back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Vďaka Národnej rade SR sa stal majetok aj primátora Tomčányiho vecou verejnou

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Národná rada Slovenskej republiky iba nedávno zverejnila majetkové priznanie aj primátora mesta Sereď  Ing. Martina Tomčányiho.

Ide o verejnú informáciu a zverejňujeme ju z dôvodu informovanosti občanov a obyvateľov mesta.

Zo stránky NR SR ho preberáme bez akýchkoľvek zmien a úprav:

Interné číslo: P203055
ID oznámenia: 16657titul,

meno, priezvisko:
Ing. MARTIN TOMČÁNYI

oznámenie za rok:
2019
oznámenie bolo podané:
k 30. aprílu
vykonávaná verejná funkcia:
primátor mesta
príjmy za rok 2019:
51321 € (z výkonu verejnej funkcie), 2000 € (iné)
spĺňam podmienky nezlučiteľnosti výkonu funkcie verejného funkcionára s výkonom iných funkcií, zamestnaní alebo činností podľa čl. 5 ods. 1 a 2 ú. z. č. 357/2004 Z. z.:
áno
vykonávam nasledovné zamestnanie v pracovnom pomere alebo obdobnom pracovnom vzťahu alebo štátnozamestnaneckom vzťahu (čl. 7 ods. 1 písm. b) ú. z. č. 357/2004 Z. z.):
nevykonávam
vykonávam nasledovnú podnikateľskú činnosť (čl. 5 ods. 2 až 5 a čl. 7 ods. 1 písm. b) ú. z. č. 357/2004 Z. z.):
nevykonávam
počas výkonu verejnej funkcie mám tieto funkcie (čl. 5 ods. 4 a čl. 7 ods. 1 písm. c) ú. z. č. 357/2004 Z. z.):
PREDSEDA PREDSTAVENSTVA
(KOMPLEX – ZÁUJMOVÉ ZDRUŽENIE OBCÍ)
požitky: ODMENA
ČLEN PREDSTAVENSTVA
(ZÁPADOSLOVENSKÁ VODÁRENSKÁ SPOLOČNOSŤ A.S.)
požitky: ŽIADNE
VALNÉ ZHROMAŽDENIE
(SPRÁVA MAJETKU SEREĎ S.R.O.)
požitky: ŽIADNE
VALNÉ ZHROMAŽDENIE
(MESTSKÝ BYTOVÝ PODNIK SEREĎ, SPOL. S R.O.)
požitky: ŽIADNE
VALNÉ ZHROMAŽDENIE
(NAŠA DOMOVÁ SPRÁVA, S.R.O.)
požitky: ŽIADNE
vlastníctvo nehnuteľnej veci:
ZASTAVANÁ PLOCHA A NÁDVORIE – 2835/3, 2835/4; kat. územie SEREĎ; číslo LV: 3569; podiel: 1/1
ZASTAVANÁ PLOCHA 640/1, 640/2, 640/3, ZÁHRADA – 641, RODINNÝ DOM , DVOJGARÁŽ; kat. územie SEREĎ; číslo LV: 2822; podiel: 1/2
ZASTAVANÁ PLOCHA A NÁDVORIE 2772/24, 2774/12, OSTATNÁ PLOCHA 4061/114; kat. územie SEREĎ; číslo LV: 702; podiel: 1/2
ORNÁ PÔDA – 19616, TRVALÝ TRÁVNATÝ PORAST 19856; kat. územie SPIŠSKÁ BELÁ; číslo LV: 6785; podiel: 1/1
ORNÁ PÔDA – 1669/1, 1669/2, 1669/3, 1670/1, 1670/2, 1670/3; kat. územie SPIŠSKÁ BELÁ; číslo LV: 864; podiel: 1/64
LESNÝ POZEMOK 20191; kat. územie SPIŠSKÁ BELÁ; číslo LV: 5580; podiel: 397/3643
OSTATNÁ PLOCHA 3739/30, 3739/31, 3739/36; kat. územie SEREĎ; číslo LV: 5693; podiel: 1/1
ORNÁ PÔDA 1397/202, 1398/201, 1398/203, 1399, 1404/2, 1600/1, 1635, 1636; kat. územie SEREĎ; číslo LV: 702; podiel: 1/2
ORNÁ PÔDA 1292/120, 1293/2, 1294/2, 1295/2, 1296/2, 1387, 1396, 1397/201; kat. územie SEREĎ; číslo LV: 702; podiel: 1/2
vlastníctvo hnuteľnej veci:
nevlastním
vlastníctvo majetkového práva alebo inej majetkovej hodnoty:
FINANČNÉ PROSTRIEDKY, podiel: 1/2
existencia záväzku:
žiadny
užívanie nehnuteľnej veci vo vlastníctve inej fyzickej alebo inej právnickej osoby:
neužívam
užívanie hnuteľnej veci vo vlastníctve inej fyzickej alebo inej právnickej osoby:
neužívam
prijaté dary alebo iné výhody:
žiadne

 

- Článok pokračuje pod reklamou -
Link na zverejnené priznanie:

https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=vnf/oznamenie&UserId=Martin.Tom%C4%8D%C3%A1nyi

 

Zdroj: NR SR

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Asi p. Majko chcel poukázať na to, ako sme pod drobnohľadom štátu, že nám bude kontrolovať každý cent, chcú mať prehľad o účtoch v bankách obyvateľov, o majetkoch, aby potom mohli jednať, tak ako už avízovali, aby sa deti postarali o rodičov… Myslím si, že p. Majku majetky občanov nezaujímajú, môžu mu byť ukradnuté. Ale vrchnosť zabúda na seba, že by mali pravdivo uvádzať svoje majetky a ich nadobudnutie a nie ich prepisovať na príbuzných!

  2. Asi p. Majko chcel poukázať na to, ako sme pod drobnohľadom štátu, že nám bude kontrolovať každý cent, chcú mať prehľad o účtoch v bankách obyvateľov, o majetkoch, aby potom mohli jednať, tak ako už avízovali, aby sa deti postarali o rodičov… Myslím si, že p. Majku majetky občanov nezaujímajú, môžu mu byť ukradnuté. Ale vrchnosť zabúda na seba, že by mali pravdivo uvádzať svoje majetky a ich nadobudnutie a nie ich prepisovať na príbuzných!

  3. Tak toto nenájdete v žiadnej vyspelej demokratickej krajine,Čo sa stane? Prepisovanie majetkov na príbuzných,alebo,každý sa môže vykašľať na verejné a politické funkcie.To tu môžme mať hneď komunizmus.

  4. Tak toto nenájdete v žiadnej vyspelej demokratickej krajine,Čo sa stane? Prepisovanie majetkov na príbuzných,alebo,každý sa môže vykašľať na verejné a politické funkcie.To tu môžme mať hneď komunizmus.

  5. Tomčányi aspoň normálne priznal veci. Na rozdiel od Matoviča, ktorý nepriznal ani to, ze býva u Paulínky. Pretoze tie jeho odpovede mi nesedia. Preto by ma tiež zaujímalo čo bolo účelom toho článku, keď sa dá poukázať aj na nezrovnalosti u iných osôb.

  6. Tomčányi aspoň normálne priznal veci. Na rozdiel od Matoviča, ktorý nepriznal ani to, ze býva u Paulínky. Pretoze tie jeho odpovede mi nesedia. Preto by ma tiež zaujímalo čo bolo účelom toho článku, keď sa dá poukázať aj na nezrovnalosti u iných osôb.

  7. Ako vidieť, že len tie malé ryby dávajú majetkové priznania, tí ostatní, čo majú zabetónované obrovské majetky, tí aby sa nepovedalo, uvádzajú až smiešne majetky, pretože už ich majú poprepisované na iné osoby. Potom sa naskytuje otázka: kam zmizol všetko majetok tohto štátu, vrátane strategický podnikov… keď ho nikto nemá? Zázračne zmizol bez stopy. Prečo tento národ je taký hlúpy, že si nechá so sebou takto manipulovať, spamätá sa až vtedy, keď už naozaj nebude nič naše, všetko budú mať cudzinci a títo naši zdvihnú kotvy a odídu za hranice, kde už niektorí majú svoje zázemie?

  8. Ako vidieť, že len tie malé ryby dávajú majetkové priznania, tí ostatní, čo majú zabetónované obrovské majetky, tí aby sa nepovedalo, uvádzajú až smiešne majetky, pretože už ich majú poprepisované na iné osoby. Potom sa naskytuje otázka: kam zmizol všetko majetok tohto štátu, vrátane strategický podnikov… keď ho nikto nemá? Zázračne zmizol bez stopy. Prečo tento národ je taký hlúpy, že si nechá so sebou takto manipulovať, spamätá sa až vtedy, keď už naozaj nebude nič naše, všetko budú mať cudzinci a títo naši zdvihnú kotvy a odídu za hranice, kde už niektorí majú svoje zázemie?

  9. Tie majetkové priznania vo všeobecnosti treba brať s rezervou. Nikto neprizná nakradnuté. A ďalší rok sa prizná len taký nárast majetku, ktorý nebude biť do očí. Jednoduchšie to majú tí, ktorí nemajú čo tajiť. Tí ostatní budú pri priznávaní nárastu majetku špekulovať. Ale z týchto priznaní nikto nikdy nezistí kto kradne. Netreba byť naivný. Je to celé šaškáreň.

  10. Tie majetkové priznania vo všeobecnosti treba brať s rezervou. Nikto neprizná nakradnuté. A ďalší rok sa prizná len taký nárast majetku, ktorý nebude biť do očí. Jednoduchšie to majú tí, ktorí nemajú čo tajiť. Tí ostatní budú pri priznávaní nárastu majetku špekulovať. Ale z týchto priznaní nikto nikdy nezistí kto kradne. Netreba byť naivný. Je to celé šaškáreň.

  11. neviem čo tu komentujete, Tomčanyi je verejná osoba a každý občan by mal vedieť o tom čo má, keby bol súkromná nepoviem, veď má svojich voličov či??Tak by to mal zverejniť každý verejný činiteľ

  12. neviem čo tu komentujete, Tomčanyi je verejná osoba a každý občan by mal vedieť o tom čo má, keby bol súkromná nepoviem, veď má svojich voličov či??Tak by to mal zverejniť každý verejný činiteľ

  13. A teraz dajte priznaný majetok a príjmi Matoviča zarátajúc do toho samozrejme aj prepísaný majetok na Pavlínku.To bude zaujímavé čítanie vodcu neObyčajných ľudí !

  14. A teraz dajte priznaný majetok a príjmi Matoviča zarátajúc do toho samozrejme aj prepísaný majetok na Pavlínku.To bude zaujímavé čítanie vodcu neObyčajných ľudí !

  15. Jeden na druhého poukazujú prstom, ale všetci sú rovnakí. Ako sa hovorí: zlodej kričí: chyťte zlodeja. Pravdy sa nikdy nedočkáme. Tak by nás nemali zaťažovať ich žabomyšími spormi, lebo obyčajní ľudia majú dosť svojich problémy, ktoré im oni vytvárajú.

  16. Jeden na druhého poukazujú prstom, ale všetci sú rovnakí. Ako sa hovorí: zlodej kričí: chyťte zlodeja. Pravdy sa nikdy nedočkáme. Tak by nás nemali zaťažovať ich žabomyšími spormi, lebo obyčajní ľudia majú dosť svojich problémy, ktoré im oni vytvárajú.

  17. Mozno by sa bolo dobre pozriet na tie orne pody, je ich tam celkom dost.. a pockat ci o par dni, mesiacov, nebude ziadost o zmenu v katastralnej mape…

  18. Mozno by sa bolo dobre pozriet na tie orne pody, je ich tam celkom dost.. a pockat ci o par dni, mesiacov, nebude ziadost o zmenu v katastralnej mape…

  19. obcan a vies ty vobec aka je cena ornej pody? Vidim ze si uplne mimo. A ornu podu zmenit na stavebne pozemky nie je take jednoduche ako si ty predstavujes. Nemas prehlad a taras tu dve na tri. Lebo jasne to tak funguje, kupim rolu, pockam par dni a prevediem to na stavebny pozemok 😀 😀 :D. Velebnosti jdu blejt, je to tu sami genius :D.

  20. obcan a vies ty vobec aka je cena ornej pody? Vidim ze si uplne mimo. A ornu podu zmenit na stavebne pozemky nie je take jednoduche ako si ty predstavujes. Nemas prehlad a taras tu dve na tri. Lebo jasne to tak funguje, kupim rolu, pockam par dni a prevediem to na stavebny pozemok 😀 😀 :D. Velebnosti jdu blejt, je to tu sami genius :D.

  21. Majko, Majko keby sme ťa v Seredi nepoznali čo si zač, aj by sme sa čudovali ale takto vieme kto si a čo môžeme od teba čakať. Ale ty sa tým živíš tak čo.

  22. Majko, Majko keby sme ťa v Seredi nepoznali čo si zač, aj by sme sa čudovali ale takto vieme kto si a čo môžeme od teba čakať. Ale ty sa tým živíš tak čo.

  23. Už to dávali aj v televízii.Mali sme najchudobnejšieho predsedu vlády vo vesmíre a priľahlých dedinách,v daňovom priznaní ze rok 2019 sa píše,že Matovič nevlastí nič,chudáčisko.

  24. Už to dávali aj v televízii.Mali sme najchudobnejšieho predsedu vlády vo vesmíre a priľahlých dedinách,v daňovom priznaní ze rok 2019 sa píše,že Matovič nevlastí nič,chudáčisko.

  25. pýtajte sa komisie v meste na primátorové priznania.jeden poslanec hovoril že to nemá v poriadku.predával pozemky pod tie haly pri meste.ľudia napíšu ako to je s jeho majetkom

  26. pýtajte sa komisie v meste na primátorové priznania.jeden poslanec hovoril že to nemá v poriadku.predával pozemky pod tie haly pri meste.ľudia napíšu ako to je s jeho majetkom

  27. Kedy už prestanete závidieť druhým čo majú a vy nie? Táto nekonečná nenávisť a závisť zvolila túto satanskú vládu, ktorá ničí vlastný národ. Myslíte si, že ešte stále je tej nenávisti medzi nami málo? Dokedy ešte?

  28. Kedy už prestanete závidieť druhým čo majú a vy nie? Táto nekonečná nenávisť a závisť zvolila túto satanskú vládu, ktorá ničí vlastný národ. Myslíte si, že ešte stále je tej nenávisti medzi nami málo? Dokedy ešte?

  29. Anonym píšeš o nenávisti (do kedy ešte) a zároveň o satanskej vláde. Ako toide do kopy?

  30. Anonym píšeš o nenávisti (do kedy ešte) a zároveň o satanskej vláde. Ako toide do kopy?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované