back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

„Bez Ruska neprežijeme“ či „EÚ a NATO nepotrebujeme“… – billboardová kampaň

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Oslavou Ruskej federácie a heslom proti EÚ a NATO, ale aj inými na prvý pohľad provokačnými heslami má zaujať billboardová kampaň, na ktorú už koncom uplynulého mesiaca upozornilo Občianske združenie Mier Ukrajine.

V statuse na sociálnej sieti OZ vyzvalo zadávateľa kampane na jej zastavenie pre jej neetickosť:

Mier Ukrajine

ZASTAVTE NEETICKÚ KAMPAŇ

Pred niekoľkými dňami sme upozornili na billboard, ktorý sa objavil v Trnave a vyjadrili sme ostrý nesúhlas s jeho obsahom.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Verejne sme požiadali zadávateľa, aby v krátkom čase zjednal nápravu a zverejnil vysvetlenie celej situácie. Rovnako sme žiadali, aby v takomto formáte kampane zadávateľ nepokračoval.

Predmetný billboard bol následne prelepený, avšak podľa aktuálnych fotografií je zrejmé, že zadávateľ v obdobnej kampani pokračuje, keď sa na Slovensku v týchto dňoch objavili billboardy s textami Bez Ruska neprežijeme a EÚ a NATO nepotrebujeme.

Preto opätovne a dôrazne žiadame stranu Demokrati o okamžité zastavenie kampane, ktorú považujeme za nevhodnú, neetickú a tiež za hlbokú urážku všetkých, ktorí boli a stále sú ohrozovaní ruskou agresiou na Ukrajine.

OZ Mier Ukrajine 💙💛
#ZaVasuaNasuSlobodu 

Za kampaňou stojí strana Demokrati a dá sa predpokladať, že bude pokračovať logickým vyústením do výlepu úplne iných vizuálov, ktoré kampani prinesú iný rozmer.  Práve týmto šokujúcim obsahom chce strana pravdepodobne upozorniť na niektoré vážne témy v spoločnosti vyžadujúce si širokú celospoločenskú diskusiu.

Bližšie informácie prinesieme už zajtra.

– – –

Jeden z billboardov je vylepený aj v Seredi na Bratislavskej ulici a nápis   „Bez Ruska neprežijeme“ niekto upravil zafarbením „ne“.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Billboard po zásahu občanov.

 

AKTUALIZOVANÉ

Za billboardami so šokujúcimi heslami sú Demokrati

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Snažia sa zviditeľniť s negatívnou reklamou pred eurovoľbami. Na virál to možno zaberie ale nechapem prečo už počas prezidentských keď eurovolby sú až v júni…

  2. Jun je tu coby dup.
    A zmyslom takejto reklamy je uputat, aby sa o nej hovorilo. A to sa deje. A este len bude.

    1
  3. Toto sú tí ,,Demokrati“,čiže lúza,čo totálne prehrala vo voľbách snažiac sa o pozornosť ,aby sa celkom nestratili z očí a mysle ľudí.

    1
  4. ukrajinska agresia na ruskojazycnom obyvatelstve, ktora zacala v roku 2014 a trvala 8 rokov dennodennym ostrelovanim civilistov na donbase az vyustila vo vojensky konflikt netrapi nikoho? len sa pytam.
    To fakt su ludia taki tupi ze im chyba zakladne analyticke myslenie a nedokazu pochopit pricinu problemu, alebo je to len slepa nenavist voci vsetkemu ruskemu? kde to skonci? ked nedostaneme vsetcia rozum, bude velmi zle. ludia rozmyslajte prosim vas. nedajte si balamutit gebule.

    2
  5. Kevko 10. apríla 2024, 9:14
    Neexistuje žiaden dôkaz o systematickej perzekúcii rusko-hovoriacich občanov zo strany ukrajinských autorít. Rovnako neexistujú žiadne náznaky o systematickom zabíjaní na základe národnostných, rasových, náboženských, kultúrnych či jazykových príčin zo strany Ukrajiny.

    Toto potvrdila ako Rada Európy, tak aj Vysoký predstaviteľ OSN pre ľudské práva a OBSE, ktorá mala od roku 2014 na Donbase pozorovateľskú misiu. Jej súčasťou boli aj ruskí pozorovatelia. V žiadnej zo správ misie OBSE nie je genocída rusko-hovoriaceho obyvateľstva spomenutá.

    https://www.mzv.sk/sk/web/sk/aktualne/myty-a-fakty/myty-o-ukrajine

    5
  6. Pre: Kevko 10. apríla 2024, 9:14
    Samozrejme a teraz tú ako čechoslováci vraždili sudetských nemcov pred 2 sv…. /s

  7. Ratafak plachta

    snad si nemyslis ze nejaka ukrajinska autorita bude poskytovat dokazy sama proti sebe.
    a silne pochybujem o objektivite tych ostatnych tebou spominanych europskych organov – o tom by sa dalo diskutovat samostatne.

    kto neni ochotny prijat myslienku, ze mienkotvorne media mozu byt a su nastrojom ovplyvnovania verejnej mienky, tak s nim nema cenu diskutovat.
    Jedna vec je nieco si precitat v hlavnom streame, druha vynalozit minimalnu snahu si informacie aspon ciastocne overit – zijeme v dobe neobmedzenych moznosti, kde priemerne inteligentny jedinec si prostrednictvom internetu dokaze vylistovat kvantum suvisiacich informacii. skuste si nastudovat praktiky socialneho inzinierstva – myslim to v dobrom.

    co sa tyka teba Homo dezole, neviem ci vobec na teba mam reagovat, rozmyslam, kto normalny si moze dat takuto prezyvku, mimo nejakych vysinutych provokaterov.

    4
  8. Veď súčasťou tej misie OBSE boli aj rusi….tak, ak už ani oni sami na mieste ovládanom proruskými separatistami a ruskou armádou nevedeli dodať žiaden dokaz tak kto iný by to mal spraviť?…..
    Ak teda Rada europy, OSN, OBSE s rusmi nie sú podľa teba dosť doveryhodné institúcie, tak kde teda je tá pravda a kde si može „priemerne inteligentny jedinec si prostrednictvom internetu dokaze vylistovat kvantum suvisiacich informacii“…ale konkrétne zdroje a ideálne podpísané autorom….keď už ani stránky ministerstva zahraničných vecí (žiadny mainstream) nehovorí pravdu tak kto teda áno?
    ešte raz: ak mainstreem, rada europy, OSN, OBSE s rusmi, naše ministerstvo zahraničných vecí nehovoria pravdu, tak kto teda hovorí?

    2
  9. Ale len ten, s nazorom vie kde je prauda.
    Vedeli by ste to aj vy, ouce, ale ONI to uz zmazali.
    Ved aj livia to hovorila.

    1
  10. Toto by vás mohlo zaujímať.V Číne majú takmer 165km dlhý most-najdlhší na svete a stavali ho 4 roky.Vychádza to 113m za deň.Tak ma napadlo pozvať ich do Sereďe ktorý má cca 40m, koľko by im to trvalo.Aj s oboznámením situácie,technickým vybavením a výsledným projektom asi týždeň.Posledné dni z týždňa by si odskočili na zábavu do Viedne. HD,a RF, serte na politiku!

    2
  11. Pre: Anonym 10. apríla 2024, 9:56
    Píšem rovnaké „fakty“ ako tie tvoje akurát ja ich beriem priamo od Hitlera v tej dobe v čom je problém? 😀

  12. Bože to už čo zachvilu začnú nahaty behat po uliciach či ako na seba upozorniť. Politické mŕtvoly.

    1
  13. Raťafák Ty si šibnutý…to veríš tomu, že nikde tam nedopadali rakety a bomby??? Samozrejme to si rusi ostreľovali vlastných však? Ty musíš byť chudák!!

    1
  14. Demokrati, to sú tí zúfalci, ktorým ľudia poďakovali za 3,5 roka diletantizmu? Už splatili dlžoby za voľby? Tam kde sú aj patria. Na smetisku dejín.

    1
  15. Ertywet! 10. apríla 2024, 15:57..nauč sa chápať čo čítaš, nekonala sa cielena likvidacia nejakého obyvateľstva z ukrajinskej strany,
    to je to čo OBSE aj rusmi reportovala a je to na stránkach MZV SR, alebo klamú? ..do 2014 bol kľud, verím tomu že ak by tam následne rusi a proruski separatisti nezačali robiť bordel(Čo nasledne dlhé roky popierali) tak tam mohol byť kľud dodnes…popierali Krym, popierali Donbas, keď rozostavili vojakov na hraniciach malo to byť cvičenie…aký šrot musí mať v hlave niekto, kto po tých klamstvach stále verí ruským rozpravkam….

  16. Na YT sa dajú dohľadať rôzne videá preukazujúce čo sa dialo na Ukrajine pred vpádom ruských vojsk. Ale ak záleží na tom, že nešlo o cielenú likvidáciu, ale „len“ o občasnú likvidáciu, tak je zbytočná ďalšia debata. Veď to nebolo cielené…

  17. Na YT dohladaš aj to že Zem je plocha…ak neveríš ani nášmu ministerstvu, ani OSN, ani misií OBSE s rusmi ale len ruským dezinfo kanálom tak absolútne súhlasím že debata je zbytočná…..rozbombardovany Mariupol, Bachmut, Avdijivka sú len ďalším dôkazom ako moc rusom záleží na ruskej menšine…ale predpokladám že na YT sú dôkazy že to kulisy v hollywoode

  18. vies co sa este dialo pred vpadom ruskych vojsk? anexia krimu a pritomnost ruskych vojakov na vychode ukrajiny, ktory tam posobili ako domaci separatisti.. to su veci, co…

  19. Ratafak, plochú zem si nechaj pre iných. Videá na YT sú asi nahrané scénky podľa teba. Napríklad aj zábery z upálenia ľudí v Odesse sú asi len zinscenované.

  20. Akože mi chces napísať ze v Odese krvilační ukrajinci len tak z ničoho nič upalovali rusov? Ako to že až v roku 2014 a dovtedy bol kľud?….

  21. V Odesse hadzali zapalne flase obidva tabory. Zo strechy domu na proukrov aj strielali. Takze kto hodil ,,tu,, flasu?

  22. A dezolati zabudli co sa stalo v 2014 na Kryme . ale pripominas im to aj tak zahadne stratia pamat a zas im to musis pripominat na dalsi den.
    Ako z toho filmu 50x a stále poprvé s A. Sandlerom kde Drew si rano nepamatala nic ked sa zobudila

  23. A ako dezoláti obhajujúci russko vysvetlia, že do istého roku boli čečenci považovaní za teroristov a russko proti ním bojovalo a teraz sú zrazu parťáci v boji proti Ukrajine? Či aj obidve čečenské vojny boli provokácia USA a západu? To nejako nezapadá do toho obrazu mierumilovného russka..
    A keď je ten západ taký skazený a zlý, prečo detičky rusských zbohatlíkov žijú tam a nie v tom raji na zemi zvanom russija? To mi hlava neberie 🙂

  24. Ako neobhajca Ruska ti pripomeniem, že každý štát zapojený v akomkoľvek konflikte má práve takých spojencov, ktorí mu v danom konflikte vyhovujú. Tak ako Rusi, ani USA nemajú priateľov, ale záujmy. A na ich dosiahnutie spoja sily s tým, s kým im to práve vyhovuje.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované