back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Policajti preverovali cez víkend muža. Cez status sa vyhrážal zastrelením mačiek

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Policajný messenger zaplavili v nedeľu ráno správy o statuse, v ktorých sa muž z obce pri Trnave vyhrážal zastrelením mačiek.

Políciu ste upozornili aj z obavy, že by mala byť použitá zbraň v obytnej zóne a vyjadrenia muža vyvolali v danej obci obavy. Polícia ihneď situáciu preverila a zaoberá sa ňou.

Muž doslova napísal: „Ak máte radi svoje mačky, tak ich majte na svojom mieste. Akúkoľvek mačku na mojom dvore a v okolí domu zastrelím“. Muža malo údajne nahnevať, že sa mu mala mačka vyšpiniť priamo do detského kočíka.

POLICAJTI MU ZAKLOPALI NA DVERE

Na základe vašich podnetov sme na miesto vyslali policajnú hliadku, ktorá muža konfrontovala s napísaným statusom.

Ten medzičasom svoje vyjadrenie zo sociálnej siete zmazal. Policajti zistili, že muž nie je držiteľom zbrojného preukazu ani zbrane a z dôvodu podozrenia na protiprávne konanie, polícia podnet objasňuje.

- Článok pokračuje pod reklamou -

ZODPOVEDNÝ AJ V ONLINE SVETE

Už deti učíme, že za svoje konanie a správanie sú plne zodpovedné od 14.rokov nielen v reálnom ale aj vo virtuálnom svete.

Preto upozorňujeme aj dospelé osoby, aby vopred, ako napíšu status na sociálne siete, zvážili dôsledky svojho konania.

Aj v tomto prípade sa potvrdilo, že status bol vnímaný veľmi citlivo a vážne, a osoby mali v zaslaných správach obavy z tohto statusu.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Myslim si ze by bolo dobre zverejnit toho pana, hlavne preto aby ludia vedeli kde ziju taketo individua. Je to pre nasu bezpecnost

    1
  2. Ja si myslím, že keď sa vám cudzia mačka vyserie do kočíka, ani nebudete riešiť nejaký status a rovno ju odrbete..
    A to ešte môže byť majiteľ rád, že nedopadne rovnako.
    Ak opomeniem fakt, že mačka má to najsmradlavejšie hovno.. Ako by sa vám páčilo, keby sa vám dieťa nakazilo jednou z mnohých chorôb, často nevyliečiteľných, ktoré mačky prenášajú??
    Stačí, aby zožrala zdochnutého vtáka a máte riziko vtáčej chrípky..

    9
  3. Len pre info, citujem článok.. Človek sa môže nakaziť toxoplazmózou od mačky v prípade, ak príde do kontaktu s infikovaným trusom (pozn. v ktorom sa nachádzajú oocysty – vajíčka) a následne sa baktérie dostanú do úst a tráviaceho traktu.
    Čiže ak dieťa, pre ktoré ten kočík je určený (a nie pre sprostú tulavú mačku), sa dotkne alebo si o to hovno obtrie hračku a následne si ju dá do úst, doživotne bude niesť následky.

    2
  4. A staci ked sa stretne so sialenou kravou, tak ta moze nakazit sialenostou.
    Co za matku necha kocik aj s perinkami na dvore, na ktory chodia tulave macky?

  5. pre REALITA:
    a to 💩 nesmie by starsie ako 48hod
    nic v zlom, macky chovame, mame doma – ci uz doma v byte alebo na dome/zahrade…
    ani raz sa mi nevy💩 inam ako do macacieho WC! tie vonkajsie vzdy len do pody ..
    nikdy nie na stol, nikdy nie na chodnik a nie to do kocika ci na sedacku..a to k nam chodia veru aj tulave macky!
    to ze mu chodia cudzie macky na zahradu-zial..ci v meste ci na dedine, su stale ludia hlupi a nekastruju a potom to vyzera tak ako to vyzera 🤷🏼‍♀️

    3
  6. Hned to strielaj,naco upozornujes,kazdy nech si svoje zvierata strazi doma a nech seru majitelovi na hlavu.
    Rad by som vedel ako sa ma majitel pozemku branit voci takemuto macaciemu svinstvu?

    4
  7. Mačky nepatria len do bytu. Celý život žijem na dedine. Vždy sme mali vo dvore mačku a psa. Aj tá súčasná sedemročná vykastrovaná prinesie pred dvere do týždňa min 3- 4 myši a hraboše, aby sa pochválila svojim úlovkom. Je to jej storočiami overená úloha – chráni domov a úrodu pred škodcami- hlodavcami. Tým, ktorí mi chcú oponovať prajem nech im myší rozoženú nielen značkové topánky, ale aj celú elektoinštaláciu a drahé spotrebiče a vírivku v garáži a úrodu uskladnenú v pivnici.

    2
  8. Pre mačiakov. Keby sa Vám vykadím pred dvere a vy mi medzitým uvaríte čaj? Veď budte tolerantní aj iné pre iné zvieratká. Isto sa dohodneme
    😂

    2
  9. Macky roznasaju toxoplazmozu (evolucne vyvinuty vztah macka – parazit – mys), ale najcastesi sposob ako je nou mozne sa nakazit, je konzumacia nedostatocne umytych plodin (pozor, plati aj pre pasomnicu lisciu) alebo nedostatocne tepelne spracovane maso. Takze zasadne konzumovat iba umyte jahody zo zahrady a cucoriedky nazbierane v lese. Lebo niektori ludia su lenivi si ovocie poriadne umyt a potom sa stazuju, ze maju vselijake cervy a ine parazity.

    1
  10. tí co mate znamosti na naka a pouzívate ju na riesenie osobnych sporov , ste ubohy, myslim aj niektorych seredanov fuj

  11. „Anonym 29. apríla 2024, 13:44
    Keby som ta videl strielat na macku, tak by som vystrelil na teba. A ver, ze by som trafil.“

    nebezpecne vyhrazanie sa. alebo chceme pouzivat policinou na banality, miesto toho aby vyriesili nevyriešené vraždy ?

    1
  12. Tak na to aby naka riesila toto peniaze su?

    Tak napriklad ja som na toxoplazmozu skoro umrel. Ale na macky som nezanevrel. Su pekne a pritulne. Ak to ale zacnu prehanat a mam hovno v zahade alebo ocuranu novu fasadu tak nastavim pascu a potom je rok pokoj. Odporucam macicku kastrovat a potom je maju majitelia len na dvore

    2
  13. Aby ste sa neposrali z jednej mačky. Ak mu fakt nasrala do detského kočíka,tak sa mu nečudujem, mal ju hneď zlikvidovať. A na výstrahu zavesiť na plot.

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované