back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Premiér Fico a ministri novinárov o termíne realizácie nového mosta v Seredi neinformovali

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Galanta |  Od dnešného výjazdového zasadania vlády SR si pravdepodobne až príliš veľa sľubovali nielen obyvatelia mesta Sereď, ale pravdepodobne aj samotný primátor. Aké sú výsledky vo vzťahu k takmer rok uzatvorenému mostu ponad železnicu?

Keď si odmyslíme protestujúcich občanov pred Domom kultúry v Galante, netrpezlivo očakávajúcich príchod ministrov na rokovanie vlády a fakt, že premiér Robert Fico prišiel asi o hodinu skôr a tak sa vyhol čakajúcim občanom, veľa informácií neposkytol ani novinárom na následnej tlačovej konferencii, na ktorú čakali niekoľko hodín.

Premiér Fico ako obyčajne pred novinármi povedal čo chcel a viacmenej bez možnosti klásť mu otázky, tlačovku opustil a nechal tam samotných ministrov. Títo si následne rovnako povedali čo uznali za vhodné a prítomným desiatkam novinárov odpovedali skutočne na minimum otázok, ktoré mali záujem položiť. Po každom vystúpení ministra tento tlačovku jednoducho opustil, až na záver zostali len dvaja ministri, z ktorých Erik Tomáš snáď väčšinu času využil na kritiku Ivana Korčoka a strašenie prítomných jeho prípadným zvolením na post prezidenta SR.

Neopísateľne radi by sme priniesli obyvateľom mesta pozitívne informácie ohľadom mosta – opravujeme, akékoľvek informácie z rokovania vlády, týkajúce sa termínu opravy resp. realizácie nového mosta v Seredi. Jednoducho sme sa ich nedozvedeli a šancu položiť otázku kompetentným sme nedostali.

Zabitý čas čakaním na premiéra a ministrov? Nie, určite by sme to takto nenazvali. Skôr istota, že po novom moste jazdiť tak skoro nebudeme.

Jediné, čo sa nám podarilo zistiť a aj to nie od premiéra SR Fica, alebo kompetentného ministra je informácia, že výberové konanie by malo byť vyhlásené do septembra 2024.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Úspech rok od vydania stavebného povolenia? Skôr hanba a neskutočná arogancia voči poškodeným občanom, ktorí tak ako sme predpokladali, budú musieť svoje požiadavky na kompetentných a za stav zodpovedných vyjadriť hlasnejšie a výrazne intenzívnejšie ako tomu bolo doteraz.





- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Kto očakával od dnešného rokovania Ficovej vlády v GA, že pomôže Seredi a jej obyvateľom s mostom, je asi sklamaný. Vláda odsunula problém na september t.r., keď má byť vyhlásené výberové konanie na jeho výstavbu. A to sa môže ešte ďalej predlžovať. Očakával som aspoň, že minister obrany Kaliňák oznámi, že dá príkaz armáde, ktorá ho tiež používala, aby nám postavila dočasný most. Urobil by niečo prospešné pre našich ľudí – Sereďanov. A oni nič. Náš problém pre nich nie je dôležitý ani akútny. Asi by sme mali v Seredi vyhlásiť petíciu za urýchlenú výstavbu mosta v Seredi, potom si to asi všimnú. Alebo nie?

    7
  2. No super.kazdy tam čaká na tlačovku občania novinári a nič stho.len sľuby. A preto pojdem voliť Korcoka .a jasne ze vláde ide len Oto namotat občanov len na voľby aby volili Peleho.je to banda jedna vyjebana.Ach celé zle.

    12
  3. 20 ľudí protestovalo. Toto je akože protest ? To znamená len jedno väčšina obyvateľov v okolí je spokojná a 20 ľudí išlo vyjadriť svoj nesúhlas. Celkom úspešné hodnotenie vlády.
    Človek si potom pozrie tváre tých ľudí čo tam prišli protestovať aj s cedulkami a je mu ich hneď ľúto. Dokonca aj ten pánko čo tam drží cedulu s pánskymi prirodzeniami. Dospelý človek a s týmto sa prezentuje. Ideálna fotka do životopisu…
    A oni sa sťažujú a protestujú že sa im v súkromnom živote nedarí….

    6
  4. Asi sme len naivne čakali, že sa niečo pohne s mostom.
    Robia všetko pre to, aby to MR.Jamka v lícach vyhral a oni mali posty 3 najvyšších ústavných činiteľov.
    A to len bude v riti (vlastne tam to ma Peťko Pelle rad).
    Amen tma v tejto republike.
    Ľudia majú krátku pamäť, ako pred 3 rokmi bojovali proti tejto zločineckej vláde, ako táto vláda schválila zvýšenie svojich platov o 5000€ mesačne, ako zrušila úrad Špecializovaného súdi, ktorý im išiel po krku a mnooooooho ďalšieho.
    Rozdajte biele palice, väčšina Slovákov je slepých a ešte aj hluchych

    8
  5. Sú to darebáci a preto Korčok na hrad!!!!
    kryjú len svoje zločinecké úmysly a skutky!!!
    preto tvrdšie do nich ohľadom mostu!!

    9
  6. Akurát sa len ukázala vaša naivita, ja som nečakal od tejto bandy hajzlov vôbec nič.

    4
  7. Nech ti praskne to prasačie srdco. Vtedy si si mal skapat na operačke, rozkradac pojebany

    2
  8. Viem, že ste z opozície, ale čo ste čakali, že tam niekto len tak z luftu a bez poznania konkretnych podrobnosti strelí datum povedzme 11.07.2024 začiatok realizácie…???? Idu menit zakon o verejnom obstarávaní, aby to tak dlho netrvalo (aj to ich za to skritizuju novinari) a snad sa to už potom rozbehne rychlejšie…

    1
  9. Pre: Anonym 28. marca 2024, 7:24
    Samozrejme, lebo tam dajú položku, že automaticky vyhrá najlacnejšia ponuka… čo je grc

    1
  10. : Anonym 28. marca 2024, 0:53
    Na Galandu je aj 20 vela. Inak už tankujete za menej ako 1,5e/L ako vám Hranol slúbil?

    6
  11. : Sereďan Sereďan 27. marca 2024, 23:22
    S petíciou si Hranol akurát tak vytre riť.

    4
  12. @Sereďan 27. marca 2024, 23:22
    Ahahaha, naivny seredcan , oni dosli len zberat hlasy od madarskych volicov pre buznu petka. Sered nema prevahu madarov takze maju v pici vas most aj cele mesto.

    4
  13. Henten nekompetentny bazmek Taraba tam akože načo bol ?

    Hľadá sa 100 kg medveď, zastrelia 67 kg medvedicu. Problém vyriešený.
    Tarabov manažment medveďov je nechutná fraška a defilé nekompetentnosti. Takmer po dvoch týždňoch odkedy sa ulicami Liptovského Mikuláša prehnal splašený medveď, oznámil minister Taraba zastrelenie medveďa. Vraj na identifikáciu poslúžil dron s biometriou a údajne problémový jedinec bol vo večerných hodinách usmrtený zásahovým tímom.

    Našli sa dokumenty z odstrelu medveďa, ktoré stratil zásahový tím, z ktorých vyplýva, že ulovená bola 67 kg medvedica. Zastrelenie medvedice potvrdil Taraba. Netreba používať špičkovú biometriu, aby bolo jasné, že takýto odstrel nemôže nijako súvisieť so 100kg samcom, ktorého hľadali.

    4
  14. Nevadí, hlavne že zastavili liberalizmus, LGBTI ideologiu ktora nas tak velmi ohrozuje, určite ich budem volit aj buduce volby ak ho znova zastavia.

  15. Prave ta tepla kuwa taraba blaboce na ta3.
    Som myslel, ze najblbsich kecalov maju u fica a peleho.
    Ale hento, co mu leze z tej papule je ozaj na zapis do rekordov.
    Ale zas, kedze chce nahradit kpt.slovosleda tak musi byt dement narodny a teply.

    2
  16. Nemáme na opravu mostu lebo Filcka a spol si museli upraviť platy zo 6000 na 11000eur mesačne a Pellegriny najväčší kandidát pre chudobnú slovač čo určite teraz už 4x vyrieši problémy slovenska si lieta súkromným lietadlom na kampaň do Košíc a nie jak korčok čo lež tam dôjde na vlaku tak bude aj po velkej noci 😀

    4
  17. To, že máš v hlave len za lopatu sračiek si si mohol nechať pre seba.

  18. Keď protest,tak nie pred politikmi,to nič nevyrieši.Sered je dopravný uzol,treba vyblokovat dopravu na diaľnici,smer Bratislava a Nitra a všetky strategické cesty do logistických centier.To už si potom Amazon a ďalšie veľké korporaty urobia poriadky aj s darmožráčom Ficom.
    Hlavne nevoliť pritepleneho buzeranta Pelegriniho,oni nemajú záujem niečo budovať,išlo im iba o maďarského voliča v regióne.

    4
  19. Peníze nie sú môžte protestovať koľko chcete. Mostov ktoré sa sarozpadajú sú na Slovensku stovky. Zrazu je za všetko zodpovedný Fico možno aj brucho, zverejnit fotografiu s čurákma je dosť choré.

  20. Prihovorím sa vám vašim slovníkom. Vám to dobre „metie“ na tie hlavy. Tento novinársky paškvil si zasa raz kopol do Fica a do vlády. LEBO FICO !!!! Hurá, poďme kričať ZLÝ FICO !!! Kto má na starosti ten most ? Haló ? Ešte raz, kto to má na starosti ? Kto stojí na čele Slovenskej správy ciest ? Za chvíľu aj za to, že vám hovná nesplachuje záchod bude zodpovedný Fico. A dodatok, ten progresívny pán s tými penismi, to je v poriadku na ulici ukazovať ? Však to je protiprávne, za to bz ho mohli súdiť.

    1
  21. Nie Lukas, ty si sa prihovoril svojim slovnikom. Slovnikom nic nechapajuceho paka.
    Ked je ta kurva filcko stvrty krat sefom vlady, tak kto je zodpovedny za ten bordel v state?
    Prestan si vsimat panov s penismi a mozno to pochopis.

    2
  22. A ty, debilko, jazykom akeho kmena blaboces?
    Bojis sa chlapa s cicinami a ides volit bukvicu. Mas problem so svojou orientaciou? Ved sa uz chlapcom v senku priznaj, ulavi sa ti. Ved aj colstok je, aj taraba…tak sup sup hošo. Sup do klbecka.

    1
  23. Generálny riaditeľ SSC Norbert Polievka bol dosadený 3.11.2023, za vlád Smeru mal na starosti verejné obstarávanie Slovenskej pošty, preto prosím toho dezinformátora a klamára 19:10 a aj známeho seredského kotného nácka aby nezavádzali a najskôr si naštudovali ako sa veci majú. Hádam si nemyslíte, že táto smerohlas mafia by si nechala niekde niekoho, kto nie je z košiara našich ludí…

    3
  24. Hanba toto je!Takto naháňať voličské hlasy ! Dúfam že občania maďarskej národnosti sú normálni a dobre vedia ,koho majú voliť!

    1
  25. Viac fotiek tých protestujúcich,ako ich počet.Mali ešte priniesť transparent s fotkou Budaja na kopci z lúženca,aby sme si oživili pamäť.

  26. @Matovičov riaditeľ 31. marca 2024, 19:10
    Riaditelov SSC si kazda jedna vlada dosadzuje podla seba lebo je to zlata bana na rozkradacky. Matovic si tam dal na 3,5 roka svojho, Fico tam mal 12 rokov svojho a teraz tam ma svojho od 11.2023. Most je cez 15 rokov v kritickom stave. Ak si vychodil aspon zakladnu skolu tak by si nemal mat problem s matematikou a pochopenim kto je zodpovedny…

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované