back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

O spustení dopravy cez podopretý most sa možno rozhodne na výjazdovom rokovaní vlády ešte v marci

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

„Sme v štádiu, kedy očakávame definitívne rozhodnutie zo strany ministerstva dopravy. To by mohlo byť oznámené na výjazdovom rokovaní vlády v Galante, ktoré je naplánované na koniec marca a na ktoré som taktiež pozvaný,“ oznámil primátor Ondrej Kurbel.

Mesto sa snaží dosiahnuť spustenie dopravy na podopretom moste aspoň v obmedzenom režime, k čomu vydal súhlasné stanovisko aj statik. S týmto krokom Slovenská správa ciest zatiaľ nesúhlasí.

Súčinnosť s armádou na projekte premostenia ťažkou mostnou súpravou je aktuálnou témou v prípade, že ministerstvo nebude súhlasiť so spustením prejazdu cez podopretú konštrukciu mostu v obmedzenom režime.

 

zdroj: FB/Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. primator sa môže aj potrhať keď tie svine smerácke na to z vysoka kašlu. Oni nemusia chodiť každý den dookola smradi hnusný. Vôbec ich to nezaujíma. Idioti ktorý ste ich volili môžete sa im pekne poďakovat. Hlavne že si hneď zvýšili platy. Na to nezabudli. A čo na to hovorí minister životného prostrrdia? Každý deň tie stovky a stovky kilometrov navyše a toho spáleného benzínu. Ziež ho o evidentne nezaujíma

    16
  2. Z cudzieho krv netečie. Tie zvýšené náklady čo stoja vodičov, oni neplatia. Oni sa vozia zadarmo vo vládnych limuzínach, tak z týchto problémov ich hlava nebolí. Kde boli tridsať rokov, keď všetky mosty na celom Slovensku sú tak vhodné na zbúranie?

    4
  3. Drbnuty si ty co si Fica nevolil. Bol by si radsej platil +120% na plyne ty debil prihorety a inak fico vravel ze HDP % presune práve na infrastrukturu cesty a železnice, keby si aspon trosku rozumel politike a netaral ako opiciak procko , najvac sa zmozes na picungy na soľ a inak hlava furt dole ty gec

    7
  4. To takto tu sa vidí čistá „Maťopíčovina“ ako vyšitá ! „Anonym“, čo anonym, samý Igiot !

    1
  5. Podporné piliere spraviť zo železa
    Pozvárať podpornú konštrukciou
    A režim semafórov môže fungovať.

    1
  6. Takže ak Ministerstvo dopravy nebude súhlasiť s dopravou po podopretom moste, tak budú nasledovať rokovania s Ministerstvom obrany o premostení ťažkou súpravou. Tie potrvajú koľko v tejto banánovej republike? Päť rokov, alebo viac?
    Kaliňák ešte v Seredi nebol, môže sa zastaviť aj ten.

    2
  7. Za tie roky, čo sa vie že most je v zlom technickom stave už možno mohol byť vybudovaný podjazd pod železničnú trať. To je možno najlepšie riešenie, tam netreba čakať pred spustenými závorami a robiť kolóny. Asi budú musieť seredskí chlapi zobrať lopaty a vykopať ho sami, inak to nepôjde. Nie je tu žiadna autorita, čo by zjednala nápravu.

    2
  8. Filcka vládne dokopy už 13 rok a viacmenej len v časoch ekonomických rastov. Most je v piči už viac ako 15 rokov. Filcka nevládla len počas celosvetovej pandémie z čoho vznikla celosvetová inflácia a počas najväčšej vojny v európe po 2. svetovej. Gratulujem poloretardovaným voličom smeru, kokoti ako vy si ani nezaslúžia obnovu toho mosta, zato Kočner už plánuje odchod z väzenia, to vám musí stačiť aby ste ho mohli sledovat v Smotánke jak jebnutý a veriť Filcke naďalej 😀

    11
  9. Čo sa tu rozčulujete. Teraz je prvoradý trestný zákon. Veď sú porušované práva zločincov, vrahov, zlodejov a násilníkov. Čo chcete vy lúza ktorá má len odvádzať dane na naše zvýšené platy a súhlasiť s tým čo my smerácki politici chceme. Držte huby a vráťťe sa na panské.

    7
  10. Vyhraj voľby a môžeš všetko. ©Pavol Paška (SMER). Človek, ktorého porazilo pred dverami nemocnice, ktorú vytuneloval.

    3
  11. Ale 1,3 miliona blbych bolsevickych dementov?
    To nemoze byt chyba skolstva po neholucii. To je geneticky dane.
    Uz ich starym a prastarym rodicom muselo vyhovovat, ze ich komunisticke kurwy okradli.
    A potom si zvykli na to, ze ich vlady osieraju a predavali to dalej svojim potomkom.
    Hlavne, ze borovicka priteka a sem tam karafiat od vrchnej kurwy na mdz.

    5
  12. Dufam ze na teba jebne ten most ty skurveny bradavicny ficnuty hajzel, aj s buzerantskym pelem a ozralym dankim.
    Nech vas tubera zežere svine

    5
  13. ja myslím že foto v linku nižšie perfektne vystihuje kde sme my a kde by sa dalo byť pri efektívnejšom fungovaní štátu….bohužial takýto rozdiel nie je vidieť len pri prechode do ČR ale niekde už aj pri prechode do PL či HU….a bohužial rovnaké porovnanie platí aj pre stav nemocníc, škol, úradov…ale tak hlavne že tá korupcia po novom už nebude tak kruto trestaná…hlavne aby sa tým hore moc nestalo ak si „trošku“ ulejú, obyčaný slovák strpí aj rozbité cesty, mosty, železnice….
    https://www.facebook.com/photo/?fbid=10222570139832184&set=a.4905607687993

    2
  14. Podla mna to vlada na tom vyjazdovom rokovani schvali, ten obmedzeny rezim na podopretom moste a urci jasne terminy na vystavbu noveho mosta. Urcite to neodignoruju. Situacia je katastrofalna, treba tomu dat prioritu konecne.

  15. Všetci sre už zabudli čo bolo sľúbené že v 1.stvrtoku 2024 sa začne stavať nový aj s cyklotrasou

    1
  16. Netreba čakať pán primator !! Začnite riesit most s vojskom ! Most výhľadovo cca 5 rokov nie sme priorita mame malú obchádzkovú trasu a to dobre viete. Sú aj iné mosty v republike ktoré sú urgentnejsie! Treba začať konať lebo prideme aj o most v Šintave . Už ma svoje za sebou . Ozaj aspoň merania aby sme neboli prekvapený že aj most Z druhej strany kapút. Začnem šetriť na vrtuľník aby som sa z tejto diery dostal.

  17. najprv sa treba pokusit pritlacit tie smeracke papule aby konečne urobili niečo aj pre obyčajných ludí a dali prikaz šefovi cestarov aby dali zabrany pred most aby sa na neho nedostal kamion. Toto riešenie mesto nebude stát ani cent. Ak sa to nepodarí lebo ich okrem zvyšenia svojich platov nič nezaujíma potom to treba riešit s vojakmi lebo to bude mesto stat riadny balík penazi

  18. Mostov v dezolátnom stave sú na SVK stovky. Podľa čoho určiť priority v ich oprave? Podľa abecedy? Podľa počtu dotknutých obyvateľov? Podľa straníckej farby starostu či primátora? Súkromné firmy a veľkosklady súkromných zahraničných reťazcov sú mimo nášho mesta. Tí most až toľko nepotrebujú ako plebs. Náš most už neopraví nikto, vo vedení mesta nie sú žiadne autority, čo by snáď nejako mohli lobovať na SSC či u politických nominantov. Taká je realita.

  19. Vidíš Robert, a toto je tvoj problém a problém tvojej rodiny. Vždy ich budete voliť. Vás nezaujíma čo robí, ako robí, pre koho robí a komu pomáha a komu škodí. Vy ste buď jednoducho fanúšik alebo potrebujete mať svojho pána. A Fico sa na neho s radosťou bude hrať. Hlavne že ste spokojní, radosť vládnuť takémuto národu si musia hovoriť v tom smere keď im ich voliči všetko odpustia.

    3
  20. Kedysi sme podla pravopisnych chyb spoznali kotleby. Dnes je uz jasne, ze tych poloblbov prebral smer.

    3
  21. Keby si sa Roberta opýtal čo konkrétne pre neho a jeho rodinu Smer urobil, ani by nevedel. Ale sú spokojní a tam to končí.

    1
  22. Hlavne rozlišovať co urobil pre Slovensko ako aj vy co ste urobili pre Slovensko co tu picujete

  23. pán Robert prosím vás mohli by ste aj s celou rodinou ísť pred úrad vlády a keď pán premíer pôjde do roboty, mohli by ste ho osloviť s tým že ste ho celá rodina volili a vždy budete voliť. Či by sa teda u ministra dopravy nemohol prihovoriť aby nám na most namontovali aspoň zábrany na kamiony a aby nám láskavo povolili aspoň jednosmerne sprevádzkovať most.

    2
  24. Čo urobil pre Slovensko? Takmer polovicu času po r. 1989 vládol on. Aký je výsledok? Keď iné krajiny tvorili prebytok, on všetko rozflákal. Pozri sa ako vyzerá cestná infraštruktúra, zdravotníctvo, školstvo, veda, železnice… Dôchodcom prihodil na valorizácii starobných dôchodkov 1,90 €, rozdal kvety na MDŽ a voličská základňa krochkala blahom. Aj s Blahom. Najnovšie posilnili sebavedomie zlodejov, podvodníkov a inej hávede, kriminálnici si napísali novelu TZ, ojebabrali ťa na 2. dôchodkovom pilieri, idú rozdrbať RTVS, ale to všetko z lásky k Slovensku.

    5
  25. Z lásky k Slovensku ešte príde k veľkej ťažbe dreva na horehroní…neviete niekto koľko toho bude KRONOSPAN a TAPER potrebovať? Babky v kostole si hrkútali, že cez 150 000m3 ročne, to je do konca volebného aj Velká a Mala Fatra? Či len Nízke Tatry?

  26. Marián 12. marca 2024, 6:45 – dovolte otazku- Vy ste statik?

    Ze ste sa pred napisanim prispevku nezamyslel nad tym, preco su tie podpery drevene?

    Dakujem za odpoved.

  27. Clovek nemusi byt statik, aby vedel, ze podopriet zelezobetonovy most drevenymi spalkami je celkom odvaha.

  28. Si si isty?
    Ja si myslim, ze odvaha je trepat kraviny tam kde o probleme vies trt makovy.

  29. No… tak vláda teraz v Galante rozdelila peniaze na malé projekty v obciach za takmer 2 milióny eur. Na detské ihriská, zeleň a kultúru.V Šoporni sa napr. opraví kanalizácia. Vo Vrakúni cesta.
    Sereď sa mosta podľa tohto nedočká.

  30. Ale zase v okrese kde je vofovod v havarijnom stave si schvalilo toto

    Vláda súhlasí so začatím obstarávania na rekonštrukciu areálu Úradu vlády. Dôvodom je okrem iného havarijný stav inžinierskych sietí vodovodu a kanalizácie. Predpokladané výdavky na realizáciu prác sú na úrovni 7 136 228 eur.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované