej vymažeš …..

  21. Takmer 600 ľudí zahynulo pri ruskom nálete na divadlo v ukrajinskom prístavnom meste Mariupol, ku ktorému došlo ešte 16. marca. Vyplýva to z výsledkov zisťovania agentúry AP, od ktorej správu TASR prevzala

    Staci ti toto?

  22. Podľa môjho názoru TASR a SOL nie je žiadnou zárukou objektívneho spravodajstva …… Dôkazy- dôkazy-dôkazy , nie reči typu „jedna baba v TASR povedala “ ………
    Z mojich informácií pri odpratávaní trosiek z divadla v Mariupole zatiaľ našli 2 mŕtvoly, uvidíme čo bude ďalej …… Zatiaľ informácie z SOL o vraždení z Mariupolu považujem za účelové, dokonca nabádajúce k nenávisti voči iným národom …. Miloško vymažeš ???

  23. Niekedy sa zamyslam nad tym, ci vedia voleni funkcionari napr. VUC, koho a s akymi nazormi zamestnavaju a na co niektori zamestnanci vyuzivaju pracovnu dobu…

  24. Anonym 20. mája 2022, 11:22
    Uveď zdroj „tvojich“ informácií. Čo viac vieš ako ostatní? Tvoj názor nič neznamená, ale samozrejme máš naňho právo. To je všetko.

  25. Miloško, ty si tu napísal článok: „Obedoval som v reštaurácii s výhľadom na divadlo. Rusi ho zbombardovali a zabili v ňom stovky ľudí “ O tomto článku si ja myslím, že nie je pravdivý a ty ako novinár by si mal púštať do éteru iba pravdivé, overené správy !!! Uznáš, že stovky mŕtvol z divadla rozmeru cca 40 x 80 metrov by niekde museli byť …. zatiaľ z trosiek vykopali iba 2 mŕtve telá ….. Upozorňujem, že mám pocit ako by si svojich čitatelov nabádal k nenávisti voči iným národom …. Prosím DôKAZY – DôKAZY – DôKAZY ……

  26. Podla mna anm. 11.22 nie je zarukou zdraveho rozumu. A jeho tupo opakovane daj dokaz je dokazom jeho demencie.

  27. Anonym 20. mája 2022, 12:11 – su prispevky, ktore mi nestoja ani len za reakciu. Ked prekrocia akceptovatelnu hranicu, administrator ich jednoducho zmaze bez riesenia, ci ich autor je, alebo nie je dementom…

  28. Pán Majko prečo mu sem nedáte správy: Mezi všemi hrůzami, které se odehrály během války na Ukrajině, vyniká ruské bombardování činoherního divadla v Mariupolu z 16. března jako dosud nejsmrtelnější známý útok proti civilistům. Napsala to dnes agentura AP, která na základě svého vyšetřování uvádí, že při této tragédii ve skutečnosti zemřelo více lidí, než se dosud odhadovalo. V budově a jejím okolí zahynulo téměř 600 osob, což je takřka dvojnásobek do této chvíle uváděných obětí, a mnoho přeživších hovoří ještě o vyšší bilanci, píše agentura.
    AP rekonstruovala události, které se v osudný den odehrály uvnitř divadla, na základě výpovědí 23 přeživších, záchranářů a lidí, kteří byli důvěrně obeznámeni s jeho funkcí protileteckého krytu. Čerpala rovněž ze dvou sad půdorysů divadla, fotografií a videozáznamů pořízených uvnitř před, během a po osudném dni a také ze zpětné vazby odborníků, kteří metodiku přezkoumali.

    Vzhledem k přerušené komunikaci, neustálým příchodům a odchodům lidí a vzpomínkám rozmazaných traumatem je nemožné určit přesný počet obětí, píše agentura, podle níž ukrajinská vláda dříve odhadla, že při bombardování divadla zemřelo na 300 lidí a případ vyšetřuje jako válečný zločin. Novináři AP dospěli k mnohem vyššímu číslu na základě rekonstrukce 3D modelu půdorysu budovy, který opakovaně přezkoumávali přímí svědci – a ti podrobně popsali, kde se lidé ukrývali.

    Mnoho přeživších odhadovalo, že v době leteckého úderu mělo v budově útočiště kolem 1000 lidí, přičemž řada svědků – včetně záchranářů – viděla uprchnout nanejvýš zhruba 200 osob. Vyšetřování podle AP rovněž vyvrací ruská tvrzení, že divadlo zdemolovaly ukrajinské síly, anebo sloužilo jako ukrajinská vojenská základna. Žádný ze svědků neviděl, že by uvnitř budovy operovali ukrajinští vojáci, uvedla agentura, která zároveň některá svědectví nyní zveřejnila.

  29. Anonym 20. mája 2022, 11:22
    Uveď zdroj „tvojich“ informácií. Inak tliachaš a budeš na posmech. Ty mysliteľ, čo spochybňuješ agentúry TASR a AP. Celý svet je jedno spiknutie, ale ty neochvejne vieš, kde je pravda a teba neoklamú…že?

  30. slava ukrajine 20. mája 2022, 12:41 – uz som to napisal vyssie, odmietam svoj cas venovat polodebilom a proputinovskym trollom. Ked presiahnu akceptovatelnu hranicu, zmaze ich administrator.

  31. Miloš, pokiaľ viem ešte mám právo na svoj názor a môj názor je ten, v divadle v Mariupole Rusi nezavraždili stovky civilistov ako si TY písal …… Môžem googliť do zbláznenia, ale žiadne stovky mŕtvych nieto, iba v mozgoch protiruských trolov …. Ak budú hodnoverné dôkazy, uverím, zatiaľ sú to iba tláchaniny prestitútskych médií ….

  32. A čo sú to hodnoverné dôkazy? Potrebuješ strčiť prst do rán tých zavraždených civilistov ako Tomáš? Mariupoľ je obsadený rusmi, teba ako ich kamaráta tam možno pustia, choď to teda vyšetriť ty. A aký ty máš tvoj zdroj o 2 mŕtvych? Prečo ten zdroj nezverejníš, čo sa za neho hanbíš? A daj sa liečiť, ale v tvojom prípade už je neskoro.

  33. Nie, ty nemas pravo na nazor. Pretoze nazor debila nemoze byt povazovany za nazor, ale len za debilne vyjadrenie. A to ze mas skusenosti s prostituciou, to hovori o tom, ze si okrem debila aj kua.

  34. Anonym 20. mája 2022, 13:51 A čo sú to hodnoverné dôkazy? Potrebuješ strčiť prst do rán tých ,
    „Správne“ si to napísal, treba strčiť skalpel i prst do tých mŕtvych, treba ich pitvať a určiť dôvod smrti atd….. To znamená, že tých stovky mŕtvych musia EXISTOVAŤ, že nesmia byť iba vymyslené !!!

  35. Ty ony, skus poziadat putlera, aby ta pustil s timom vysetrovatelov na miesta naletov, ze chces hladat dokazy o vrazdeni civilistov. To vas debilov naozaj klonuju?

  36. Ked Mariupol zostane rusakom, nic sa nebude vysetrovat. Potom sa svet nedozvie kolko ludi bolo zabitych…

  37. Cize podla hentoho tlka dokaz dokaz vlastne priniesli aziatske hordy do Mariupola mier a blahobyt.

  38. Podľa českého portálu idnes dala Ukrajina obrancom oceliarní Azovstaľ rozkaz zastaviť odpor. Pokyn vydali v záujme zachovania života ukrajinských vojakov.

    „Vrchné veliteľstvo vydalo rozkaz zachrániť životy a zdravie členov našej posádky a zastaviť obranu mesta,“ vyhlásil vo videu veliteľ ukrajinského pluku Azov Denis Prokopenko.

    „Ťažko raneným sa dostalo potrebnej pomoci, podarilo sa ich evakuovať s ich neskoršou výmenou na území pod kontrolou Ukrajiny,“ cituje idnes jeho slová.

    Vo videu tiež Prokopenko objasnil, že pokiaľ ide o padlých hrdinov, pevne verí, že ich budú môcť príbuzní a celá Ukrajina v čo najbližšom čase pochovať a preukázať im tak česť.

    Idnes tiež pripomína, že pokiaľ Moskva označuje odchod obrancov za kapituláciu, Kyjev spomína evakuáciu.

  39. Pre niekoho áno. Bohužiaľ ľudia sú schopní obdivovať nacistov len preto, že sú proti Rusom. A ďalší zas obdivujú Rusov pre ich agresiu. Svet je v riti.

  40. Anonym 08:25 zhodnotil si to perfektne, no myslím si, že svet nie je v riti ale o kúsok ďalej. Tu už ani BOH nevie čo znamená evakuácia resp. kapitulácia. Každý si to vysvetluje po svojom. No čo už “ i tak še dá, i tak še dá“.

  41. Majko 16.5.8:43,Tento pán vyčíta citujem „neznalosť histórie alebo cielene klamstvo“Pán“ historik“ Majko,tak vysvetlite nám laikom,ako to v tom 68 roku bolo!

  42. Prave citam, ze ruski okupanti sa dali do odpratavania mariupolskeho divadla. Aj s telami mrtvych, aby nebolo mozne zistit, kolko ich zavrazdili leteckym utokom.

  43. Miloško napísal, že ich tam bolo stovky, že ich zavraždili Rusi …..a já viem iba o dvoch mŕtvych nájdených v divadle …… vie niekto niečo iné ??? a vie to aj dokázať ? Teraz by si mal ísť Miloško sednúť na kávičku pred divadlo a pýtať sa ľudí, ktorí to prežili kto vraždil, či to boli Rusi, alebo tí potkany čo povyliezali z bunkra – Azovci …. V tom prípade by som povedal, že Miloško má ešte novinársku česť ….

  44. 19:06 ty si nejaký stále prepnutý, ty vieš odkiaľ o 2 mŕtvych, daj zdroj alebo dôkaz. Zato dôkazov o stovkách mŕtvych je mrte a a sovietom nepomôže ani zahladzovanie stôp.

  45. No daj tie dôkazy o stovkách mŕtvych z Divadla v Mariupole, určite nie som jediný čo by ich chcel vidieť … Zatiaľ žiadne dôkazy, iba ohováranie Ruska … Presvedčí ma ďokazmi nie rečami dolárom platených prestitútov ..

  46. Mozno nie si jediny, co chce vidiet, ale si jediny a jedinecny tupy nebetycny chobot. A pokial chces dokaz, ze si ten ony – chuj, tak sa spytaj mamy. Tvrdi, ze to mas po fotrovej strane. A ked si myslis, ze nie, daj dokaz.

  47. Uz ti to bolo povedane viackrat. Ak chces diskutovat daj dokaz, ze nie si chuj. Dokaz, dokaz…
    To aby si tomu rozumel.

  48. Si na hlavu padnutý, veď dôkazy má dať ten, čo tvrdí vo svojich článkoch, že v divadle v Mariupole Rusi zavraždili stovky mŕtvych !!! Novinár je povinný svoje články si overiť nie písať hala-bala ako ten čo napísal: Obedoval som pred divadlom, kde Rusi zavraždili stovky civilistov …. Tento „pisálek“ nedal žiadne dôkazy, iba písal a písal a písal, hlavne aby sa niekomu zapáčil a hlavne aby písal proti Rusku, lebo to je teraz moderné … Ak tento pisálek dá HODNOVERNÉ dôkazy potom mu uverím ….

  49. Ja som nepísal o stovkách mŕtvych v Mariupole, prečo by som mal dávať dôkazy ja ???
    Kodex novináře

    U každého novinářského kodexu je velký důraz kladen na pravidlo objektivity a zásadu nestrannosti, dále na svobodu tisku a jiných médií. Nutné je rozlišovat fakta od domněnek a respektovat soukromí.

    Hlavní organizací, která se zabývá novinářskou etikou u nás, je Syndikát novinářů České republiky. Syndikát na základě mezinárodních dokumentů a smluv vypracoval Etický kodex novináře[6], s těmito hlavními body:

    1. Právo občanů na včasné, pravdivé a nezkreslené informace.

    zveřejňovat jen informace, jejichž původ je znám, nebo v opačném případě je doprovodit nezbytnými výhradami,
    respektovat pravdu bez ohledu na důsledky, které to pro něj může mít
    neodchylovat se věcně od pravdy ani v komentáři z důvodu zaujatosti

  50. Pre niekoho potkani, pre blbých „hrdinovia“ – fašisti vyliezajúci z bunkra a ich „pekné“ tetovanie, za ktoré by sa nehanbil ani sám Hitler…

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované