back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Vzniká nový projekt pre rozvoj turizmu v našom regióne

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Po pravidelných informáciách týkajúcich sa znovuobjavovania Panskej ľadovne v kaštieli, to vyzerá na nové informácie o novom projekte. Už z názvu vyplýva, že bude spojený s vodným dielom Kráľová.

Bližšie informácie budú určite zverejnené už onedlho.

Vyberáme status zo stránky Rezort Kaskády na Facebooku:

Túto stránku, ktorú sledujete, som vytvoril ešte v roku 2019. Bola vytvorená za účelom poskytovania informácií z diania na našej prevádzke Raketa, neskôr sa pridali plavby po Váhu, pribudlo OZ Seredské nábrežie. Pribudli kolorované historické fotografie mesta Sereď, informácie z histórie či fotografie mlynov na Váhu. Na stránku som pridával aj informácie z odkrývania ľadovne, ktorú sme znovuobjavovali s Patrikom Eckertom, čo malo pozitívny ohlas aj u odbornej verejnosti a pomohlo to zviditeľniť mesto Sereď v pozitívnom zmysle. Výsledkom bude trvalé prekrytie ľadovne pre výskum a ďalšie generácie, s možnosťou vystavenia stoviek artefaktov, ktoré sme našli. Príspevky či fotografie si viete dohľadať tu na stránke.

Dnes ja vás tu presne 5262 z rôznych kútov Slovenska, ale aj zo zahraničia. Ďakujem za vašu doterajšiu podporu a chcem vám oznámiť, že ideme ďalej. Budem vás sprevádzať novým projektom, ktorý spojí moje doterajšie skúsenosti a vízie. Pevne verím, že tento projekt bude úspešný a z hľadiska cestovného ruchu prínosný pre celý región. Čaká nás veľmi veľa práce, pretože Váh, ktorého súčasťou je aj VN Kráľová, má nekonečný potenciál na rozvoj. Rozvoj turistiky či vodnej turistiky, rozvoj rekreačného využitia Kaskád, samozrejme, so všetkými súvisiacimi službami. Sme súčasťou rýchlo sa rozvíjajúcej Vážskej cyklomagistrály a budem rád, keď sa Kaskády stanú cieľom vašich ciest, či už prídete po súši alebo po vode, pretože sme tiež súčasťou Vážskej vodnej cesty.

Týmto vás chcem privítať na stránke pod novým názvom – Rezort Kaskády. Čo je Rezort Kaskády a ktorým smerom sa bude uberať a rozvíjať, môžete sledovať práve na tejto stránke.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Richard Hričovský

zdroj: FB /Rezort Kaskády
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované