back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Nový prezentačný stánok Trnavského kraja zážitkov má premiéru na veľtrhu Caravan Bike Travel

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Krajská organizácia cestovného ruchu Trnavský kraj |MM| Dva kempy, ktoré dlhodobo na Slovensku vedú rebríček kvality, ale aj paleta možností aktívneho trávenia voľného času. To sú len niektoré z dôvodov prečo má Trnavský kraj zážitkov potenciál prilákať čoraz väčšiu skupinu ľudí, ktorí počas dovolenky uprednostňujú „slobodu na kolesách“.

Veľtrh Caravan Bike Travel, ktorého 3. ročník sa koná  22. až 24. marca na výstavisku Agrokomplex v Nitre, je pre Krajskú organizáciu cestovného ruchu (KOCR) Trnavský kraj príležitosťou, predstaviť sa ako destinácia atraktívna pre karavanistov. Na ploche 300 m2 upriamuje pozornosť na autokempingy Thermalpark Dunajská Streda, Pullmann Piešťany, Aquarea Čierna Voda a Camping Dlhá. Najviac miest na kempovanie v Trnavskom kraji je v okolí vodných tokov. Ich atraktivitu pomáhajú aj na veľtrhu zviditeľniť lokálni splavovatelia ponúkajúci zážitkové výlety po Malom Dunaji, Dunajských ramenách a rieke Váh.

„Milovníkov karavaningu nepochybne zaujme sTTánoček, ktorý má v Nitre premiéru. Ide o novú exteriérovú i interiérovú prezentáciu Trnavského kraja zážitkov –  retro obytný príves prispôsobený na predstavenie destinácie na festivaloch a veľtrhoch cestovného ruchu,“ hovorí Agáta Mikulová, riaditeľka KOCR Trnavský kraj.

O technický a dizajnový návrh prestavby obytného prívesu na prezentačný stánok sa postaral Ateliér scénografie pod vedením Michala Lošonského, držiteľa ceny Dosky 2023 za scénografiu k inscenácii Kocúrkovo Činohry SND.

Legendárny model prívesu značky Chateau z roku 1984 má variabilný interiér vo farbách Trnavského kraja zážitkov, ktorý je možné využívať na stretnutia s partnermi, ale aj ako transportný sklad propagačných materiálov alebo zázemie pre personál. Prekrytá terasa poslúži ako oddychová zóna počas festivalov alebo na program počas veľtrhov cestovného ruchu. Vznikol vďaka partnerskej podpore Ministerstva dopravy SR a Trnavského samosprávneho kraja.

„Na prvý pohľad ide o nenápadný príves, ktorého univerzálna funkčnosť sa predvedie po vybalení príslušenstva – stanu s dizajnom Trnavského kraja zážitkov a mobiliáru. Veríme, že táto forma prezentácie nám pomôže zaujať nie len milovníkov karavaningu. Vďaka množstvu funkcií bude mať využitie pri rôznych príležitostiach. Pracovný názov projektu bol sTTánoček a nakoniec sa nám táto slovná hračka natoľko zapáčila, že ju budeme používať aj pri ďalšej komunikácii, “ dodáva Katarína Rohaľová z KOCR Trnavský kraj.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Svoju premiéru má sTTánoček práve na veľtrhu Caravan Bike Travel, ktorého tretí ročník kladie dôraz na dovolenkové možnosti v slovenských regiónoch. Prezentáciu Trnavského kraja zážitkov s atraktívnym programom nájdu návštevníci nitrianskeho Agrokomplexu v hale C od 22. do 24. marca 2024.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované