back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Dvojica vykrádala autá aj bytovky. Policajti ich vypátrali do 2 hodín

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Policajti za Dunajskej Stredy expresne rýchlo obmedzili na osobnej slobode a obvinili mladú dvojicu, ktorá za jednu noc vykradla viacero bytoviek a motorových vozidiel v meste Gabčíkovo.

BRALI BICYKLE, PEŇAŽENKY AJ TOPÁNKY

27 ročný muž a 31 ročná žena sa mali počas jednej noci dostať do viacerých bytoviek, odkiaľ sa im podarilo ukradnúť 2 pánske bicykle, elektrickú kolobežku a nepohrdli ani viacerými pármi športových topánok.

Okrem toho sa mali vlámať aj do 2 osobných áut, z ktorých zobrali kufrík s náradím a peňaženky s hotovosťou a osobnými dokladmi ich majiteľov. V jednej z peňaženiek našli aj platobné karty, ktoré stihli aj viackrát použiť.

Celková škoda sa vyšplhala na viac ako 4500 eur.

POLICAJTI SPRAVILI VYNIKAJÚCU PRÁCU

- Článok pokračuje pod reklamou -

Polícia prijala oznámenie o vlámaní sa do auta okolo 08:00 h ráno, a už o 10:00 h policajná hliadka z Gabčíkova obmedzila na osobnej slobode 2 osoby podozrivé zo skutku.

Policajti začali ihneď konať a pomocou kamerových záznamov a ich osobnej a miestnej znalosti sa im podarilo zistiť totožnosť dvoch možných páchateľov. Aj na základe platieb z ukradnutých platobných kariet sa im podarilo dvojicu vypátrať v jednom z miestnych ubytovacích zariadení, kde po otvorení dverí našli plnú izbu ukradnutých predmetov.

Polícia všetky veci zaistila, pričom niektoré už aj vrátila pôvodným majiteľom. Zvyšné predmety budú postupne vrátené po vykonaní potrebných úkonov.

VYŠETROVATEĽ VZNIESOL OBVINENIE

Prípad si prevzali policajti z dunajskostredskej kriminálnej polície. Ti preverili množstvo kamerových záznamov a analýzou všetkých dostupných informácií nazhromaždili dostatok dôkazov potrebných na vznesenie obvinenia.

Vyšetrovateľ dvojicu obvinil zo zločinu krádeže a prečinov neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku a poškodzovania cudzej veci spolupáchateľstvom, za čo im môže hroziť až 10 ročné väzenie.

Zároveň podal podnet na podanie návrhu na ich väzobné stíhanie. Prokurátor a následne aj sudca sa s návrhom stotožnil a muža, ktorý už bol za podobné skutky v minulosti právoplatne odsúdený, spolu s jeho komplickou, poslal do väzby.

Kriminálna polícia sa prípadom aj naďalej zaoberá, pričom nie je vylúčené, že dôjde k rozšíreniu vznesenia obvinenia aj za ďalšie skutky.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ak vykrádali autá a byty, tak ich nemohli policajti vypátrať do dvoch hodín! :-)))
    Za 2 hodiny sa toho moc vykradnúť nedá!!!
    Ach tie smiešne titulky 🙂

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované