back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKTUÁLNE: Na školách vo viacerých krajoch sú nahlásené bomby, oznámenia polícia preveruje! Evakuované sú aj základné školy v Seredi! – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Bližšie informácie poskytneme, akonáhle to situácia umožní.

Týka sa to týchto krajov:

Bratislavský kraj
Nitriansky kraj
Trenčiansky kraj
Žilinský kraj
Trnavský kraj

zdroj: Polícia SR

 

 

– –

- Článok pokračuje pod reklamou -

AKTUALIZOVANÉ – pozn. red.

Uvedená informácia sa týka aj základných škôl v Seredi!

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Dotyčnému by som dal všetky výjazdy k náhrade. A rodičia by mali od neho vymáhať ušlé mzdy, že museli ísť pre deti z práce. Idiot.

    7
  2. Hajzel špinavý ktorí to oznámil dúfam že ho čím skôr vypátrajú a dajú mu k náhrade všetky škody ktorí tým zapríčinil.

    3
  3. Ak to bolo decko tak tipujem že rodičia sa už od rána váľajú v šenku alebo odvčera ležia v tráve. Aká vláda takí obyvatelia.

    1
  4. Myslíte si vy naivní diskutujúci že to bolo nahlásené jedným alebo zopár žiakmi-záškolákmi? Aký by mali na to dôvod a v rovnakom čase niekoľko dní ??? Je to cielená záškodnícka akcia proti súčasnej vláde. Škodiť všetkými spôsobmi a všetkými možnými prostriedkami od EP v Bruseli až po ZŠ po takmer celom Slovensku!

    3
  5. 9:29 ty musíš byť nekonečný chuj. Dezolát si našiel ďalšieho triedneho nepriateľa, len kto ním vlastne je?

    2
  6. 9:29 asi si nepostrehol, že v BA pred pár dňami to bolo posielané z ruských serverov, ty záškodník

    4
  7. Fakt tupec čo toto robí! Dať mu poriadny trest! Aby stresoval z rána rodičov detí. Ak niekto v tom vidí humor, tak je na omyle. Toto nie je sranda, veď rodičia vedia. Dúfam že to dobre dopadne a nič sa naozaj nestane.

    5
  8. 9:29 čítal som ten tvoj príspevok viackrát a nejde mi do hlavy tá tvoja posledná veta. Ak si bol v škole šikanovaný, tak mi je to ľúto ale neobracaj prosím svoj hnev a frustráciu na všetkých naookolo.

    2
  9. Dúfam ,že toho dotyčného kto to nahlasuje ,čím skorej chytia, dať mu zaplatiť všetky vyjazdi a pridať basu na trvalo.

    1
  10. Ako vždy žiadna výbušnina sa samozrejme nenájde a pôjde o planý poplach nejakého úbožiaka, ktorý túto situáciu z úzadia s úsmevom sleduje ale tá jeho vyškerená papula rýchlo zmení mimiku keď mu zabúchajú na dvere chlapci z naka a môže si byť istý, že dlho to trvať nebude. Veď len v TT kraji je takmer 250 základných škôl a tých okresov je 5 tak to je nespočetné množstvo výjazdov zložiek ktoré bude treba zaplatiť… Ak to bolo decko nad 16rokov tak má po chlebe. Prajem mu nech mu to dajú všetko zaplatiť aby bol zadlžený na celý jeho prašivy život.

    4
  11. Pre: Progresívne slniečko 7. mája 2024, 9:29
    Blaha už dostal naratív z Kremľa, ako to hodiť na opozíciu ?
    Choď radšej sprejovať na násyp, posledne si to napiču spravil a je to zle vidieť.
    😀

    2
  12. tak ako to robi pičin rovnako fužo vyuzije vo svoj prospech a kampan a ovce vsetkemu uveria

  13. Veď keď tu máme na čele sis odborníka povolaním syn mafiána, tak čo sa čudujeme. Civilizované spravodajské služby s nami nechcú spolupracovať, lebo všetko vytárame rusom a takto to potom vyzerá. Sme v prdeli, totálne izolovaní a ľahké sústo pre takýchto magorov.

    2
  14. presne v takýchto prípadoch očakávam prácu SIS v prospech občanov, môžem čakať

    1
  15. to nahlasuju urcite daky slnieckari, lebo len zle to vie robit haved jedna. Dufam ze najdu tych hajzlov co to robia.

  16. Dementné dezolé už vidia sprisahanie, aké nečakané 😀 dnes som už videl truhlíka na FB, že za to môžu migranti a EU, a samozrejme, na SOL nemôžu miestni magori zaostávať.. zase chce celý svet škodiť tomu chudákovi robkovi, asi preto je taký preslopaný, že mu všetci škodia 😀

  17. Naše deti v nedede evakulovali len pred školu. Neviem aká to bola evakulácia. Keby to bolo naozajstné neviem čo by robili

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované