back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

„Nedalo mi to,prišiel som za nim a spýtal sa ho či by nechcel niečo na jedenie…“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Dnes som videl tohto pána o paličke,ako sa hrabe v odpadkových košoch na autobusovej stanici. Nedalo mi to,prišiel som za nim a spytal sa ho či by nechcel niečo na jedenie. So zahanbenými očami mi povedal že ano, ale že sám si to nemá za čo kúpiť. Povedal som mu nech ma počká tam,že mu niečo prinesiem. Keď som mu priniesol dve veľké bagety a čistú vodu,nedokázal mi najprv nič od dojatia povedať,vraj sa mu to ešte nestalo. Chvíľu som sním ostal sedieť a počúval ho,pretozě je vraj sám a nemá sa ským ani porozprávať.
Nedávam to sem preto,že by som chcel počuť aké je to super alebo preto aby ma mal niekto kvoli tomu za nejakého super človeka.
Dávam to sem preto,aby som povedal, aké šťastie sa dá druhému spôsobiť takou maličkosťou za pár eur,ktoré Vám určite chýbať nebudú ale pre takychto ľudí to znamená veľmi veľa. Nespravil som to prvý ani poslednýkrát, ale rozhodol som sa to sem pridať- že možno niekoho inšpirujem trochu.
Naozaj platí,že dávať je v živote viac ako dostávať:) budem vďačný keď to budete zdielať ,vďaka!:)
Zdroj: FB
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Jedno indicke prislovie vravi: nedakujte mi,ze som vam pomohol,ale ja dakujem vam ze som vam mohol pomoct…

    16
  2. Jednému podobnému som prispel pred Lidlom, neskôr ho spovedala na Títeši redaktorka Kotešová, že prečo a začo fetuje…

  3. LB 1. mája 2024, 7:26
    Presne tak. Nech si za podarovane kupi aj vino, aspon si sprijemni den. Ked chces daj a nesud, to by malo platit.

    2
  4. Milé,potešilo ma ,že ešte žije človek/ a mladý muž/so srdiečkom na správnom mieste. Život prináša kruté situácie a každý z nás sa môže ocitnúť na ulici. Niekedy stačí milé slovo,úsmev ,veď sú to ľudia ťažko skúšaní osudom.

    9
  5. Urobiť niekomu pekný deň,je to najľahšie čo môžeme a vďaka dobrému pocitu ho máme hneď aj my.

    4
  6. 2 ‚5=2024maj. Treba pomáhať ved sme ľudia ale zasa nie často ved aj mi potrebujeme žiť som na invalidnom dôchodku ale ak môžem pomôžem ved aj mi budeme potrebovať raz pomoc neznáma 🙏👍🌺💋

    2
  7. Riešiť efekt, je najhoršia vec smerom do pekla! (Dal som mu najesť ) Venujte väčšiu pozornosť odhaleniu príčiny! (Zistil som jeho problém prečo je v stave akom je, pomohol som mu to vyriešiť!). Výsledok – nemusí zobrať, má prácu, je zaradený do spoločnosti! Radšej by som videl video, že toho človeka poznal, zistil jeho problém, pomohol mu príčinu veci odstrániť, ten človek to prijal, pochopil a videl v tom videu, že zametá v tescu podlahy, plat mu ide šekom, potom poviem , že video je TOP, potom klobúk dole. Je smutné, ako niekto dokáže zarábať na tomto!

    1
  8. Takéto skutky by mali byť samozrejmosťou. Nikto nemôžme vedieť či raz takúto pomoc nebudeme potrebovať práve mi samí.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované