back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Medveď behá po uliciach Liptovského Mikuláša

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Liptovský Mikuláš: Na základe volania na tiesňovú linku sme vyslali dve ambulancie RZP do centra mesta, kde sa má pohybovať medveď. Nahlásené sú dve ľahko zranené osoby pri vedomí. Z toho jedna zranená osoba po strete s medveďom.
Na mieste sú hasiči, polícia, Zásahový tím pre medveďa hnedého a Slovenský poľovnícky zväz.
Správu budeme aktualizovať.

Zdroj:

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR

Zdroj  foto: FB Liptov112.sk

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. dufam ze nenapadne zas nejakych Bielorusov aby nas dosli demacifikovat.
    Aby chranili Bielorusov utlacanych na nasom uzemi

  2. Mackov je na Slovensku veľa. Slovenská odborná komunita zlyhala. Ešte aj do ochrany človekov /ľudí/ zatiahol kotolník a spol svoju neandrtálsku politiku. Mackov je treba odchytiť a predať tam, kde ich nemajú. A starať sa o prírodu, aby z ľudí neboli bojazlivé ovce. Medvedia politika.

  3. Populacia macov je stabilna, potvrdili to dve platene, nezavisle scitania, ak by nebola tak uz je tu na nich hon. Co sa zmenilo je chovanie ludi. Mala fatra je vyklcovana, velka fatra ju nasleduje. Kolar a jemu podobny stavaju najomne vily coraz viac v hlbke lesa, lebo tam je to lukrativne a vyhanaju divu zver kade tade. Za kazdym krikom v lese je turista, ani vystat sa neda stihnut aby hned niekto nesiel okolo.

    1
  4. Podľa všetkého to bol ten Budajov medveď vegetarián, keďže nikoho našťastie nezožral.

  5. pre Co uz

    Je úplne jedno či je situácia s medveďmi stabilná alebo nie, faktom je, že medvede už dlhé mesiace behajú tam, kde by sme o tom pred pár rokmi nechyrovali a treba urobiť opatrenia na to, aby ľudí neohrozovali. Bodka. Neviem načo by mali byť chránené za každú cenu, keď napádajú ľudí. Vôbec ma nezaujíma prečo sa tak deje, mňa zaujíma to, že je zlá situácia. Lamentovať nad tým prečo je to tak nám nepomôže a ani to situáciu nerieši. Nezaujíma to ani tých ľudí, ktorých medveď napadol priamo v meste. Určite sa v tej chvíli nikto s pokorou nezamyslel nad tým, že ten macko je vlastne chudák, ktorého vyhnali z lesa.

    1
  6. Ja si myslim, ze mas pravdu aj sa velmi mylis. Ja suhlasim s regulaciou medvedou. Ale nesuhlasim aby sa regulovali bez toho aby sa zregulovali priciny, ktore to sposobili. Lebo nasledkom bude, ze aj ked vystrielas 50% medvedov tak sa nic nezmeni, a medved aj tak z toho lesa vylezie lebo nema pokoj. A to, ze prislo k stretu medveda v lese sa neda ratat. Ratat sa da len to, ze vliezol do mesta a tych situacii je minimum a boli vzdy aj v minulosti a vzdy sa to riesilo zastrelenim. A ano, maco je zviera, ktore ma byt v lese a ano je to chudak.

  7. Máš pravdu, aj sa mýliš. S tým, že maca stretneš v lese, sa dá rátať. Nedá sa však rátať s tým, že ho stretneš v meste. Či naopak?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované