back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Seredi vo štvrtok

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

V súlade s ustanoveniami § 12 ods. 1 a § 13 ods. 4 písm. a) zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov  primátor mesta Sereď  z v o l á v a zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Seredi na deň 18. apríla 2024 o 08,00 hod. do veľkej zasadačky Mestského úradu v Seredi.

Návrh programu: 2024-04-18_140_navrh_programu_msz

Materiály TU

 

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Dufam ze sa prerokuje aj Dom kultury a jeho sobotna akcia co bola hlucna a nie posledna akcia, ako sme si zistovali oproti byvajuci obcania.To bolo nenormalne.Fakt to niekto porieste tam uz.

  2. O ktorej sa konala akcia? buďte rád že nebyvate vo väčšom meste kde sa konajú podujatia a jarmoky priamo v centre mesta a nikto nemá problém

  3. Vážený občania zase sú tu tie stupidné otazky prečo… Všetko to ma na zodpovednosti p. Čavojský lebo ma veľmi rad v DK cigáňov. Vyborne mu platia do vačku keďže sú tam stále a ešte zopár týždňov budú. Takže si občania zaobstarajte štuple do uší a vela trpezlivosti. Toto správanie nechce vyriešiť ani primátor. A to nás čaká z oboch strán DK nakoľko už začali aj v Dekafe cigánske disko. Želám Vám veľa dobrého nočného spánku v okolí DK.

  4. Dom nekultury by sa nal premenovať na Dom cigáňov. Mal by sa nad tým zamyslieť aj primátor lebo p.Čavojsky to nerieši. Väčšinou sú tam zábavy nasťročných alebo Rómovia. Slušný občania využívajú DK veľmi málo keďže už má v Seredi svoje meno.

  5. Takéto akcie sú veľmi časté. Dlhodobo to už nikto nerieši co by mohol hlavne p. PRIMÁTOR, keď vedenie DK nato zvysoka kašle. Na názor občanov ktorý bývajú v okolí DK hlučnych zábav sa asi zvysoka se…….

  6. Hlavne že ked sa to prerobilo tak Čavojsky slubil že tam budu vystavy a ine podujatia asi myslel tie ciganske rošady

  7. cigani uz si to znova chystaju mozete sa tesit vcera na zastupitelstve ani slovo o prenajmoch ale hlavne ze bude novy konatel SMS

  8. tak ako ? Niekto tu asi pred mesiacom pisal že novýmkonateíom SMS. bude Toth. Ako to asimohol vedieť? A tainformácia že túto funkciu berie skôr ako službu a snahu pomôct je na smiech. Kto by nešiel pomáhať za 2 500 mesačne? Počuli sme ako sa triasol za touto funkciou tak aka pomoc.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované