back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Za tri dni vlaky zrazili štyri osoby. Slovensko smeruje do vážnych sra*iek

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Keď sme na výrazne zvýšené riziko samovrážd upozorňovali v predstihu už pred niekoľkými rokmi, boli sme osočovaní a obviňovaní zo šírenia poplašných správ.

Sústavné zvyšovanie nárokov na ľudí a nákladov na život, stále väčšie neistoty z budúcnosti a tlak na bežného občana zo všetkých strán s pocitom úplnej bezmocnosti aj vo vzťahu k politike a dianiu na Slovensku, nemôže u mnohých ľudí končiť inak.

Namiesto naplnenia predvolebných sľubov súčasnej koalície, občania trpia zvyšovaním cien potravín, služieb, ale aj cestovných nákladov. Vláda Slovenskej republiky, poslanci NR SR, ale aj samosprávy občanom  zvýšili dane, viac ako 900 druhov poplatkov, siahli im na vlastné úspory v dôchodkovom pilieri, Slovensko cielene odkláňajú od prosperujúceho západu a otáčajú k totalitnému východu.

Ľudia citlivo vnímajú zvyšujúce sa riziko vojny, hoaxami a prokremeľskou propagandou sú manipulovaní o príčinách stavu, do ktorého sme sa dostali vlastnou hlúposťou, možno neznalosťou súvislostí v geopolitickom priestore okolo nás, no určite ignorovaním nutnosti sústavne sa vzdelávať a kontrolovať politikov, ktorých sme si nielen do vrcholových funkcií zvolili.

Máme problém, ktorý je už ale tak veľký, že ho stále viac rodín nezvláda riešiť.

Na jednej strane to je pohľad na vlastnú perspektívu v sústavne a systematicky politikmi rozkrádanom štáte a na strane druhej upadanie morálky, etiky a strata akejkoľvek brzdy u ľudí, ktorí zneužili dôveru časti občanov. Jediné, čo politici urobili okamžite, bolo výrazné (prakticky o 100%)  zvýšenie vlastných príjmov.  Na občanov kašlú.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Nie náhodou osoba blízka politikom to povedala na rovinu, že „volič je hovno“?

Roky verejne upozorňujeme na fakt, že Slovensko vo všetkých ukazovateľoch meraných v civilizovaných krajinách klesá na najspodnejšie priečky. Teda až na jeden. V korupcii sme špička minimálne v krajinách Európskej únie. To je fakt rovnako, ako návrhy výrazného znižovania trestov za korupciu a skracovanie premlčacích dôb u trestnej činnosti.

Ten, kto nevidí kam Slovensko smeruje, niečo zmeškal. Keďže ale v demokracii máme všetci rovnaký hlas vo voľbách, návrat na cestu normálneho vývoja bude náročný, ak je ovšem ešte vôbec možný…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Žiaľ, aký národ, taká vláda. Máme možnosť aspoň čiastočne niečo napraviť pri druhom kole prezidentských volieb.

    3
  2. Myslim ze niekto si malo poupratoval v tej hlave . Kobylky toho prosperujuceho zapadu uz v tomto state zozrali vsetko co sa zozrat dalo. Tento prosperujuci zapad ojebal narod hned na zaciatku prijatim eura ked tomuto uz tak chudobnemu narodu podelil ich celozivotne uspory koeficientom 30,126 Sk za 1 €. Toto bol ukažkovy ojeb prosperujuceho zapadu. A takto sa to tiahne stale do väčších sraciek. Ludia stracaju nadej v lepsiu buducnost. Prezivaju len drancovanie a zdrazovanie tohoto prosperujuceho zapadu.

    5
  3. Majko, Tebe prisaham bohu za tieto sracky, co pises musi niekto velmi dobre platit. Vyberiem len zopar momentov z tohto akoze clanku. Prvý:“Sústavné zvyšovanie nárokov na ľudí a nákladov na život, stále väčšie neistoty z budúcnosti a tlak na bežného občana zo všetkých strán“ Ak si si nevsimol, Ty bezvyznamny novinar, tak toto je problem na celom zapade a hovori sa tomu kapitalizmus, kde clovek je len nastroj na generovanie zisku pre zopar vyvolenych z nasej obce. Skus si Ty pseudonovinar polozit otazku, komu patri FED. Alebo mas zakazane pokladat taketo otazky? Druhý: Namiesto naplnenia predvolebných sľubov súčasnej koalície, občania trpia zvyšovaním cien potravín, služieb, ale aj cestovných nákladov. Vláda Slovenskej republiky, poslanci NR SR, ale aj samosprávy občanom zvýšili dane, viac ako 900 druhov poplatkov, siahli im na vlastné úspory v dôchodkovom pilieri, Slovensko cielene odkláňajú od prosperujúceho západu a otáčajú k totalitnému východu. Takze takto, keby ten trnavsky zkurvysyn nezatal taku sekeru ako vsetky vlady dokopy pred nim, tak nemuseli ist hore poplatky. A perla na koniec. Slovensko cielene odkláňajú od prosperujúceho západu a otáčajú k totalitnému východu. Majko, Ty podla mna dost fetujes. Prosperujuci zapad????? To myslis USA, ktore rataju dlh v trilionoch, alebo Nemecko, ktore pada na papulu kvoli migrantom a zelenym nezmyslom. Zapad skoncil, prezral vsetko, co mal a ostali mu len dlhy a kolonie, ktore mu rad radom ukazuju prostrednik a radsej idu obchodovat s Ruskom a Cinou. Takze sa preber, lebo ten zly vychod ma tazko navrch. Takze ak sa k niekomu priklonit, tak ku krajinam, ktore maju potencial. Majko, Tvoja tupost dosiahla taku uroven, ze keby som Ta videl, ze mas autohavariu a ja som jediny, co Ti moze pomoct, tak si pokojne zapalim cigaretu a budem sa pozerat ako skapinas. Aj za cenu trestu za neposkytnutie prvej pomoci.

    13
  4. Anonymny diskusny prispevok od autora: anonym 1. apríla 2024, 21:57 – bol jednym z administratorov SeredOnLine.sk zmazany, ako porusujuci pravidla diskusie.

    Osobne som ho do diskusie vratil, pretoze autor prispevku, evidentne mentalny a radikalizovany chudak je podla mojho nazoru pre spolocnost nebezpecnym.

    V diskusii pod inym clankov priamo verejne pise o „mrtvom Korcokovi“ a ako jemu a celej jeho rodine zela pomalu a bolestivu smrt.

    Mam zato, ze ludia ako toto individuum by mali byt bud v ustave ako nesvojpravni, alebo by ich v takychto VEREJNE prezentovanych nazoroch mali vysetrovat OCTK ako nebezpecnych jedincov s povinnym skumanim ich dusevneho zdravia.

    Vratil som ho do diskusie aj preto, aby verejnost videla, kam az sa dostanu jedinci, ktorym radikalizacia je umoznena necinnostou policie a podporovanim obdobnych vyjadreni priamo politikmi vo funkciach.

    Pred asi 10 rokmi som verejne OCTK vyzyval na riesenie takto nebezpecnych prejavov extremizmu a upozornoval som na nebezpecenstvo ignorovania problemu. Vtedy este cas bol.
    Dnes uz nie je.

    A ja tvrdim, ze nestoji otazka ci, ale kedy tito jedinci svoje predstavy naplnia v praxi.

    2
  5. Pre: anonym 1. apríla 2024, 21:57
    Nečítaj tie hovná na altweboch, potom ti to takto vymýva mozog… Radšej si prečítaj niečo o Karme lebo dosť často tu praješ smrť.

  6. Zdražovanie je v celej Európe, aj za to môže Fico?
    A,že u nás sú niektoré ceny vyššie, za to môže nenažratost obchodníkov, podnikateľov,šedá ekonomika,daňové úniky..atď..

    1
  7. Cielená likvidácia Slovenska zo strany dobrého zapadu smeruje k cieľu, voľte Korčoka a dielo skazy je dokonané….

    2
  8. Podla Wikipedie pripada najviac samovrazd na sto tisic obyvatelov v malej africkej krajine Lesotho. Tam to je 88 na 100,000. To je extrem. V Rusku to bolo v roku 2019 21, v USA 14, na Ukrajine 18, Finsko 13, Slovensko 12, Nemecko 10. Celosvetovy priemer je 10. V pripade Slovenska vsak ide, bohuzial, o stupajuci trend.

  9. pre dezolé 17:26 – a zrazu je zdražovanie v celej Európe? A covid a inflácia za minulej vlády boli iba na Slovensku? Rovnaký meter ti nehovorí nič?

  10. Pre: Tak takto 2. apríla 2024, 17:46
    Áno, židojaštery zo západu taktizujú ako zničia krajinu s počtom obyvateľov veľkomesta a nakoniec vidia že sa zlikvidujeme aj sami bez ich pomoci 😀

    1
  11. Preco eura natlacene do Ukrainy a “ darovane zbrane “ z ktorych ma par ludi velky biznis nedaju na chore deti a dochodcov? Pekne si niektore svine zarobili aj na biznis covide. Len z mojho okolia a z rodiny poznam ludi liecenych na rakovinu a vsetko si musia platit sami. Hanba, mamicky na materskej maju 380eur

    2
  12. matovič po vyhratých volabach nalial peniaze do medii, tak preto ho velebili , resp drzali hubu o rozvracaní financií.. vtedy novinari držali huby tiež a teraz sa im to zas nelúbi , že v podstate na slovensku je lepšie a nie horšie , títo pomylenci su chorobou tohoto štátu

    1
  13. kam az sa dostanu jedinci, ktorym radikalizacia je umoznena necinnostou policie a podporovanim obdobnych vyjadreni priamo politikmi vo funkciach.

    niektore hovna co pise majko, akoby sa presne podobali tomu co hlásajú v opozícií , matovic, procko, simecka a spol. si len dalsi papagaj a provokater a bonzak

    1
  14. 3.41
    Tebe uz viaceri napisali, aby si v noci spal a nevypisoval bludy. Lebo pre nedostatok spanku okokotnievas. Teda, bol si aj predtym blb, ale takto sa v tom zdokonalujes.

    2
  15. Nič iné len čistý progresívny dezolat a sorosovsky ritolez, ktorý obhajuje 3,5 ročnú mtelkovu mafiánske vládu a medialmu mafiu ktorá otvorené a verejné klame a vymyva Slovákom mozgy.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované