back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Tragédia pri Cíferi: 22-ročný mladík vypadol z idúceho vlaku

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Železniční policajti vyšetrujú okolnosti a príčiny dnešnej tragickej udalosti, pri ktorej vyhasol život 22 ročného muža z okresu Trnava. 

NA RÝCHLIKU SA OTVORILI DVERE

Podľa prvotných informácií sa mal mladík viesť v rannom rýchliku, ktorý smeroval z Martina do Bratislavy. Krátko po tom, ako vlak o približne 07:15 h ráno opustil Železničnú stanicu Trnava, sa mali doposiaľ nezisteným spôsobom otvoriť počas jazdy dvere a muž z idúceho vlaku vypadol. Žiaľ, pri páde utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.

ÚMRTIE VYŠETRUJEME AKO USMRTENIE

Policajti sa prípadom začali ihneď zaoberať a vo veci začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Polícia preveruje všetky okolnosti ako aj to, či k otvoreniu dverí došlo z technických príčin, alebo úmyselným konaním osoby.

Na miesto udalosti boli vyslaní aj policajti z tímu posttraumatickej intervencie, ktorí pomohli rodine obete pri zvládnutí tejto situácie.

HĽADÁME MLADÚ SVEDKYŇU Z VLAKU

Polícia žiada mladú svedkyňu, ktorá udalosť oznámila vlakvedúcej, prípadne ďalších svedkov, aby sa prihlásili na polícii a pomohli tak objasniť okolnosti tejto tragédie a poskytnúť odpovede nielen polícii ale aj pozostalým.

Ozvať sa nám môžete na bezplatnom telefónnom čísle 158, priamo na Oddelení železničnej polície Trnava na čísle 096 110 2095, prípadne nám môžete napísať súkromnú správu na náš FB Polícia SR – Trnavský kraj.

Ďakujeme za pomoc a zdieľanie

- Článok pokračuje pod reklamou -

Foto ilustračné

zdroj: FB / Polícia SR – Trnavský kraj
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Škoda mladého života.
    Ak to nebol chlapcov dobrovoľný skutok, potom je možné, že bola chyba v zaisťovači dverí vozňa.
    Treba sa zamerať na technický stav a údržbu osobných vozňov a prehodnotiť, či sú dostatočne bezpečné pre cestujúcu verejnosť.
    Zažil som už otvorenie dverí vozňa počas jazdy v rýchliku Bathory, keď boli na chodbičke ľudia. Našťastie nikto nestál veľmi blízko. Prišiel sprievodca, zabuchol ich a pokračoval ďalej, akoby sa nechumelilo.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované