back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Už o týždeň štartuje SEREĎMARATÓN – organizátori Vás pozývaju prežiť deň plný športu a zábavy

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

ŠK Cyklo-Tour Sereď Vás srdečne pozýva v nedeľu 19. mája 2024 na Námestie slobody v Seredi, kde o 10:20 hod. štartuje 18- ročník najväčších cyklistických pretekov na Slovensku Sereďmaratón 2024. Zažite spolu s nami neopakovateľnú atmosféru plnú športu a zábavy.

Trasa o dĺžke 122 km začne v Seredi na Námestí Slobody a povedie smerom na Horný Čepeň, Šulekovo, cez zrekonštruovaný most do Hlohovca a smerom na Piešťany cez Sokolovce. V tomto roku sa konečne podarilo vybaviť trasu cez stúpanie na Havran. Cesta bude pokračovať zjazdom do Nitrianskej Blatnice, Veľké Ripňany, Merašice a pred Hlohovcom sa odbočí do Pastuchova. Pokračovať sa bude do Alekšiniec a cez Rišňovce do Bábu. Odtiaľ to bude viac menej klesanie až do Serede na Námestie Slobody. Preteky už dosiahli maximálny počet cyklistov, prihlásiť sa teda už nie je možné.

Tento rok si organizátor ŠK Cyklo-Tour Sereď pripravil viaceré novinky. Napríklad BONUS PLUS BALÍKY, ktoré obsahujú dodatočné benefity a výhody. Medzi nimi je možnosť vybrať si svoje obľúbené (šťastné) číslo s vlastným menom, extra lístkami s pitným režimom, tombolu, prednostným vybavením, štartovacím miestom v predných líniách, špeciálnymi zľavami, darčekmi a ďalšie prekvapenia. Ďalšou novinkou je zvýšenie počtu kategórií, čo znamená aj viac odmien pre cyklistov. Na tomto ročníku nebude napríklad občerstvenie dostupné iba pre pretekárov ale aj pre verejnosť. Novinkou bude aj viac bufetov na trati ale aj bohatšia tombola, do ktorej sa tentoraz budú môcť zapoiť aj návštevníci. Na námestí bude väčšia relax zóna, možnosť merania výkonnosti, svalov a veľa iného.

Aj tento tok bude súčasťou Detsky Sereďmaratónik. Každé dieťa dostane štartovací balíček, kde si nájde darček, hodnotné veci, sladké prekvapenie, obed za výkon a tombolový lístok – to je vlastne štartovacie číslo. Pripravený bude aj program, hudba, súťaže. Prihlasovanie detí do súťaže je možné iba ONLINE a to na stránke https://my.raceresult.com/284121/registration.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované