back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Neexistuje žiaden reálny dôvod na zrušenie RTVS okrem jediného, a to je snaha o jej politické ovládnutie. A s tým nemožno súhlasiť

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

„Návrh zákona o zrušení RTVS z dielne ministerstva kultúry vyjadruje nepochopenie pojmu verejnoprávnosť. Ide tiež o nepochopenie civilizačného priestoru, v ktorom sme sa po páde totality rozhodli fungovať, a ktorého súčasťou sú aj silné a nezávislé verejnoprávne média.

Neexistuje žiaden reálny dôvod na zrušenie RTVS okrem jediného, a to je snaha o jej politické ovládnutie. A s tým nemožno súhlasiť“ uviedla prezidentka SR Zuzana Čaputová.

 

zdroj: FB/Zuzana Čaputová
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. RTVS, spolitizoval Matovič. Machaj, výrobok Matovičovej politiky. Hradná panička narobila veľa bordelu konečne zmyzne.

    4
  2. Sranda je, ze financovanie RTVS vo forme koncesionarskych poplatkov, co je zakladom nezavislosti verejnopravnej televizie, zrusila vlada Igora Matovica. To mi nevadilo. Ani toto teraz mi nevadi. Je to len jedna telka z mnohych a ak bude ponukat nieco ine, nez komercne televizie, tak to bude len dobre.

    1
  3. A už aj redaktori niektorých súkromných TV sa posrali a zahájili servilné metódy. Tak to je už úbohosť.

  4. Fico danko blaha sukaj teply pele a vsetci z particky proruskych zapredancov nech vas rakovina zežere čo najskor. Kurvy vyjebane

    3
  5. Počkajte to mi nejako nevychádza. Riaditeľ sa búri, redaktori sa búria, moderátori sa búria a tu sa nájdu ľudia ktorí tomu rozumejú ešte lepšie a obhajujú toto jednoznačné spolitizovanie?

    1
  6. Samozrejme, ze sa buria. Jednu skupinu spriaznenych osob dojacich RTVS nahradi ina skupina, ktora bude dojit RTVS teraz pre seba. Takze tym sucasnym konci zdroj pohodlneho prijmu zalozeneho na znamostiach. A teraz budu cez znamosti zarabat ini. Pre niekoho lepsi, pre niekoho horsi. Velky rozdiel v tom nevidim.

    1
  7. Každá vláda si dáva svojich ľudí, keď to robila predchádzajúca vláda, tak nebola žiadna hystéria, teraz hlavne bručia pijavice prisaté na štátny rozpočet

    2
  8. Machaj je Matovičova persóna, svine zabudli že svine boli a ešte chcú organizovať demonštrácie.

    3
  9. To len ta palacova hlupana tu blaboce zase nezmysly,sadlo jej ten maly mozocek zalieva.

    4
  10. Trapné politikárčenie. Koho? Nuž hľadajte, priatelia. / aj hlava štátu sa tu v tom znížila / . Štátny / slušne prso/ má utiahnuť aj protištátne ladenú hlásnu trúbu tých, čo si nechcú platiť a zarábať na svojej rádio- televízii. Aj opačný pohľad, teda pardon demokracie – protivládna politika je dtto ako protinárodná. Nech si toto skúsia robiť v tej Narkóze, či 4try, či inej a poletia sťa havrany na bezdomovské dno. A to prosím – za štátne peniaze chcú zamestnanci nariekať. Nikto nič neruší. A ostatní, nech si teda spravia svoju televíziu a rozhlas. Do 2. mesiacov sú na dne – finančnom či načúvaco – pozeracom. V pozadí je iba peniaz. Bývalí môj šéf, ktorý pracoval v bývalej televízii / samozrejme po roku 1989 / iba konštatoval – nikto nevie, kto tam vlastne pracuje!

    0
  11. Ja si zas myslím – Anonym 15. marca 2024, 17:45 , že má brať tú vec, podľa teba – to svinstvo- svinsky dôležito.

    1
  12. To nie je chlapče, ten štýl písania ukazuje na nejakého senilného deduška. Práve mu dali suchú plienku, tak sa nám rozpísal.

  13. Pre15.32024.21:50, kto takého chuja urobil ako si ty. Tvojho otca čaká senilnost alebo už je senilný? Určite má radosť ze urobil chuja ako si ty.

  14. prečo bojovať za niečo čo má tak malú sledovaosť . v RTVS nie je niečo v poriadku , je to moloch na hlinených nohach ale niekomu to tak vyhovuje a chce to tak udržať . prečo ? to sa komparz na námestiach nedozvie .

    1
  15. Tieto marketingové produkty typu Kiska, Caputova, Korcok nech sa uz radsej k nicomu nevyjadruju. V zivote si nezastali nieco proslovenske. Je evidentne, ze RTVS je absolutne ovladana Progresivnym Slovenskom. O nejakej vyvazenosti a profesionalite obsahu zpred 10 rokov uz mozeme leb snivat.

    4
  16. Povedzte mi,čo to je už za nadpis!! Kto ide rušiť RTVS? Je tu návrh zákona,ktorý ide v riadnom legislatívnom a pripomienkovom konaní,a každý,kto má na to právo,odborníci a odborné inštitúcie,samotná RTVS to môže pripomienkovať,o zákone ešte nie je ani videu,ani slychu.Je to len čistá hystéria,spojená s kalkulom o prezidentských voľbách.Ako ste si mohli všimnúť,takto sa reaguje na každý jeden zákon,to čo znamená? Nech si urobí každý svoj názor.

    1
  17. Hlavne že jednodňové dialničné známky sa odkladajú, lebo nestihli schváliť zákon. Ale na sprostosti ako RTVS, trestný zákon a podobné pre bežných ľudí nepotrebné veci, s tým sa ponáhľajú, prečo asi? Serú na ľudí, zaujíma ich iba beztrestnosť a ako si upevniť moc na veky, na štýl Putina a Orbána.

  18. Neockovany tupček, ako presne je RTVS ovládaná Progresivnym Slovenskom? Máš na to nejaký dôkaz, či len povedali na infohnoji, tak to musí byť pravda? A ked teda Kiska, Čaputova a Korčok nezastali nič proslovenske, tak mi povedz politika, ktorý si zastal niečo proslovenske? Lebo inak si len tlčhuba a ani netušíš o čom točíš…

  19. To čo predvádza táto vláda je hrôza, no viac ma desí že koľko jednoduchých tvoreckov to bude ešte aj obhajovať.

    Do kedy? Kde je ten bod že už to s Vami pohne?

  20. Este par dni vydrz, zacnu platit zvysene poplatky za skoro vsetko. Potom zdrazeju cigarety a borovicka. A nakoniec znizia soc.davky.
    Potom im to, luzrom bolsevickym doklepne.

  21. Nový zákon o RTVS nie je schválený a niekto už robí demonštrácie a sťažuje sa v Bruseli čisté idiostvo opozície. Ako sa môže niekto zo zahraničia vyjadrovať k zákonom ktoré na Slovensku ešte nie sú schválené sú len v návrhu.

  22. Jednoducha Martinka z Kittsee v tom problem nevidi ,ona si v svojej domovine ajtak pozrie tu jej ORF

    1
  23. 13.07, ze ty si ten isty blb ako
    13.04 pod inym clankom.
    Michelko je uzitocny idiot ked to tvrdi, ale ty si len blb ked to opakujes.

  24. 12:42 to bol iba príklad, ty debilko, neschválili zatiaľ aj kopu iných vecí, lebo nemajú čas, ale na to, čo som spomínal, čas majú, to je najpodstatnejšie pre nich. Ja mám tri ročné známky na 3 autá, keď ťa to zaujíma.

  25. Ale mňa to vôbec nezaujíma, ani som sa ťa na to nepýtal. Ale ak si mal potrebu sa pochváliť…

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované