back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Aj po Seredi sa potulujú podvodníci – dôchodkyni predstieral pomoc, no nakoniec ju mal okradnúť – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Denne sme svedkami okrádania najmä starších ľudí zlodejmi, ktorí nemajú ani štipku svedomia. No tentokrát bola okradnutá staršia pani odkázaná na pomoc iných. Pravdepodobný zlodej neváhal a staršiu pani oklamal tváriac sa, že jej pomáha.

Upozornite vašich rodičov a starých rodičov na riziká, ktoré im hrozia v dnešnej ťažkej dobe.

„Starší ľudia sú pre podvodníkov a zlodejov ľahkým terčom. Veľakrát iba z dôverčivosti poskytnú podvodníkovi príležitosť ich oklamať alebo okradnúť. Z uvedeného dôvodu sú preto chránenými osobami, ale aj tak podvodníkom to nezabráni, aby skúšali svoje praktiky na okrádanie. V Seredi sme už zaznamenali viaceré prípady, keď dôchodcovia boli oklamaní a okradnutí.

Jeden prípad sa odohral v marci na ulici D.Štúra, kde si obeť vyhliadol miestny občan. Podľa kamerových záznamov muž so ženou prišli od Trnavskej ul. k svetelnej križovatke, kde pozorovali okolie a hľadali možnú príležitosť. Tá sa im naskytla, keď spozorovali staršiu pani s pomocným vozíkom. Sledovali ju až ku vchodu, kde podozrivý muž išiel akože do vchodu, ale samozrejme asi z galantnosti sa ponúkol, že dôchodkyni pomôže vyniesť pomocný vozík s taškou hore na schody. To aj urobil, ale pravdepodobne za odplatu siahol rukou do tašky na vozíku a pravdepodobne si zobral odmenu v podobe peňaženky. Po tomto odišiel preč a už nepotreboval ísť do vchodu. Dávajte si pozor na svoje veci a buďte obozretní pri kontakte s cudzími ľuďmi.“ – uviedla k prípadu Mestská polícia Sereď.


 

- Článok pokračuje pod reklamou -

Bezpečnosti na cestách a prevencii sa venujeme tu:

 

Predchádzajúca časť:

Ak vidíte osobu ležiacu na chodníku či na ceste, nebuďte bezohľadní. V takejto situácii sa môžete ocitnúť aj vy!

Ďalšie nehody a incidenty zachytené objektívmi kamier MsP si môžete pozrieť tu:

Objektívmi kamier Mestskej polície

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Presne tak .ta cigana je tehotna neviem ci je to zena alebo dcera .chodia smer od polikniniky a pokukuju stale naokolo kde by čo spáchali,treba tvrdý rezim na taketo hyeny prašivé

    6
  2. Prvý príspevok je zaručene podpísaný cudzím menom. Pán Majko, nebolo by načase, aby prispievali len overení diskutéri ? Vyhli by sme sa pravdepodobne aj mnohým komentárom prekračujúcim zákony.

    1
  3. No to som narážal na príspevky po inými článkami. Tu je to zatiaľ ok. A keď sa môžem opýtať, tak ten nick je vymyslený, alebo mám na okolí menovca ?

  4. Preco ma ten skurvenec rozmazany ksicht,to este takejto kurvy zlodejskej sa mame bat? Skoda,ze som nebol nablizku,uz by bol knokautovany s lahkym otrasom toho minimozgu.

    5
  5. Keď policajti zatýkajú svojich kolegov, čo sa dá čakať za pomoc a ochranu občanov ???

  6. Prvá podozrivá vec : cigáň ide pomáhať . Páni policajti , verím že už ste dotyčný pár legitimovali a odovzdali štátnym policajtom .

  7. pre pravdavíťazí 30. mája 2024, 23:13:
    kolegov, ktorí sa bavia na tom, ako svojej kolegyni roz*ebú pi*u, ako jej treba vyhodiť auto do vzduchu a podobne…

    1
  8. Pre mudrlanta co tu trepe o porusovaní zákonov… dnes tých okrádačov zatknú a zajtra sa smejú na lavičke v malom parku… myslel si tieto zákony?

    1
  9. Kvalita kamery je ako z 90 rokov, to 2 rocny telefon spravi lepsie video… Mohlo by s tym mesto uz nieco urobit…

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované