back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Primátor Tomčányi skutočne mesto nezvláda.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / A je to vidieť na stále viac veciach. Už minimálne štyri roky mi priebežne aj niektorí poslanci hovoria, že mesto pod vedením súčasného primátora smeruje do stále väčších problémov. Nič reálne pre rozvoj hodné 13 miliónového rozpočtu ročne vidieť nie je a primátor sa podľa ich slov má venovať svojej práci málo.

Jeden z poslancov MsZ pred spomenutými rokmi dokonca povedal, že už to presiahlo akceptovateľnú hranicu. Primátor má svoju prácu viditeľne zanedbávať, na úrade má byť málo  a jedinou jeho intenzívnou prioritou má byť stretanie sa s právnikmi a hľadanie niečoho, čo by bolo použiteľné proti Kurbelovi a Majkovi.

Svedok sa vyjadril, že primátor strašne potrebuje nejaký rozsudok, ktorý by bol v neprospech Kurbela a Majka, aby mal niečo v rukách.

S odstupom času vieme, že intenzívne boli hľadané aj spôsoby, ako „obieliť“ nezákonné konanie v meste a nálezy konštatované vykonanými kontrolami hlavnou kontrolórkou Horváthovou. Nálezov porušení zákonov a svojvoľného konania primátora je toľko, že pri štandardnom fungovaní štátu, by bol primátor ako štatutár a zodpovedná osoba dávno braný na zodpovednosť.

Iba dva dni dozadu sme upozornili na zúfalý stav predraženého gýčového nápisu  „SEREĎ“ v trojuholníku pred železničným nadjazdom. Už dva roky poukazujeme na fakt, že táto „stavba“ bola vyhotovená z použitých a s najväčšou pravdepodobnosťou odpadných materiálov a to na peniaze, ktorých výška by bola ťažko obhájitelná  aj z materiálov nových a podstatne drahších. Mesto nám oznámilo, že na mieste v podstate nik vykonanie „diela“ nekontroloval. Ale faktúry boli zhotoviteľovi zaplatené. Konateľ dodávateľskej spoločnosti sľúbil predmetné dielo čo do výšky sumy a použitého materiálu obhájiť – následne sľub nedodržal a už viac ako rok nekomunikuje.

Skutočne je naša samospráva tak chorá a vedenie mesta tak arogantné a presvedčené o tom, že naozaj môžu všetko?

- Článok pokračuje pod reklamou -

Medzičasom sa klamstvám, nezákonnému konaniu v samospráve a podieľaní  sa niektorých poslancov na „obielovaní“ a teda pokusoch o legalizáciu nezákonností v meste vzopreli ďalší poslanci. Verejne sa postavili za právo, pravdu a spravodlivosť a podali niekoľko podnetov na prokuratúru a trestných oznámení. A budú konať ďalej napriek tomu, že ísť proti väčšine je náročné. Sami to robíme roky, no dnes tušíme, že sa zápas blíži ku koncu. Až po troch dňoch po našom upozornení vytrhaná burina v Tomčányiho predvolebnom nápise Sereď, pri realizácii ktorého ušetrili ešte aj na čiernej fólii ktorú mali položiť pod štrk, to dokazuje najlepšie.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Dúfajme, že NAKA plánuje aj návštevu v Seredi u grófky na stavebnom úrade, navštívi mestské eserocky, MBP,….

  2. Dúfajme, že NAKA plánuje aj návštevu v Seredi u grófky na stavebnom úrade, navštívi mestské eserocky, MBP,….

  3. Arogancia a neschopnost primátora je v Seredi už hmatateľná.Sereď nikdy nebola v takom dezolátnom stave ako za „vlády“Tomčanyiho.Potreboval sa zrejme dostať iba ku korytu ,aby mohol nekontrolovane budovat svoje.
    Hádam NAKA trafi aj do Serede.Určite by mala čo robit.

  4. Arogancia a neschopnost primátora je v Seredi už hmatateľná.Sereď nikdy nebola v takom dezolátnom stave ako za „vlády“Tomčanyiho.Potreboval sa zrejme dostať iba ku korytu ,aby mohol nekontrolovane budovat svoje.
    Hádam NAKA trafi aj do Serede.Určite by mala čo robit.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované