back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Centrum mesta Sereď ako smetisko – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Pondelok podvečer a jazda mestom pripomína skôr jazdu smetiskom. Aspoň v niektorých častiach mesta  Sereď.

Že sa správca Mestských sociálnych bytov o poriadok v ich okolí nestará, sme si my uličania za posledných minimálne desať rokov zvykli.

Na donedávna (?) mestskom pozemku sa nachádza toto množstvo odpadu prirodzene produkujúce množstvo potkanov a myší. Vzhľadom na nezáujem primátora Tomčányiho a prednostu Krajčoviča o škody spôsobené vlastníkom susedných nehnuteľností nevylučujem, že tak 20 cm kúsok chytím a vypustím na sekretariát MsÚ. Keď môžeme vďaka ignorovaniu našich práv vedením mesta a správnom mestských nehnuteľností s týmito živočíchmi po dlhé roky žiť my, prečo by to nemohli skúsiť oni?

Ako teda vyzerajú mestské nehnuteľnosti za primátorovania Ing. Martina Tomčányiho, teda vidíme. Ale že v centre mesta verejné priestranstvo vyzerá ako smetisko, to chce skutočný a nefalšovaný nezáujem vedenia mesta o údržbu a poriadok. Už vážne zostaneme na úrovni najchudobnejších dedín, prípadne afrických mestečiek, v ktorých špinu a odpadky považujeme akosi za samozrejmosť a súčasť (ne) kultúry?

- Článok pokračuje pod reklamou -

Primátor mesta na neporiadok „pod oknami úradu“ vidí.

Takže, toto je naše mesto v súlade s predstavou poslancov MsZ a vedenia mesta, ktoré milióny Eur investuje do rekonštrukcie futbalového štadióna pre úzku skupinu platených športovcov a ich fanúšikov a nemá ani toľko slušnosti, aby pre väčšinu obyvateľov zabezpečilo aspoň základné funkcie bežné na tých najmenších dedinách.

Primátorom a štatutárom mesta už tretie volebné obdobie je Ing. Martin Tomčányi, jeho zástupcom Bc. Ľubomír Veselický a prednostom úradu Ing. Tibor Krajčovič. Ak by náhodou niekto nevedel, kto zodpovedá za chod mesta…

– – –

AKTUALIZOVANÉ

Dobrý deň,

dnes, 6. apríla o 10.50 ste mi telefonicky položili otázky, zasielam Vám na ne odpovede:

- Článok pokračuje pod reklamou -

Dokedy bude mesto trýzniť obyvateľov Trnavskej a vyhovárať sa, že nedokáže z daní svojich poplatníkov tento bordel po neprispôsobivých občanoch vyčistiť?

Čistenie mesta od odpadkov vykonávame ručne každý deň. Naši vlastní zamestnanci čistia od odpadkov centrum mesta a priľahlé ulice.

Vami opisovanú prácu, ktorou je čistenie a dočisťovanie okolia sociálnych bytov na Trnavskej, robia pracovníci, ktorých nám úrad práce posiela na štyri hodiny denne (aktivační pracovníci). Týmto zamestnancom môže mesto zveriť jednoduchšie prácu (obsluhu techniky alebo výsadbu zelene majú v náplni práce naši vlastní zamestnanci mesta). Žiaľ, kvôli protipandemickým opatreniam boli aktuálne stopnuté pracovné sily z Úradu práce, naposledy sme mohli využiť ich pracovnú silu v novembri 2020. Akonáhle nastúpia aktivační pracovníci opäť, budú nasadení na Trnavskú ulicu v prvom poradí.

Kompletné vyčistenie priestranstiev okolo sociálnych bytov na Trnavskej však vykonalo mesto Sereď už viackrát, naposledy to bolo minulý rok. Pozemok a jeho okolie sme zanechali pre užívateľov čisté.

Kedy mesto nahradí škody, ktoré spôsobujú hlodavce, ktoré prebehujú zo sociálnych bytov na Trnavskej ulici?

V prípad preukázania príčinnej súvislosti medzi vzniknutou škodou a porušením povinností mesta týkajúcich sa deratizácie, bude mesto Vami spomínané záležitosti riešiť.

Centrum mesta, okolie Huberta je plné odpadkov, dokedy bude mesto Sereď najšpinavšie v okolí?

Hneď v utorok ráno, šiesteho apríla, boli Vami nafotené priestranstvá okolo Huberta vyčistené.

Toto verejné priestranstvo bolo naposledy upratané vo štvrtok prvého apríla a podľa Vašich záberov, z pondelka piateho apríla, vidno, ako za necelé štyri boli priestranstvá opätovne znečistené rôznym odpadom.

Treba uviesť, že centrum mesta čistia zamestnanci mesta denne. Jedná sa o hlavné ťahy, ktoré ručne čistia od odpadkov, psích exkrementov a iných nečistôt.

- Článok pokračuje pod reklamou -

S pozdravom, Zuzana Slahučková

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Presne toto som si včera všimla, keď som prechádzala autom cez mesto… Vizitka nášho mesta…zrejme ale nikomu z vedenia to nevadí…Vychvaľujú sa hlúposťami,ktoré sú pre iné mestá úplne prirodzené a ani sa o nich nezmieňujú a základ im uniká. Kultúra a pozitívna klíma mesta je na bode mrazu. Všade špina, bordel, smeti…

  2. Presne toto som si včera všimla, keď som prechádzala autom cez mesto… Vizitka nášho mesta…zrejme ale nikomu z vedenia to nevadí…Vychvaľujú sa hlúposťami,ktoré sú pre iné mestá úplne prirodzené a ani sa o nich nezmieňujú a základ im uniká. Kultúra a pozitívna klíma mesta je na bode mrazu. Všade špina, bordel, smeti…

  3. Toto všetko je o ľuďoch. Pokiaľ sa budú chovať ako prasce a nie ako ľudia, inak to nikdy nebude. Ibaže za odhodený papier, fľašu… bola udelená pokuta, ako to je aj v iných krajinách. Aj rodičia, keď neučia svoje deti aby odhodil papierik od cukríka, alebo čokolády do odpadového koša, ale nechá ho hodiť na zem bez povšimnutia, o čom to hovorí? Tí pracovníci, ktorí zbierajú tie papiere po meste, lež prídu z jedného konca na druhý, môžu začať znova.

  4. Toto všetko je o ľuďoch. Pokiaľ sa budú chovať ako prasce a nie ako ľudia, inak to nikdy nebude. Ibaže za odhodený papier, fľašu… bola udelená pokuta, ako to je aj v iných krajinách. Aj rodičia, keď neučia svoje deti aby odhodil papierik od cukríka, alebo čokolády do odpadového koša, ale nechá ho hodiť na zem bez povšimnutia, o čom to hovorí? Tí pracovníci, ktorí zbierajú tie papiere po meste, lež prídu z jedného konca na druhý, môžu začať znova.

  5. Presne tak, je to o ľuďoch, ale pokiaľ z vedenia mesta nepríde riešenie v spolupráci s mestskou políciou, ( ako sa píše vyššie – napr.formou prísneho pokutovania ) ktorí by mali riešiť aj taketo veci, zmena nenastane. Tí, ktorí toto robia, totiž dobre vedia, že v Seredi môžu.

  6. Presne tak, je to o ľuďoch, ale pokiaľ z vedenia mesta nepríde riešenie v spolupráci s mestskou políciou, ( ako sa píše vyššie – napr.formou prísneho pokutovania ) ktorí by mali riešiť aj taketo veci, zmena nenastane. Tí, ktorí toto robia, totiž dobre vedia, že v Seredi môžu.

  7. asi mame malo nezamestnanych v nasom meste ked to nema kto upratat ziadna podpora zadarmo nech aj nieco robia a nie len beru podporu

  8. asi mame malo nezamestnanych v nasom meste ked to nema kto upratat ziadna podpora zadarmo nech aj nieco robia a nie len beru podporu

  9. Pán Majko, neviem či som niekedy čítala váš článok kde by nebol zhejtovaný primátor mesta. Veď choďte sa snim vymeniť, všetci vás budeme pozorovať ako vám to ide. Vypisovať vie každý..podieľali ste sa nejako na Tom aby to tam nebolo? Keď už ste to vyfotili a zavesili na internet aj ste to vyzbierali ? Je to v prvom rade o ľuďoch. Celá moja rodina chodí pravidelne zbierať odpad aj v okolí rakety a veľkého parku a kaštieľa a hádajte čo, o deň dva je to tam znova, preco ? Lebo ľahostajný ľudia.

  10. Pán Majko, neviem či som niekedy čítala váš článok kde by nebol zhejtovaný primátor mesta. Veď choďte sa snim vymeniť, všetci vás budeme pozorovať ako vám to ide. Vypisovať vie každý..podieľali ste sa nejako na Tom aby to tam nebolo? Keď už ste to vyfotili a zavesili na internet aj ste to vyzbierali ? Je to v prvom rade o ľuďoch. Celá moja rodina chodí pravidelne zbierať odpad aj v okolí rakety a veľkého parku a kaštieľa a hádajte čo, o deň dva je to tam znova, preco ? Lebo ľahostajný ľudia.

  11. Je dôležité upozorňovať na nečinnosť a ľahostajnosť vo vedení mesta. Toto je totiž dôsledok…To nie je hejtovanie zo strany pána Majka – to je len poukazovanie na holý fakt a skutočnosť !

  12. Je dôležité upozorňovať na nečinnosť a ľahostajnosť vo vedení mesta. Toto je totiž dôsledok…To nie je hejtovanie zo strany pána Majka – to je len poukazovanie na holý fakt a skutočnosť !

  13. Pár ľudí rozhadze smeti ,blízko že je odpadkový kôš,niekto to vyfotiť a tým poukáže na nečinnosť mesta?.Prosim Vás,už sa spamatajte.Je zlomyselnost autora clanku,toto nikto nikdy neustrazi.

  14. Pár ľudí rozhadze smeti ,blízko že je odpadkový kôš,niekto to vyfotiť a tým poukáže na nečinnosť mesta?.Prosim Vás,už sa spamatajte.Je zlomyselnost autora clanku,toto nikto nikdy neustrazi.

  15. Pán Majko len poukazuje na nedostatky a keď sa to niekomu neľúbi, niekto ho nenúti aby jeho príspevky čítal. Nemôžeme zo všetkého obviňovať primátora a vedenie mesta. Primátor robí tento neporiadok, primátor sprejuje steny, primátor vyhadzuje z okien aj horiace cigarety, primátor láme alebo poškodzuje lavičky…? To, že vedenie mesta preberá nekvalitnú prácu napr. chodníky…, že zákazky dáva svojim vyvoleným, to je iná vec. Mali by sme posudzovať objektívne.

  16. Pán Majko len poukazuje na nedostatky a keď sa to niekomu neľúbi, niekto ho nenúti aby jeho príspevky čítal. Nemôžeme zo všetkého obviňovať primátora a vedenie mesta. Primátor robí tento neporiadok, primátor sprejuje steny, primátor vyhadzuje z okien aj horiace cigarety, primátor láme alebo poškodzuje lavičky…? To, že vedenie mesta preberá nekvalitnú prácu napr. chodníky…, že zákazky dáva svojim vyvoleným, to je iná vec. Mali by sme posudzovať objektívne.

  17. Presne, primátor zachvilu bude moct aj za počasie v meste a pán Majko určite zase otom napíše top článok.

  18. Presne, primátor zachvilu bude moct aj za počasie v meste a pán Majko určite zase otom napíše top článok.

  19. Nedavno som sa docital,ze priemyselna zona pri Seredi je jedna z najvacsich na Slovensku.Malo by sa to kladne prejavit vo financovani mesta na vsetkych urovniach.Je az smiesne ze sa nedari zabezpecit aspon zakladny poriadok v centre mesta

  20. Nedavno som sa docital,ze priemyselna zona pri Seredi je jedna z najvacsich na Slovensku.Malo by sa to kladne prejavit vo financovani mesta na vsetkych urovniach.Je az smiesne ze sa nedari zabezpecit aspon zakladny poriadok v centre mesta

  21. Prosím nejritizujte pána Majka ze si robí prácu novinára. Robí si ju dobre a ma pravdu. Primátor ma riadiť svojich podriadených tak, aby si robili svoju prácu a na zbieranie odpadkov po meste ma ľudí. Keby to riadil dobre tak naše mesto nevyzerá ako smetisko. Samozrejme neobhajujem tých ktorí hádžu odpadky na zem. Ale toto je výsledok toho ze boli plné smetné nádoby a tie majú byť pravidelne vyprázdňovane, aby sa toto neostávalo!!!

  22. Prosím nejritizujte pána Majka ze si robí prácu novinára. Robí si ju dobre a ma pravdu. Primátor ma riadiť svojich podriadených tak, aby si robili svoju prácu a na zbieranie odpadkov po meste ma ľudí. Keby to riadil dobre tak naše mesto nevyzerá ako smetisko. Samozrejme neobhajujem tých ktorí hádžu odpadky na zem. Ale toto je výsledok toho ze boli plné smetné nádoby a tie majú byť pravidelne vyprázdňovane, aby sa toto neostávalo!!!

  23. Nikto tu nepíše ze primator rozhadzuje smeti, primator sprejuje steny a pod….ALE ! – primator je aj preto primator, aby dbal na to, aby sa taketo veci minimalizovali, aby boli riesene… A to nie sú ! Toto nie je otázka pár dní, toto je dlhodobá vizitka mesta…asi tolko k tomu.

  24. Nikto tu nepíše ze primator rozhadzuje smeti, primator sprejuje steny a pod….ALE ! – primator je aj preto primator, aby dbal na to, aby sa taketo veci minimalizovali, aby boli riesene… A to nie sú ! Toto nie je otázka pár dní, toto je dlhodobá vizitka mesta…asi tolko k tomu.

  25. Myslim, ze to je v prvom rade vizitla ludi co ziju v meste. Ake svinky taky chliev. Primator by mal asi zvysit poplatky za komunalny odpad, aby mohol z toho platit pana Majka, ktory to bude po celom meste miesto fotenia zbierat .. Lebo zjavne ma rad cistotu okolo seba. Fotit a hejtovat vie dnes kazdy.

  26. Myslim, ze to je v prvom rade vizitla ludi co ziju v meste. Ake svinky taky chliev. Primator by mal asi zvysit poplatky za komunalny odpad, aby mohol z toho platit pana Majka, ktory to bude po celom meste miesto fotenia zbierat .. Lebo zjavne ma rad cistotu okolo seba. Fotit a hejtovat vie dnes kazdy.

  27. už keď ste to fotili tak ste to dúfam aj pozbierali. A zbieram neporiadok ak je mimo koša alebo idem vyniesť smeti a nejaké sú na okolí.

  28. už keď ste to fotili tak ste to dúfam aj pozbierali. A zbieram neporiadok ak je mimo koša alebo idem vyniesť smeti a nejaké sú na okolí.

  29. Majko ty demagog jeden :D. Preco sukromny dvor, kde byvaju cigani vydavas za socialne byty? Dobre vies ze to k socialnym bytom nepatri a aj tak to sem davas. Inak ked clovek vidi tvoj plot tak tiez to tam vypada ako by to bola sucast socialnych bytov. Nic v zlom, ale mala brigada a trosku si to doma skraslit by ti nezaskodila :). A dobre som sa pobavil na kometary ze treba im davat pokuty. Darmo im daju aj tisic pokut, ked to nikto od nich nevymoze. Stat je bezzuby v tomto. A oni to dobre vedia.

  30. Majko ty demagog jeden :D. Preco sukromny dvor, kde byvaju cigani vydavas za socialne byty? Dobre vies ze to k socialnym bytom nepatri a aj tak to sem davas. Inak ked clovek vidi tvoj plot tak tiez to tam vypada ako by to bola sucast socialnych bytov. Nic v zlom, ale mala brigada a trosku si to doma skraslit by ti nezaskodila :). A dobre som sa pobavil na kometary ze treba im davat pokuty. Darmo im daju aj tisic pokut, ked to nikto od nich nevymoze. Stat je bezzuby v tomto. A oni to dobre vedia.

  31. Toto mesto je jedna žumpa a to hovoria aj cudzí návštevníci. Závisí úprimne Galante. Trnava je pažravá, tá sa skrášľuje sama. Nitra, tá podporuje Šalu a iné mestá. Smutné a ponižujúce pre občanov mesta. A zodpovední to majú v ri..

  32. Toto mesto je jedna žumpa a to hovoria aj cudzí návštevníci. Závisí úprimne Galante. Trnava je pažravá, tá sa skrášľuje sama. Nitra, tá podporuje Šalu a iné mestá. Smutné a ponižujúce pre občanov mesta. A zodpovední to majú v ri..

  33. Pan Majko treba sa pozriet aj na autobusovú stanicu pred slávny bufet tam je aj zákaz vychádzania a dokonca aj verejne WC pod stromami a plno skla okolo a nikomu to nevadí

  34. Pan Majko treba sa pozriet aj na autobusovú stanicu pred slávny bufet tam je aj zákaz vychádzania a dokonca aj verejne WC pod stromami a plno skla okolo a nikomu to nevadí

  35. Pan Majko. Dobre robíte svoju prácu. Aspoň niekto poukáže na smeti.spinu.prach v meste. Hamba primátorovi a vedeniu.asi dochádzajú do práce.z okolitých obcí. Keď im nevadí co je po meste.
    Ďakujem.

  36. Pan Majko. Dobre robíte svoju prácu. Aspoň niekto poukáže na smeti.spinu.prach v meste. Hamba primátorovi a vedeniu.asi dochádzajú do práce.z okolitých obcí. Keď im nevadí co je po meste.
    Ďakujem.

  37. Ono to porekadlo : Aky pán taký krám o niečom hovori.
    Jasné ,že neporiadok nespôsobil primator, ale má dosah a právomoc, aby dohliadol na to
    aby ten poriadok v meste bol.
    Kde sú ľudia z verejnoprospešnych prác ?
    Akosi zmizli…
    Okolie sociálnych bytov a priľahlé uličky smer Lidl- otras !!
    A vôbec si nemyslím,
    že ten „bordel“ by mal upratovať novinár ,ktorý len upozorni, že niečo zasa nefunguje tak ako by malo.

  38. Ono to porekadlo : Aky pán taký krám o niečom hovori.
    Jasné ,že neporiadok nespôsobil primator, ale má dosah a právomoc, aby dohliadol na to
    aby ten poriadok v meste bol.
    Kde sú ľudia z verejnoprospešnych prác ?
    Akosi zmizli…
    Okolie sociálnych bytov a priľahlé uličky smer Lidl- otras !!
    A vôbec si nemyslím,
    že ten „bordel“ by mal upratovať novinár ,ktorý len upozorni, že niečo zasa nefunguje tak ako by malo.

  39. Treba si dobre prečítať článok, čo rieši. Zda sa, že papiere v meste len prekrývajú to, že si autor článku nevie rady so susedmi. „Vzhľadom na nezáujem primátora Tomčányiho a prednostu Krajčoviča o škody spôsobené vlastníkom susedných nehnuteľností nevylučujem, že tak 20 cm kúsok chytím a vypustím na sekretariát MsÚ.“
    Toto je také falošne objektívne a akože v prospech všetkých. A aj návrh riešenia – zobrať potkana, smeti a hodiť to na sekretariát MsÚ. Článok iba vytvorí obraz neskutočneho revanšizmu a osobnej frustrácie autora článku.

  40. Treba si dobre prečítať článok, čo rieši. Zda sa, že papiere v meste len prekrývajú to, že si autor článku nevie rady so susedmi. „Vzhľadom na nezáujem primátora Tomčányiho a prednostu Krajčoviča o škody spôsobené vlastníkom susedných nehnuteľností nevylučujem, že tak 20 cm kúsok chytím a vypustím na sekretariát MsÚ.“
    Toto je také falošne objektívne a akože v prospech všetkých. A aj návrh riešenia – zobrať potkana, smeti a hodiť to na sekretariát MsÚ. Článok iba vytvorí obraz neskutočneho revanšizmu a osobnej frustrácie autora článku.

  41. Chyba objektivnost 6. apríla 2021, 23:31 – nechyba objektivnost, len Vam:

    – bud chybaju informacie co nevylucujem

    – informacie mate, no chcete navodit dojem, ze vlastne nejde o ten desatrocia trvajuci bordel ktory je inak najvacsi skutocne za poslednych desat rokov, teda za ignoracie situacie sucasnym vedenim mesta

    – informacie mate, no mate rovnako aj vedomosti o stave, ktory mam zadokumentovany a viete, k comu smeruje uz aj tento clanok

    Za jadolezitejsie povazujem Vase vystupovanie – napiste, akym sposobom bol vlozeny predmetny prisvekok do media. Uz neriesim Vasu anonymitu proti mojim podpisanym materialom – Vasa hanba a neschopnost podpisat sa, ale snaha mazat stopy aj pri vkladani prispevku je z Vasej strany obycajnou podlostou.

    Kedze mam dokumentaciu, nahravky a doklady, nemam problem ani s Vasim prispevkom lebo tusim, ze Vy viete, co bude nasledovat.
    Aj tu plati – krok za krokom…

  42. Chyba objektivnost 6. apríla 2021, 23:31 – nechyba objektivnost, len Vam:

    – bud chybaju informacie co nevylucujem

    – informacie mate, no chcete navodit dojem, ze vlastne nejde o ten desatrocia trvajuci bordel ktory je inak najvacsi skutocne za poslednych desat rokov, teda za ignoracie situacie sucasnym vedenim mesta

    – informacie mate, no mate rovnako aj vedomosti o stave, ktory mam zadokumentovany a viete, k comu smeruje uz aj tento clanok

    Za jadolezitejsie povazujem Vase vystupovanie – napiste, akym sposobom bol vlozeny predmetny prisvekok do media. Uz neriesim Vasu anonymitu proti mojim podpisanym materialom – Vasa hanba a neschopnost podpisat sa, ale snaha mazat stopy aj pri vkladani prispevku je z Vasej strany obycajnou podlostou.

    Kedze mam dokumentaciu, nahravky a doklady, nemam problem ani s Vasim prispevkom lebo tusim, ze Vy viete, co bude nasledovat.
    Aj tu plati – krok za krokom…

  43. Véd aj v meste je stále bordel samé smeti v kríkoch začo sú platený ti ktorý to robia chodia si kupovať do vinoteky víno a niekde sa zasivaju a cez pracovný čas si popíjaju

  44. Véd aj v meste je stále bordel samé smeti v kríkoch začo sú platený ti ktorý to robia chodia si kupovať do vinoteky víno a niekde sa zasivaju a cez pracovný čas si popíjaju

  45. Prepáčte,ale neviem prečo by mal niekto po niekom zbierať smeti 😱aj doma Vám niekto iný upratuje ? Alebo s prepáčením vytiera zadok?? Každý by si mal robiť poriadky po sebe,či je to vonku alebo niekde inde 😲😠😡🤔🤔

  46. Prepáčte,ale neviem prečo by mal niekto po niekom zbierať smeti 😱aj doma Vám niekto iný upratuje ? Alebo s prepáčením vytiera zadok?? Každý by si mal robiť poriadky po sebe,či je to vonku alebo niekde inde 😲😠😡🤔🤔

  47. Tento článok je reakcia na článok p.Veselickeho :“spomienky na minulosť, alebo….“? Ak áno tak tlieskam, skutočne. Velkomozny pán totiž vie kritizovať iba ostatných ale svoju vlastnú nekompetentnosť nevidí! Ak si mesto nevie poradiť s asocialmi, ktorí robia po meste bordel, na trnavskej, pri autobuskach, na cukrovarskej, za železničným mostom, popri Váhu a kde tade po celom meste tak nech robí poriadky s odpadkami,ktoré sa po nich kde kade povaľujú. Už tu chýbajú iba fotky bezdomovcov, s prepáčením, osierajucich stromy v malom parku, vetrajucich si vtákov hneď vedľa detského ihriska. Mestská polícia to na v kompetencií, a páni z MU to nevidia. Áno,čiastočne je neporiadok v meste vizitkou neporiadnych občanov,ktorým je ŽP ukradnuté,ale z veľkej miery je to spôsobené asocialmi.

  48. Tento článok je reakcia na článok p.Veselickeho :“spomienky na minulosť, alebo….“? Ak áno tak tlieskam, skutočne. Velkomozny pán totiž vie kritizovať iba ostatných ale svoju vlastnú nekompetentnosť nevidí! Ak si mesto nevie poradiť s asocialmi, ktorí robia po meste bordel, na trnavskej, pri autobuskach, na cukrovarskej, za železničným mostom, popri Váhu a kde tade po celom meste tak nech robí poriadky s odpadkami,ktoré sa po nich kde kade povaľujú. Už tu chýbajú iba fotky bezdomovcov, s prepáčením, osierajucich stromy v malom parku, vetrajucich si vtákov hneď vedľa detského ihriska. Mestská polícia to na v kompetencií, a páni z MU to nevidia. Áno,čiastočne je neporiadok v meste vizitkou neporiadnych občanov,ktorým je ŽP ukradnuté,ale z veľkej miery je to spôsobené asocialmi.

  49. Áno ľudia si sami seru do huby.Aj ti čo to upravujú, nemôžu byť všade.Nejaky bonzak napísal,že chodia do vinotéky kupovať víno,čo sa do toho stará.Nech si to pán bonzak ide vyskúšať ako sa upratuje mesto.Jedno je pravda,že keď tam robila jedna pani, myslím,že sa volala Gitka tak to mesto bolo oveľa čistejšie.

  50. Áno ľudia si sami seru do huby.Aj ti čo to upravujú, nemôžu byť všade.Nejaky bonzak napísal,že chodia do vinotéky kupovať víno,čo sa do toho stará.Nech si to pán bonzak ide vyskúšať ako sa upratuje mesto.Jedno je pravda,že keď tam robila jedna pani, myslím,že sa volala Gitka tak to mesto bolo oveľa čistejšie.

  51. Áno tu pani gitku veľmi dobre poznám je to veľmi pracovitá žena jej sa netazilo zohnut sa za každým papierom a prečo už u vás nepracuje ona bola zodpovedná za svoju pracu

  52. Áno tu pani gitku veľmi dobre poznám je to veľmi pracovitá žena jej sa netazilo zohnut sa za každým papierom a prečo už u vás nepracuje ona bola zodpovedná za svoju pracu

  53. Ja sa chcem všetkých tých mudrlantov čo tu píšu spitat ,chodia nám ten bordel robiť zo zahraničia to je len vizitka našich obyvateľov

  54. Ja sa chcem všetkých tých mudrlantov čo tu píšu spitat ,chodia nám ten bordel robiť zo zahraničia to je len vizitka našich obyvateľov

  55. názor 6. apríla 2021, 9:02
    Ako obyčajne, vždy táraš. Neobstojí ani tvoje tvrdenie o nevychovanosti a (ne)kultúrnom správaní sa obyvateľov mesta. Tá sa nevymyká z celo Slovenského priemeru. Ako je teda možné, že na takých exponovaných miestach ako to dosvedčujú foto, je taký bordel? Je asi pravda, že tí, čo vykonávajú svoju prácu v čistení mesta neposedávajú niekde pri pive. Ale koľko pokút udelili MsP tím, čo robia ten neporiadok? Bolo by dobré spýtať sa na to náčelníka MsP. Ten, zdá sa, má viac v záujme robiť „ochranku“ primátorovi ako dohliadať na porušovanie všeobecných nariadení ohľadne poriadku v meste

  56. názor 6. apríla 2021, 9:02
    Ako obyčajne, vždy táraš. Neobstojí ani tvoje tvrdenie o nevychovanosti a (ne)kultúrnom správaní sa obyvateľov mesta. Tá sa nevymyká z celo Slovenského priemeru. Ako je teda možné, že na takých exponovaných miestach ako to dosvedčujú foto, je taký bordel? Je asi pravda, že tí, čo vykonávajú svoju prácu v čistení mesta neposedávajú niekde pri pive. Ale koľko pokút udelili MsP tím, čo robia ten neporiadok? Bolo by dobré spýtať sa na to náčelníka MsP. Ten, zdá sa, má viac v záujme robiť „ochranku“ primátorovi ako dohliadať na porušovanie všeobecných nariadení ohľadne poriadku v meste

  57. Ľudia sú maximálne nevychovaní,pred hokejkou v tých kamienkoch tisicky špakov,pýtam sa,aj za to je zodpovedné mesto ??alebo ignorantskí fajčiari,ktorí vyhadujú špaky,neviem či z okna,v podstate je to jedno,asocialy sedia na lavičke,v kvetinacoch spaky,sklenenė flasticky, ten bordel si robia ľudia v prvom rade sami,na pekarskej tisice papierov,sačkov rozfukaných,kedysi ľudia tam kde bývali,aj sa trochu starali o okolie,teraz len niekde,je to skôr výnimka,pred domom nachádzam vreckovky,niekto sa vysmrka a hodí na zem,fuj

  58. Ľudia sú maximálne nevychovaní,pred hokejkou v tých kamienkoch tisicky špakov,pýtam sa,aj za to je zodpovedné mesto ??alebo ignorantskí fajčiari,ktorí vyhadujú špaky,neviem či z okna,v podstate je to jedno,asocialy sedia na lavičke,v kvetinacoch spaky,sklenenė flasticky, ten bordel si robia ľudia v prvom rade sami,na pekarskej tisice papierov,sačkov rozfukaných,kedysi ľudia tam kde bývali,aj sa trochu starali o okolie,teraz len niekde,je to skôr výnimka,pred domom nachádzam vreckovky,niekto sa vysmrka a hodí na zem,fuj

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované