back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Fantastický výkon mladších minižiakov!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

V sobotu vycestovali mladší minižiaci na svoje ďalšie zápasy, tentokrát do Karlovky.

 

V prvom zápase sme narazili na súpera z Malaciek. S týmto družstvom sa veľmi dobre poznáme a v tomto zápase sme chceli súperovi oplatiť prehru na turnaji v Prahe, kde sme prehrali po predĺžení. Úvod sme mali trošku pomalší. Nevedeli sme sa od súpera vzdialiť na väčší rozdiel ako 4-6 bodov. Po time-oute, na ktorom sme si povedali, že keď zaberieme hneď na začiatku, o to lepšie sa nám bude hrať po zvyšok zápasu. Chlapcom nezostávalo nič iné iba sa zaprieť, vzchopiť a tak sme začali získavať veľmi jednoduché lopty z čoho pramenili koše ktoré sme začali premieňať. Od druhého polčasu sa už iba prakticky dohrával zápas. Všetci hráči si do sýtosti zahrali a na konci sme sa tak tešili z víťazstva.

 

Do druhého zápasu sme nastupovali proti družstvu z Karlovky. Vedeli sme, že toto bude úplne iný zápas ako ten predtým. Od začiatku bola hra vyrovnaná, hralo sa tvrdo na obidvoch stranách hlavne ku koncu pretože ani jedno družstvo nechcelo prehrať. Chlapci vedeli, že ak budú ochotní sa pobiť o každú jednu loptu, zápas dokážeme vyhrať. To sa nám aj podarilo. Veľmi bojovný výkon v obidvoch zápas podali Matej Andel a Martin Plenta ktorým veľmi dobre sekundoval Lukáš Vetrák. Pochváliť ale treba všetkých hráčov za bojovnosť v dramatickom závere pretože sa nevzdávali. Tí, ktorí boli na ihrisku bojovali až do konca a práve tí, ktorí sedeli na lavičke boli hnacím motorom a šiestym hracom na ihrisku.

 

- Článok pokračuje pod reklamou -

Vyjadrenie Peťka Matejičku: „Dňa 13.4.2024 sme išli do Bratislavy na odohratie dvoch ligových zápasov. Prvý zápas sme hrali proti Strojár Malacky. Do tohto zápasu sme išli s cieľom napraviť si reputáciu po prehre v Prahe na medzinárodnom basketbalovom turnaji. To na nám veru aj podarilo a vyhrali s náskokom 20 bodov s končeným výsledkom 47:27. Počas celého zápasu sa Malackám nepodarilo dostať do vedenia zásluhou tímovej práce nás všetkých. Do druhého zápasu sme išli s malou dušičkou, keďže sme nastupovali proti jednotke v tabuľke zápasov. V úvode zápasu až do konca druhej štvrtiny sme viedli s miernym náskokom, avšak v tretej štvrtine nás Karlovka predbehla. Odvtedy sme sa s Karlovkou striedali vo vedení s rozdielom jedného bodu. Záver zápasu bol veľmi tesný ale napokon sme zvíťazili o 3 body s výsledkom 47:44. Veľmi sme sa tešili, čo sme aj patrične oslávili slávnostným pokrikom.“

 

Trénerky: Karin Henčeková a Stanislava Henčeková

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované