back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Vladimír Mečiar o korupcii (1993)

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Korupciu vnímame od socializmu a následne vznikom samostatnej Slovenskej republiky už len narastá.

Korupcia je nebezpečenstvom pre samotnú existenciu právneho štátu a mala by byt občanmi vnímaná ako to najhoršie, čo v spoločnosti musíme eliminovať za každú cenu.

Korupcii v minulosti sa venujeme mimoriadne intenzívne a dlhodobo poukazujeme na jej následky.

Tu je video z roku 1993, kde sa ku korupcii vyjadruje aj Vladimír Mečiar (akosi zabudol spomenúť tú, ktorá sa obtrela o HzDS), ale aj ďalší politici.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Kedy zatvoria Mečiara , kopa špinavcov sedí na po rôznih inštitúciách štátu, nikto ho nedostane do lochu. Téma o ničom pre nikoho.

  2. Poznať pravdu a na Slovensku je – n e m o ž n é ! Každý / hlavne údajne politici , ktorých tu za naše peniaze živíme a to vééééľmi dobre – konečne to už zastavte / si myslí, že to tá jeho pravda , je pravdou najpravdivejšou. Ja si pána Mečiara v mojom rozmere veľmi vážim. Ďalší jeho politickí nástupcovia – neokrôchanci viz bicyklista a spol, všakovaké háky baky – iba a tu si prosím dosaďte čo len chcete. Mne a mnohým Vladko pomohol a ostatní o tom ani len netušia, lebo je to u t a j o v n é a týka sa to obrany štátu.
    Ďakujem pán Mečiar v tom , čo dobrého ste pre túto malú krajinu spravil! Prajem Vám veľa zdravia a pokojnú myseľ.

    1
  3. To bude ďalší hrdý Slovák, chudobný duchom, srdcom ešte viac, súdruh vladko mu pomohol, jednou rukou dal 10 korún a druhou pár tisíc zobral, celý svet nám Slovákom ublížil, len súdruh vladko pomohli… aký národ, taký politický hrdina, alebo keď ešte v roku 2024 niekto obhajuje najväčšieho zlodeja v histórii, tak potom je jasné, prečo to tu vyzerá tak, ako to tu vyzerá… a nazvať jeho politických nasledovníkov „neokrôchanci“, keď mečiar bol známy svojim sedláckym, až primitívnym správaním, tak to už je čerešnička na torte tvojej jednoduchosti a obmedzenosti, dosaď si, čo len chceš 🙂 alebo radšej sa vráť do papuče, daj ďalšie pivo s borovičku a bude ti dobre, skoro ako za mečiara a jeho druhého Švajčiarska :))

  4. Milý seredan 12. marca 2024, 16:01
    Kritizovať druhého, nadávať za názory druhých prispievateľov do diskusie robia iba tebe podobní. Láskavo obcuj so svojou identitou, ale nelez druhým do ich názorov. Ty budeš asi ten budúci veľkopolitik, čo každého chce ohúriť svojim intelektom. Tak , však vieš, kuk do zrkadla a ic mi v oné.

  5. To je choroba dnešnej doby, vďaka internetu si každý truhlíček myslí, že jeho názor je strašne dôležitý a treba ho niekde napísať. AKo sa hovorí, kedysi len tvoja rodina a okolie vedeli, že si hlúpučký, vďaka internetu to môže vedieť celý svet 🙂 Keď už sa chceš napriek svojej obmedzenosti hrať na inteligenta, tak si prečítaj po sebe svoju správu, skús možno aj dva-tri krát a keď ti ani potom nedôjde, prečo si za sprostého, tak potom už len návšteva odborníka, ty „názor“…

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované