back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Oznam starostky obce Šintava

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Oznamujeme občanom, že v dňoch 22.5 – 24.5.2024 (streda – piatok) bude obecný úrad ZATVORENÝ z dôvodu regionálneho seminára pracovníkov obecných úradov.

V nevyhnutných prípadoch volajte starostku obce 0908 233 812.

 

zdroj: obecný rozhlas
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Oznam starostky ?- to aj s tými gramatickými chybami?😂
    Lojálne pracovníčky si išli oddýchnuť do Vyhní.

    2
  2. To dostali určite za odmenu, starostka má veľa peňazí (obec bola skoro v nútenej správe), no tak čo? A inak, starostka ovláda všetku agendu? To je zaujímavé 🤔

    2
  3. Pracovníčky budú brigádovať v Seredi . Práce je dosť na vytrhávaní zasiatej metrovej buriny čerstvo zrevitalizovaného parku vnútrobloku Garbiarska a Námestia Slobody. Česť ich virtuálnej práci!!!

    1
  4. Keby robila este pani Skaličanova…tu by tam nechala sediet..lenze ta uz to tam vzdala..yo uz ju vymenila za SVOJICH ludí..ktorych si LEN TAK prijala…ako Klčovu prepustila

    2
  5. Keď jej to budú stále poslanci tolerovať, tak to tam tie dva roky do dôchodku „odprdí“, ako sa sama takto vyjadrila a výjde zo všetkého beztrestne a s fajnovým dôchodkom.

    1
  6. 23. mája 2024, 0:19 máte aj info , ako sa kosia obecné pozemky? Pravidlo začiatok a koniec ulice!

    1
  7. To sa treba spýtať tej najvrchnejšej, možno sa dozviete napr., že mohli by ste si pred domom mohli pokosiť sami, lebo ona je véééľmi “ šetrná“ k obci. Ale sama pre seba nie. Vyskúšajte, dozviete sa.

    1
  8. Pre anonym 10:56
    A co mas problem si pokosit pred domom mudrlant(ka)?! Zaberie to az 10 min a je to aj tvoja vizitka ako mas upravene pred domom nie len vizitka obce… sa len stazujete vsetci, ale nikto nic nespravi sam od seba … jeb..tý národ slovač… este sa nezabudni obhanat tym, ze sak ja platím dane nech sa nieco robi…pomoooc

    1
  9. Trafená hus zagágala. Ako vieš, že som mudrlantka a nie mudrlant? A áno, platím si dane a mne nikto zadarmo nedá obrubníky pred dom. Aj to je spravodlivé, že?, keď si niekto z obecných peňazí len tak uleje, že?

    1
  10. 23. mája 2024, 11:40 určite to nieje vizitka občanov ale obce, ak má pozemok vo vlastníctve, má sa o neho starať .

    1
  11. No a Tvoja vizitka je Tvoje vyjadrovanie. Asi máš školenie od tej, čo chcela zlikvidovať aroganciu v Šintave. No s novou hradnou pani prišla arogancia nehoráznych rozmerov… pomóóóc 🙏

    1
  12. Lenže tá arogancia na úrade je asi chytľavá alebo ju majú v pracovnej náplni. Žiadna ochota a už pri príchode cítite , že ste ich vyrušili a otravujete ich.

  13. Ved to si dosadila ludi jej krvnej skupiny..a to je to skolenie aj teraz co bol 2 dni urad zavrety…skolí si ich na svoj obraz

  14. Otázka
    Ako sa skončilo založenie pozemkového spoločenstva? Bol dostatok členov?

  15. A to fakt už niekto nevie s ňou začať robiť poriadky? Veď o nej idú chýry na široko, na ďaleko. To keď niekde poviem, že som zo Šintavy, tí ľudia len krútia hlavou, že čo to tam máte za drzý prípad, tam kde príde len hanbu robí.

    1
  16. Ano staci si pozriet videa zastupitelstva hoci aj v Kanade…a je to katastrofa nasej obce široko daleko..a stači ked otvori tu jej hubu..a poslanci?..no odpovedzte mi niekto naco je plateny poslanec Endres..este ani slovo na zastupitelstve nepovedal..a podobne pan Klokner…škodné

  17. Posledné voľby de facto ani neboli, lebo bolo 9 kandidátov aj 9 poslancov. Údajne nie je v obci záujem o verejné funkcie.

  18. Niektorí sú tam podľa pokynov len na zdvíhanie alebo nezdvíhanie rúk, hlavne tí dvaja menovaní vyššie

  19. Mal by som na pani starostku otazku…mame v obci dychovku..vysvetlite mi ked pride k pohrebu a rodina si praje dychovku na pohrebe..co je aj nás pripad…musi sa zhanat Šúrovanka…nasa dychovka LEN prominentovi..obliekate ich..nastroje su obecne ..zdarmo skusky na OU..preco by si nemohli aj trochu na seba a svoje naklady zarobit..ako napr.ŠUROVANKA..je to hamba

    2
  20. V obci je viac takých, čo berú dotácie, ale činnosť v prospech obce nie je známa.

    1
  21. A Šintavanka od teba zoberie bez bločka 400,-€! Takže ozaj radšej zo Šúroviec .

    1
  22. A Šintavanka zoberie od teba bez bločka 400 -€. Takže radšej volať Šurovanku.

  23. To myslite važne??? 400 eur…banda jedna kadehacka…aj s ich starostkou …a pritom tie speváčky..hrúza a des..to zavíjanie ich..

    1
  24. To kto prisiel na túto cenu? Ved to je dehonestujuce..zahraju 3 melódie a 400 eur…chore na hlavu ako cele vedenie..tak tadšej tam potom niecilo VŔZGA z peproduktoru ….to uz len spominame na dychovku so spevom jednej pani a pana tak to bol zažitok aj ked pohreb..

  25. Viete, ako sa hovorí niekto by si dal za korunu aj do kolena vŕtať. Zarábať nielen na živých, ale aj na mŕtvych. A jej veličenstvo od „niektorých“ zamestnancov si vypýta bez hanby aj za zapožičanie stola. A ona sa nehanbí ako povedala na verejnom zastupiteľstve, že si dala za obecné peniaze urobiť pred dom obrubníky. To je charakter čo?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

- Inzercia -spot_imgspot_img
spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované