back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Mimoriadna autobusová linka bude od 1. júna zrušená – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď /   Mesto Sereď upozorňuje, že s platnosťou od 1. júna 2024 už nebude na trase IDC Holding – Cukrovarská ulica – IDC Holding premávať mimoriadna autobusová linka.

Tú mesto prevádzkuje na svoje náklady od mája 2023 po tom, ako bol náhle uzatvorený most v správe Slovenskej správy ciest ponad železnicu v Seredi.

Viac o mimoriadnej linke mesta Sereď si prečítate na webe www.seredskymost.sk.

– – –

AKTUALIZOVANÉ

V platnosti zostávajú stále dve linky MHD mesta. Ich grafikon je prístupný tu: https://www.sadds.sk/sk/mhd-sered  

- Článok pokračuje pod reklamou -

foto: MsÚ

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. A dôvod zrušenia nám nepovie nikto? Prepokladám, že mesto nemá financie navyše 😁.

    2
  2. A čo už sa most opravil? Ak mesto nemá financie nech žiada od SSC alebo o náhradu súdnou cestou. Ale svoj podiel má aj samospráva pár peňazí za pokuty za kamión vymenili za nefunkčnosť mosta na min 6 rokov .

    1
  3. Ale čo sa čudujeme ze všetko rušia debilita 5 stupňa ved co nech len rušia budeme chodiť pešo alebo na koňoch ved poslanci majú no com sa voziť

  4. Áno, určite je to i financiách,ale SSC je stále tým pravým vinníkom,skuste byť racilonalni…pls…ja sa vozim na bicykli,nie je to až také náročné… mestská doprava, pokiaľ viem chodí, určite nepraska vo švíkoch,tak ako?… prestaňte už fňukať,alebo zavolajte na SSC…

    1
  5. Pre nekecaj bodaj by si dostal každý deň defekt na bycikel,potom uvidíš aký si racionalni a nenáročný.

  6. Na bicykli? To nemyslíte Vážne. A deti dám kam? A kade mame chodiť na tých bicykloch ? Po neexistujúcej cyklotrase cez mesto? Po upchatej Cukrovarskej ? Tam kolabuje doprave !
    Netreba fnukať, ale zabezpečiť občanom riadne fungujúcu samosprávu ! Keď nezabezpečí štát, musí samospráva !

    1
  7. Veľký mysliteľ došiel na to, že samosprávu nezabezpečí štát, ale samospráva. Máš u mňa plus.

  8. Prečo by malo mesto zabezpečovať dopravu do súkromných firiem? Ak ju využívali predovšetkým zamestnanci IDC, potom by tieto náklady mali jednoznačne aj znášať a zabezpečiť dopravu pre svojich zamestnancov. Tak ako to robia aj ostatné firmy mimo Serede (VW, Amazon, Samsung, AboutYou, Stelantis atď.)

    2
  9. mesto nezabezpečuje dopravu do zamestnania, mesto objednáva dopravu vo verejnom zaujme! A prečo by mala firma zabezpečovať dopravu do prace? Máte to trošku pomýlené! Zdierať občanov a firmy čo platia dane je najjednoduchšie! SSC nech platí dopravu za nečinnosť . V prípade že nebude zabezpečená doprava je na mieste zvážiť hromadné vymáhanie vrátane mesta za dopravu pre občanov

  10. Prečo by mala firma zabezpečovať dopravu do práce? Žeby preto aby sa tam jej zamestnanci mali ako dostať? Vy si myslíte že by tam chcel niekto pracovať ak by nemal možnosť sa tam dostať? Prečo asi to robia ostatné veľké firmy? Aby mali vôbec nejakých zamestnancov?
    Zabezpečovať dopravu vrámci mesta nie je povinnosť mesta ale služba pre občanov ktoré mesto môže ale nemusí realizovať. A kto ju platí, žeby my všetci z naších daní?
    Kde vy žijete že si myslíte že SSC vám bude niečo nahrádzať?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované