back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Evidenčné číslo z auta podpáleného na objednávku mám na stene v štúdiu. Aby naša rodina ani na chvíľu nezabudla…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď  /  V diskusii pod článkom uverejneným s titulom  „Je čas neskrývať hlavu do piesku. Je čas konať…“, čitateľka ANNA uverejnila príspevok s týmto textom:

ANNA 1. februára 2021, 6:03    pán Majko od poslankyne ktorá bola vo vašom štúdiu som počula že máte ohorenú špz auta ktoré vám podpálili na stene.ešte stále nie je podpálenie vyšetrené?prečo o tom nenapíšete článok lebo po meste sa povráva že v tom má prsty vplyvný funkcionár.je to pravda?my občania máme právo vedieť o týchto ľuďoch pravdu.je tiež pravda že na úrade pracuje druška mafiána čo je vo väzení pre drogy?napíšte prosím nech ľudia vedia pravdu

Je čas neskrývať hlavu do piesku. Je čas konať…

Do štúdia chodí viac ľudí a netušil som, že pri tom všetkom čo sa v ňom nachádza, si niekto všimne značne ohorenú „ŠPZ“ z auta, ktoré nám nájomný podpaľač  Tomáš Anda z Malej Mače v júni 2016 podpálil. Ako vo výpovedi pred vyšetrovateľom povedal, konal na objednávku osoby ktorú pozná, no neprezradí ju, lebo sa jej bojí.

Nájomný podpaľač  Tomáš Anda konal na objednávku zákernej, bezcharakternej a evidentne všetkého schopnej osoby tak, že na auto ktoré bolo ešte v záruke vylial 2 litre benzínu, ktorý zakúpil cestou na ČS Slovnaft a doniesol ho vo fľaši od Kofoly.

Článok uverejnený v deň podpálenia auta je tu: http://archiv.seredonline.sk/clanky/vracaju-sa-do-nasho-mesta-mafianske-casy-90-tych-rokov/index.html

- Článok pokračuje pod reklamou -

Vo svojej výpovedi nájomný podpaľač Anda tiež uviedol, že bol strese a ani neskontroloval, či  ide niekto po chodníku a samozrejme nepozrel sa ani, či niekto nesedí v aute.

Dodnes netušíme, prečo manželka po prvý raz najskôr zo štúdia išla domov zobrať nejaké veci a až následne pre syna do školy – dovtedy to robila opačne a vždy náš osem ročný syn ju pred domom čakal v autosedačke a hral sa na telefóne hry. Autosedačka dopadla takto:

Náhoda? Osud? Nevieme. Čo však vieme určite, že syn mohol byť upálený zaživa dva roky skôr, ako iný nájomný vrah zastrelil / surovo popravil novinára Jána Kuciaka a jeho priateľku Martinku Kušnírovú.

Napriek jasnej a zrozumiteľnej výpovedi nájomného podpaľača Andu, že na svoj čin bol objednaný, a to vrátane fotokópií desiatok článkov dokumentujúcich o akých kauzách píšem sme ešte v ten deň vyšetrovateľovi uviedli do zápisnice pri podávaní trestného oznámenia, z nepochopiteľných príčin policajt vykonávajúci výsluch nenaliehal na osobu ktorá sa k činu priznala aby prezradila objednávateľa a následne iný vyšetrovateľ spracoval obvinenie z prečinu poškodzovania cudzej veci.

No OO PZ v Seredi počas výsluchu Tomáša Andu prišiel známy seredský advokát, ktorý prišiel zastupovať dvoch feťákov – oni ho nevolali a na jeho zaplatenie peniaze nemali…

- Článok pokračuje pod reklamou -

Ako vyšetrovateľ, tak následne prokurátorka a o dva dni sudkyňa OS v Galante odignorovali fakt, že sa jedná o organizovanú zločineckú skupinu a že konaním viacerých osôb došlo k spáchaniu niekoľkých závažných trestných činov a už v nedeľu bol Anda odsúdený na 10 mesiacov s dvoj ročným podmienečným odkladom. Trestný súd poškodenému nepriznal náhradu škody a odkázal nás na občiansko právne konanie voči o náhradu úhrnnej škody blížiacej sa k 25 000 Eur. Podľa sudkyne JUDr. Schweizerovej sa máme súdiť s feťákom, gemblerom a vagabundom ktorý neváhal zničiť cudzí majetok za odmenu 200 Eur !!

Samozrejme, že sme využili všetky opravné prostriedky, no počas vedenia rezortu vnútra nominantom SMER-SD, spravodlivosti nominantom MOST-HÍD a Generálnej prokuratúry jej šéfom JUDr. Čižňárom, sme sa spravodlivosti, ba ani len korektného vyšetrovania tejto kauzy nedočkali.

Až po vražde novinára Kuciaka ma telefonicky kontaktoval prezident PZ Gašpar a vypovedal som na NAKA a v rovnaký deň aj pred prokurátorom GP, kde mi bola ponúknutá policajná ochrana. Špeciálny režim dohľadu sme s manželkou akceptovali len pri synovi – našťastie sa podarilo vykonať opatrenia, ktoré si nevšimol ani on a ani jeho spolužiaci…

Zvýšené bezpečnostné opatrenia dodržiavame aj v súčasnosti, keďže medzi časom najskôr svedka a následne aj nás kontaktovali čestní policajti, ktorí nás upozornili na fakt, že prípad majú v podstate vyšetrený a vedia nielen kto je objednávateľ podpálenia nášho auta, ale aj sprostredkovatelia, cez ktorých objednávateľ podpálenie auta u podpaľača Andu zabezpečil. Ako policajtami oslovený svedok, tak my sme nové skutočnosti odovzdali orgánom činným v trestnom konaní a tiež generálnemu prokurátorovi. Ako spätnú väzbu sme dostali informáciu, že objednávateľ má zatiaľ stále dostatok známych (niektoré mená sú rovnako vo vyšetrovacom spise) a zatiaľ „nie je vôľa dotiahnuť vec do jeho obvinenia“.

Pri čítaní si mena objednávateľa nachádzajúceho sa v spise a tiež sprostredkovateľov  tohto zločinu – na rovinu, aj mňa zamrazilo. Sprostredkovatelia sú teraz vo väzbe za inú trestnú činnosť.

Vyšetrovanie prebieha. Toto je jeden z trestných spisov obsahujúci takmer 1000 strán:

Samozrejme, že následne sme ani my nesedeli len tak na zadkoch a pripravili sme dostatok podkladov, ktoré objednávateľa s najväčšou pravdepodobnosťou usvedčia aj z inej trestnej činnosti a korupcie minimálne na okresnom súde.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Už o necelý pol rok uplynie od podpálenia nášho auta  5 rokov. Päť rokov zápasu o právo a spravodlivosť, utrpenia rodiny, dlhotrvajúcich bezpečnostných opatrení, šikanovania, ignorácie a nezáujmu štátu o nastolenie práva a spravodlivosti.

Toto je ešte len druhý článok zverejnený za 4,5 roka. Áno, takúto dlhú dobu čakáme, že si polícia, prokuratúra a justícia poupratuje vo svojich zasvinených chlievoch a očistí sa od skorumpovaných policajtov, prokurátorov a sudcov. Ak je potrebná pomoc, radi ju poskytneme…

V ďalšom pokračovaní seriálu sa opätovne posunieme ďalej. Budú zverejnené ďalšie listinné materiály, ktoré zverejniť môžeme na to, aby sme nezmarili vyšetrovanie. Občania  sa dozvedia všetko, čo je dôležité, aby vo verejnom záujme vedeli.

Krok za krokom…

Poznámka autora: Autor a poškodený je zároveň vlastníkom média, v ktorom je tento článok uverejnený.

– – –

Ešte v roku 2019 som z bezpečnostných dôvodov u notára overil podpis na vyhlásenie, pri ktorom sú na niekoľkých bezpečných miestach uložené všetky informácie vedúce k osobe objednávateľa podpálenia nášho auta, dôkazný materiál a výpovede svedkov. Dôkazy sú obnovované a dopĺňané o nové skutočnosti. O dôvodoch sa určite rozpisovať porobnejšie nemusím.

– – –

Výzva slušným a čestným občanom mesta a poslancom MsZ:

Postavte sa zločinu, bezpráviu a nespravodlivosti, nech sa jedná o kohokoľvek. Zajtra totiž môžete byť na rade vy !!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Miloš hrozne co sa ti stalo a ešte smutnejšie ako sa to (ne) hýbe. Ale porovnávanie s Jánom je fakt cez. Jeho vraždu si objednali, nie podpálenie auta. Takisto ty stupas na odtlak pár ľuďom lokálne (čo je samozrejme dôležité) a ohrozujes majetky rádovo do 10 mil. Ale Jano to bol iný kaliber, ten ohrozoval majetky v miliardách. Preto mi príde to porovnávanie mimo.
    Aj v Seredi máte iného novinára, ktorý ohrozuje trošku iné poschodia ako ty, tak aj naňho hlavne treba dávať pozor. Lebo aj v jeho prípade sa udiali vyhrážky a čo som čítal tam sa to pohlo ešte menej…

    Veľa šťastia a rozvahy

  2. Ľubo asi sa mýliš.Majka poznám od socializmu a hovorili sme spolu veľa krát.Niečo som aj videl a viem za čím ide.Za tými ľudmi sú iný a asi aj trochu rovnako silný.Majko toto robí už viac ako desať rokov čo má novinyJemu podpálili auto,Kurbelovým bratom firmu,ich susedom sa mi zdá že autá a tu som niekedy čítal že aj Kurbelovi firmu.Stav sa že je nepríjemnejšie poukazovať v meste na silných ľudí ako celoštátne.vyskúšaj si ísť aspom na zastupiteľstvo a spýtaj sa primátora na majetkové priznania aké odovzdal a uvidíš

  3. Prepáč ale je asi trošku rozdiel objednať si podpálenie (útok na majetok) ako si objednať vraždu (resp. Únos s vraždou). Áno lokálne je to nepríjemné v tom, že na tých ľudí často narazis, ale v tom tkvie aj obrana, že každý vie odkiaľ pôjde vietor. Aj v Majkovom prípade bez poznania detailov vyšetrovania sú najpravdepodobnejšie dve funkcionaraske línie. Lenže keď píšeš na celoštátnej úrovni ako Kuciak tých línií sú tam stovky, a Kuciak to tiež nerobil 3 mesiace tak ako aj iní ktorí majú šťastie, že sú stále tu.

  4. Lubo, cital si aj cely clanok?
    Bezne v tom aute sedaval maly Denis. V ten den ho Milosova pani v aute nenechala.

  5. Miloš raz si ma v tom autíčku viezol do Campingu. Spomínaš ako som ti hovoril že začiatkom leta 2016 som sedel u Holicu vonku na dvore a pri vedľajšom stole chlapi debatovali že ten Majko bude tak dlho rýpať do papalášov až mu raz podpália dom.
    Prešlo pár týždňov a zhorelo ti auto…
    Ja ti taký život nezávidím ale držím ti palce lebo si jediný kto má odvahu verejne ukazovať prstom na konkrétnych ľudí a konkrétne veci ktoré sa dejú v tomto meste.

  6. Jozef, ty si fakt myslis , že by ten páchateľ za 200 eur zabil malého chlapca? Ani nikde netvrdi, že objednávka bola na to aby niekomu co i len ublizil. Tým ale nechcem tento ohavný čin zľahčovať! Páchateľ aj objednávateľ si zaslúžia basu.

    Len sa mi nezdá v poriadku dávať na roven podpálenie auta s objednávkou a realizáciou vraždy. Už len to podpálenie je dosť ohavný čin, nemusíme ho „stupňovať“ a tým znižovať to čo sa stalo Kuciakovi. To čo robí Majko je dôležité, rovnako ako to čo robil Kuciak, len Kuciak (a jeho preživší kolegovia) stúpajú na oveľa vyššie levely.

  7. Ktorý známy seredský advokát si našiel čas na zastupovanie tých feťákov pri výsluchu?

  8. Otázne je keď sú tie dôkazy nevyvrátitelné prečodotyčný nie sú v lochu??? Niečo mi tu nesedí

  9. Manželka išla zo štúdia domov a až potom pre syna do školy. Po prvý krat opačne. + auto v záruke. To nieje náhoda. Tieto Olajno praktiky poznáme. Prešpekulovaný potkan Majko

  10. Človek je po neprespatej noci dve hodiny na vyjazde a diskusia v lnom prude… 😉

    Ľubo 3. februára 2021, 9:48 – precitaj si a spoj kontext. Vrazda Jana Kuciaka je spomenuta vylucne ako mylnik, po ktorom sa zacali ako tak hybat veci aj v mojom pripade. Uz pri vypovedi na GP zapisaovatelka vypocuvajuceho prokuratora trestneho useku GP robila kopiu navyse pre GP. Presne povedal, ze po vrazde Kuciaka pochopili, ako vazne riziko novinarom riesiacim taketo kauzy hrozi a kazdu vypoved chce mat rano na stole GP. Veci teda rozbehli, len teraz je potrebne zacat preverovat dozorujucich prokuratorov na nizsom stupni, preco su vysledky take, ze ani samotni vysetrovatelia s nimi nie su spokojni.

    Ale viac neskor. Nateraz toto staci.

  11. zvedavý 3. februára 2021, 9:54 – otazka nestoji ktory advokat, ale kto ho tam poslal a zaplatil. 😉

  12. Tak ty si iný chudák. Asi nemáš deti, keď niečo takéto napíšeš. A auto v záruke, znamená že je nové, nie že je poistené pre prípad úmyselného podpalačstva.

  13. pre Ľubo 3. februára 2021, 9:48 Majko píše, že sa to udialo dva roky pred vraždou. Otázne je či práve postupy vyšetrovateľov a súdov a nevyšetrovanie objednávateľov takýchto útokov na novinárov, neviedlo aj objednávateľa vraždy Kuciaka k dojmu, že sa mu nič nemôže stať.

  14. Ešte sme sa nedozvedeli družku ktorého mafiána zamestnali na mestskom úrade. Asi sa bolo o ňu treba postarať aby chlapec v base nespieval. Zaujímalo by ma, na čí príkaz sa to miestečko našlo.

  15. Lubo, chcem tomu verit ale:
    Anda tiež uviedol, že bol strese a ani neskontroloval, či ide niekto po chodníku a samozrejme nepozrel sa ani, či niekto nesedí v aute.

  16. Mjko to zase prehnal ,podtext napisat o Kucuakovi , Maji by mal ozaj obmedzit antidepresiva ktore sposobuju demenciu , Maji nezverejni aka osoba pracuje na urade a pri tom ide po primatorovi ako pes po kosti . Stale tomu nerozumiem na koho strane je

  17. Dúfam že po tých hajzloch ktorý pôsobili na národnej úrovni príde čas keď sa začnú riešiť aj tieto kauzy.

  18. po tom čo tu Majko napísal o uložení dokumentov a dôkazov spolu s menom objednávateľa si myslím že náš najvyšší veľmi ťažko zaspáva a určite sa mu snívajú sny o tom ako trávi zvyšok života v base. Mať šesťdesiat a triasť sa kedy si po mňa prídu určite nie je moc príjemné.

  19. Pavol Kurbel toho najvyssieho myslite koho, nebodaj nie BOHA. Ved to je Vas najvyssi ak sa nemylim nie? A pan Majko dufam ze tie dokumenty mate ulozene u ozaj doveryhodnych ludi a snad nie tuna u Palka Kurbela. Tomu sa veru verit neda, poznam ho uz roky.

  20. Myslím že ho už nejaký ten rok pozná aj Majko a určite si môžete byť istý, že je jeden z mála, ktorý by sa nedali zastrašiť a tie materiály by posunul tam, kam treba. Otázka je len, kedy začnú riešiť aj tieto poschodia „našich“ ľudí.

  21. Miloš, ďakujem za vysvetlenie ja som to z kontextu pochopil inak. Prajem veľa šťastia v dolapení objednávateľa a dávaj si s rodinou pozor aj na kolegu v meste.

  22. Tak Majko nie je sam v brani antidepresiv uz aj p.Kurbelino fici na nich , prosim obmedzte antidepresiva , po precitani ich prispevkov vidim ze su tu uz nezvratne nasledky . Kedy sa dozviem kto robi na tom urade ? pan Majko stale ticho ohladne danej osoby

  23. zobudiť by sa mali konečne vyšetrovatelia a začať konečne riešiť kto si to podpálenie auta objednal

  24. pisat o zavrazdeni syna, je uz mimo. Islo im o podpalenie auta, ale strhavat na seba takto pozornost, ze zavrazdit syna chcu, to uz je na zamyslenie.

  25. Ja som sa v článku nedočítal, že by niekde tvrdil, že mu chceli zavraždiť syna. Je jedno o čo im išlo, ale mohlo to dopadnúť horšie, nebyť náhody že sa jeho žena rozhodla inak ako obyčajne. Ak by chlapec sedel na zadnom sedadle a hral sa s telefónom, je dosť možné, že by si ho ten podpalač nevšimol a zapálil auto napriek tomu. Veď ako uviedol pri vyšetrovaní, bol v takom strese, že si ani nevšímal či sú naokolo ľudia!

  26. Ten znami advokat Guliver z Paty sedi vo vezbe . teraz to chce iba cas kedy vysvetli v koho mene konal tak ze o chvilku bude zname asi aj meno objednavatela ?

  27. Aj viacerí seredský „mafiáni“ sedia, tak snáď niekto z nich zaspieva, aby si skrátil trest. Zamestnaná družka na úrade je slabá záplata.

  28. vyšetrovatelia to vedia veľmi dobre ale akosi sa im do toho nechce. Dotyčný pán má ešte stále veľa kamošov

  29. Neviem na čo čakajú. Vasiľ Špirko sa postavil Kaliňákovi a aj svojmu nadriadenému Kováčikovi v čase, keď nebolo isté že sa vôbec niekedy tá garnitúra začne obliekať do pruhovaného. A dnes je kandidátom na špeciálneho prokurátora.

  30. ondrej kurbel 4. februára 2021, 8:32 – informacie hovoria o kompro materialoch a drobnosti, o ktorych nie verejne. Na kazdu svinu sa ale voda vari, len svina samu seba presviedca, ze ona bude ta vyvolena, ktora zomrie na starobu a tak stale papa, pribera a serie po chlieve.
    Proces je rozbehnuty aj vdaka ludom, ktori su ochotni hovorit, len zatial z bezpecnostnych dovodov hodne potichu.

  31. Skor by sa mali pozriet na majka v čom si lieta😂 lebo novinarstvo mu vôbec nejde 🤣 vtedy ti ho zapálili a teraz pre zmenu ti ho zakopu bagrom 🤣 tým chcem povedať,ukáž aj druhu stranu mince nie len tu svoju nech sme aj my občania trošku v obraze 😉 hádzať špinu dokáže každý novinár/strihať videá v prospech seba tiež 😉

  32. Asi za tým niečo je 4. februára 2021, 12:45 – mas sice zaujimave meno (nieco ako Sandokan, Santiago a pod…) ale to mi nebrani pozvat Ta na diskusiu o mne. Zajtra je piatok, co tak o 19:00?

  33. Asi za tym nieco je ,super nazor z Majkovej strany su prispevky polopravdy utoci na slabe povahy iQ rovnajuc sa k nemu , myslim si ze by obmedzit branie antidepresiv ktore sposobuju dmenciu . tak potom vyzeraju prispevky cim dalej tym o nicom , akeho dovodu mlci o osobe pracujuc na urade ? strach ci hanba , alebo na koho strane je ?

  34. Majko pise, že profesionalny podpalac mu zapalil auto, potom mu chceli zavrazdit syna, dalej to bol fetak co mu zapalil auto. Pride mi to ako keby schizofrenik pise clanok. Jedine co majko vie , je hanit Smer , lebo za cias smeru mu vsetci robili zle. Ktovie preco prave len jemu. Cele Slovensko si zasadlo na majka nasho 😀 😀 😀

  35. Skúste čítať s porozumením a bez zaujatosti voči Majkovi. Nepíše o „profesionálnom,“ ale o nájomnom podpaľačovi. Teda nebol to žiadny profík, ale feťák, ktorý sa nechal NAJAŤ na podpálenie cudzieho auta, za smiešnych 200 eur. A bol pri tom taký vytrasený, že si nevšímal, či sú okolo nejaký ľudia. Keby v aute sedí malý chlapec, všimol by si ho? A bral by na to ohľad? P.S. Za smeru sa nevodilo zle len Majkovi, okrádali nás všetkých a z justície spravili handru 🙁

  36. pre Určite je niečo za tým
    o tých liekoch hovoríš podľa svojej skúsenosti????Lebo tvoj príspevok je jak keby si bol sfetovaný na sračku

  37. Dobrý večer,neviete čo je pravdy na tom že jeden z poslancov pracoval na PPA a musel odísť a jeho rodina dostala mestský byt bez problémov a protekčne?Nemá niečo s tými kauzami čo sa teraz tak veľmi riešia?Tuším sa má volať Noro

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované