back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKTUÁLNE: “Keď ma majú na mestskom cintoríne zahrabať bagrom, radšej sa nechám pochovať na záhrade – 2” – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Od štvrtka pod článkom vyhotoveným na podnet obyvateľky mesta Sereď pani Václavíkovej beží veľmi živá diskusia. Ľudia píšu svoje skúsenosti so správcom cintorína a pohrebnou službou pani Kašíkovej – a povedzme si na rovinu, samotná pani Kašíková ako ani mesto Sereď, keďže ide o mestský cintorín, zrovna zo súboja s občanmi pozitívne nevychádzajú.

Diskusia odhalila aj veci netušené, ktoré v budúcnosti nie je dobré verejne preberať nakoľko do témy vôbec nepatria.

Na druhý deň po publikovaní článku nás telefonicky kontaktovala matka pani Kašíkovej, ktorá sa sťažovala že v noci nespala, snažila sa obhájiť svoju dcéru a podľa jej slov sa vlastne potrebovala vyrozprávať, čo však nič nemení na veci, že pani Kašíková nereagovala dokopy na 14 pokusov telefonicky ju kontaktovať. Na mieste je teda otázka, ako vlastne funguje pohrebná služba a správca mestského cintorína v Seredi?

Po uverejnení článku a videozáznamu nás telefonicky  kontaktoval tiež bagrista z objednanej firmy, ktorý povedal, že chodia na cintorín len kopať hroby a predmetný hrob bagrom nezasýpali. My sme firmu ani neoslovovali nakoľko sa jedná o dodávateľa, ktorého úlohou nie je riešiť predmet problému, pre neho sa jedná o zákazku. Za zvolenie spôsobu vykopania a zahrabania hrobu zodpovedá správca cintorína a predmetná pohrebná služba, teda pani Kašíková.

O deň neskôr nám obyvateľka mesta, autorka podnetu pani Václavíková poskytla ďalší videozáznam, kde v skutočnosti je nový hrob vykopaný. Pri porovnaní s prechádzajúcim videom si určite každý čitateľ urobí názor sám.

 

- Článok pokračuje pod reklamou -

Je smutné, že ani v takto vážnej veci do dnešného dňa stanovisko pre obyvateľov mesta nezaujal primátor a štatutár mesta Tomčányi, napriek tomu, že bol k tomu vyzvaný samotnou pani Václavíkovou a o kontakt s jeho hovorcom Veselickým sme sa snažili aj my. Primátor Tomčányi systematicky a dlhodobo ignoruje vyjadrovanie sa problematickým témam v meste a čaká pokým téma opadne a obyvatelia mesta o ňu stratia záujem. V tomto prípade ale ide o tému skutočne vážnu a svojim spôsobom dotýkajúcu sa skôr či neskôr každého z nás.

V záujme získania stanoviska vedenia mesta sme využili aj ďalšiu hovorkyňu ktorú mesto prijalo do pracovného pomeru, pani Zuzanu Slahučkovú, ktorá sa snažila vyjadrenie získať, no nakoniec od nej prišla len táto odpoveď:

Dobrý deň, pán Majko,
ohľadne toho bagra na cintoríne: Ak potrebujete stanovisko primátora, využite, prosím možnosti zákona č.211/2000, alebo adresujte mail s otázkou pánovi Veselickému.

S pozdravom,
Slahučková 

Aj odpoveď hovorkyne Slahučkovej svedčí o tom, že primátor mesta Tomčányi sa prostredníctvom svojho zástupcu a hovorcu Veselického dôkladne od verejnosti odizoloval, keďže Veselický služobný telefón počas pracovnej doby nedvíha.

Mestský cintorín teda čelí kritike viac ako 130 diskusných príspevkov od občanov počas prakticky necelých štyroch dní a je načase, aby sa nielen samotný primátor mesta Martin Tomčányi ale i poslanci zamysleli nad jeho ďalšou správou a fungovaním.

 

 

Prvú časť kauzy nájdete tu:

„Keď ma majú na mestskom cintoríne zahrabať bagrom, radšej sa nechám pochovať na záhrade“ – odkazuje pani Václavíková – VIDEO

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. pán Majko je vidieť že doťahujete prípady a nebojíte sa.témy sú v meste veľmi vážne a vy naozaj ako to hovoríte nazývate problémy správnym menom.primátor nerieši cintorín a všetko čo sa v meste robí je odfláknuté.chodníky aj všetko.prosím nevzdávajte sa ďakujeme

  2. pán Majko je vidieť že doťahujete prípady a nebojíte sa.témy sú v meste veľmi vážne a vy naozaj ako to hovoríte nazývate problémy správnym menom.primátor nerieši cintorín a všetko čo sa v meste robí je odfláknuté.chodníky aj všetko.prosím nevzdávajte sa ďakujeme

  3. Aj takáto odpoveď p. Slahučkovej svedčí o niečom. Všetci, až na výnimky sa primátora boja. Boja sa niečo povedať, aby si to u neho nepokazili. Radšej, už niečo musia povedať, zahrnia vás paragrafmi a tak sa vás zbavia. Aj to je riešenie.

  4. Aj takáto odpoveď p. Slahučkovej svedčí o niečom. Všetci, až na výnimky sa primátora boja. Boja sa niečo povedať, aby si to u neho nepokazili. Radšej, už niečo musia povedať, zahrnia vás paragrafmi a tak sa vás zbavia. Aj to je riešenie.

  5. Primátor Tomčány hanbi sa!!!!!!!!!!!! Si si tu urobil štát v štáte a serieš na nás ľudí.My ti to spočítame a toho porušovaní zákonov je už mooooooooooooooooooooc!!!!!!!!!!

  6. Primátor Tomčány hanbi sa!!!!!!!!!!!! Si si tu urobil štát v štáte a serieš na nás ľudí.My ti to spočítame a toho porušovaní zákonov je už mooooooooooooooooooooc!!!!!!!!!!

  7. P. Majko je pravdou že firma je dodavateľom ale tu ide čisto o morálny postoj k danej veci! Mňa by zaujímalo keď sa kajal bagrista že oni akože nič… tak by ma zaujímalo či by sa jemu páčilo alebo niekomu z ich firmy, keby jeho blízkeho zosnulého zahrabú ako prašivého psa… nie nadarmo sa hovorí že nech mu je zem ľahká v tomto prípade to tak žiaľ nie je…. ešte na okraj veci, na cintoríne je zopár kamier možno tam je niečo zachytené aj z predošlých “akcii” ! keby vás chceli nebožtíci strašiť za takéto svinstvá

  8. P. Majko je pravdou že firma je dodavateľom ale tu ide čisto o morálny postoj k danej veci! Mňa by zaujímalo keď sa kajal bagrista že oni akože nič… tak by ma zaujímalo či by sa jemu páčilo alebo niekomu z ich firmy, keby jeho blízkeho zosnulého zahrabú ako prašivého psa… nie nadarmo sa hovorí že nech mu je zem ľahká v tomto prípade to tak žiaľ nie je…. ešte na okraj veci, na cintoríne je zopár kamier možno tam je niečo zachytené aj z predošlých “akcii” ! keby vás chceli nebožtíci strašiť za takéto svinstvá

  9. Je toto normálne? Mesto Sereď má dvoch hovorcov? Či ako to máme chápať? Jeden odkáže na druhého a ten zasa neberie mobil? A z akého dôvodu ich máme dvoch? A prebehlo aj nejaké výberové konanie? Skúsme aj tretieho. Veď ako sa vraví. Do tretice všetko dobré.

  10. Je toto normálne? Mesto Sereď má dvoch hovorcov? Či ako to máme chápať? Jeden odkáže na druhého a ten zasa neberie mobil? A z akého dôvodu ich máme dvoch? A prebehlo aj nejaké výberové konanie? Skúsme aj tretieho. Veď ako sa vraví. Do tretice všetko dobré.

  11. Tomčànyi má tých prúserov toľko že by potreboval 10 hovorcov nie dvoch. Už teraz na úrade skoro ani nie je lebo si neustále chodí vybavovať žehlenie tych jeho prúserov

  12. Tomčànyi má tých prúserov toľko že by potreboval 10 hovorcov nie dvoch. Už teraz na úrade skoro ani nie je lebo si neustále chodí vybavovať žehlenie tych jeho prúserov

  13. To je úplne choré, aby sa takejto informácie domáhal na základe zákona o slobodnom prístupe k informáciám. Ozaj choré.

  14. To je úplne choré, aby sa takejto informácie domáhal na základe zákona o slobodnom prístupe k informáciám. Ozaj choré.

  15. Nuz ako ostatne panicky z uradu…Sintavanky..cez pracovnu dobu sa presusat po obchodoch..Sulakova Kavonova odpadnem uz aj Slahuckova..no dolezite to osoby

  16. Nuz ako ostatne panicky z uradu…Sintavanky..cez pracovnu dobu sa presusat po obchodoch..Sulakova Kavonova odpadnem uz aj Slahuckova..no dolezite to osoby

  17. Pre Janka 25. januára 2021, 9:08 – ano, je to chore !! Chore rovnako, ako system, ktory si v meste vytvoril primator Tomcanyi s tymi poslancami MsZ a uradnikmi, ktori mu trcia zo zadku, boja sa ho, alebo z totalnej poslusnosti tazia vyhody pre svoje firmy, obcianske zdruzenia a vlastne aktivity.

    Moja reakcia na odpoved hovorkyne c.2 bola:

    Milos Majko

    št 21. 1. 13:20 (pred 4 dňami)

    komu: Zuzana
    Dobry den pani Slahuckova,

    ja NEpotrebujem stanovisko primatora, jemu totiz ako volenemu zastupcovi povinnost komunikovat s obcanom o sprave veci verejnych volicom
    priamo uklada zakon.

    Ked budem ja nieco potrebovat od primatora, najdem ho a odpoved ziskam.

    Vo veciach tykajucich sa novin davame moznost vyjadrit sa a to ku kazdemu clanku, ktory sa dotyka mesta. Ci uz primator, alebo iny voleny zastupca moze ponuknutu moznost vyuzit, alebo odmietnut.

    Zakon 211/2000 Z.z. je vyuzivany voci osobe povinnej a tou je Mestsky urad. Pri tomto zakone primator mesta (starosta obce) zastava poziciu odvolacieho organu na prvom stupni.
    (odporucam nastudovat, ten zakon co do formalnej stranky nie je jednoduchy)

    Co sa tyka formy komunikacie, medium si ju zvoli podla poziadavky spracovania materialu.

    A na zaver trosku ludsky – primator Tomcanyi nie je „riaditel Zemegule“, aj ked sa tak tvari a je jeho vizitkou ako komunikuje, resp. NEkomunikuje. Pamatate? Niekedy plati – „cim horsie, tym lepsie“…

    Prijemny den.
    Majko

    – – –

    Zial, Mesto Sered pod vedenim primatora Tomcanyiho je v stave, ako napisal niektory diskutujuci nadomnou – prioritou primatora je riesit prusery za nezakonne konania – ci ine, ked porusovanie zakonov primator OSOBNE OBHAJUJE a podla jedneho z poslancov uz roky namiesto riadenia mesta hlada sposoby u pravnikov, ako „utopit mna a Kurbela“. Po niektorych nedavnych clankoch svoj lov mozno pan primator rozsiri na dalsie osoby.

    Vazeni priatelia, takto vyzera samosprava, o ktorej chod sa obcan pre svoju pohodlnost prestane starat a kontrolovat volenych zastupcov, ktorych plati.

    A bude horsie…

  18. Pre Janka 25. januára 2021, 9:08 – ano, je to chore !! Chore rovnako, ako system, ktory si v meste vytvoril primator Tomcanyi s tymi poslancami MsZ a uradnikmi, ktori mu trcia zo zadku, boja sa ho, alebo z totalnej poslusnosti tazia vyhody pre svoje firmy, obcianske zdruzenia a vlastne aktivity.

    Moja reakcia na odpoved hovorkyne c.2 bola:

    Milos Majko

    št 21. 1. 13:20 (pred 4 dňami)

    komu: Zuzana
    Dobry den pani Slahuckova,

    ja NEpotrebujem stanovisko primatora, jemu totiz ako volenemu zastupcovi povinnost komunikovat s obcanom o sprave veci verejnych volicom
    priamo uklada zakon.

    Ked budem ja nieco potrebovat od primatora, najdem ho a odpoved ziskam.

    Vo veciach tykajucich sa novin davame moznost vyjadrit sa a to ku kazdemu clanku, ktory sa dotyka mesta. Ci uz primator, alebo iny voleny zastupca moze ponuknutu moznost vyuzit, alebo odmietnut.

    Zakon 211/2000 Z.z. je vyuzivany voci osobe povinnej a tou je Mestsky urad. Pri tomto zakone primator mesta (starosta obce) zastava poziciu odvolacieho organu na prvom stupni.
    (odporucam nastudovat, ten zakon co do formalnej stranky nie je jednoduchy)

    Co sa tyka formy komunikacie, medium si ju zvoli podla poziadavky spracovania materialu.

    A na zaver trosku ludsky – primator Tomcanyi nie je „riaditel Zemegule“, aj ked sa tak tvari a je jeho vizitkou ako komunikuje, resp. NEkomunikuje. Pamatate? Niekedy plati – „cim horsie, tym lepsie“…

    Prijemny den.
    Majko

    – – –

    Zial, Mesto Sered pod vedenim primatora Tomcanyiho je v stave, ako napisal niektory diskutujuci nadomnou – prioritou primatora je riesit prusery za nezakonne konania – ci ine, ked porusovanie zakonov primator OSOBNE OBHAJUJE a podla jedneho z poslancov uz roky namiesto riadenia mesta hlada sposoby u pravnikov, ako „utopit mna a Kurbela“. Po niektorych nedavnych clankoch svoj lov mozno pan primator rozsiri na dalsie osoby.

    Vazeni priatelia, takto vyzera samosprava, o ktorej chod sa obcan pre svoju pohodlnost prestane starat a kontrolovat volenych zastupcov, ktorych plati.

    A bude horsie…

  19. To je stále to isté,pani správkyňu cintorina nepoznám,možno je neuctiva,neviem,možno nepreukazuje patričnú uctu pozostalým,tak ju treba nejakým spôsobom napomenúť.Ale čo sa stane? Táto situácia je zase plne využitá určitými ľuďmi to politizovat,zneužívať to na vybavovanie si svojich osobných sporov,div ,že sa to nepripocita opozícii.Su to veci ,ktoré sa udievaju v každodennom živote,treba ich riešiť občianskymi a ľudský prístupnymi metódami,a tým to hasne.

  20. To je stále to isté,pani správkyňu cintorina nepoznám,možno je neuctiva,neviem,možno nepreukazuje patričnú uctu pozostalým,tak ju treba nejakým spôsobom napomenúť.Ale čo sa stane? Táto situácia je zase plne využitá určitými ľuďmi to politizovat,zneužívať to na vybavovanie si svojich osobných sporov,div ,že sa to nepripocita opozícii.Su to veci ,ktoré sa udievaju v každodennom živote,treba ich riešiť občianskymi a ľudský prístupnymi metódami,a tým to hasne.

  21. vazeni obcania mesta sered, podla mna by mali uz konecne v seredi postavit majak!! vy si naozaj myslite ze tie lode sa do pristavu dostanu sami??? no nedostanu a ten na slnecnej NESTACI!!! mali by ste sa vsetci snazit postavit ten majacik, ja vam prispejem jednou tehlou lebo aj tak mi iba stoji na dvore. spolocne to zvladneme ludia, nech sa uz lode a namornici nemusia bat o svoj holy zivot!

  22. vazeni obcania mesta sered, podla mna by mali uz konecne v seredi postavit majak!! vy si naozaj myslite ze tie lode sa do pristavu dostanu sami??? no nedostanu a ten na slnecnej NESTACI!!! mali by ste sa vsetci snazit postavit ten majacik, ja vam prispejem jednou tehlou lebo aj tak mi iba stoji na dvore. spolocne to zvladneme ludia, nech sa uz lode a namornici nemusia bat o svoj holy zivot!

  23. Pán Tomčanyi, naozaj si myslíte, že by nášmu mestu prospela výstavba majáku. Takýto bizár som už fakt dlho nepočul… Chápem, že taký maják dokáže úspešne naviesť vodné dopravné prostriedky bezpečne do prístavu, ale myslite aj na občanov mesta. Fakt si myslíte, že občanom nebude prekážať neustále svietenie a rotácia jeho svetla?? Napríklad ja neviem zaspať ani pri zažnutej lampe na nočnom stolíku…

  24. Pán Tomčanyi, naozaj si myslíte, že by nášmu mestu prospela výstavba majáku. Takýto bizár som už fakt dlho nepočul… Chápem, že taký maják dokáže úspešne naviesť vodné dopravné prostriedky bezpečne do prístavu, ale myslite aj na občanov mesta. Fakt si myslíte, že občanom nebude prekážať neustále svietenie a rotácia jeho svetla?? Napríklad ja neviem zaspať ani pri zažnutej lampe na nočnom stolíku…

  25. pan drabik, dakujem za vas nazor. tento majak bude pomahat nielen dopravnym prostriedkom ktore sa plavia po vode ale aj hubarom ktori sa snazia najst huby v lese pocas nocnych hodin. svietenie a rotacia by nemala byt velky problem vzhladom na to ze vacsina obcanov mesta sered ma na oknach rolety a moze si ich zatiahnut nadol. navyse niektorym obcanom mesta sered, vratane mna, pride majakova rotacia priam usmevna a urcite by majak v seredi prijali. nikoho to o spanok neukrati, priam naopak – prinesie to pokojny spanok hubarom a namornikom, ktori nemozu po nociach kludne spavat kvoli strachu zo stroskotania!

  26. pan drabik, dakujem za vas nazor. tento majak bude pomahat nielen dopravnym prostriedkom ktore sa plavia po vode ale aj hubarom ktori sa snazia najst huby v lese pocas nocnych hodin. svietenie a rotacia by nemala byt velky problem vzhladom na to ze vacsina obcanov mesta sered ma na oknach rolety a moze si ich zatiahnut nadol. navyse niektorym obcanom mesta sered, vratane mna, pride majakova rotacia priam usmevna a urcite by majak v seredi prijali. nikoho to o spanok neukrati, priam naopak – prinesie to pokojny spanok hubarom a namornikom, ktori nemozu po nociach kludne spavat kvoli strachu zo stroskotania!

  27. preco????
    zo starsich ludi si neusierame, pokial nie su usieraniahodni.
    ale naladu si mi spravil – dakujem.
    P.S moja robota ma uz nebavi, keby bol volny flek strazca majaku….. 😉

  28. preco????
    zo starsich ludi si neusierame, pokial nie su usieraniahodni.
    ale naladu si mi spravil – dakujem.
    P.S moja robota ma uz nebavi, keby bol volny flek strazca majaku….. 😉

  29. Pan Tomcanyi, dakujem za expresnu odpoved a tento vas navrh sa mi uz naozaj zacina pacit. Výstavba majáka má očividne viac plusov ako mínusov. Avšak je tu jeden problém, taká výstavba majáka by mesto mohla stáť kopec peňazí, preto navrhujem, aby všetci občania mesta podporili výstavbu aspoň sumou 10€. Riešite tu cintorín a nepodstatné veci okolo toho ale postavenie majáka by mohlo priniesť revolúciu! Vyzývam občanov mesta nech sa vyjadria a poprípadie podporia návrh nášho pána primátora!

  30. Pan Tomcanyi, dakujem za expresnu odpoved a tento vas navrh sa mi uz naozaj zacina pacit. Výstavba majáka má očividne viac plusov ako mínusov. Avšak je tu jeden problém, taká výstavba majáka by mesto mohla stáť kopec peňazí, preto navrhujem, aby všetci občania mesta podporili výstavbu aspoň sumou 10€. Riešite tu cintorín a nepodstatné veci okolo toho ale postavenie majáka by mohlo priniesť revolúciu! Vyzývam občanov mesta nech sa vyjadria a poprípadie podporia návrh nášho pána primátora!

  31. pan drabik, vdaka za vasu podporu v tomto projekte. vystavba majaka bude financne narocna, ale podla mojho odhadu bude stacit ked kazdy obcan prispeje sumou okolo 6 eur. podla odhadov expertov prijmy z tohto majaku budu vyraznou pomocou v mestskom rozpocte. je taktiez mozne, ze tento majak do serede prilaka turistov a prijmy z turizmu budu stupat viac ako za posledne roky. velka vdaka za podporu tohto projektu patri aj panovi jozefovi, ktoremu podla moznosti mesto vybavi moznost zamestnania v tomto majaku.

  32. pan drabik, vdaka za vasu podporu v tomto projekte. vystavba majaka bude financne narocna, ale podla mojho odhadu bude stacit ked kazdy obcan prispeje sumou okolo 6 eur. podla odhadov expertov prijmy z tohto majaku budu vyraznou pomocou v mestskom rozpocte. je taktiez mozne, ze tento majak do serede prilaka turistov a prijmy z turizmu budu stupat viac ako za posledne roky. velka vdaka za podporu tohto projektu patri aj panovi jozefovi, ktoremu podla moznosti mesto vybavi moznost zamestnania v tomto majaku.

  33. Ste veľmi vtipný,úplne sa zadusam od smiechu.Moze niekto používať cudzie meno?a to v plnom znení?

  34. Ste veľmi vtipný,úplne sa zadusam od smiechu.Moze niekto používať cudzie meno?a to v plnom znení?

  35. Ono to nereagovanie na problém ukazuje starú pravdu,že peniaze a funkcie krivia charakter.Ešte vypuklejšie sa to prejavuje u tých politikoch,ktorí sú vo funkcii viac volebných období,lebo sú už od reality všedných dní obrnení svojou nenahraditeľnosťou.To isté sa prejavuje aj u tých ľudí,ktorým bolo usvedčené plagiátorstvo,čiže na svoju funkciu mentálne nestačia,ale získaním významnej funkcie rastie ich ego,lebo môžu rozkazovať tým oveľa vzdelanejším a inteligentnejším ľuďom.

  36. Ono to nereagovanie na problém ukazuje starú pravdu,že peniaze a funkcie krivia charakter.Ešte vypuklejšie sa to prejavuje u tých politikoch,ktorí sú vo funkcii viac volebných období,lebo sú už od reality všedných dní obrnení svojou nenahraditeľnosťou.To isté sa prejavuje aj u tých ľudí,ktorým bolo usvedčené plagiátorstvo,čiže na svoju funkciu mentálne nestačia,ale získaním významnej funkcie rastie ich ego,lebo môžu rozkazovať tým oveľa vzdelanejším a inteligentnejším ľuďom.

  37. Na funkciu treba vysoku skolu? Ja ju sice mam, ale nerozmyslam takymto ubohym smerom ako ty Havran. Ty inteligent – vzdelany Havran na hraad…

  38. Na funkciu treba vysoku skolu? Ja ju sice mam, ale nerozmyslam takymto ubohym smerom ako ty Havran. Ty inteligent – vzdelany Havran na hraad…

  39. Prosím Vás to je čo za predpis? Truhla s pozostalým na márach nad jamou, nikde nikoho, skoro ma prekotilo… A áno nešiel som cez hlavný vchod, ale bolo tam čulý ruch, aj policajti aj telka

  40. Prosím Vás to je čo za predpis? Truhla s pozostalým na márach nad jamou, nikde nikoho, skoro ma prekotilo… A áno nešiel som cez hlavný vchod, ale bolo tam čulý ruch, aj policajti aj telka

  41. Pani vaclavikov čo tam stále obsmrdate na tom cintoríne nebudem sa čudovať keď vam Hrobar da lopatou po celé a hodí vás do vykonanej jami a vo videu čo ste nakrútili neni vidiet že bager zasypa nebohého tak si tu nevymislajte a nezavadzajte verejnosť nič stym nedosiahnete

  42. Pani vaclavikov čo tam stále obsmrdate na tom cintoríne nebudem sa čudovať keď vam Hrobar da lopatou po celé a hodí vás do vykonanej jami a vo videu čo ste nakrútili neni vidiet že bager zasypa nebohého tak si tu nevymislajte a nezavadzajte verejnosť nič stym nedosiahnete

  43. som rád že pán Martin Tomčányi sa konečne prestal hrať na mrtvého chrobáka a zaujal stanovisko k téme. Neskoro ale predsa. Netrafil sa síce do témy ale to nevadí. Rád prispejem na ten maják. Vo volebnej kampani toho nasľuboval viac ako dosť napríklad do dvoch rokov prístav pre lode a rybárov, trhovisko a podobne. Nič z toho síce neurobil ale zaklincoval to sloganom Sľubujem iba to čo dokážem splniť. Vždy som si myslel že najprv by mal byť prístav a potom maják ale asi sa tomu nerozumiem. Napriek tomu Martin so mnou pri tom majáku môžeš rátať. Držím ti palce kamarát.

  44. som rád že pán Martin Tomčányi sa konečne prestal hrať na mrtvého chrobáka a zaujal stanovisko k téme. Neskoro ale predsa. Netrafil sa síce do témy ale to nevadí. Rád prispejem na ten maják. Vo volebnej kampani toho nasľuboval viac ako dosť napríklad do dvoch rokov prístav pre lode a rybárov, trhovisko a podobne. Nič z toho síce neurobil ale zaklincoval to sloganom Sľubujem iba to čo dokážem splniť. Vždy som si myslel že najprv by mal byť prístav a potom maják ale asi sa tomu nerozumiem. Napriek tomu Martin so mnou pri tom majáku môžeš rátať. Držím ti palce kamarát.

  45. Akého hrobára? Veď nechala len jedného, ostatných prepustila, vraj pili viac než ona😂😂😂A teraz tam má takých sopliakov, čo zohnala na ulici, tiež alkani, asi tak

  46. Akého hrobára? Veď nechala len jedného, ostatných prepustila, vraj pili viac než ona😂😂😂A teraz tam má takých sopliakov, čo zohnala na ulici, tiež alkani, asi tak

  47. Jasne je to len všetko zbuchnute aby mohli kritizovať vedenie mesta atd.treba podať trestne oznámenie na Vaclavikovu že klame a šíri veci nie pravdivé a čudujem sa aj pánovi Majkovi že jej na to skončí a to trápne video 2. Čo tam take je pán Majko ? no nič vykopani nový hrob a nič iné a dôkazy aké sú že sa zasypal hrob bagrom? Žiadne!! Prosím vás pekne venujte sa iným témam kedy sa začne robiť nový most ponad železnicu aby sme nemuseli chodiť s autobusmi naokolo.

  48. Jasne je to len všetko zbuchnute aby mohli kritizovať vedenie mesta atd.treba podať trestne oznámenie na Vaclavikovu že klame a šíri veci nie pravdivé a čudujem sa aj pánovi Majkovi že jej na to skončí a to trápne video 2. Čo tam take je pán Majko ? no nič vykopani nový hrob a nič iné a dôkazy aké sú že sa zasypal hrob bagrom? Žiadne!! Prosím vás pekne venujte sa iným témam kedy sa začne robiť nový most ponad železnicu aby sme nemuseli chodiť s autobusmi naokolo.

  49. Dobry den, pan Tomcanyi, v tomto bode uplne nechapem Vasu pointu. Mohol by ste mi vysvetlit, co ma spolocne tato tema s „majakmi“? Myslim ze Sered si zasluzi ovela kompetentnejsich ludi ako ste Vy a toto je vysmech do tvare obyvatelom tohto mesta. Preto podporujem volicov v nasledujucich komunalnych volbach aby sa zamysleli nad zmenou v seredskom urade.

    *****

  50. Dobry den, pan Tomcanyi, v tomto bode uplne nechapem Vasu pointu. Mohol by ste mi vysvetlit, co ma spolocne tato tema s „majakmi“? Myslim ze Sered si zasluzi ovela kompetentnejsich ludi ako ste Vy a toto je vysmech do tvare obyvatelom tohto mesta. Preto podporujem volicov v nasledujucich komunalnych volbach aby sa zamysleli nad zmenou v seredskom urade.

    *****

  51. Dobry den, pan Tomcanyi, v tomto bode uplne nechapem Vasu pointu. Mohol by ste mi vysvetlit, co ma spolocne tato tema s „majakmi“? Myslim ze Sered si zasluzi ovela kompetentnejsich ludi ako ste Vy a toto je vysmech do tvare obyvatelom tohto mesta. Preto podporujem volicov v nasledujucich komunalnych volbach aby sa zamysleli nad zmenou v seredskom urade.
    *****

  52. Dobry den, pan Tomcanyi, v tomto bode uplne nechapem Vasu pointu. Mohol by ste mi vysvetlit, co ma spolocne tato tema s „majakmi“? Myslim ze Sered si zasluzi ovela kompetentnejsich ludi ako ste Vy a toto je vysmech do tvare obyvatelom tohto mesta. Preto podporujem volicov v nasledujucich komunalnych volbach aby sa zamysleli nad zmenou v seredskom urade.
    *****

  53. dobry den pan majko, vy mate co hovorit na tuto temu – ved vase meno majko sa na majak celkom podoba. co sa volieb tyka, som jediny primator, ktory vam ponuka moznost vystavby majaku v meste sered, co ponuka velke vyhody pre mesto a aj jeho obcanov takze zvazte to pri dalsich volbach. ak si myslite ze majak nie je vhodna volba pre mesto sered, tak si skontrolujte ci vam na ten vas nespliecha. dakujem a prajem nicim neruseny podvecer.

  54. dobry den pan majko, vy mate co hovorit na tuto temu – ved vase meno majko sa na majak celkom podoba. co sa volieb tyka, som jediny primator, ktory vam ponuka moznost vystavby majaku v meste sered, co ponuka velke vyhody pre mesto a aj jeho obcanov takze zvazte to pri dalsich volbach. ak si myslite ze majak nie je vhodna volba pre mesto sered, tak si skontrolujte ci vam na ten vas nespliecha. dakujem a prajem nicim neruseny podvecer.

  55. Pán primátor hovorí iba fakty, ktoré nemôžete odoprieť. Tento koncept sa mi naozaj pozdáva a ako hovoril, tak príjmy z turizmu rozhodne stúpnu. Pan Tomčányi, spoľahnite sa, voliť Vás budem aj nabudúce🙏

  56. Pán primátor hovorí iba fakty, ktoré nemôžete odoprieť. Tento koncept sa mi naozaj pozdáva a ako hovoril, tak príjmy z turizmu rozhodne stúpnu. Pan Tomčányi, spoľahnite sa, voliť Vás budem aj nabudúce🙏

  57. Pan Tomcanyi, poprosil by som Vam, aby sme dalej v tejto konverzacii pokracovali priamo s Vami cez mail. Len chcem poprosit obyvatelov Serede aby zobrali tuto konverzaciu do uvahy v nasledujucich volbach. O nasom panovi primatorovi som si totiz tymto uz urobil dostatocny nazor. *****

  58. Pan Tomcanyi, poprosil by som Vam, aby sme dalej v tejto konverzacii pokracovali priamo s Vami cez mail. Len chcem poprosit obyvatelov Serede aby zobrali tuto konverzaciu do uvahy v nasledujucich volbach. O nasom panovi primatorovi som si totiz tymto uz urobil dostatocny nazor. *****

  59. Dobry den,
    chcel by som sa spytat obcanov Serede ci by ma nepodporili na socialnej sieti Reddit, moj ucet je ferozkosic, davam na r/Slovakia velmi vtipne obrazky o majaku a CHUNG US 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 TEN POCIT KED JE NAPODOBNITEL MAJAK🚨🚨🚨🚨🚨🚨/PODOZRIVY 🙄🙄🙄🙄/SLOBODNY A SOLIDARNY 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨

  60. Dobry den,
    chcel by som sa spytat obcanov Serede ci by ma nepodporili na socialnej sieti Reddit, moj ucet je ferozkosic, davam na r/Slovakia velmi vtipne obrazky o majaku a CHUNG US 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 TEN POCIT KED JE NAPODOBNITEL MAJAK🚨🚨🚨🚨🚨🚨/PODOZRIVY 🙄🙄🙄🙄/SLOBODNY A SOLIDARNY 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨

  61. Hovorí sa že stojí ti ako “maják” treba behnuť na Bratislavskú obom aktérom sa určite uľaví

  62. Hovorí sa že stojí ti ako “maják” treba behnuť na Bratislavskú obom aktérom sa určite uľaví

  63. dobry den pan majko, ak nemate co skryvat tak by som s vami rad diskutoval na tuto temu na tejto stranke nech sme transparentni voci obcanom. aj ja chcem taktiez poprosit volicov aby toto brali do uvahy vzhladom na to ze som jediny primator ktory vam ponuka moznost vystavby plne funkcneho svietiaceho a rotujuceho majaka v nasom meste. aj ja som si urobil nazor o vas, kedze chcete obcanom mesta sered odopriet bezpecnost na mori vo forme majaku. p.s. pozrel som si na reddite vas profil a je vskutku usmevny, ale nechapem preco ste teraz proti majakom aj ked je vas reddit ucet majakov plny

  64. dobry den pan majko, ak nemate co skryvat tak by som s vami rad diskutoval na tuto temu na tejto stranke nech sme transparentni voci obcanom. aj ja chcem taktiez poprosit volicov aby toto brali do uvahy vzhladom na to ze som jediny primator ktory vam ponuka moznost vystavby plne funkcneho svietiaceho a rotujuceho majaka v nasom meste. aj ja som si urobil nazor o vas, kedze chcete obcanom mesta sered odopriet bezpecnost na mori vo forme majaku. p.s. pozrel som si na reddite vas profil a je vskutku usmevny, ale nechapem preco ste teraz proti majakom aj ked je vas reddit ucet majakov plny

  65. Dobre vam to miga v hlavách, si zistite a pozrite sa ako sa naklada s mrtvolami po celom svete…najkrajšie to majú v tibete kde mrtvolu naporcuju a potom nechaju pre supov…tieto vaše šaškarne s pohrebmi,..neviete žiť a potom nariekate keď príde zubata, ach

  66. Dobre vam to miga v hlavách, si zistite a pozrite sa ako sa naklada s mrtvolami po celom svete…najkrajšie to majú v tibete kde mrtvolu naporcuju a potom nechaju pre supov…tieto vaše šaškarne s pohrebmi,..neviete žiť a potom nariekate keď príde zubata, ach

  67. seredan prosim vas koho si to najala pani zpravkyna cintorina co zahrabava hroby z bagrom to aka firma je to

  68. seredan prosim vas koho si to najala pani zpravkyna cintorina co zahrabava hroby z bagrom to aka firma je to

  69. Neni to jedno… tiež by si si chcel uctiť nebožtíka tak ako sa patrí a nie ako dobytok

    Firma ktorej stroj patrí je STEHEL CONSTRUCTION Šintava

  70. Neni to jedno… tiež by si si chcel uctiť nebožtíka tak ako sa patrí a nie ako dobytok

    Firma ktorej stroj patrí je STEHEL CONSTRUCTION Šintava

  71. Vysledkom tejto neskutocne stvavej diskusie je, ze mi zomrela mama a pohreb je v nedohladne – nie len kvoli covidu. Som znechutena, ze p. Majko nestopol tuto diskusiu hned, ako nechutne niektori diskutujuci em zacalizatahovat uplne nesuvisiace veci. A o ucte k zosnulym ma p. Majko najmenej co hovorit. Pamatam si, ako pred par rokmi odfotil mrtveho pana na zemi pred postou. Zbytocne ho pozostali prosili (a nielen pozostali), aby fotografie stiahol a celu diskusiu zastavil. Cynicky ju nechal prebiehat aj s fotografiami.

  72. Vysledkom tejto neskutocne stvavej diskusie je, ze mi zomrela mama a pohreb je v nedohladne – nie len kvoli covidu. Som znechutena, ze p. Majko nestopol tuto diskusiu hned, ako nechutne niektori diskutujuci em zacalizatahovat uplne nesuvisiace veci. A o ucte k zosnulym ma p. Majko najmenej co hovorit. Pamatam si, ako pred par rokmi odfotil mrtveho pana na zemi pred postou. Zbytocne ho pozostali prosili (a nielen pozostali), aby fotografie stiahol a celu diskusiu zastavil. Cynicky ju nechal prebiehat aj s fotografiami.

  73. V styroch prispevkoch v diskusii došlo konkretnou osobou k neopravnenemu pouzitiu mojho mena. Prispevky boli napisane tak, aby vizualne vytvarali dojem, ze ja som ich autorom.

    Administrator tieto prispevky oznacil nickom “ ***** “ a riesi zamedzenie ZNEUZITIA MENA REGISTROVANEJ OSOBY.

    K nezakonnej kradezi identity registrovaneho uzivatela zial dochadza aj na socialnych sietach.

    Autor predmetnych prispevkov si evidentne neuvedomuje nezakonnost svojho konania a s najvacsou pravdepodobnostou konal v zaujme poskodit menovanej osobe, co s velkou pravdepodobnosotu bude mat pravnu dohru.

    Vyzyvam tymto autora styroch prispevkov ktore ucelovo podpisal mojim menom, ak chce predist pravnemu sporu, aby ma do 24 hodin kontaktoval telefonicky na tel. cisle 0907 277 777.

    Vsetky udaje potrebne pre jeho identifikaciu, ako aj vizual podvodnych prispevkov, su administratorom zalohovane.

  74. V styroch prispevkoch v diskusii došlo konkretnou osobou k neopravnenemu pouzitiu mojho mena. Prispevky boli napisane tak, aby vizualne vytvarali dojem, ze ja som ich autorom.

    Administrator tieto prispevky oznacil nickom “ ***** “ a riesi zamedzenie ZNEUZITIA MENA REGISTROVANEJ OSOBY.

    K nezakonnej kradezi identity registrovaneho uzivatela zial dochadza aj na socialnych sietach.

    Autor predmetnych prispevkov si evidentne neuvedomuje nezakonnost svojho konania a s najvacsou pravdepodobnostou konal v zaujme poskodit menovanej osobe, co s velkou pravdepodobnosotu bude mat pravnu dohru.

    Vyzyvam tymto autora styroch prispevkov ktore ucelovo podpisal mojim menom, ak chce predist pravnemu sporu, aby ma do 24 hodin kontaktoval telefonicky na tel. cisle 0907 277 777.

    Vsetky udaje potrebne pre jeho identifikaciu, ako aj vizual podvodnych prispevkov, su administratorom zalohovane.

  75. Dnes to pekne vysvetlili na tvJOJ . takto sa maju vyjadrovat media , nie neaky pisalek zatazeny na primatora , zneuctievat smrt obcana Serede ,stvat obcanov , Ale ako pise Maji , dockaj casu ..

  76. Dnes to pekne vysvetlili na tvJOJ . takto sa maju vyjadrovat media , nie neaky pisalek zatazeny na primatora , zneuctievat smrt obcana Serede ,stvat obcanov , Ale ako pise Maji , dockaj casu ..

  77. …az tak chore to nie je. Neviem si predstavit pracovat a vybavovat pohrebne zalezitosti v takom strese, akemu musi p. Kosikova po tejto stvavej kampani celit. Rozpravala som sa s nou ohladom pohrebu – bolo to prvy krat, co som s nou mala tu cest. Vobec na mna neposobila arogantne…

  78. …az tak chore to nie je. Neviem si predstavit pracovat a vybavovat pohrebne zalezitosti v takom strese, akemu musi p. Kosikova po tejto stvavej kampani celit. Rozpravala som sa s nou ohladom pohrebu – bolo to prvy krat, co som s nou mala tu cest. Vobec na mna neposobila arogantne…

  79. Pani Špitalská vy musíte byť riadna ………… keď na novinára hádžete vinu za arogantnú a ožratú správkyňu cintorína.Tento smutný prípad sledujem od začiatku a nie pán Majko mal zlú skúsenosť s ňou ale pani Václavíková a desiatky či možno až stovky ďalších ľudí. Na Markíze to jedna pani potvrdila že ľudí naozaj zahrabávajú bagrom.Vám na vašej mame možno nezáleží to je vaša vec, ale iným ľuďom záleží na tom aby neboli zahrnutý ako utratené zvieratá. Pán Majko si odvádza ukážkovú prácu.Noviny sú známe po celej krajine.A bez neho by tu mestský predstavitelia mali eldorádo.Pani Václavíkovej držím tiež palce!!!!!!!!!

  80. Pani Špitalská vy musíte byť riadna ………… keď na novinára hádžete vinu za arogantnú a ožratú správkyňu cintorína.Tento smutný prípad sledujem od začiatku a nie pán Majko mal zlú skúsenosť s ňou ale pani Václavíková a desiatky či možno až stovky ďalších ľudí. Na Markíze to jedna pani potvrdila že ľudí naozaj zahrabávajú bagrom.Vám na vašej mame možno nezáleží to je vaša vec, ale iným ľuďom záleží na tom aby neboli zahrnutý ako utratené zvieratá. Pán Majko si odvádza ukážkovú prácu.Noviny sú známe po celej krajine.A bez neho by tu mestský predstavitelia mali eldorádo.Pani Václavíkovej držím tiež palce!!!!!!!!!

  81. Pani ANNA, s ludmi ako vy si nemam co povedat. Neviete o mne nic, ani o tomto pripade a napriek tomu si dovolite oznacit ako „riadna …..“ Co k tomu dodat ?

  82. Pani ANNA, s ludmi ako vy si nemam co povedat. Neviete o mne nic, ani o tomto pripade a napriek tomu si dovolite oznacit ako „riadna …..“ Co k tomu dodat ?

  83. ANNA, vy si myslíte, že kvôli čomu je tu tento článok? Ani nenamáhajte vašu poškodenú hlavu prípadným rozmýšľaním. Je tu len preto, aby pán „novinár“, ktorý je schopný napísať článok o tom, ako sa bezdomovec vyšťal pri strome, mohol už zas nadávať na vedenie mesta. To vám ale vaša obmedzenosť nedovoľuje vidieť. Takže jediná riadna ……… ste tu vy.

  84. ANNA, vy si myslíte, že kvôli čomu je tu tento článok? Ani nenamáhajte vašu poškodenú hlavu prípadným rozmýšľaním. Je tu len preto, aby pán „novinár“, ktorý je schopný napísať článok o tom, ako sa bezdomovec vyšťal pri strome, mohol už zas nadávať na vedenie mesta. To vám ale vaša obmedzenosť nedovoľuje vidieť. Takže jediná riadna ……… ste tu vy.

  85. M. Spitalska 25. januára 2021, 21:18 – pani Spitalska, aj citate po sebe to, co VEREJNE napisete? Skutocne mate zaujem dokazovat, ze Vasa 92 rocna matka zomrela na zaklade – citujem: „Vysledkom tejto neskutocne stvavej diskusie je, ze mi zomrela mama a pohreb je v nedohladne – nie len kvoli covidu.“

    Skutocne ma Vasa 92 rocna matka v umrtnom liste napisane, ze zomrela na zaklade „tejto neskutocne stvavej diskusie“? Ak ano, tak to bude unikatom a tento pripad sa objavi vo svetovej medicinskej odbornej literature…

    V troch telefonatoch som sa Vam trpezlivo snazil vysvetlit, ze clanok na zaklade videa a podnetu pani Vaclavikovej NIE JE PRICINOU nekvalitnych sluzieb poskytovanych na mestskom cintorine, ale NASLEDKOM obcanmi kritizovanej prace firmy pani Kasikovej.

    Keby sa jednalo o beznu sukromnu pohrebnu sluzbu, v podstate by vacsina ludi len mavla rukou a pani Kasikova by s takouto urovnou poskytovanych sluzieb pravdepodobne velmi rychlo skrachovala.

    Nejde vsak o klasicku pohrebnu sluzbu, ale o SPRAVKYNU MESTSKEHO CINTORINA a prave tato pohrebna sluzba je priamo zodpovedna za chod cintorina a okrem toho ma vytvarat podmienky aj pre pracu inych pohrebnych sluzieb.
    Od niektorych z nich dnes uz mame informacie, ake podmienky mali vytvorene, ako sa k nim spravala a ako im mala komplikovat ich pracu. Niektorym dokonca tak, ze do Serede odmietli chodit pochovavat…

    Pani Spitalska, dnes ste ma aspon 10 X pozyvali na navstevu k Vam a odmietali ste pochopit, ze nie kazdy ma zaujem nielen porusovat platne nariadenia, ale aj riskovat mozne infikovanie sa virusom a nasledne ochoriet na COVID-19.

    V telefonatoch ste sa vyjadrovali inak, ako vo Vasom prispevku a len s branim ohladu na to, ze sa osobne pozname asi 40 rokov, nebudem dalsi jeho obsah preberat verejne.

    Ak mate zaujem zistit, preco Vasa neboha matka nie je pochovana, kontaktujkte pana primatora alebo viceprimatora a pytajte sa, dokedy budu tolerovat zmluvy Mesta Sered s firmami ake zastupuje Kasikova, Kroslak a pod. Mozno Vam odpovedia.

    Pani Spitalska, prosim, uz ma nezatazujte Vasimi problemami a snazte sa rozhodovat len o veciach, v ktorych mate vlastne investicie a za ktore nesiete zodpovednost. SOL medzi ne nepatri.

  86. M. Spitalska 25. januára 2021, 21:18 – pani Spitalska, aj citate po sebe to, co VEREJNE napisete? Skutocne mate zaujem dokazovat, ze Vasa 92 rocna matka zomrela na zaklade – citujem: „Vysledkom tejto neskutocne stvavej diskusie je, ze mi zomrela mama a pohreb je v nedohladne – nie len kvoli covidu.“

    Skutocne ma Vasa 92 rocna matka v umrtnom liste napisane, ze zomrela na zaklade „tejto neskutocne stvavej diskusie“? Ak ano, tak to bude unikatom a tento pripad sa objavi vo svetovej medicinskej odbornej literature…

    V troch telefonatoch som sa Vam trpezlivo snazil vysvetlit, ze clanok na zaklade videa a podnetu pani Vaclavikovej NIE JE PRICINOU nekvalitnych sluzieb poskytovanych na mestskom cintorine, ale NASLEDKOM obcanmi kritizovanej prace firmy pani Kasikovej.

    Keby sa jednalo o beznu sukromnu pohrebnu sluzbu, v podstate by vacsina ludi len mavla rukou a pani Kasikova by s takouto urovnou poskytovanych sluzieb pravdepodobne velmi rychlo skrachovala.

    Nejde vsak o klasicku pohrebnu sluzbu, ale o SPRAVKYNU MESTSKEHO CINTORINA a prave tato pohrebna sluzba je priamo zodpovedna za chod cintorina a okrem toho ma vytvarat podmienky aj pre pracu inych pohrebnych sluzieb.
    Od niektorych z nich dnes uz mame informacie, ake podmienky mali vytvorene, ako sa k nim spravala a ako im mala komplikovat ich pracu. Niektorym dokonca tak, ze do Serede odmietli chodit pochovavat…

    Pani Spitalska, dnes ste ma aspon 10 X pozyvali na navstevu k Vam a odmietali ste pochopit, ze nie kazdy ma zaujem nielen porusovat platne nariadenia, ale aj riskovat mozne infikovanie sa virusom a nasledne ochoriet na COVID-19.

    V telefonatoch ste sa vyjadrovali inak, ako vo Vasom prispevku a len s branim ohladu na to, ze sa osobne pozname asi 40 rokov, nebudem dalsi jeho obsah preberat verejne.

    Ak mate zaujem zistit, preco Vasa neboha matka nie je pochovana, kontaktujkte pana primatora alebo viceprimatora a pytajte sa, dokedy budu tolerovat zmluvy Mesta Sered s firmami ake zastupuje Kasikova, Kroslak a pod. Mozno Vam odpovedia.

    Pani Spitalska, prosim, uz ma nezatazujte Vasimi problemami a snazte sa rozhodovat len o veciach, v ktorych mate vlastne investicie a za ktore nesiete zodpovednost. SOL medzi ne nepatri.

  87. P. Majko, citanie s porozumenim je zrejme Vas problem. Nikde som nepisala, ze vysledkom tejto stvavej diskusie mi zomrela mama. Ale ze POHREB JE V NEDOHLADNE ! Neviem, ci som Vas pozyvala az 10 krat, ale pozyvala som Vas vzhladom na to, ze sme sa pred rokmi poznali a chcela som osobne vysvetlit, ako negativne ovplyvnuje Vasa „novinarcina“ take smutne zalezitosti, ako je napr. pohreb. A ak ste nemali problem vracat sa z BA (ak sa mylim, prepacte), tak za dodrzania prisnych bezpecnostnych a hygienickych opatreni sme sa v pohode mohli porozpravat v exterieri. Preto prosim nevytrhajte moje slova z kontextu. Viac Vas obtazovat nebudem, absolutne nemam preco.

  88. P. Majko, citanie s porozumenim je zrejme Vas problem. Nikde som nepisala, ze vysledkom tejto stvavej diskusie mi zomrela mama. Ale ze POHREB JE V NEDOHLADNE ! Neviem, ci som Vas pozyvala az 10 krat, ale pozyvala som Vas vzhladom na to, ze sme sa pred rokmi poznali a chcela som osobne vysvetlit, ako negativne ovplyvnuje Vasa „novinarcina“ take smutne zalezitosti, ako je napr. pohreb. A ak ste nemali problem vracat sa z BA (ak sa mylim, prepacte), tak za dodrzania prisnych bezpecnostnych a hygienickych opatreni sme sa v pohode mohli porozpravat v exterieri. Preto prosim nevytrhajte moje slova z kontextu. Viac Vas obtazovat nebudem, absolutne nemam preco.

  89. M. Spitalska 25. januára 2021, 22:59 – pani Spitalka, dovolil som si Vas CITOVAT.
    Neskusite si s porozumenim precitat VLASTNY TEXT? 😉

    A prosim, napiste, v com KONKRETNE moja novinarcina ovplyvnuje pohreb.
    Dakujem.

  90. M. Spitalska 25. januára 2021, 22:59 – pani Spitalka, dovolil som si Vas CITOVAT.
    Neskusite si s porozumenim precitat VLASTNY TEXT? 😉

    A prosim, napiste, v com KONKRETNE moja novinarcina ovplyvnuje pohreb.
    Dakujem.

  91. Pani na cintoríne je nepríjemná ale to s bágrom moc nesúvisí . Sám strojník sa vyjadril že len kopú tie jamy.

    Pani co dala podnet na markízu a podáva trestné oznámenie, nech zverejní video ako jej zakopávajú zosnulého bagrom. Ináč je táto debata úplne o ničom a pani neviem v čo dúfa.

    Niesme v 18. Storočí že by sme jamu museli kopať rucne. Pani nech si to ide vyskúšať keď bude – 10 ako sa super kope 🙂

    Neobhajujem firmu co to kopala, netuším kto to je, obhajujem skôr toho strojníka co to kopal pretože to je tiež len zamestnanec a plní to co mu šéf rozkázal. (nepoznám ani strojníka)

    Pani ak toto čítate nehnevajte sa ale čakám vaše video ako bol zosnulý zakopaný bágrom. Potom sa ospravedlniť za môj blbí koment.

    Dobrú noc

  92. Pani na cintoríne je nepríjemná ale to s bágrom moc nesúvisí . Sám strojník sa vyjadril že len kopú tie jamy.

    Pani co dala podnet na markízu a podáva trestné oznámenie, nech zverejní video ako jej zakopávajú zosnulého bagrom. Ináč je táto debata úplne o ničom a pani neviem v čo dúfa.

    Niesme v 18. Storočí že by sme jamu museli kopať rucne. Pani nech si to ide vyskúšať keď bude – 10 ako sa super kope 🙂

    Neobhajujem firmu co to kopala, netuším kto to je, obhajujem skôr toho strojníka co to kopal pretože to je tiež len zamestnanec a plní to co mu šéf rozkázal. (nepoznám ani strojníka)

    Pani ak toto čítate nehnevajte sa ale čakám vaše video ako bol zosnulý zakopaný bágrom. Potom sa ospravedlniť za môj blbí koment.

    Dobrú noc

  93. Myslím si že jamu vykopať bagrom je ok, ale pokiaľ bola jama z nebožtíkom zahrnutá bagrom tak to ok neni. Chce to nejaký dôkaz, ale myslím si že niekto v predošlej diskusii to písal že sa to tak na cintoríne už dlhšie robí, či to je tak alebo onak to ťažko povedať, jedna vec je istá na cintoríne sú aj kamery, ktoré by mohli problematiku objasniť, pokiaľ neboli “otočené “ na opačnú stranu

  94. Myslím si že jamu vykopať bagrom je ok, ale pokiaľ bola jama z nebožtíkom zahrnutá bagrom tak to ok neni. Chce to nejaký dôkaz, ale myslím si že niekto v predošlej diskusii to písal že sa to tak na cintoríne už dlhšie robí, či to je tak alebo onak to ťažko povedať, jedna vec je istá na cintoríne sú aj kamery, ktoré by mohli problematiku objasniť, pokiaľ neboli “otočené “ na opačnú stranu

  95. Zjavne tu p. Vaclavíková nemá inú robotu ako sa zviditeľniť a byť pre niekoho zaujímavá tak trepe jedno cez deviate nevie ani čo rozpráva chúďa.
    Konšpiruje tu o bágri ako zahrabáva jamu.. Ktoré nemá ani podložené dôkazmy t.j fotodokumentáciov ani videozáznamom. Preto usudzujem že pani má asi veľmi bujnú fantáziu. A to čo tam predvádzala nerozumiem čo si chcela dokázať. A keď už pani vedela nahrávať začiatok jej histerického kriku a to aká vie byť zaujímavá keď ani nevedela na čo tam ten báger stojí tak mala natočiť alebo zotrvať na mieste či teda podľa jej výplodu fantázie ten báger ako tvrdí zahrabe hrob no ale bohužiaľ pani nemá na to žiadne dôkazy ktoré by to vedeli potvrdiť takže je to nerelevantné !!! Najprv treba dôkazy a tie dôkazy treba aj podložiť p.Vaclavíkova a až potom to dávať do novín…😉 Prajem pekné ráno 😉

  96. Zjavne tu p. Vaclavíková nemá inú robotu ako sa zviditeľniť a byť pre niekoho zaujímavá tak trepe jedno cez deviate nevie ani čo rozpráva chúďa.
    Konšpiruje tu o bágri ako zahrabáva jamu.. Ktoré nemá ani podložené dôkazmy t.j fotodokumentáciov ani videozáznamom. Preto usudzujem že pani má asi veľmi bujnú fantáziu. A to čo tam predvádzala nerozumiem čo si chcela dokázať. A keď už pani vedela nahrávať začiatok jej histerického kriku a to aká vie byť zaujímavá keď ani nevedela na čo tam ten báger stojí tak mala natočiť alebo zotrvať na mieste či teda podľa jej výplodu fantázie ten báger ako tvrdí zahrabe hrob no ale bohužiaľ pani nemá na to žiadne dôkazy ktoré by to vedeli potvrdiť takže je to nerelevantné !!! Najprv treba dôkazy a tie dôkazy treba aj podložiť p.Vaclavíkova a až potom to dávať do novín…😉 Prajem pekné ráno 😉

  97. co tu este rozoberate, PREBERTE SA! POZRITE SI VCERAJSIE VYJADRENIE ASOCIACIE POHREBNYCH SLUZIEB NA TV JOJ A POCHOPINE ZE TU PINDATE VSETCI O NICOM!!!!!! HLAVNE TA VCLAVIKOVA CO SKRIEKA NA CINTORINE AKO OZRATA!!!!

  98. co tu este rozoberate, PREBERTE SA! POZRITE SI VCERAJSIE VYJADRENIE ASOCIACIE POHREBNYCH SLUZIEB NA TV JOJ A POCHOPINE ZE TU PINDATE VSETCI O NICOM!!!!!! HLAVNE TA VCLAVIKOVA CO SKRIEKA NA CINTORINE AKO OZRATA!!!!

  99. no pani spravkyna to je iný level ta už nevie od dobroty čo by s mindzu robila..tak by sa kuruvala jak žito……

    ešte ked mohli byť „normálne“ pohreby a ciganom hrávala živa hudba …si dala muzikantov zavolať do kancelarie aby jej vyhravali… s mindžu nevie čo od dobroty

  100. no pani spravkyna to je iný level ta už nevie od dobroty čo by s mindzu robila..tak by sa kuruvala jak žito……

    ešte ked mohli byť „normálne“ pohreby a ciganom hrávala živa hudba …si dala muzikantov zavolať do kancelarie aby jej vyhravali… s mindžu nevie čo od dobroty

  101. Dobry den, pan Majko, komentare ktore tu boli mnou pridane neboli v zaujme poskodit Vasu osobu, ale v mojom zaujme bolo odpovedat na „pana primatora“, ktory bol evidentne niekto iny a pisal tu nezmysly, bolo to brane v ramci vtipu. Vase meno bolo iba nickname, bez umyslu zneuzivania Vasej osoby. Avsak toto moje konanie nebolo spravne, ospravedlnujem sa Vam a nebude sa opakovat.

  102. Dobry den, pan Majko, komentare ktore tu boli mnou pridane neboli v zaujme poskodit Vasu osobu, ale v mojom zaujme bolo odpovedat na „pana primatora“, ktory bol evidentne niekto iny a pisal tu nezmysly, bolo to brane v ramci vtipu. Vase meno bolo iba nickname, bez umyslu zneuzivania Vasej osoby. Avsak toto moje konanie nebolo spravne, ospravedlnujem sa Vam a nebude sa opakovat.

  103. pre julo tak pardon..zle som sa vyjadrila..všetci komentujúci vieme koho myslíme že ano???

  104. pre julo tak pardon..zle som sa vyjadrila..všetci komentujúci vieme koho myslíme že ano???

  105. Skončí velké brucho na úrade a nech sa trasie, trestné oznámenia sa len tak pohrnú a všetci jeho verní od neho poodskakujú a budú hovoriť aby sami nešli bručať.
    Veľké brucho aj s prednostom a Veselickým sa dočkáte !!!!!!! nebolo by slepšie emigrovať pred koncom volebného obdobia ???????????

  106. Skončí velké brucho na úrade a nech sa trasie, trestné oznámenia sa len tak pohrnú a všetci jeho verní od neho poodskakujú a budú hovoriť aby sami nešli bručať.
    Veľké brucho aj s prednostom a Veselickým sa dočkáte !!!!!!! nebolo by slepšie emigrovať pred koncom volebného obdobia ???????????

  107. Pani Vaclavikova dobre ste urobila že ste uverejnila túto ,, strašnosť ,, a nehumannosť možno sa teraz ľady pohnú : držím palce .👍 Spustila ste ,,revolúciu .

  108. Pani Vaclavikova dobre ste urobila že ste uverejnila túto ,, strašnosť ,, a nehumannosť možno sa teraz ľady pohnú : držím palce .👍 Spustila ste ,,revolúciu .

  109. ***** 26. januára 2021, 8:31 – respektujem a prijimam Vase telefonicke ospravedlnenie a ako som Vam povedal v telefone, rozmyslajte pred kazdym napisanym prispevkom, aky bude mat obsah.

    Snazte sa napisat to, co by ste danej osobe povedal aj do oci, teda fakty a pravdu.

    Aj zdanlivo neskodny zart moze skoncit problemami v skole a teda na cely zivot.

    Drzte sa!

  110. ***** 26. januára 2021, 8:31 – respektujem a prijimam Vase telefonicke ospravedlnenie a ako som Vam povedal v telefone, rozmyslajte pred kazdym napisanym prispevkom, aky bude mat obsah.

    Snazte sa napisat to, co by ste danej osobe povedal aj do oci, teda fakty a pravdu.

    Aj zdanlivo neskodny zart moze skoncit problemami v skole a teda na cely zivot.

    Drzte sa!

  111. Nechápem reakciu manželky zosnulého, ktorá sa ospravedlňuje primátorovi a spochybňuje pani čo to nahlásila. Však aj sem mohla dať svoje vyhlásenie a nielen mestu, ktoré sa zbavilo problému a všetko hodilo na pohrebnu službu.
    Nedivil by som sa ak by za to dostala nejakú kompenzáciu od primátora, len aby zakryli veľké problémy richtarovania

  112. Nechápem reakciu manželky zosnulého, ktorá sa ospravedlňuje primátorovi a spochybňuje pani čo to nahlásila. Však aj sem mohla dať svoje vyhlásenie a nielen mestu, ktoré sa zbavilo problému a všetko hodilo na pohrebnu službu.
    Nedivil by som sa ak by za to dostala nejakú kompenzáciu od primátora, len aby zakryli veľké problémy richtarovania

  113. Pani manželka roky nežila so zosnulým, lebo nechcela a robila rozbroje v celej rodine. Ešte ráno pred pohrebom žiadala správkyňu cintorína, že si neželá na pohrebe prítomnosť nikoho z rodiny (teda žiadny otec, súrodenci…), preto jej švagriná vynadala… ale to už pani manželka pánovi primátorovi nenapísala… opäť zastiera a prekrúca, ako už dlhé roky…

  114. Pani manželka roky nežila so zosnulým, lebo nechcela a robila rozbroje v celej rodine. Ešte ráno pred pohrebom žiadala správkyňu cintorína, že si neželá na pohrebe prítomnosť nikoho z rodiny (teda žiadny otec, súrodenci…), preto jej švagriná vynadala… ale to už pani manželka pánovi primátorovi nenapísala… opäť zastiera a prekrúca, ako už dlhé roky…

  115. Toto je mail uverejneny p. Primatorom od manželky zosnulého:
    Pán primátor, chcela by som reagovať na veľmi nepríjemný incident, ktorý sa odohral dňa 20. 1. 2021 na pohrebe môjho manžela. Čo sa týkalo výstupu mojej švagrinej, bol to pre mňa veľmi nepríjemný zážitok. Dnes je veľmi ťažká situácia, ktorá je úplne iná, ako sme doteraz boli zvyknutí. Ľudia sú depresívni a reagujú nečakane a nepredvídateľne. Na mňa tiež a aj na moju nevestu v doobedňajších hodinách zaútočila slovne a vyhrážala sa mi. Napriek všetkému, všetko, čo sa týkalo záležitosti okolo vybavovania pohrebu, prebehlo k mojej spokojnosti. Žiaľ, je doba, keď nám musí pomáhať aj technika, aby sa všetko dalo zvládnuť. Preto sa chcem ospravedlniť aj touto cestou za vzniknuté nepríjemnosti. A ďakujem aj za vašu spomienku, že ste si ho uctil vašou prítomnosťou. Valentína V.“

  116. Toto je mail uverejneny p. Primatorom od manželky zosnulého:
    Pán primátor, chcela by som reagovať na veľmi nepríjemný incident, ktorý sa odohral dňa 20. 1. 2021 na pohrebe môjho manžela. Čo sa týkalo výstupu mojej švagrinej, bol to pre mňa veľmi nepríjemný zážitok. Dnes je veľmi ťažká situácia, ktorá je úplne iná, ako sme doteraz boli zvyknutí. Ľudia sú depresívni a reagujú nečakane a nepredvídateľne. Na mňa tiež a aj na moju nevestu v doobedňajších hodinách zaútočila slovne a vyhrážala sa mi. Napriek všetkému, všetko, čo sa týkalo záležitosti okolo vybavovania pohrebu, prebehlo k mojej spokojnosti. Žiaľ, je doba, keď nám musí pomáhať aj technika, aby sa všetko dalo zvládnuť. Preto sa chcem ospravedlniť aj touto cestou za vzniknuté nepríjemnosti. A ďakujem aj za vašu spomienku, že ste si ho uctil vašou prítomnosťou. Valentína V.“

  117. A ďakujem aj za vašu spomienku ,že ste si ho uctil vašou prítomnosťou.

    Pritomnostou na pohrebe? Cize bol svedkom toho „incidentu“ ?

  118. A ďakujem aj za vašu spomienku ,že ste si ho uctil vašou prítomnosťou.

    Pritomnostou na pohrebe? Cize bol svedkom toho „incidentu“ ?

  119. Citujem p. primatora;

    Sereď bola opäť v centre komerčných televízií. Pred začiatkom pohrebu nebohého Vladimíra V. som osobne na parkovisku pred cintorínom odovzdal kvety a kondoloval najbližším. Celý akt prípravy a následný smútočný obrad prebiehal štandardne v pokojnej atmosfére. Nechutná aféra začala postrehom našej bývalej pracovníčky, švagrinej nebohého – Andrei V.

  120. Citujem p. primatora;

    Sereď bola opäť v centre komerčných televízií. Pred začiatkom pohrebu nebohého Vladimíra V. som osobne na parkovisku pred cintorínom odovzdal kvety a kondoloval najbližším. Celý akt prípravy a následný smútočný obrad prebiehal štandardne v pokojnej atmosfére. Nechutná aféra začala postrehom našej bývalej pracovníčky, švagrinej nebohého – Andrei V.

  121. Anonym 26. januára 2021, 21:39 – mna zaujala ina pasaz, tato:

    „Nakoľko objednávateľkou smútočného obradu bola manželka zosnulého požiadal primátor o vyjadrenie ju.“

    Primator je uzasny v tom, ze nemeni zvyky a kona sablonovite. Takze sa v podstate da na neho spolahnut… 😉

    V minulosti si takto k jednej veci vyziadal stanoviska exprimatorov Bena a Lehotu, poziadal o svedectvo nahodneho obcana mesta pre sudne pojednavanie ineho zalovaneho obcana na ktorom bez hanby po „prisahe“ v pozicii SVEDKA AJ ON UMYSELNE KLAMAL a dokonca v zaujme pozadovaneho rozsudku sudu mal „cez vplyvnych ludi…“ – ale to zase neskor. 😉

  122. Anonym 26. januára 2021, 21:39 – mna zaujala ina pasaz, tato:

    „Nakoľko objednávateľkou smútočného obradu bola manželka zosnulého požiadal primátor o vyjadrenie ju.“

    Primator je uzasny v tom, ze nemeni zvyky a kona sablonovite. Takze sa v podstate da na neho spolahnut… 😉

    V minulosti si takto k jednej veci vyziadal stanoviska exprimatorov Bena a Lehotu, poziadal o svedectvo nahodneho obcana mesta pre sudne pojednavanie ineho zalovaneho obcana na ktorom bez hanby po „prisahe“ v pozicii SVEDKA AJ ON UMYSELNE KLAMAL a dokonca v zaujme pozadovaneho rozsudku sudu mal „cez vplyvnych ludi…“ – ale to zase neskor. 😉

  123. Sered nemusela byt v centre komercnych televizii, keby mesto, keby prvy alebo druhy hovorca mesta v case, ked toto vsetko bolo na zaciatku, zaujal normalny postoj. Stacilo by povedat, ze si o situacii pozistuju viac informacii. Lenze oni od zaciatku arogantne odmietli kazdy pokus o vysvetlenie (teda okrem tych hnusnych komercnych televizii). Stacilo prejavit aspon dobru volu vec presetrit. A doteraz rozmyslali ako na toto odpovedat. A necudoval by som sa, keby iniciativa zapojit do toho aj manzelku zosnuleho nevysla od mesta. Podobny postup, zial, mesto=primator zaujal v odpovedi na vyzvu poslancov ohladom pozemku v Malom Haji. Tiez az pod vplyvom tlaku tych hyenistickych redaktorov zacali konecne nejako jednat. Jeho odpoved, ale zase po akom dlhom case, je uz zverejnena v mestskom mediu. Je to tazke najst odpovede ked ich nemate.

  124. Sered nemusela byt v centre komercnych televizii, keby mesto, keby prvy alebo druhy hovorca mesta v case, ked toto vsetko bolo na zaciatku, zaujal normalny postoj. Stacilo by povedat, ze si o situacii pozistuju viac informacii. Lenze oni od zaciatku arogantne odmietli kazdy pokus o vysvetlenie (teda okrem tych hnusnych komercnych televizii). Stacilo prejavit aspon dobru volu vec presetrit. A doteraz rozmyslali ako na toto odpovedat. A necudoval by som sa, keby iniciativa zapojit do toho aj manzelku zosnuleho nevysla od mesta. Podobny postup, zial, mesto=primator zaujal v odpovedi na vyzvu poslancov ohladom pozemku v Malom Haji. Tiez az pod vplyvom tlaku tych hyenistickych redaktorov zacali konecne nejako jednat. Jeho odpoved, ale zase po akom dlhom case, je uz zverejnena v mestskom mediu. Je to tazke najst odpovede ked ich nemate.

  125. Pán Majko, a kde konkrétne Vás ta pasáž zaujala? Ako čítam, tak čítam, tieto slová tam nevidím🤔

  126. Pán Majko, a kde konkrétne Vás ta pasáž zaujala? Ako čítam, tak čítam, tieto slová tam nevidím🤔

  127. PRE LOLO, čistú pravdu píšeš, ona sa len hrala na manželku zosnulého! Čistá nechutná farizejka a nechcem napísať ešte čo je… Lebo to by bolo nadlho, hnusoba jedna

  128. PRE LOLO, čistú pravdu píšeš, ona sa len hrala na manželku zosnulého! Čistá nechutná farizejka a nechcem napísať ešte čo je… Lebo to by bolo nadlho, hnusoba jedna

  129. Asi ju poznajú,p.Valentinu, keď si to dovolia napísať, tiež máme také poznatky, je to pravda.

  130. Asi ju poznajú,p.Valentinu, keď si to dovolia napísať, tiež máme také poznatky, je to pravda.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované