back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Poľská armáda reaguje na masívne ruské útoky na ukrajinskú Ľvovskú oblasť

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ako reakciu na masívne raketové útoky smerujúcu zo strany Ruskej federácie na Ľvovskú oblasť na Ukrajine dnes ráno poľská armáda spustila nevyhnuté procesy súvisiace so zabezpečením poľského vzdušného priestoru.

Poľské vojenské stíhačky hliadkujú v blízkosti hraníc s Ukrajinou a Bieloruskom. Podľa informáci, vo vzdušnom priestore Poľskej republiky sa nachádzajú aj lietadlá Spojeneckých síl.

Ruská federácia dnes intenzívne ostreľuje nielen Ľvovskú oblasť, ktorá je v podstate necelých 100 km od slovenských hraníc a ešte bližšie k Poľsku, ale aj ciele na východe Ukrajiny.

Všetky takéto aktivity Ruskej federácie nad územím suverénneho štátu Ukrajina eskalujú napätie a skôr či neskôr sa dá predpokladať chyba, resp. „zablúdenie“ niektorej z rakiet nad územie štátu NATO a tým pochopiteľná protireakcia.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Russácký fašisti chcú vyprovokovať vojnu s Natom aby mohli ospravedlňovať neschopnosť druhej najsilnejšej armády na Ukrajine

    7
  2. Putin rozumie len sile päste, už by bolo načase mu ju aj ukázať. Skôr či neskôr aj tak k tomu príde.
    Tí čo sa zaviazali v Budapeštianskom memorande zachovať územnú celistvosť ukrajiny za jej odzbrojenie by sa mali činiť. A mali by si brať aj príklad z našej krajiny, ktorá postupne a usilovne zvyšuje dodávky zbraní a munície na ukrajinu. Ešteže je ten bulhar podnikateľ.

    7
  3. Útok Ruska na UA je rovnakým porušením medzinárodného práva akým bolo bombardovanie Srbska vojskami NATO v 1999 a invázia do Iraku vojskami USA a UK v roku 2003. Uvádzam to sem pre porovnanie následkov a sankcií akým ne-čelili krajiny zapojené do oboch útokov a akým čelí a ešte dlho bude čeliť Rusko. Na porušenie medzinárodného práva, čo sa napadnutie suverénneho štátu a vojnových zločinov týka sa nevzťahuje žiadna premlčacia doba. A teraz môžete spustiť búrku ačohentizmu, rusofóbie a ešte milión iných izmov. Je len veľmi smutné, že sa na rovnaké zločiny uplatňuje dvojitý meter a ešte smutnejšie, že mnohí, aj politici, tomu tlieskajú a pokladajú za správne.

    30
  4. A co nase stihacky? Vzlietli nás chrániť? A co naša protivzdusna obrana? Chrani nas? V akom, stave nechal Nad armadu?

    12
  5. Nic sa nebojte.Nad nakupil 5000 šarkanov a 10000 balonov stastia.Postrasit a podpalit nasa strategia.

    5
  6. Slniečkári a libtardi ale vám to jebééé ! S tými provokáciami to nie je náhodou naopak ? Máte už poriadne vymleté hlavy !

    10
  7. Nech sa pozabíjajú sami medzi sebou.
    V roku1848 vyhlásil jeden z najväčších stratégov svojho času. Otto von Bismarck:ak chce niekto poraziť Rusko, musí od neho najskôr oddeliť Ukrajinu a dalej obrátiť proti nemu ďalších slovanskych ľudí, preto že len Slovania sú rasa, ktorá je schopná sa zničiť. S ich pomocou môže byť Rusko porazené. Po jeho porážke ostanú tieto slovanské národy nechránené a bude ľahké ich odstrániť.

    9
  8. Podarilo sa rozbiť Sovietsky zväz a rozpadne sa aj Rusko. Nedá sa naveky posielať mladých rusov na smrť na Ukrajinu kvôli egotripu novodobého Hitlera. Rusko sa rozpadne zvnútra. Aj tam chcú mier a prosperitu . Putin prináša skazu a chudobu.

    7
  9. Aj Napoleon aj Hitler ho chceli odstrániť. Len opatrne. Keby aj došlo ku konfliktu Nato-Rusko(dúfam že nie) by som sa pozrel koľko bojabojcov by išlo do boja na stranu nato a koľko Ruska zo štátov eú. Nie male množstvo ľudí stojí za Ruskom nie len na SK. A ty pani v Bruseli a usa to vedia.

    4
  10. USA chceli vojenské základne na Ukrajine. USA určite vedeli čo môže nastať neustálym rozširovaním paktu NATO. Bude vojna, na nech USA sú v bezpečí ďaleko za morom. Anglosaská banda stále túži po ruskom bohatstve. Inak najlepšia armáda a na svete je americká, ale prečo zbabelo utiekla z Afganistanu.

    5
  11. Vladolf, snívaš o rozpadnutom Rusku? Ak nastane vo svete mier a všetky hrozne zbrane budú zničené som za.

    1
  12. 12. apríla 2024, 10:58
    A presne toto robia aj USA. Posielajú svojich vojakov do vojen, ktoré sa ich netýkajú, do krajín, ktoré ich nenapadli. A preto dúfam, že ich postihne rovnaký osud ako ZSSR. Včera bolo neskoro.

    2
  13. No o tej podpore Ruska v EU by som pomlcal samozrejme ak sa budeme bavit o cislach tak ti sem poslem statistiku a ako vzdy ukoncime diskusiu.

    Ja pevne verim ze neexistuje vela kolaborantov ani v nasom dezolatnom Slovensku.
    Takze klud chod sa spytat pana Fica ako pochodil na Ukrajine . si len ovca propagandy,odignorujes to a ides dalej…

    4
  14. Pre: Anonym 12. apríla 2024, 12:47
    Podľa toho ako sa laxne správa USA/UK, ktoré boli zaviazané brániť územnú celistvoť UA, tak to bude skôr opačne. Oveľa viac štátov bude chcieť mať „hrozné“ zbrane, keďže každý vidí že to je jediná účinná obrana… Navyše načo ti je článok 5 keď si ľudia zvolia ľudí čo ho odignorujú 🙂

    2
  15. pronews.gr
    Ukrajina prišla po ruskom útoku o 17 miliárd metrov kubických plynu uložených v zásobníkoch 50 m pod zemou..

  16. Homo Dezole, článok 5 vymysleli pre teba. USA a Anglicko odporučili Zelenskému bojovať nie rokovať o mieri, no zdá sa že sa naňho vysrali.

    1
  17. Vladolf no ako teda máš štatistiku,či len veríš že tu není vela simpatizantov Ruska.? Odporujes si vo dvoch vetách za sebou. Tak ako je to teda. Štatistiku robil Simecka st.alebo Meseznikov?

    1
  18. Pise sa sYmpatizant.
    A ak by si cital s porozumenim (tazke pre dezola) dosiel by si na to, ze hovorim o EU obcanoch a v druhej vete o slovakoch.
    Ak ti to stale nie je jasne chod za majstrom dielne nech ti to vysvetli
    Diki

  19. Pre: Anonym 11. apríla 2024, 20:28
    Zdravíčko pane, v mene Roberta Fica som vám prišiel troška nasrať do papule. Tak dobrú chuť prajem:

    Fico v Michalovciach s ukrajinským premiérom podpísal všetko, čo mu dali pod nos :

    Slovensko má pevný postoj „k podpore suverenity a územnej celistvosti Ukrajiny“. Ficova vláda podľa tohto textu rešpektuje, že má právo „slobodne si zvoliť vlastnú budúcnosť“. Tu fico priznal oficiálne ukrajinské hranice a že neexistuje žiadne ruské územie na Ukrajine.

    Hneď v úvode dokumentu sa píše, že obom vládam záleží na vzájomnej spolupráci založenej aj na „rešpektovaní územnej celistvosti a zvrchovanosti Ukrajiny v jej medzinárodne uznaných hraniciach z roku 1991“. Tu fico schválil, že Donbas a Krym patria Ukrajine 🙂

    Dokument, ktorý spolu so Šmyhaľom Róbert Fico podpísal vo štvrtok, sa na inváziu pozerá inak. Píše sa v ňom, že agresia je zo strany Ruska nielen porušením medzinárodného práva, ale v prvom rade „nezákonnou, neoprávnenou a nevyprovokovanou agresívnou vojnou“. Z toho vyplýva, že podľa premiéra konflikt nevyprovokoval Kyjiv, Washington a ani NATO, ale spustila ho jedine Moskva. Tu fico priznal, že konflikt vyvolalo rusko.

    Dokument venuje veľkú pozornosť aj energetickej bezpečnosti. Slovensko chce podľa neho spolu s Ukrajinou spustiť „energetické projekty s cieľom diverzifikovať energetické zdroje a znížiť závislosť od ruských energetických zdrojov. Slovensko dokonca plánuje diverzifikovať aj dodávateľov jadrového paliva. Tu fico schválil odklon od ruských nerastov a zdrojov.

    A ako vidia Fica Ukrajinci? Sústreďujeme sa len na to, čo robí na medzinárodnej úrovni – a tam zatiaľ dodržiava slovo a je predvídateľný.. Tu ukrajinci potvrdili, že fico a strana Smer sú pro-ukrajinské a nie pro-ruské.

    Okrem dokumentu Fico na štvrtkovom zasadnutí vlád vystúpil s krátkym prejavom, v ktorom povedal, že Slováci si možno „ani neuvedomujú rozsah a rozmer tragédie“, ktorej čelia Ukrajinci. Tu fico priznal, že na Ukrajine je vojna.

    4
  20. Homo dezole,tu na vašej reakcii je presne vidieť,o čo vám ide.Totizto nie o Slovensko,alebo Ukrajinu,lebo tá spolupráca je výhodná,ale vám ide čisto o Fica.Ako teraz využijete bez tej nenávisti,bude to ťažké,chápem.

    3
  21. LEn S tebou si pekne ten FIco vytrel rit.
    Ty si sa uz videl v Ruskom pekelnom objati a nevydalo 😀

    2
  22. Ved nas predsa Rusi nenapadnu lebo sme slovania . bratia .

    Na to bude kolaborantom stacit pozyvaci list a Orbanove dakujem za podunajsku nizinu.

    2
  23. Haha, filcka sám priznal, ako sprostú slovač zase oyebával, tak som zvedavý ako dezolé tupota bude kľučkovať a obhajovať neobhájiteľné :))))

    1
  24. Podľa toho čo tu blúzniš, teba už asi Rusi napadli. Splnil sa ti sen, píšeš o tom už dlho.

  25. Pre: Anonym 12. apríla 2024, 18:04
    Takže už je výhodná s najviac skorumpovanou krajinou ? Ojebal Vás jak malé sprostučké deti. 😀

    1
  26. Chcel by som vedieť koľko z komentujucich tu ma základnú vojensku sluzbu,,,koľko by sa teda postavilo a išlo bez problémov na front ci už za jednu alebo za druhú stranu. A to by som sa pozrel aj na toho trotlika co sa tu hrá na novinara ako by išiel so zbraňou v ruke,,keď tu stále velebi iba názor že treba ukrajine viac zbraní,,,pán Majko treba aj viac ludi,zbrane nemá kto obsluhovat,,nech sa páči, určite vás tam radi privitaju,,a nie byť majster sveta iba na internete
    Ak si to nikto ešte neuvedomil,,cieľom je rozvratit vztahy vo vnútri štátu a to sa všade darí a u Slovákov asi najviac,,majte rozum po kope,,názor mozes mat akýkoľvek, ale nevnucujme si ho vzajomne,,zobudme sa ,iba spolu sme najsilnejsi ako národ,

    7
  27. Pre: Ramzes. 13. apríla 2024, 9:01
    Prečo Danko/Taraba/Filcko podporuje fašistov potom ?

  28. Ramzes,fasiti na Ukrajine neuspeju a ukrajinska armada ich vytlaci naspat za vychodne hranice.

    SLAVA UKRAJINE. HRDINOM SLAVA
    💙💛

    4
  29. Alex,zaspal si,alebo mas zle info? Rusi uz vyhrali,ci sa to niekomu paci,alebo nie,hoci mne je to uplne jedno kto vyhra.

  30. Každým jedným dňom sa Ukrajinské šance na spravodlivé a výhodné vyjednávanie zhoršujú.,A vinníkom je hlavne západ,ktorý necháva za svoje záujmy bojovať a krvácať Ukrajincov .Ak chce západ naplniť svoje želania a doktrínu,tak sa musí zapojiť.A to neurobí.Takze vy všetci,ktorí ste takí veľkí priaznivci pokračovania vojny,budete mať podiel na zničenie Ukrajiny a hlavne na zničenie ľudských životov.A tu nepomôže konštatovanie,že Rusko je agresor,no je,ale ak sa západ vojenský nezapojí Ukrajina nemá šancu,,a škoda každého mladého života.

    3
  31. A teraz si zoberte, že keby pred dvoma rokmi Zelenskyj pristúpil na návrh Ruska, Rusi by si vtedy nechali tie územné zisky, ktoré mali už pod palcom. To bolo vtedy lenkvikotu. A ako to dopadne? Západ sa začína pohrávať s možnosťou, že mierová zmluva bude obsahovať pre Rusov nielen tie územné zisky, ktoré vtedy žiadali, ale po dvoch rokoch aj tie, ktoré navyše získali. A to už nehovorím, koľko životov sa mohlo ušetriť za tie dva roky na oboch stranách konfliktu. Takže gratulujem už dopredu všetkým, ktorí obhajovali pokračovanie konfliktu. Nedosiahlo sa nič lepšie pre Ukrajinu, naopak, ešte horšie. A to ešte budú radi. Pred dvoma rokmi mohli aspoň niečo zachrániť, teraz sú už rozbití ako štát. Kto toto nevidí, nech si to porovná čo sa dalo zachrániť vtedy a čo bude teraz. Taká je bohužiaľ realita. A gratulujem všetkým prognostikom, ktorí to odhadli naopak.

    3
  32. Aha takze tuto jebnuty dezolat ma ide presviedcat ze by sme mali zvolit „Chamberlainovu“ taktiku ustupu agresorovi a cakat ze mozno bude dobre a po kryme donecku a luhansku sa agresor nasyti a vybavene…. imperialisticke chutky Putina by blli naplnene … mier a biele holubice…

  33. V prvom rade sa ukľudni a pusti si video prezidentky o tom ako ľudia na seba reagujú. Si toho dlhodobým príkladom. Ok, skôr či neskôr k tomu príde. Potom ti to pripomeniem. Zatiaľ nadávaj všetkým za všetko tak ako to iba ty vieš.
    P. S. Všimni si, že písať sa dá aj bez nadávok. Každý sme vyrastali v nejakom prostredí.

    2
  34. Nadavam ti len z toho dovodu aj ked obaja vieme ze sice niesi najostrejsia ceruzka v peracniku, aleee ajtak vies ze ustupit agresorovi by znamenalo dalsiu vojnu . tak nefabuluj
    …preto som spomenul Chamberlaina.
    Kazdy vyrastal v nejakom prostredi, preto ta tipujem na pseudovlastenca stylu „SNS“ , servilneho s ktorym si zametie kazdy a tieto hodnoty si dostal do vienka.

    1
  35. Vladolf 13. apríla 2024, 22:03
    Skludni hormón. Všetci dávno pochopili, že sú sprostí, len ty si jediné lietadlo na svete. Problém vás liberálov a progresívcov je, že nedokážete pochopiť základné pravidlo – mať rozdielne názory. Vaše zmýšlanie, či skôr domýšlanie vám nič také neumožňuje. Lebo iba vy a vy a vy a váš názor, vaša pravda, atď. Všetko rozdielne je zlé, horšie, najhoršie. Naučte sa akceptovať aj niečo iné ako vlastný odraz v zrkadle. Jedno porekadlo je na vás ako šité, dovtedy sa chodí s džbánom po vodu, kým sa nerozbije. Odkedy ste presrali voľby s vaším mediálnym kandidátom nebeského pokoja, ste ako zmyslov zbavení.

    4
  36. Ved aom.ti dal aj priklad z historie kedy podobne veci robil Hitler ako ti to uz mam vysvetlit ty iny nazor

  37. Anonym 13. apríla 2024, 22:38
    Chlapci liberálny, je to s vami smutné, keď vás musia cvičiť 🙂 Ale rýchlo do kaviarne, hlavy dokopy a zvolajte si nejakú protestnú akciu, povolajte si hercov a herečky, ktorí zahrajú všetko a burcujte národ.

    3
  38. Veru, Zvolajte odporcov dentokracie s hnilobnymi zubami a chodte do ulic hlasat praudu ktoru vidite iba vy

  39. Akú praudu? Z médií? Zo západu? Z východu? Z ambasády? Z mimovládok? Pravda je len jedna. A je vždy uprostred diania, či skutkov. Bohužiaľ, rozhodli ste sa, že ju máte len vy a preto leziete ľuďom čoraz viac na nervy. Lebo nič iné ako vaše názory nepripúšťate. Na budúce, keď si povoláte hercov, vysvetlite im, že nemusia z papiera čítať aj vlastné pocity. Vyzeralo to veľmi „prirodzene“ 😀

    2
  40. Dalsi s ,,vlastnym,, nazorom.
    A tebe ho kto natlacil do tej dutiny? Jeblina livia, ci dany kolar?

  41. Ja viem, ze nemusim. Ved kto by si lepsie poznal svojich ako ty.
    Len nam este prezrad, koho vzyvas teraz ked je magian uz v ..tam?

  42. Vladolf, SNS je mimo mňa, ani Smer, ani Hlas. Ty už len vieš človeka odhadnúť. Zato tvoje PS sa prehliadnuť nedá. Choď si kúpiť tangáče.

    2
  43. Pre: Anonym 13. apríla 2024, 22:18
    A preto Filcka ako neliberál, pri zmysloch, víťaz volieb parlamentných aj prezidentských prvé čo začne je pičovať na opozíciu, lebo takto sa chová človek čo má k dispozií všetku moc a volné ruky aby mohol konečne priniesť ten pokoj. A kognitíne menej vyspelí jedinci mu to žerú aj s navijakom, keďže tu už opakujú po ňom ako nejaký PS ludia žalujú na Filcku v EU. Pričom sám „Scholz Fica nabádal, aby do čela spravodajskej služby nemenoval trestne stíhanú a skompromitovanú osobu, čím mal na mysli Tibora Gašpara. “ https://www.postoj.sk/153815/fico-skusil-na-scholza-karpatsku-fintu-kancelar-odmietol-prist-na-nase-oslavy-vstupu-do-eu

    Filcka sa chová jak kokot doma aj vonku, majú ho za kokota v zahraničí lebo je dvojtvárny a keď mu to vyčíta niekto tak je navine opozícia tj. ten čo mu nastaví zrkadlo a nie on sám, odpad charakter čo nasral antisystému voličom do papule po okraj…

    1
  44. Na SVK bude snáď toľko žiadana demokracia o cca 20-30 rokov. Aj keď to znie zle musí vymreť postkomunisticka čvargla, kt bola najďalej v kultúraku v miestnej dedine na komunistickom sneme kde odvracala útok imperialických hrdlorezov a vie najlepšie ako svet funguje. Starí súdruhovia, alebo skôr ficodruhovia škodia mladim. Namiesto rozvahy a zdravého úsudku disponujú obmedzenosťou a komunistickou sterilitou a najhoršie je, že oni to vlastne robia pre dobro detí a vnúčat. Ďakujem všetkým ficodruhom, ktorím ide o moje blaho, ale bol by som radšej keby ste už neboli.

    1
  45. Pre: Len názor. 14. apríla 2024, 13:59
    Nechcem ti brať ilúzie ale toto sme si mysleli už pri Močiarovi 😀

  46. Kvicite ako fasisti v 1944 a pravom. Nic take ako ukrainsky narod neexistuje . Su to len ako u mas zahoraci avsak zapad chxe znicit rusko a privlastnit si jeho zdroje preto podporuje fasisrov na ukraine ktory vrazdili rusov .rusi si len brania svojich . A pidla prava im patri uzemie byvalej NDR a tam aj priduba kvikot aj tunajsich fasiatov sa wni na skapinanie a odsun ma sibir tento krat uz dosledne

  47. Vladolf,kto si? Nositeľ Nobelovej ceny za novú vednú disciplínu (všetko najlepšie viem a rozumiem).si veľmi sebestredný a namyslený,,, človek,,, Rád by som ťa spoznal osobne aj s mojimi chlapcami.

  48. Django mas homo-hárem? Parada…
    Vsetko najlepsie vie Andrej Danko, clen rychlej roty SmerohlaSNS.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované