back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Mladá Ukrajinka bez vodičáku s 2 promile narazila do odstaveného auta v Seredi – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Polícia bola v sobotu, 24. 2. privolaná k dopravnej nehode v meste Sereď.

25 ročná občianka Ukrajiny nezvládla pri jazde na ulici Železničná riadenie a narazila do zaparkovaného  auta Volvo. Po nehode ju policajti podrobili dychovej skúške na alkohol, ktorá bola pozitívna. V dychu jej zistili presne 2 promile.

Policajti ju obmedzili vna osobnej slobode a umiestnili ju do policajnej cely. Žena je podozrivá z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – oprava tlačovej správy,  doplnenie a foto KR PZ Trnava

MLADÁ (NE)VODIČKA SKONČILA V CELE, OPITÁ TOTIŽ SADLA ZA VOLANT A NABÚRALA  

- Článok pokračuje pod reklamou -

Policajti 25 ročnú cudzinku obvinili a do až rozhodnutia galantského súdu ju umiestnili v policajnej cele.

Polícia bola privolaná k dopravnej nehode v meste Sereď. 25 ročná občianka Ukrajiny nezvládla pri jazde na ulici Legionárska riadenie a s autom Ford Mondeo narazila do zaparkovaného auta Volvo.

POLICAJTI JEJ V DYCHU NAMERALI 2 ‰

Po nehode ju policajti podrobili dychovej skúške na alkohol, ktorá bola pozitívna. V dychu jej zistili presne 2 promile. Navyše sadla za volant aj napriek tomu, že nemá vodičský preukaz.

Policajti ju obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie.
Poverený policajt ženu obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý jej v zmysle zákona môže hroziť až ročný pobyt vo väzení.

ZBYTOČNE NEHAZARDUJTE

Vodičov opätovne upozorňujeme, že jazda pod vplyvom alkoholu alebo drog je mimoriadne nebezpečná. Teraz si to „odniesli“ iba plechy, no v niektorých prípadoch sa takáto jazda môže skončiť aj tragicky. Myslite pred tým, ako sadáte za volant.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Nie Železničná ale Legionárska a dokonca to bolo v protismere jednosmerky. A najlepšie bolo ako sa tvárila ze jej sa to netýka.. Jedine ze by sa jej podarilo trafiť aj nejaké auto na železničnej..

  2. To není možné. Nemôžeš vyhostit človeka do krajiny kde je vojna. Ak by to bolo možné europa by nemala problém s nelegalnimi migrantami

    0
  3. Mladosť, pochabosť. Napriek tomu by som určite nehádzal všetkých ukrajincov do jedného vreca. Nájdu sa medzi nimi aj takí ktorí budú robiť bordel a kriminalitu. Nie je to ani tak dávno čo som v rakúsku videl na obchodoch cedulky s nápisom v slovenčine „prosím nekradnúť“. Vtedy som sa tak hanbil ako sa asi dnes hanbia tí slušní ukrajinci za tú mladú slečnu. Je to ako všade vo svete, v každom štáte, nájdú sa tí dobrí ale aj tí zlí.

    14
  4. Toto bi Rus nespravil. Vjeme ze bratia rusi vipiju liter vodkia za volantami su ako krali a nigde bi neburali tam aj ach to slneckari nepovedia.

    3
  5. ajjaj, ešte je tu asi krátko a nevie ako to tu u nás chodí…s tým autom sa dalo pokračovať domov a prísť fúkať za 15 hodín….

    9
  6. Fuha dezolatici, toto mi vysvetlite, ako je mozne, ze je tu takyto clanok? Ved je v rozpore s “neoliberalizmom” absolutne nepasuje “Majkovej ideologii” a mal by predsa podliehat “cenzure”, lebo ved nepasuje “Majkovi do kramu”!!!

    9
  7. Koľko nenávistných komentárov frustrovaných tiežslovákov, ktorí tým ukrajincom závidia už aj tú vojnu. To že sa tu budete na niekom odbavovať vás možno poteší nachvíľu ale potom si zase uvedomíte že za svoj posratý život si môžete vy sami a nie niekto iný.

    7
  8. Ako každá superschopnosť, aj v tomto prípade si ALKOPILOT vybral svoju daň a tou je STRATA SPOMIENOK na CESTU DOMOV

    Okrem path findingu človek nadobudne v tomto stave aj enormnú silu a je tak schopný dostať sa domov aj cez na prvý pohľad nepreniknuteľné objekty nachádzajúce sa v jeho trajektórii.

  9. pre: A kokotka Dankiho 27. februára 2024, 13:13

    Zanadával si si, vygrcal si sa a teraz nám napíš v koľkých prípadoch niekoho polícia odsúdila. Dbaj pri tom na jej právomoci a zákonom dané možnosti, ak vôbec chápeš, čo ti píšem.

    2
  10. Chlapov majú doma tak tu nevedia čo so sebou niektoré…. (Česť výnimkám samozrejme)
    A metál tomu, kto jej dal auto

    1
  11. Ukrajina alebo Slovensko to je jedno napity za volant nemozes ani tam ani tu.
    Aj oni maju nulovu toleranciu.
    Ale Dankove video by som tiez rad videl

    3
  12. Stačilo jej dať fúkať 15 hod po nehode ako Dankovi a podobným akože národniarov z SNS a hejslovakom ktorí čelí život slopu ,a bolo bi to ok(celí východ slope(aj za volantom a je to v poriadku)

    2
  13. Pre všetkých dezolátov v Seredi ktorí teraz nadávajú na Ukrajinku (podľa mňa fail novín,to mohla byť kľudne Slovenka (bola by tam štátna príslušnosť?….Nevadilo ak by to bola Ruska,Nórka ,Švédka ,nabodaj cigánskeho etnika? samozrejme ak sa napíše Ukrajina, oheň na streche….. Že vám retard na Čepenskej zo Serede zramoval 5 áut,alebo v Pekárskej ulici skoro zhodil dom,to vám nevadí..,

    3
  14. tak jedna vec ked kopol majitel do forda do zadnych dveri ako vybehol von to nepisete.vidiet to na aute. tak sa clovek nesprava.nemohol vediet ci tam je alkohol alebo nieco ine.na tej ulici chodi minimalne jedno auto v protismere za den.neobhajujem ju ale piste aj take veci co sa stali.

  15. Nauč sa po slovensky. Aspoň volačo pre seba sprav a neostaň navždy zaostalý. Slovenská vláda rieši iba amnestie mafiánov.

    1
  16. Dajme im ako kompenzáciu východné a stredné Slovensko stým že chceme Mier a sme pre to aj niečo ochotný urobiť ako povedal Fico veď tam nič nie je 😂🤣😂

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované