back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

„Keď ma majú na mestskom cintoríne zahrabať bagrom, radšej sa nechám pochovať na záhrade“ – odkazuje pani Václavíková – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Dnes v popoludňajších hodinách nás kontaktovala rozhorčená obyvateľka mesta pani Václavíková, ktorá sa práve vrátila z pohrebu blízkej osoby. Pohreb sa konal na Mestskom cintoríne v Seredi a pani Václavíkovú rozhorčil spôsob pochovávania zosnulého, resp. zakrytie rakvy hlinou v hrobe spôsobom odporujúcim základnej úcte k zosnulému, ako aj rodine, ktorá sa nachádzala ešte v blízkosti hrobu.

Pani Václavíková na krátkom videozázname zadokumentovala ťažkú stavebnú techniku – bager, ktorý bol už pripravený hrob zasypať lyžicou.

Na základe podnetu pani Václavíkovej sme kontaktovali dlhoročnú pohrebnú službu s otázkou, či je štandardné vykopanú jamu s uloženou rakvou zahrabávať takýmto spôsobom. Odpoveď je nasledovná:

„Najmä v zimných mesiacoch môže byť na výkop jamy potrebnej k uloženiu rakvy je možné použiť bager. Toto sa však vykonáva ešte pred príchodom rodiny a ostatných poslednej rozlúčky so zosnulým. Samotná rozlúčka ako aj celý proces okolo pohrebu musí byť maximálne dôstojný, musí byť braný ohľad na pozostalých a za žiadnych okolností by sme my nepristúpili k použitiu takejto techniky pri zahrabávaní hrobu hlinou, ani po odchode príbuzných z cintorína a už vôbec za ich prítomnosti. Takéto konanie s hrobovým miestom je vysoko necitlivé voči pozostalým a vidieť tu, že správca cintorína akosi pozabudol aj na úctu voči zosnulému. Stále zostáva štandardom použitie lopát a zahrabanie hrobu ručne„.

Vo veci sme sa snažili získať stanovisko správcu cintorína pani Edity Kašíkovej, ktorá však na niekoľko telefonických pokusov vykonaných na mobilné tel. číslo uvedené ako kontaktné pre pohrebnú službu a správu cintorína nereagovala. Nezavolala ani späť.

Nakoľko sa jedná o cintorín mestský, snažili sme sa získať aj stanoviska vedenia mesta a preto sme opätovne niekoľkokrát telefonicky v pracovnej dobe kontaktovali na služobnom telefónnom čísle hovorcu primátora Bc. Ľubomíra Veselického. Ako obyčajne zástupca primátora, jeho hovorca a poslanec MsZ Veselický v pracovnej dobe služobný telefón nedvíhal.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Následne nás opätovne telefonicky kontaktovala autorka podnetu pani Václavíková s tým, že ona osobne volala primátorovi mesta Ing. Martinovi Tomčányimu, ktorý jej do telefónu povedal, že „na mieste nebol a nebude sa k tomu vyjadrovať“.

S najväčšou pravdepodobnosťou na drvivej väčšine pohrebov sa primátor mesta skutočne nenachádza. Vlastne, žiaden primátor mesta či dokonca starosta obce. Nemôže to ale byť argumentom, prečo sa k takto vážnej veci nevyjadrí. Primátor a štatutár Mesta Sereď  Tomčányi  ako zodpovedná osoba za chod mesta, mestský majetok a teda v konečnom dôsledku aj fungovanie mestského cintorína nesie za mesto zodpovednosť.  Tomčányi  teda nemôže takto vážne sťažnosti obyvateľov mesta, a ešte k tomu v takto citlivých veciach ignorovať.

Vo veci sme kontaktovali aj novú hovorkyňu Mestského úradu pani Zuzanu Slahučkovú, ktorá prisľúbila, že sa k tejto poľutovania hodnej udalosti pokúsi stanovisko mesta Sereď zabezpečiť.

Opätovne je na mieste otázka. To skutočne až takto hlboko sme v Seredi schopní klesnúť? A dokedy sa bude pred problémami vedenie mesta, teda primátor Tomčányi skrývať?

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Skúste sa spýtať majiteľa stroja firmy STEHEL Construction či mu takáto “zákazka” nie je proti srsti… je to poľutovania hodné, že sa nájde taký neandrtálec ktorý bagrom zasype nebožtíka… je to smutné nech mu je zem ľahká

  2. Skúste sa spýtať majiteľa stroja firmy STEHEL Construction či mu takáto “zákazka” nie je proti srsti… je to poľutovania hodné, že sa nájde taký neandrtálec ktorý bagrom zasype nebožtíka… je to smutné nech mu je zem ľahká

  3. Na pani Kašíkovú počúvam iba samé sťažnosti a moja skúsenosť s ňou je tiež na bode mrazu.

  4. Na pani Kašíkovú počúvam iba samé sťažnosti a moja skúsenosť s ňou je tiež na bode mrazu.

  5. pán majko vždycky ráno pred robotou čítam noviny a vy vždy vyriešite nejaký problém nás obyčajných ľudí.ďakujeme, lebo tomčáni s krajčovičom a veselickým starým senilom idú len za kšeftami.že sa poslanci nehanbia takto sa nechať zneužívať

  6. pán majko vždycky ráno pred robotou čítam noviny a vy vždy vyriešite nejaký problém nás obyčajných ľudí.ďakujeme, lebo tomčáni s krajčovičom a veselickým starým senilom idú len za kšeftami.že sa poslanci nehanbia takto sa nechať zneužívať

  7. Otrasné a neskutočné. Kde je úcta a pieta? Namiesto toho rachot bagra. Zahrabávanie hrobov bagrom som videl asi len vo vojnovom dokumente…a aj to vojaci zahrabávali masové hroby s nepriateľskými zabitými vojakmi. Pani Editka Kašíková by to mala vysvetliť. A prosiť pozostalých o prepáčenie.

  8. Otrasné a neskutočné. Kde je úcta a pieta? Namiesto toho rachot bagra. Zahrabávanie hrobov bagrom som videl asi len vo vojnovom dokumente…a aj to vojaci zahrabávali masové hroby s nepriateľskými zabitými vojakmi. Pani Editka Kašíková by to mala vysvetliť. A prosiť pozostalých o prepáčenie.

  9. Do dnešného dňa nedokážem predýchať,že sme sa v Dome smútku lúčili s otcom medzi dverami.Pred pohrebom som prosila správkyňu cintorína,aby hudba,ktorá sprevádza obrad bola tichá a dôstojná,Len pohŕdavo mykla plecom.Napriek tomu,hudba hučala,ako na diskotéke.Pri takýchto mimoriadne smutných udalostiach sú ľudia veľmi citliví,zraniteľní……2 mesiace som prosila o úpravu hrobu,ktorý sa na jednej strane po silných dažďoch prevalil…nedokázala som byť pri otcovi dlhšie len zapáliť sviečku a odísť….V každom prípade pozostalí očakávajú prirodzenú empatiu,ktorá správkyni očividne chýba.

  10. Do dnešného dňa nedokážem predýchať,že sme sa v Dome smútku lúčili s otcom medzi dverami.Pred pohrebom som prosila správkyňu cintorína,aby hudba,ktorá sprevádza obrad bola tichá a dôstojná,Len pohŕdavo mykla plecom.Napriek tomu,hudba hučala,ako na diskotéke.Pri takýchto mimoriadne smutných udalostiach sú ľudia veľmi citliví,zraniteľní……2 mesiace som prosila o úpravu hrobu,ktorý sa na jednej strane po silných dažďoch prevalil…nedokázala som byť pri otcovi dlhšie len zapáliť sviečku a odísť….V každom prípade pozostalí očakávajú prirodzenú empatiu,ktorá správkyni očividne chýba.

  11. Za takýto pohreb platíte cca 1200€ ostuda Kašíková je mi zle aj s toho idiota čo to zahrabáva, by som bol zvedavý keby jemu zahrabe niekto bagrom niekoho blízkeho z rodiny 👎🏻

  12. Za takýto pohreb platíte cca 1200€ ostuda Kašíková je mi zle aj s toho idiota čo to zahrabáva, by som bol zvedavý keby jemu zahrabe niekto bagrom niekoho blízkeho z rodiny 👎🏻

  13. Ďakujeme za pravdivé vypovede v komentaroch, poprosila by som vás občania mesta Sereď, ak máte podobné skúsenosti, aby sme sa spojili a podali trestné oznamenie na spravcu mestkeho cintorina p.Editu Kašíkovú a na jej konanie akým dehonestuje posledné rozlúčiky, sledujem to už dlhšie. Ďakujem ak sa niekto pridá, ja idem už dnes podať trestné oznamenie. Václavíková Andrea.

  14. Ďakujeme za pravdivé vypovede v komentaroch, poprosila by som vás občania mesta Sereď, ak máte podobné skúsenosti, aby sme sa spojili a podali trestné oznamenie na spravcu mestkeho cintorina p.Editu Kašíkovú a na jej konanie akým dehonestuje posledné rozlúčiky, sledujem to už dlhšie. Ďakujem ak sa niekto pridá, ja idem už dnes podať trestné oznamenie. Václavíková Andrea.

  15. Pani kasikova je jedna arogantná hnusna žena už 5 rokov dozadu roby z bagrom aj vykopavanie jamy aj zahrabavanie. Ak z niečím nesúhlasíme ohľadom pohrebu tak ma všetko na háku. Pri sťažovali že moja manželka je z rakvou nakrivo v jame tak sa zasmiala a povedala ze sa nám to zdá. Vymeniť správcu cintorína a všetko bude super!!!

  16. Pani kasikova je jedna arogantná hnusna žena už 5 rokov dozadu roby z bagrom aj vykopavanie jamy aj zahrabavanie. Ak z niečím nesúhlasíme ohľadom pohrebu tak ma všetko na háku. Pri sťažovali že moja manželka je z rakvou nakrivo v jame tak sa zasmiala a povedala ze sa nám to zdá. Vymeniť správcu cintorína a všetko bude super!!!

  17. podobná skúsenosť: pri vybavovaní pohrebného miesta nás s manželom poslala domov/podotýkam, že nás predtým na ten deň najprv objednala/ ,že nemá na nás akurát čas. Sme starší ľudia/76,74 rokov/, bol február, mrazivé počasie. Keď sme sa boli sťažovať na nu na úrade, hovorca sa dal zaprieť,do jeho kancelárie boli dvere pootvorené a sekretárka nám povedala že “ práve odišiel do mesta“.
    Veľa, vedľa starších, ale aj mladších ľudí sa sťažuje na jej chovanie. Treba tam človeka ozaj s prístupom k danej situácii,múdreho a citlivého.

  18. podobná skúsenosť: pri vybavovaní pohrebného miesta nás s manželom poslala domov/podotýkam, že nás predtým na ten deň najprv objednala/ ,že nemá na nás akurát čas. Sme starší ľudia/76,74 rokov/, bol február, mrazivé počasie. Keď sme sa boli sťažovať na nu na úrade, hovorca sa dal zaprieť,do jeho kancelárie boli dvere pootvorené a sekretárka nám povedala že “ práve odišiel do mesta“.
    Veľa, vedľa starších, ale aj mladších ľudí sa sťažuje na jej chovanie. Treba tam človeka ozaj s prístupom k danej situácii,múdreho a citlivého.

  19. Za čias p. Sojku to bolo úplne iné. Lepší prístup, vo všetkom vyhovel a hlavne zdvihol mobil kedykoľvek (uprostred noci) aj počas dňa.
    Všetko podľa dohody.

    Bohužiaľ p. Kašíková je arogantná, nezdvíhala mobil a však spravte si sami názor.

    Všetko dobré treba dať vypustiť a nahradiť tým zlým a neschopným. Hnus

  20. Za čias p. Sojku to bolo úplne iné. Lepší prístup, vo všetkom vyhovel a hlavne zdvihol mobil kedykoľvek (uprostred noci) aj počas dňa.
    Všetko podľa dohody.

    Bohužiaľ p. Kašíková je arogantná, nezdvíhala mobil a však spravte si sami názor.

    Všetko dobré treba dať vypustiť a nahradiť tým zlým a neschopným. Hnus

  21. Ste si istí, že tie fotky s bagrom vznikli po odchode pozostalých? Nevidno totiž ne nich žiadne kvety ani dodatocnú úpravu hrobového miesta. Vyzerá to skôr tak, že boli nafotené pred pochovávaním a celé toto je len divadlo.

  22. Ste si istí, že tie fotky s bagrom vznikli po odchode pozostalých? Nevidno totiž ne nich žiadne kvety ani dodatocnú úpravu hrobového miesta. Vyzerá to skôr tak, že boli nafotené pred pochovávaním a celé toto je len divadlo.

  23. Tá obluda čo je nadermakolovana ako matriozka, slope jak hovedo, berie úplatky, hrobarom nedá ani fľašku, čo im pozostalým pošlú! Nech konečne odtiaľ vypadne hnusoba!

  24. Tá obluda čo je nadermakolovana ako matriozka, slope jak hovedo, berie úplatky, hrobarom nedá ani fľašku, čo im pozostalým pošlú! Nech konečne odtiaľ vypadne hnusoba!

  25. Pre Ste si istí? – pri videu tiež nie sú kvety, takže nesnaž sa o konšpiračné haluze, že je to nahraté a nie je to pravda

  26. Pre Ste si istí? – pri videu tiež nie sú kvety, takže nesnaž sa o konšpiračné haluze, že je to nahraté a nie je to pravda

  27. že tam je už druhý raz Kašíková je zásluha primátora.keby chceli na úrade výmenu tak by ju nevybrali.počula som že bol prihlásený aj Sojka.ale Sojka vo volbách podporoval Kurbela a Tomčáni to nevedel prehltnúť tak sa mu pomstil.aj mu to mal povedať.to primátor robí proti každému kto mu nejde po ruke.je to jeho štýl len ľudia sa zatiaľ okrem Majka boja verejne takéto veci povedať.lebo by boli sikanovaný a likvidovaný ako on.pýtajte sa ľudí čoho je schopný urobiť.všetko robia v meste len tak aby to bolo čo najlacnejšie.šak pozrite tu v článkoch fotky ako robia chodníky a ako sa nestarajú o údržbu.cintorín je rovnaký lebo ľudia ako Kašíková mu vyhovujú lebo takých môže držať za gule

  28. že tam je už druhý raz Kašíková je zásluha primátora.keby chceli na úrade výmenu tak by ju nevybrali.počula som že bol prihlásený aj Sojka.ale Sojka vo volbách podporoval Kurbela a Tomčáni to nevedel prehltnúť tak sa mu pomstil.aj mu to mal povedať.to primátor robí proti každému kto mu nejde po ruke.je to jeho štýl len ľudia sa zatiaľ okrem Majka boja verejne takéto veci povedať.lebo by boli sikanovaný a likvidovaný ako on.pýtajte sa ľudí čoho je schopný urobiť.všetko robia v meste len tak aby to bolo čo najlacnejšie.šak pozrite tu v článkoch fotky ako robia chodníky a ako sa nestarajú o údržbu.cintorín je rovnaký lebo ľudia ako Kašíková mu vyhovujú lebo takých môže držať za gule

  29. Pre Lolo konšpiračná haluz je že to zahrabal bager. Nevidím ani jednu fotku kdr by sa sypala hlina z lyžice do hrobu. Tie fotky evidentne vznikli pred pohrebom, kto to nevidí jeho problém.

  30. Pre Lolo konšpiračná haluz je že to zahrabal bager. Nevidím ani jednu fotku kdr by sa sypala hlina z lyžice do hrobu. Tie fotky evidentne vznikli pred pohrebom, kto to nevidí jeho problém.

  31. Vazeny ste si isty, pocuvajte video a zistite čo som povedala, lepšie povedane kricala, mohla som chvíľu počkať a bolo by to doverihodnejsie, ale nemohla som dovolit aby mojho svagra takto zahrnuli ako prasa alebo kabel do zeme, ďakujem za pochopenie Václavíková Andrea

  32. Vazeny ste si isty, pocuvajte video a zistite čo som povedala, lepšie povedane kricala, mohla som chvíľu počkať a bolo by to doverihodnejsie, ale nemohla som dovolit aby mojho svagra takto zahrnuli ako prasa alebo kabel do zeme, ďakujem za pochopenie Václavíková Andrea

  33. Ľudia to si naozaj necháme aby s nami narábali ako so zvieratami?Sa už nevieme postaviť primátorovi a jeho kamarátom a všetko tu musí riešiť len pán Majko? Veď sa pozrite okolo seba. Mesto je ošumelé a primátor zháňa a platí len právnikov aby sa vysekal z trestných oznámení čo sú na neho za tie kontroly čo tu boli uverejnené. Susedka robí na úrade a hovorila mi že tam je kontrola NKÚ a že sa jej primátor aj prednosta bojí. Kedy sa postavíme aby sa riešili tie kauzy na úrade? Aj tu v novinách je tých káuz popísaných veľa.ĺudia už sa spamätajme!!!!!!!

  34. Ľudia to si naozaj necháme aby s nami narábali ako so zvieratami?Sa už nevieme postaviť primátorovi a jeho kamarátom a všetko tu musí riešiť len pán Majko? Veď sa pozrite okolo seba. Mesto je ošumelé a primátor zháňa a platí len právnikov aby sa vysekal z trestných oznámení čo sú na neho za tie kontroly čo tu boli uverejnené. Susedka robí na úrade a hovorila mi že tam je kontrola NKÚ a že sa jej primátor aj prednosta bojí. Kedy sa postavíme aby sa riešili tie kauzy na úrade? Aj tu v novinách je tých káuz popísaných veľa.ĺudia už sa spamätajme!!!!!!!

  35. Pani Kasikova si inak uz nevie poradit ..tak bager..totizto uz nikto na svete nechce u nej robit…to sa jednoducho neda s takou osobou robit…mala byt do konca roka podla zmluvy…l

  36. Pani Kasikova si inak uz nevie poradit ..tak bager..totizto uz nikto na svete nechce u nej robit…to sa jednoducho neda s takou osobou robit…mala byt do konca roka podla zmluvy…l

  37. AJ Mi mame velmi zlu skusenost z menovanou pani. V aprili sme pochovavali mojho otecka vSeredi .S tak necitlivym pristupom k pribuznym som sa v zivote nestretla.Hoci moj otecko da dozil krasneho veku aj tak sa nehovori ze zil dost a aby sme boli radi ze vobec este pochovavaju o hudbe ani nehovorim.Keby som nebola v hlbokom ziLi ta by si bola zasluzila zopar poza usi.Ale clovek vtedy na to nema silu a to nalezite vyuziva dotycna pani. Byvam v inom meste zle otakomto pristupe k pozodtslym som sa este nikdy nestretla.Prosim vas urobte s nou uz konecne poriadok.Dakujem

  38. AJ Mi mame velmi zlu skusenost z menovanou pani. V aprili sme pochovavali mojho otecka vSeredi .S tak necitlivym pristupom k pribuznym som sa v zivote nestretla.Hoci moj otecko da dozil krasneho veku aj tak sa nehovori ze zil dost a aby sme boli radi ze vobec este pochovavaju o hudbe ani nehovorim.Keby som nebola v hlbokom ziLi ta by si bola zasluzila zopar poza usi.Ale clovek vtedy na to nema silu a to nalezite vyuziva dotycna pani. Byvam v inom meste zle otakomto pristupe k pozodtslym som sa este nikdy nestretla.Prosim vas urobte s nou uz konecne poriadok.Dakujem

  39. To ze sa kopu hroby bagrom, no povedzme… Ale zarábanie bagrom.. fakt UŽASNÉÉÉ. A to ze fotky vznikli akože pred zahrabanim, áno, lebo ich ta pani zastavila keď ho išli zarábať a až na jej zákrok sa bager odstavil vedľa… Hnus…a to musela objednať ta ozrala čuza, lebo sám hrobar to určite neurobí.. Véd to musí niekto zaplatiť… Mala by ísť odtiaľ hneď do faka ako aj celé vedenie mesta!!!!! Miloš, chod po nich ako po udenom ide pes!!! Najvyšší čas, už narobili zla aj na ďalšie volebné obdobie…
    … Uz dávnejšie som čítal, že rekonštrukcia tej malej búdky pri parku, kde sa robili niekedy preukážky na CSAD vyšla mesto cez 30 tis €…budova je štátna nivelacia…budka je 4x4m…a cez 30 litrov €…. Kto toto schválil?? 30 si rozdelili a zostatok na rekonštrukciu… Co tu sa robí je sila… Mohla by sa na ich ucto pozrieť NAKA…

  40. To ze sa kopu hroby bagrom, no povedzme… Ale zarábanie bagrom.. fakt UŽASNÉÉÉ. A to ze fotky vznikli akože pred zahrabanim, áno, lebo ich ta pani zastavila keď ho išli zarábať a až na jej zákrok sa bager odstavil vedľa… Hnus…a to musela objednať ta ozrala čuza, lebo sám hrobar to určite neurobí.. Véd to musí niekto zaplatiť… Mala by ísť odtiaľ hneď do faka ako aj celé vedenie mesta!!!!! Miloš, chod po nich ako po udenom ide pes!!! Najvyšší čas, už narobili zla aj na ďalšie volebné obdobie…
    … Uz dávnejšie som čítal, že rekonštrukcia tej malej búdky pri parku, kde sa robili niekedy preukážky na CSAD vyšla mesto cez 30 tis €…budova je štátna nivelacia…budka je 4x4m…a cez 30 litrov €…. Kto toto schválil?? 30 si rozdelili a zostatok na rekonštrukciu… Co tu sa robí je sila… Mohla by sa na ich ucto pozrieť NAKA…

  41. Zuzička Tomčány je zalezený lebo sa to všetko po tých rokoch na neho sype.Len čítaj na SOL sú to odpady na malom háji čo neriešil,kontrola NKÚ,odmeny čo protizákonne vyplatil svojmu poskokovi Veselickému aj tie odmeny Krajčovičovi za tú 40 rokov dlhú zmluvu čo vypovedali mestu po 7.Čas na slobode sa mu kráti a tuším že aj Majkové podpálené auto mu nedá spať

  42. Zuzička Tomčány je zalezený lebo sa to všetko po tých rokoch na neho sype.Len čítaj na SOL sú to odpady na malom háji čo neriešil,kontrola NKÚ,odmeny čo protizákonne vyplatil svojmu poskokovi Veselickému aj tie odmeny Krajčovičovi za tú 40 rokov dlhú zmluvu čo vypovedali mestu po 7.Čas na slobode sa mu kráti a tuším že aj Majkové podpálené auto mu nedá spať

  43. My sme tiež pochovali minulý rok otca. Skúsenosť s tou arogantnou opitou správkyňou bola hrozná. Horšia ako hrozná! Poznám sa s ňou osobne, ale pri objednávaní pohrebu, truhly a všetkých vecí suvisiacich s pohrebom kypela vo mne žlč od jedu, lebo táto primitívna pani s nami jednala, ako keby mala svadobku a nie pohrebnú službu. Ona nemá v sebe štipku citu a pochopenia. Táto pani nemá čo jednať s ľuďmi a nieto ešte s pozostalými, ktorí sú čerstvo plní žialu, smútku a bolesti. Kompetentní by s tým mali čo najskôr niečo robiť a nie až vtedy keď budú pochovávať niekoho blízkeho a táto „zrúda“ im pokazí poslednú rozlúčku so svojim blízkym. Každému kto bohužiaĺ bude musieť vybavovať pohreb, odporúčam obchádzajte túto pohrebnú službu na kilometre, lebo riskujete že vás z jej odporného arogantného spravania porazí a pôjdete pod zem aj vy.

  44. My sme tiež pochovali minulý rok otca. Skúsenosť s tou arogantnou opitou správkyňou bola hrozná. Horšia ako hrozná! Poznám sa s ňou osobne, ale pri objednávaní pohrebu, truhly a všetkých vecí suvisiacich s pohrebom kypela vo mne žlč od jedu, lebo táto primitívna pani s nami jednala, ako keby mala svadobku a nie pohrebnú službu. Ona nemá v sebe štipku citu a pochopenia. Táto pani nemá čo jednať s ľuďmi a nieto ešte s pozostalými, ktorí sú čerstvo plní žialu, smútku a bolesti. Kompetentní by s tým mali čo najskôr niečo robiť a nie až vtedy keď budú pochovávať niekoho blízkeho a táto „zrúda“ im pokazí poslednú rozlúčku so svojim blízkym. Každému kto bohužiaĺ bude musieť vybavovať pohreb, odporúčam obchádzajte túto pohrebnú službu na kilometre, lebo riskujete že vás z jej odporného arogantného spravania porazí a pôjdete pod zem aj vy.

  45. Z bagrom sa len kope nie zakopava keď neviete tak to neriešte a starajte sa o to keď budú pochovávať vašich príbuzných potom pochopíte ako sa to róby

  46. Z bagrom sa len kope nie zakopava keď neviete tak to neriešte a starajte sa o to keď budú pochovávať vašich príbuzných potom pochopíte ako sa to róby

  47. Všetko toto je len špinavý predvolebný boj pán majko ,kam ste až schopný zájsť?Veď toto nerobia ani hyeny.

  48. Všetko toto je len špinavý predvolebný boj pán majko ,kam ste až schopný zájsť?Veď toto nerobia ani hyeny.

  49. Pre Smútiaci pozostalým, čistú pravdu píšete! Viete čo mne povedalo to ohrablo opité pred 5timi rokmi keď bol pohreb môjho kamaráta? Že aby som nekomentoval jej prácu, vraj ona je psychológ pre smútiacich! Ta opica opitá dostala odo mňa, toľko, že to ešte ne strávila doteraz! Špina, čo neviem ci má vôbec školu, nie to ešte vysokú!!!

  50. Pre Smútiaci pozostalým, čistú pravdu píšete! Viete čo mne povedalo to ohrablo opité pred 5timi rokmi keď bol pohreb môjho kamaráta? Že aby som nekomentoval jej prácu, vraj ona je psychológ pre smútiacich! Ta opica opitá dostala odo mňa, toľko, že to ešte ne strávila doteraz! Špina, čo neviem ci má vôbec školu, nie to ešte vysokú!!!

  51. ……
    …trošku tu tiež prispejem s negativizmom…mňa dorazilo to,že pani Kašíková nám pri pohrebe ešte určila kvetinárstvo …Kam máme ísť, ….z akého dôvodu????…ak sa pochováva veľmi blízka osoba človek to ani nerieši kam pôjde, pretože chce mať všetko vybavené a a samozrejme rieši takéto citové záležitosti vnútorne…..myslím že osoba bez emapatie, bez charakteru s vidinou zisku je na mieste čo sa týka pani správkyne…rozkazovať ,byť ako kráľovná a treba jej poklonkovať….namňa spravila takýto dojem a presvedčila už spomínanými vetami….mimochodom už aj to ako jedná s tými svojimi zamestnancami….no hotovo….

  52. ……
    …trošku tu tiež prispejem s negativizmom…mňa dorazilo to,že pani Kašíková nám pri pohrebe ešte určila kvetinárstvo …Kam máme ísť, ….z akého dôvodu????…ak sa pochováva veľmi blízka osoba človek to ani nerieši kam pôjde, pretože chce mať všetko vybavené a a samozrejme rieši takéto citové záležitosti vnútorne…..myslím že osoba bez emapatie, bez charakteru s vidinou zisku je na mieste čo sa týka pani správkyne…rozkazovať ,byť ako kráľovná a treba jej poklonkovať….namňa spravila takýto dojem a presvedčila už spomínanými vetami….mimochodom už aj to ako jedná s tými svojimi zamestnancami….no hotovo….

  53. Prosím občanov mesta Sereď, ak majú podobnú skúsenosť, ako naša rodina, aby sa pripojili a mohli sme spolu zaviest do našeho mesta znova úctu a preukázať aj v takýchto chvíľach nad stratou blizkej osoby, aby bol pohreb vykonaný dôstojne, a nie ako na JRD, dnes som bola podať na OO PZ Sereď oznamenie o hrubom priestupku spravcu cintorina Sereď p. Edite Kašíkovej. Prosím nebojte sa a pripojte sa, ja budem v tom pokračovať. Ďakujem odvažlivcom,Václavíková Andrea.

  54. Prosím občanov mesta Sereď, ak majú podobnú skúsenosť, ako naša rodina, aby sa pripojili a mohli sme spolu zaviest do našeho mesta znova úctu a preukázať aj v takýchto chvíľach nad stratou blizkej osoby, aby bol pohreb vykonaný dôstojne, a nie ako na JRD, dnes som bola podať na OO PZ Sereď oznamenie o hrubom priestupku spravcu cintorina Sereď p. Edite Kašíkovej. Prosím nebojte sa a pripojte sa, ja budem v tom pokračovať. Ďakujem odvažlivcom,Václavíková Andrea.

  55. Anonym, 13:54 ! Osobne som požiadala p.Majku aby toto svinstvo zverejnil, viem že ho niekto nemusí, ale vážim si jeho prácu a to že poukazuje na to čo niekto nepovažuje za potrebné. Ak by som sa dnes dala odstrašiť, tak zasa bude všetko dobre a po starom, ale nedala som sa a dostala som to, že to budú riešiť, a verím že sa pohne lavína,treba sa pozerať aj zdravým sedliackym rozumom a nie len komentovať, treba niečo dokázať, a potom kritizovať druhého ak niečo spraví, učíme sa na vlastných chybách, ďakujem za pochopenie Václavíková Andrea.

  56. Anonym, 13:54 ! Osobne som požiadala p.Majku aby toto svinstvo zverejnil, viem že ho niekto nemusí, ale vážim si jeho prácu a to že poukazuje na to čo niekto nepovažuje za potrebné. Ak by som sa dnes dala odstrašiť, tak zasa bude všetko dobre a po starom, ale nedala som sa a dostala som to, že to budú riešiť, a verím že sa pohne lavína,treba sa pozerať aj zdravým sedliackym rozumom a nie len komentovať, treba niečo dokázať, a potom kritizovať druhého ak niečo spraví, učíme sa na vlastných chybách, ďakujem za pochopenie Václavíková Andrea.

  57. Pani Vaclavikova konecne niekto aj verejne…obdivujem Vas a drzim palce .Mnozstvo pozostalich maju na nu velmi tazke srdce ale doslova sa boja ozvat sa…drzte sa a nevzdajte to…

  58. Pani Vaclavikova konecne niekto aj verejne…obdivujem Vas a drzim palce .Mnozstvo pozostalich maju na nu velmi tazke srdce ale doslova sa boja ozvat sa…drzte sa a nevzdajte to…

  59. neviem ako to bolo,ale ziaden dokaz o tom co vravi vaclavikova tam nevidim, skor sa mi zda ze to bolo natocene ako jamu vykopali, my sme mali pohreb pred 3 mesiacmi a vsetko bolo v poriadku! a o sojkovi radsej pomlcim!

  60. neviem ako to bolo,ale ziaden dokaz o tom co vravi vaclavikova tam nevidim, skor sa mi zda ze to bolo natocene ako jamu vykopali, my sme mali pohreb pred 3 mesiacmi a vsetko bolo v poriadku! a o sojkovi radsej pomlcim!

  61. Napíšte jej recenzie na google zadajte si názov Kašíkova Sereď a poďme do nej… nech to celý svet vidí

  62. Napíšte jej recenzie na google zadajte si názov Kašíkova Sereď a poďme do nej… nech to celý svet vidí

  63. Kasikova je jedna obyčajná chudera z Dolnej stredy vymachlena ako veľkonočné vajíčko a počula som že opitá ležala v truhle a že aj svoju mamu chnape myslím ze karma ju dobehne a neviem či by sa jej páčilo keby jej niekoho z rodiny pochovali bagrom a patrí sa trocha účty k mrtvim taka ako je ona už dávno nemá čo robiť na cintoríne je to jedna opila krava

  64. Kasikova je jedna obyčajná chudera z Dolnej stredy vymachlena ako veľkonočné vajíčko a počula som že opitá ležala v truhle a že aj svoju mamu chnape myslím ze karma ju dobehne a neviem či by sa jej páčilo keby jej niekoho z rodiny pochovali bagrom a patrí sa trocha účty k mrtvim taka ako je ona už dávno nemá čo robiť na cintoríne je to jedna opila krava

  65. Pre pani Vaclavikovu vy tu poukazujete na nejakú morálku A pritom vás syn bol prichytení ako sulozi vo vlastnom obchode so ženou kamaráta a suseda spravte si poriadok najprv doma spormi riešte inde

  66. Pre pani Vaclavikovu vy tu poukazujete na nejakú morálku A pritom vás syn bol prichytení ako sulozi vo vlastnom obchode so ženou kamaráta a suseda spravte si poriadok najprv doma spormi riešte inde

  67. Pre pani Vaclavikovu vy tu poukazujete na nejakú morálku A pritom vás syn bol prichytení ako sulozi vo vlastnom obchode so ženou kamaráta a suseda spravte si poriadok najprv doma spormi riešte inde

  68. Pre pani Vaclavikovu vy tu poukazujete na nejakú morálku A pritom vás syn bol prichytení ako sulozi vo vlastnom obchode so ženou kamaráta a suseda spravte si poriadok najprv doma spormi riešte inde

  69. Pre pani Vaclavikovu vy tu poukazujete na nejakú morálku A pritom vás syn bol prichytení ako sulozi vo vlastnom obchode so ženou kamaráta a suseda spravte si poriadok najprv doma spormi riešte inde !!!

  70. Pre pani Vaclavikovu vy tu poukazujete na nejakú morálku A pritom vás syn bol prichytení ako sulozi vo vlastnom obchode so ženou kamaráta a suseda spravte si poriadok najprv doma spormi riešte inde !!!

  71. Sani čo tu pleteš susedove parohy a hrubú neúctu k pochovávaným. Ak chceš aj ty pretiahnut tak daj adresu. Blbec.

  72. Sani čo tu pleteš susedove parohy a hrubú neúctu k pochovávaným. Ak chceš aj ty pretiahnut tak daj adresu. Blbec.

  73. Pre sused a sani v jednom : táto nehorazný čin ktorý syn spachal, nebol dobrovoľne spachany, skoro bol znasilneny susedovou manzelkou, ktorá bola vyhodená kvôli tomu z viacerych pracovisk, dobre o tom vieme, o všetkom, Pán sused aj ona nemuseli toľko holdovat alkoholu, je nám to ľúto ale už sa neda nič robiť, ďakujem za zverejnenie, ale asi ten kto pisal tak asi podľa seba sudim Teba, ešte raz ďakujem, Václavíková Andrea

  74. Pre sused a sani v jednom : táto nehorazný čin ktorý syn spachal, nebol dobrovoľne spachany, skoro bol znasilneny susedovou manzelkou, ktorá bola vyhodená kvôli tomu z viacerych pracovisk, dobre o tom vieme, o všetkom, Pán sused aj ona nemuseli toľko holdovat alkoholu, je nám to ľúto ale už sa neda nič robiť, ďakujem za zverejnenie, ale asi ten kto pisal tak asi podľa seba sudim Teba, ešte raz ďakujem, Václavíková Andrea

  75. Že“ skoro bol znásilnený susedovou manželkou“😀😀Aj to sa dá?Milá pani,poprosím Vás o vysvetlenie,možno sa v takýchto veciach nevyznám,Dakujem.

  76. Že“ skoro bol znásilnený susedovou manželkou“😀😀Aj to sa dá?Milá pani,poprosím Vás o vysvetlenie,možno sa v takýchto veciach nevyznám,Dakujem.

  77. Sused, sani v jednom : Sused a suseda Marian Vadovič a jeho radodajka Natalia Vadovičová, len aby ľudia ktorí ju poznajú a najmä páni dávali pozor, ona ich znásilní aj pri vystupovani z auta, je pripravená okamžite a hneď, asi berie viagru, len pre vysvetlenie. Už ulovila ženatého, mení to ako ponožky, asi ich má veľa. Václavíková Andrea,

  78. Sused, sani v jednom : Sused a suseda Marian Vadovič a jeho radodajka Natalia Vadovičová, len aby ľudia ktorí ju poznajú a najmä páni dávali pozor, ona ich znásilní aj pri vystupovani z auta, je pripravená okamžite a hneď, asi berie viagru, len pre vysvetlenie. Už ulovila ženatého, mení to ako ponožky, asi ich má veľa. Václavíková Andrea,

  79. A osobne si myslím že toto nesúvisí s pochovavanim, bola som na cintorine a jama je sice vykopaná ale nikoho tam ešte nepochovali, najbližši pohreb bude zajtra 22.1.2021. Takže prečo ponáhľali vykopať jamu kde bola hlina z prechádzajuceho hrobu? Bolo to tak nutné vykopať tak rýchlo?

  80. A osobne si myslím že toto nesúvisí s pochovavanim, bola som na cintorine a jama je sice vykopaná ale nikoho tam ešte nepochovali, najbližši pohreb bude zajtra 22.1.2021. Takže prečo ponáhľali vykopať jamu kde bola hlina z prechádzajuceho hrobu? Bolo to tak nutné vykopať tak rýchlo?

  81. Je to super tak v obchode kde da predáva železo a inštalačný materiál sa da aj slušne sulozit dobrá reklama pani Vaclavikova možno keby ste tam robili aj vás by niekto dobre pretiahol a mali by ste o čom písať .súhrn kto chce sulozit Vaclavikovi treba nakupovať chodít

  82. Je to super tak v obchode kde da predáva železo a inštalačný materiál sa da aj slušne sulozit dobrá reklama pani Vaclavikova možno keby ste tam robili aj vás by niekto dobre pretiahol a mali by ste o čom písať .súhrn kto chce sulozit Vaclavikovi treba nakupovať chodít

  83. Andrea ma pravdu. Ten cintorin spravuju arogantne hoveda. Bol som na pohrebe pred nedavnom a tie hoveda vsetku vykopanu hlinu nahadzali na vedlajsi hrob a to tak ze nebol vidiet ani nahrobny kamen tomu vedlajsiemu hrobu. Vsetku tu tonaz hliny nadrbali na ten mramor kamen. A pri tom pred jamou je chodnik o sirke asi dva metre. Tak nie aby tu tazku mokru hlinu tie hoveda nahadzali na ten siroky chodnik tak radsej zatazuju a ničia inemu hrob ,co je dost draha zalezitost. A okradaju este aj smutiace rodiny. Uctuju rozne poplatky za nic. Vyzdoba miestnosti tusim 60 eur a pritom obrad s truhlou je vonku. A podobne zdierania. No proste su to arogantne a nenazrane hoveda. Aj toto je vizitka vedenia mesta.

  84. Andrea ma pravdu. Ten cintorin spravuju arogantne hoveda. Bol som na pohrebe pred nedavnom a tie hoveda vsetku vykopanu hlinu nahadzali na vedlajsi hrob a to tak ze nebol vidiet ani nahrobny kamen tomu vedlajsiemu hrobu. Vsetku tu tonaz hliny nadrbali na ten mramor kamen. A pri tom pred jamou je chodnik o sirke asi dva metre. Tak nie aby tu tazku mokru hlinu tie hoveda nahadzali na ten siroky chodnik tak radsej zatazuju a ničia inemu hrob ,co je dost draha zalezitost. A okradaju este aj smutiace rodiny. Uctuju rozne poplatky za nic. Vyzdoba miestnosti tusim 60 eur a pritom obrad s truhlou je vonku. A podobne zdierania. No proste su to arogantne a nenazrane hoveda. Aj toto je vizitka vedenia mesta.

  85. Počkať počkať, ide tu o súlož alebo pohreb? To sú dve rozdielne veci- ten ktorého pochovajú už súložiť nebude a aj keby tak určite o tom nevie či ?

  86. Počkať počkať, ide tu o súlož alebo pohreb? To sú dve rozdielne veci- ten ktorého pochovajú už súložiť nebude a aj keby tak určite o tom nevie či ?

  87. Ja som tam zhodou okolnosti bola išla som okolo bola som manželovi zapáliť sviečku na hrobe ty chlapci alebo hrobari boli traja zasypali hrob lopatami a poriadne sa narobili bager tam síce stal ale bol zhasnutý zrejme čakal aby mohol vykopať nový hrob Takze pani Vaclavikova ja vás chápem stratili ste príbuzného ale rozpútať diskusiu pre nič zas vydim nekorektne písme veci ako sa majú pekny večer.

  88. Ja som tam zhodou okolnosti bola išla som okolo bola som manželovi zapáliť sviečku na hrobe ty chlapci alebo hrobari boli traja zasypali hrob lopatami a poriadne sa narobili bager tam síce stal ale bol zhasnutý zrejme čakal aby mohol vykopať nový hrob Takze pani Vaclavikova ja vás chápem stratili ste príbuzného ale rozpútať diskusiu pre nič zas vydim nekorektne písme veci ako sa majú pekny večer.

  89. Pán Robert : nenachádzam slov, vy zavidite, no veď ste mu mali pomôcť, a nenechat ho v tom sameho, ona Natalia Vadovičová by to možno prijala aj….. to bol jej sen a možno Marian jej manžel to prehnal s alkoholom a bolo po….. aj to sa stáva, no ale myslím si že na tieto zaležitosti by ste sa mohli opýtať syna, keď to tam tak dobre poznáte, náš syn je dospelý a čo robí tak robí, opýtam sa vás pan robert vy poslúchate vasich rodičov? Neviem koľko máte rokov? Tak si odpovedzte a porovnajte.Syn mal 12 rokov priateľku až kým tam nepostavili dom Vadovič a Vadovičová alkoholici, ak chcete vedieť viac môžete sa prísť do nášho obchodu ešte opýtať, rada zodpoviem, a ak by mal ešte niekto zaujem o,, rozhovor “ nie o služby, ako píše Pán Robert, tak poskytnem, ďakujem za porozumenie a hádam už som to dostatocne vysvetlila,

  90. Pán Robert : nenachádzam slov, vy zavidite, no veď ste mu mali pomôcť, a nenechat ho v tom sameho, ona Natalia Vadovičová by to možno prijala aj….. to bol jej sen a možno Marian jej manžel to prehnal s alkoholom a bolo po….. aj to sa stáva, no ale myslím si že na tieto zaležitosti by ste sa mohli opýtať syna, keď to tam tak dobre poznáte, náš syn je dospelý a čo robí tak robí, opýtam sa vás pan robert vy poslúchate vasich rodičov? Neviem koľko máte rokov? Tak si odpovedzte a porovnajte.Syn mal 12 rokov priateľku až kým tam nepostavili dom Vadovič a Vadovičová alkoholici, ak chcete vedieť viac môžete sa prísť do nášho obchodu ešte opýtať, rada zodpoviem, a ak by mal ešte niekto zaujem o,, rozhovor “ nie o služby, ako píše Pán Robert, tak poskytnem, ďakujem za porozumenie a hádam už som to dostatocne vysvetlila,

  91. Pani Mária : ten bager stál pred jamou, máte pravdu, ale? Keď som bola nepustená pani Kašíkovovou do kancelarii, som jej povedala iba medzi dverami že toto bude mať dohru, a potom sme z mosta pozerali že čo sa bude diať, naozaj ten bager dali mimo, takže Vy ste ho mohla vidieť že nerobí, ale pozorne si pozrite video, tiež mi až potom došlo že som ich mala natočiť pri čine, no ale bol to okamih, osobne si myslím že to tam hrozne vyzerá, bahno, kolaje od bagra, je to pietne miesto a nie kopa hnoja alebo roľa, možno mi dáte za pravdu. A do toho tak rýchlo potrebného vykopania hrobu sa bude pochovávať až zajtra 22.1.2021, nechápem kam sa potom ponáhľali? Žeby to potom pani Kašíkovú stálo viac? Veď ona to dobre zaráta. Pekný večer pani Mária.

  92. Pani Mária : ten bager stál pred jamou, máte pravdu, ale? Keď som bola nepustená pani Kašíkovovou do kancelarii, som jej povedala iba medzi dverami že toto bude mať dohru, a potom sme z mosta pozerali že čo sa bude diať, naozaj ten bager dali mimo, takže Vy ste ho mohla vidieť že nerobí, ale pozorne si pozrite video, tiež mi až potom došlo že som ich mala natočiť pri čine, no ale bol to okamih, osobne si myslím že to tam hrozne vyzerá, bahno, kolaje od bagra, je to pietne miesto a nie kopa hnoja alebo roľa, možno mi dáte za pravdu. A do toho tak rýchlo potrebného vykopania hrobu sa bude pochovávať až zajtra 22.1.2021, nechápem kam sa potom ponáhľali? Žeby to potom pani Kašíkovú stálo viac? Veď ona to dobre zaráta. Pekný večer pani Mária.

  93. Nedajte sa p.Vaclavikova..uz len to spravanie…nema chybu…a vsetci na meste to vedia..a kolko staznosti tam je a nic….

  94. Nedajte sa p.Vaclavikova..uz len to spravanie…nema chybu…a vsetci na meste to vedia..a kolko staznosti tam je a nic….

  95. Aj pod tymto vecnym clankom evidentne dochadza k rieseniu osobnych sporov ci „hriechov“ minulosti.

    Dnes nas pani Vaclavikova kontaktovala priamo z OO PZ, kde podavala oznamenie, ktore s najvacsou pravdepodobnostou skonci na Okresnom urade a bude riesene ako priestupok.

    Pytam sa ale – to ste ludia uz fakt z tych socialnych sieti prepnuti? Nechapete, co pisete a ake to moze a asi aj bude mat pravne nasledky?

    Vobec vam nedochadza, ze pri vytiahnuti takto citlivych tem sa osoceni ludia budu branit a pride k rozputaniu dalsich sporov a rozbijaniu mozno dnes uz stastnych rodin s inymi problemami?

    Prosim o navrat k teme a verejne ospravedlnenia diskutujucich navzajom, aj ked evidentne napisane a zverejnene uz nazad nik nezoberie.

    Je nesporne, ze v tachto pripadoch moze prist k naplneniu skutkovej podstaty TC Ohovarania §373 TZ. Ak sa jedna o verejne napisanu NEpravdu o konkretnej osobe, autor textu sa zahrava s nepodmienecnym trestom od 3 rokov vyssie a to uz neriesi OO PZ, ale vysetrovatel OR PZ.

    Pred napisanim takychto textov odporucam pozriet si videozaznam, v ktorom som urobil na tuto temu rozhovor s Dr. Jaroslavom Ivorom.

    Video najdete v tomto clanku a to v dlhej a pre tazsie chapavych a ludi so znizenou sustredenostou aj v kratkej verzii:

    http://archiv.seredonline.sk/clanky/ked-sa-na-cloveka-vedro-spiny-vyleje-tazko-sa-ocisti-videorozhovor-s-profesorom-judr-jaroslavom-ivorom-csc-video-1/index.html

    Viem, ze sa nejedna o telenovelu a tema je to na rozmyslanie narocnejsia ako Rodrigova vecera na styri casti a Juanitina neprichadzajuca menstruacia, no mozno to zopar ludi posunie dalej, zachrani susedske vztahy, rodiny a skupinka ludi nebude musiet najblizsie tri roky travit vysluchmi na policii a nasledne cakanim na sudne pojednavania.

    Srdecna vdaka za pochopenie.

  96. Aj pod tymto vecnym clankom evidentne dochadza k rieseniu osobnych sporov ci „hriechov“ minulosti.

    Dnes nas pani Vaclavikova kontaktovala priamo z OO PZ, kde podavala oznamenie, ktore s najvacsou pravdepodobnostou skonci na Okresnom urade a bude riesene ako priestupok.

    Pytam sa ale – to ste ludia uz fakt z tych socialnych sieti prepnuti? Nechapete, co pisete a ake to moze a asi aj bude mat pravne nasledky?

    Vobec vam nedochadza, ze pri vytiahnuti takto citlivych tem sa osoceni ludia budu branit a pride k rozputaniu dalsich sporov a rozbijaniu mozno dnes uz stastnych rodin s inymi problemami?

    Prosim o navrat k teme a verejne ospravedlnenia diskutujucich navzajom, aj ked evidentne napisane a zverejnene uz nazad nik nezoberie.

    Je nesporne, ze v tachto pripadoch moze prist k naplneniu skutkovej podstaty TC Ohovarania §373 TZ. Ak sa jedna o verejne napisanu NEpravdu o konkretnej osobe, autor textu sa zahrava s nepodmienecnym trestom od 3 rokov vyssie a to uz neriesi OO PZ, ale vysetrovatel OR PZ.

    Pred napisanim takychto textov odporucam pozriet si videozaznam, v ktorom som urobil na tuto temu rozhovor s Dr. Jaroslavom Ivorom.

    Video najdete v tomto clanku a to v dlhej a pre tazsie chapavych a ludi so znizenou sustredenostou aj v kratkej verzii:

    http://archiv.seredonline.sk/clanky/ked-sa-na-cloveka-vedro-spiny-vyleje-tazko-sa-ocisti-videorozhovor-s-profesorom-judr-jaroslavom-ivorom-csc-video-1/index.html

    Viem, ze sa nejedna o telenovelu a tema je to na rozmyslanie narocnejsia ako Rodrigova vecera na styri casti a Juanitina neprichadzajuca menstruacia, no mozno to zopar ludi posunie dalej, zachrani susedske vztahy, rodiny a skupinka ludi nebude musiet najblizsie tri roky travit vysluchmi na policii a nasledne cakanim na sudne pojednavania.

    Srdecna vdaka za pochopenie.

  97. pre Václavíková Andrea 21. januára 2021, 15:33, veruze nik nema taku skusenost toto som pocul prvy krat, a veru tomu vobec neverim!!!

  98. pre Václavíková Andrea 21. januára 2021, 15:33, veruze nik nema taku skusenost toto som pocul prvy krat, a veru tomu vobec neverim!!!

  99. „Možnosť komentovania článkov je zo strany vydavateľa novín pokus o zachovanie určitej formy voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie ….“ MILOŠ, kde sa stratila Vaša ambícia ohľadom týchto novín?

  100. „Možnosť komentovania článkov je zo strany vydavateľa novín pokus o zachovanie určitej formy voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie ….“ MILOŠ, kde sa stratila Vaša ambícia ohľadom týchto novín?

  101. Dobrý večer. Chcem tiež napísať, že min. rok sme pochovali babku, ale pohreb bol v Pate, ale nakoľko bola prevezená do Seredi, kvôli korone na oblečenie, tak som mohla spoznať p. Kašíkovú. Je to hnusná, nepríjemná, ožratá hyena čo nemá žiadny súcit a ako ju môžete Seredani vystáť. Rozprávala nám o ničom dobrú hodinu a nakoniec po papiere sme si prišli po niekoľkých dňoch lebo nevedela ani čo robí. Je to veĺká hanba mat takú hyenu na takej pozícii.

  102. Dobrý večer. Chcem tiež napísať, že min. rok sme pochovali babku, ale pohreb bol v Pate, ale nakoľko bola prevezená do Seredi, kvôli korone na oblečenie, tak som mohla spoznať p. Kašíkovú. Je to hnusná, nepríjemná, ožratá hyena čo nemá žiadny súcit a ako ju môžete Seredani vystáť. Rozprávala nám o ničom dobrú hodinu a nakoniec po papiere sme si prišli po niekoľkých dňoch lebo nevedela ani čo robí. Je to veĺká hanba mat takú hyenu na takej pozícii.

  103. UPOZORNENIE: 21. januára 2021, 22:10 – noviny nenesu zodpovednost za ziaden z komentarov. Na internete realne nik nie je anonymny.

    Minimalne 12 rokov systematicky pisem len pod svojim menom a priezviskom a snazim sa vsetkych citatelov viest tymto smerom. To je cesta, v buducnosti to mozno inak nepojde, kedze ludia ako povedal kapitan Danko „osprostievavaju“. Nie mojou vinou. Ja zijem realny zivot a socialnu siet povazujem a akceptujem ako nutne zlo degenerujuce realne zivoty mnohych ludi – zial, stale mladsich…

    Co roky zanedbava vychova v rodine a vzdelavanie v skolach, my nenapravime. Tak trosku mozno…

  104. UPOZORNENIE: 21. januára 2021, 22:10 – noviny nenesu zodpovednost za ziaden z komentarov. Na internete realne nik nie je anonymny.

    Minimalne 12 rokov systematicky pisem len pod svojim menom a priezviskom a snazim sa vsetkych citatelov viest tymto smerom. To je cesta, v buducnosti to mozno inak nepojde, kedze ludia ako povedal kapitan Danko „osprostievavaju“. Nie mojou vinou. Ja zijem realny zivot a socialnu siet povazujem a akceptujem ako nutne zlo degenerujuce realne zivoty mnohych ludi – zial, stale mladsich…

    Co roky zanedbava vychova v rodine a vzdelavanie v skolach, my nenapravime. Tak trosku mozno…

  105. Tak trošku určite prispievate k neúcte človeka k človeku. Tak ako Vy voláte po zmene, tak je čas aby prišla zmena v komunikácií v týchto novinách. Krok za krokom …

  106. Tak trošku určite prispievate k neúcte človeka k človeku. Tak ako Vy voláte po zmene, tak je čas aby prišla zmena v komunikácií v týchto novinách. Krok za krokom …

  107. Páči sa Vám kam až zašla komunikácia? Vaša snaha je predsa o niečom inom, preto píšete, poukazujete na možné problémy. Nie sú Vaše články vo výsledku vlastne znevažované?

  108. Páči sa Vám kam až zašla komunikácia? Vaša snaha je predsa o niečom inom, preto píšete, poukazujete na možné problémy. Nie sú Vaše články vo výsledku vlastne znevažované?

  109. Miloš, ak sa Vám vždy páči čo sa deje pod Vašim článkom, tak nemusíte robiť žiadne zmeny. Ak však nie, máte schopnosť zmeniť spôsob debaty. Rovnako ako v bežnom živote. Keď vložím svoju energiu do niečoho, nedovolím aby moje úsilie niekto pošliapal.

  110. Miloš, ak sa Vám vždy páči čo sa deje pod Vašim článkom, tak nemusíte robiť žiadne zmeny. Ak však nie, máte schopnosť zmeniť spôsob debaty. Rovnako ako v bežnom živote. Keď vložím svoju energiu do niečoho, nedovolím aby moje úsilie niekto pošliapal.

  111. A to nehovorím o cenníky,aké tam ma. Za také picoviny jake sumy si nahadzuje len zase inak napísané a zase suma ďalšia.uprava kvetov že 100e atď. A čo vám to drbka na hlavičku?prepáčte ale mali by ste ísť odtiaľ dopice.pani…..

  112. A to nehovorím o cenníky,aké tam ma. Za také picoviny jake sumy si nahadzuje len zase inak napísané a zase suma ďalšia.uprava kvetov že 100e atď. A čo vám to drbka na hlavičku?prepáčte ale mali by ste ísť odtiaľ dopice.pani…..

  113. Môžete začať diskusiu prosbou: Nezneužívajte túto diskusiu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie.

  114. Môžete začať diskusiu prosbou: Nezneužívajte túto diskusiu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie.

  115. Napisal som vela krat, aj dnes vecer. Vzdy sa najde niekto, kto ma kratku pamat, je hodne nasraty, chce sa niekomu pomstit, alebo to jednoducho prehnal s alkoholom alebo fetom…

    Uz zo sirenych hoaxov desiatkami tisic ludi je vidiet, ze ludia skutocne degeneruju.

    Ja sa pod svoje prispevky (nech su akokolvek citlive) podpisujem.

    Vzdy mozu a mali by zasiahnut pricetni ludia (stale ich je viac) a vykazat z diskusie tych, ktori sa nevedia vpratat do koze. Inak znovu rozhodne mlciaca vacsina a ti nepricetni to vyhraju…

  116. Napisal som vela krat, aj dnes vecer. Vzdy sa najde niekto, kto ma kratku pamat, je hodne nasraty, chce sa niekomu pomstit, alebo to jednoducho prehnal s alkoholom alebo fetom…

    Uz zo sirenych hoaxov desiatkami tisic ludi je vidiet, ze ludia skutocne degeneruju.

    Ja sa pod svoje prispevky (nech su akokolvek citlive) podpisujem.

    Vzdy mozu a mali by zasiahnut pricetni ludia (stale ich je viac) a vykazat z diskusie tych, ktori sa nevedia vpratat do koze. Inak znovu rozhodne mlciaca vacsina a ti nepricetni to vyhraju…

  117. Preto vravím krok za krokom … zasiahnite, buďte trpezlivý a výsledok sa dostaví. Chcete veľkú zmenu od vedenia mesta, súhlasím s Vami. Ja ju chcem však aj od Vás. Pokúste sa prosím o zmenu komunikácie v týchto novinách.

  118. Preto vravím krok za krokom … zasiahnite, buďte trpezlivý a výsledok sa dostaví. Chcete veľkú zmenu od vedenia mesta, súhlasím s Vami. Ja ju chcem však aj od Vás. Pokúste sa prosím o zmenu komunikácie v týchto novinách.

  119. UPOZORNENIE: 22. januára 2021, 0:12 – ja komunikujem pod svojim menom. Skuste vyzvat ludi, aby sa podpisovali, alebo aspon rozmyslali pred tym, ako nieco napisu.

    Kazdy musi zmenit svoj pristup. Inak ich k tomu donuti zakon, ktory sa ale dotkne vsetkych. Ako obycajne potom na to doplatia vsetci. Aj ti, ktori pri pisani prispevkov rozmyslali vzdy.

  120. UPOZORNENIE: 22. januára 2021, 0:12 – ja komunikujem pod svojim menom. Skuste vyzvat ludi, aby sa podpisovali, alebo aspon rozmyslali pred tym, ako nieco napisu.

    Kazdy musi zmenit svoj pristup. Inak ich k tomu donuti zakon, ktory sa ale dotkne vsetkych. Ako obycajne potom na to doplatia vsetci. Aj ti, ktori pri pisani prispevkov rozmyslali vzdy.

  121. Táto žena jednoducho nemôže robiť a vykonávať túto prácu ,osobné ju poznám a pred pár rokmi som sňou mal výmenu názorov ,ani vtedy nemala pravdu a bola arogantná presne ako spoluobčania opisujú a čo je najhoršie tak ,, Pije alebo ponasom chľastá a dosť teda táto osoba neplňa náplň tejto práce a sa divím že mesto ju tam drží hnus ,Tomčani hanby sa ! ! ! .už ťa voliť v živote nebudem . Nenažrany potkan ! Smrť suke Editke .Sedliačke.,tam sa robý veľká pani a pritom jej stále trčí slama z topánok .

  122. Táto žena jednoducho nemôže robiť a vykonávať túto prácu ,osobné ju poznám a pred pár rokmi som sňou mal výmenu názorov ,ani vtedy nemala pravdu a bola arogantná presne ako spoluobčania opisujú a čo je najhoršie tak ,, Pije alebo ponasom chľastá a dosť teda táto osoba neplňa náplň tejto práce a sa divím že mesto ju tam drží hnus ,Tomčani hanby sa ! ! ! .už ťa voliť v živote nebudem . Nenažrany potkan ! Smrť suke Editke .Sedliačke.,tam sa robý veľká pani a pritom jej stále trčí slama z topánok .

  123. NA seredskom cintoríne mám pochovaných viacerých príbuzných. Boli to pohreby pod vedením pani Nagyovej, pána Sojku aj pani Kašíkovej. Doteraz som nemala žiadnu negatívnu skúsenosť. Všetci boli uctiví a vyšli vo všetkom v ústrety. Mrzí ma, ak sa stal takýto prípad, povedzme prešľap. Verím, že sa k tomu mesto vyjadrí a dôjde k upokojeniu alebo nejakému slušnému riešeniu. Na um mi prichádzajú aj možné príčiny situácie. Možno to bolo riešenie z núdze, je covid, aj páni hrobári môžu byť chorí alebo nadmieru vyťažení…. určite to nebolo bežné riešenie.
    Na adresu pána Majku: pán Majko sa vždy snaží riešiť problémy aj za nás. Má odvahu, často riskoval aj svoju bezpečnosť a život. Má vo veciach mesta prehľad. Patrí mu za to naša úcta a vďaka.
    Mrzí ma, že sa táto diskusia zvrhla na vulgarizmy a dokonca želania smrti niekomu… Skúsme byť k sebe slušní.

  124. NA seredskom cintoríne mám pochovaných viacerých príbuzných. Boli to pohreby pod vedením pani Nagyovej, pána Sojku aj pani Kašíkovej. Doteraz som nemala žiadnu negatívnu skúsenosť. Všetci boli uctiví a vyšli vo všetkom v ústrety. Mrzí ma, ak sa stal takýto prípad, povedzme prešľap. Verím, že sa k tomu mesto vyjadrí a dôjde k upokojeniu alebo nejakému slušnému riešeniu. Na um mi prichádzajú aj možné príčiny situácie. Možno to bolo riešenie z núdze, je covid, aj páni hrobári môžu byť chorí alebo nadmieru vyťažení…. určite to nebolo bežné riešenie.
    Na adresu pána Majku: pán Majko sa vždy snaží riešiť problémy aj za nás. Má odvahu, často riskoval aj svoju bezpečnosť a život. Má vo veciach mesta prehľad. Patrí mu za to naša úcta a vďaka.
    Mrzí ma, že sa táto diskusia zvrhla na vulgarizmy a dokonca želania smrti niekomu… Skúsme byť k sebe slušní.

  125. Ta pani je tam len nastrčena osoba ale treba sa pozriet kto je vlastne za nou. Neviam ci si vobec niekto na meste uvedomuje ze ten bager okrem dostojnosti svojou vahou ponici tie slabe chodniky

  126. Ta pani je tam len nastrčena osoba ale treba sa pozriet kto je vlastne za nou. Neviam ci si vobec niekto na meste uvedomuje ze ten bager okrem dostojnosti svojou vahou ponici tie slabe chodniky

  127. Pani Editkynej mame : pani Beličková nám je ľúto Vás a celú vašu rodinu a to nehovorím o vašom bívalom zaťkovi o Tom inteligentnom dobrákovi ktorého zničila tá vaša ,, superpríjemná dcérka ,prepita alkoholička , ale má mať pokom ten alkoholizmus ona to má v génoch po otcovi a aj po bratovi Vladkovi 😭 tak tu nepíšte prosím vás že je vám niekoho ľúto !

  128. Pani Editkynej mame : pani Beličková nám je ľúto Vás a celú vašu rodinu a to nehovorím o vašom bívalom zaťkovi o Tom inteligentnom dobrákovi ktorého zničila tá vaša ,, superpríjemná dcérka ,prepita alkoholička , ale má mať pokom ten alkoholizmus ona to má v génoch po otcovi a aj po bratovi Vladkovi 😭 tak tu nepíšte prosím vás že je vám niekoho ľúto !

  129. jej nekompetentnosť sa v Seredi skloňuje roky, nepoznám jediného jedného človeka, ktorý by s ňou mal dobrú skúsenosť, naopak, každý len a len zlú.
    O jej necitlivom až arogantnom prístupe k pozostalým kolujú legendy, takže sa čudujem – vlastne v tomto meste ani nie – ako je možné, že opäť a opäť vyhráva výberové na toto miesto.
    Naša známa žiadala, aby si mohli radšej doniesť vlastný prehrávač a tak pustiť jemnú klavírnu skladbu ktorú chcel jej manžel, tiež im nevyhovela – vyslovene na truc a tak, ako už niekto vyššie písal – hudba naschval revala a rezonovala na celé kolo, truhla bola presne tak isto nakrivo, rýchlo spustená jak keby psa pochovávali … akákoľvek snaha o zachovanie nejakej dôstojnosti, alebo „urobiť to pekne“ vyšla navnivoč lebo oprate drží hentaká xxxx.
    Verím že sa jej to vráti rovnako.

  130. jej nekompetentnosť sa v Seredi skloňuje roky, nepoznám jediného jedného človeka, ktorý by s ňou mal dobrú skúsenosť, naopak, každý len a len zlú.
    O jej necitlivom až arogantnom prístupe k pozostalým kolujú legendy, takže sa čudujem – vlastne v tomto meste ani nie – ako je možné, že opäť a opäť vyhráva výberové na toto miesto.
    Naša známa žiadala, aby si mohli radšej doniesť vlastný prehrávač a tak pustiť jemnú klavírnu skladbu ktorú chcel jej manžel, tiež im nevyhovela – vyslovene na truc a tak, ako už niekto vyššie písal – hudba naschval revala a rezonovala na celé kolo, truhla bola presne tak isto nakrivo, rýchlo spustená jak keby psa pochovávali … akákoľvek snaha o zachovanie nejakej dôstojnosti, alebo „urobiť to pekne“ vyšla navnivoč lebo oprate drží hentaká xxxx.
    Verím že sa jej to vráti rovnako.

  131. Zuzana , mas pravdu , je to agent provokater , zahrava sa z citmi obcanov provokuje , chyba mu pud sebazachovi slusneho rovneho obcana

  132. IP 22. januára 2021, 20:08 – obsah Tvojho prispevku v kontexte s predoslymi prispevkami uverejnovanymi pod roznymi nickami vela napoveda o ubohosti Tvoje mysle aj duse.

    Zvyknes casto negativne spominat KDH, OLaNO, ale zato minula vladna garnitura je Ti svata. Nic to, si zacleneny medzi svojimi bratmi a sestrami s rovnakym mentalnym a moralnym nastavenim a pre zachovanie plurality nazorov aj vas je treba. Sice v co najmensom pocte, ale treba…

    Nemaj obavy, aj Ty si svojim sposobom dietko Bozie, aj ked sa ideovo utiekas ku svojmu birmovanemu komunistovi cervenokavatovemu Hranolovi a falosnym rytierom migrujucim medzi SMERom a jeho HLASnym klonom.

    Hlavne si uz zvol jeden nick a diskusiu svojimi uchylnymi vyplodmi spamuj co najmenej. 😉

  133. Pre Majko,neurazaj 30 procent. Slovákov,keď už nevieš a nedokážeš byť objektívny,tak aspoň neurazaj.Co je to za výraz,“ že v záujme“prularity“ sú aj taki ľudia potrebni.Čo Vy všetci takzv.mudri ľudia ale všade serete Smer a nejakú politiku.Ste už ozaj všetci chorí,to ste sa ozaj všetci zbláznili.Ked máš tu potrebu,tak si výstup pre mňa za mňa proti politikom,ale neurazaj ľudí.Ja som toho už veľa prežil,ale toto,aká atmosfera,aká nenávisť tu panuje,to je neslychane.Extremisti,akéhokoľvek zmýšľania sú najväčší nepriatelia ľudstva.Ludia chcú pracovať,vychovať svoje deti,a žiť a nie niekoho stále nenávidieť.

  134. A z celkom zaujímavej diskusie sa na konci dozvieme aj tak tú starú pravdu,že Miloš je kovaný olajnovolič velebujúci terajších arogantných plagiátorov ťahajúc našu republiku k fašistickému zriadeniu neunúvajúc sa ani len poradiť s terajšou opozíciou.Keby sa tak primitívne a arogantne správala bývalá vládna koalícia a dala do vedenia takých plagiátorov a poskokov mafiánov,to by tu boli komentáre o zmrdoch,pravda Miloško.Teraz sa presne naplnilo proroctvo nebohého Pašku : vyhraj voľby,a môžeš všetko.To nebezpečne platí pre tých terajších papalášov s ústavnou väčšinou,keď oklamali pred voľbami ľudí,že oni budú iní.Áno ,sú,ale ešte oveľa horší,čo sa zrejme bude vyšetrovať po prípadnej výmene garnitúry.

  135. Havran 23. januára 2021, 9:16 – kde si prisiel k takymto zaverom? A co robia pod clankom o zahrabavani mrtvych na cintorine?

    Tvoj intelekt nie je na urovni aby si pochopil, ze ja som reagoval na konkretny utok individua rovnako pisuceho nezmysly pod vsetky clanky, nielen pod tento?

  136. Ta „pani“ tam nemá čo robiť…veď nevie jednať s ľudmi…ona je asi stále v liehu…arogantna,neľudská,povýšenecká,prepitá troska

  137. Ha ha dozvedeli sme sa tu všeličo, ešte aj súlož v obchode. Alkoholička Edita, o polityke….. dajte ešte dačo😀

  138. Pre Miloša : A keď to tvoj intelekt dovolí,tak ja som zasa zareagoval iba na tvoj článok,kde dehonestuješ nejakého prispievateľa tvojim osobitým štýlom úplne zhodným so štýlom Matelka a malého Nagya.

  139. Havran 23. januára 2021, 12:57 – nikoho nedehonestujem! Reagoval som na jeho podly, zakerny a spinavy anonymny utok voci konkretnej osobe, ktory opakuje pod viacerymi clankami tykajucimi sa roznych tem a to este pod roznymi nickami.

  140. „Najhoršie ešte neprišlo. Počkajte, až Svedkovia Jehovovi zistia, že sme všetci doma…“ – pokus o vtip.

  141. To nemyslíte vážne ,že Sojka by bol lepší.
    Mám skúsenosť ktorá ma máta dodnes…Za svojho „kráľovania“zlikvidoval legálny hrob mojich starých rodičov, ktorý bol riadne zaplatený na niekoľko rokov dopredu.A na toto miesto pochoval svojho priameho príbuzneho.Keď som prišla na cintorín asi po mesiaci na mieste hrobu svojich starych rodičov/hrob bol veľmi udrziavaný /som našla úpne nový hrob .A on …že ,akože o ničom nevie .Hrob bolo vidiet rovno z kancelárie cintorína.A tá jeho semetrika čisty des…A vtedy som vraj nebola jediná čo takto pochodila.Zlikvidoval aj celý náhrobok spolu s jedinou zachovalou fotografiou mojich predkov.Takže Sojka / bývaly správca/ rovnaký kader!
    A nepomohli ani sťaznosti na MsU už za vlády Tomčanyiho.
    Vrana k vrane sadá,rovný rovneho si hľadá.

  142. Práve som sa dočítal že ten most čo ste tu ospevovali že robili sereďský ženisti nevydržal ani týždeň – zdroj topky

  143. Pán Sojka bol milý a úctivý ??? A ku komu prosím Vás ?! V tomto prapodivnom meste nefunguje absolútne nič. Problémy sa zámerne prehliadajú, nikto nič nerieši, všetko len ututlať… Zbytočné je čakať na primerané stanovisko primátora, ktorý nieje schopný sa k ničomu vyjadriť … chváli sa prkotinami, o ktorých sa v iných mestách ani nezmieňujú, pretože sú prirodzené a nepodstatné. Je to len darmožráč roky podporujúci a prehliadajúci kriminalitu v meste… Ale ako sa hovorí – ryba smrdí od hlavy. Takže pokiaľ tu bude neschopné vedenie, bude rovnako neschopne vyzerať všetko aj naďalej. Či už ide o správu cintorína, alebo obnovu mosta, alebo, alebo, alebo…

  144. Tú arogantnú ,drzu a pripitú kreatúru treba už konečne poslať došľaka.
    Je to vymachlená a nevkusná primitívka s IQ húpacieho koníka.

  145. Edytka Beličková Kašíková vráť sa naspet do Ameriky a prosím ťa skús tam ostať a pros Američanov aby ťa zasa nevihnali na SK . Ty hyjena Serdehelská !

  146. Zákon č. 131/2010 Z. z. Zákon o pohrenictve v znení č. 398 /2019 Z. z. § 19/1 d, ❗§ 32/1 j, p.Edita Kašíková zneuctuje zosnulého svojou aroganciou a nekompetentnosťou ❗ občania nebojte sa a bojujte proti tejto zvrhlosti aj na takomto pietnom mieste ako je cintorín, spoločne to dokážeme 👍

  147. Zvrhlá beštia daj odtial výpoved ty naničhodnica a zmizni robiť do dolnej stredy do kostola farárovi vášmu ten ťa príjme a aj slopat tamožno odučí s tvojou superinteligenciou sa uchytiš iba vo vašom kostole tam môžeš robiť papierovačky farárovi a svätému vodu slopat ty Haraburda ! Príšera ! 😭🤡

  148. MAJÁK NA SLNEČNEJ, SOM ZÁSTANCA TEJTO ÚSMEVNEJ BUDOVKY 🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨

  149. Pre Anonym, treba sa verejne ozvať, nebáť sa otvoriť ústa, veď takto sa to nedá, musí sa to zmeniť, čím skôr tým lepšie, keď nás bude viac tak to dokážeme, Václavíková.

  150. Ty si tu svoju popuľu neotieraj o farára! Čo ti ten urobil? Chceš sa veľmi zviditeľniť a nevieš ako? To len blbec dokáže sa dokáže takto prezentovať.

  151. Ľudia! Buďte ľuďmi! Aj nesúhlas, či kritika sa dajú vyjadriť inteligentne. Ak naozaj malo prísť ku skutku, ktorý je predmetom tejto reportáže, tak sa naozaj nečudujem rozhorčeniu p. Václavíkovej. Mŕtvemu je potrebné zabezpečiť dôstojný odchod z tohto sveta. Neviem, či sa však p. Václavíkovej podarí tento čin na základe tohto videa aj dokázať. Zároveň ma prekvapilo jej vyjadrenie ku komentáru. Naozaj jej syn je dospelý a je plne zodpovedný za svoje konanie, ale to ju neoprávňuje verejne osočovať dotyčnú paniu (mimochodom, ju nepoznám). Môže sa totiž ľahko stať, že to bude mať dohru na súde.
    Aj naša rodina prišla o milovaného človeka a rozlúčka bola na mestskom cintoríne. S p. Kašíkovou sme nemali žiadny problém, všetko bolo zabezpečené na úrovni.

  152. Dobre vam to miga v hlavách, si zistite a pozrite sa ako sa naklada s mrtvolami po celom svete…najkrajšie to majú v tibete kde mrtvolu naporcuju a potom nechaju pre supov…tieto vaše šaškarne s pohrebmi,..neviete žiť a potom nariekate keď príde zubata, ach

  153. Mohli ste to aj diskretnejsie skusit. Nie takto ste zhovadili seba aj svoju rodinu. Na tomto mediu Vas rozoberu zo vsetkych stran aj hanlivo a pod. A dnes v tej Markize…toto potrebujete? Toto potrebuje na mesto zase takuto reklamu????
    Ja som tiez pred nedavnom zial vybavoval pohreb a na priebeh a pristup spravy cintorina a zamestnancov nemozem povedat krive slovo.
    A ku vykopavaniu hrobov bagrom…no neviem asi je to uz bezne ze sa pouziva technika…samozrejme nesuhlasil by som so zasypanim.

  154. Nemám dôkazy ako vy. Po testovaní v kasárňach sme išli s otcom a dcérou na cintorín zapáliť sviečky. Bol tam pohreb, blízky a rodina stály na parkovisku.
    My sme len hlavou krútili ako ten bager zahrabava jamu a najbližšia rodina to odignorovala.
    Veď keď to tam ten bager hodí, môže tu truhlu aj poškodiť(príp. zlomiť) takou silou…. je mi z toho zle. 🤢

  155. Veselicky sa rozhýbal až po záujme našich komerčných TV. Ale takú chujovinu, čo vypotil vo svojom blogu v mestskom pozitív plátku môže len senilny človek. Ten človek urobil vinníka Miloša. Naozaj by mal odovzdať mandát (aj nezákonné odmeny) a odísť do dôchodku.

  156. Všetko jedna mafia! Obecný úrad,Správa cintorína,Naša domová s.r.o.atď………Prepletené podnikateľmi a pochybnými kreatúrami! Fungovanie heslom: Ruka ruku myje a špina špinu kryje! Pri plate hrobárov 650 euro v hrubom sa nečudujem,že treba používať bager!! Chcel by som vedieť,kto má na obecnom úrade plat 650 euro v hrubom?

  157. sintavan pan holicka vam by si to pacilo kedy vy zahrabavate svojich rodicom ak ich este mate hamba vam

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované