back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PRÁVE TERAZ: Nehoda na R1 pri Seredi – Pri obchádzke uzatvoreného mosta použite inú trasu! – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Práve v týchto chvíľach záchranári zasahujú pri dopravnej nehode na rýchlostnej komunikácii R1 za Sereďou, v smere od Trnavy do Nitry, a to medzi výjazdom MILEX na R1 a Dolnou Stredou.

Na mieste malo skončiť osobné auto mimo cesty, pričom v okolí nehody majú byť odstavené aj ďalšie vozidlá.

Taktiež sa mieste sa tvoria kolóny a pravý jazdný pruh rýchlostnej komunikácie R1 je momentálne neprejazdný. Na miesto smeruje diaľničná polícia. Vytvorte v kolóne záchranársku uličku!

Informácia je dôležitá aj pre obyvateľov mesta a zamestnaných za uzatvorením mostom ponad železnicu! Ak môžete, použite do mesta inú trasu.

Bližšie informácie prinesieme po ich zistení a správu budeme aktualizovať.

AKTUALIZOVANÉ

Po nehode zničené a chýbajúce zvodidlá po pravej strane komunikácie sú nahradené prenosným dopravným značením označeným výstražným svetlom.

- Článok pokračuje pod reklamou -

AKTUALIZOVANÉ  27.02.2024 – tlačová správa KR PZ Trnava

K dopravnej nehode došlo v piatok podvečer, na diaľnici R1 v smere na Nitru, v ľavom jazdnom pruhu.

Podľa informácií od vodiča ho malo počas jazdy zachytiť iné vozidlo, následkom čoho dostal vodič na aute Ford Focus šmyk a skončil vo zvodidlách.

36 ročný vodič sa pri nehode zranil a škoda na vozidle a zvodidlách bola odhadnutá predbežne  a to 6000 eur na aute a 2500 eur na zvodidlách.

Okolnosti nehody sú naďalej predmetom ďalšieho policajného preverenia.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. A toto dokedy budeme trpiet namiesto 4km do prace 20km a naklady kto preplati boha uz sa zobudte posrany most v seredi zipp ako firma ktora vyraba mostne panely by to uz mala hotove mame ju tu pod nosom a to nehovori ze ked idem domov z prace cca 14:15 ci 22:15 tak stojim na vyjazde dolna streda v pravom pruhu na dialnici trpim kedy to do ludi alebo do mna napali nejake auto nedajboze kamion predpokladam ked sa tam stane tragedia potom sa to pohne a mochodom dobre by tam bolo riadenie semaforom cize auta od ga a serede by mohli mat stop aby auta od milexu na vyjazd dolna streda mohli ist aby nestali na dialnici

    33
  2. Jasne zato ze je v Seredi zavrety most tak dajme semafor na hlavnu cestu z Ga aby ste si mohli chodit z dialnice 😀 co keby sme dali hlavnu od milexu az ku tvojmu domu? Sa preber kamosko, na tej ceste jazdia hlavne ludia ktorych most nezaujima takze pekne potichucky cakaj v kolone na dialnici kym na teba nedojde rada.

    2
  3. Cakaj si tam ty deges ved striedavy prenosny semafor ked ta tam zabije kamion tak tvoja rodina nech pidakuje na samosprave uz som to tam raz zazil ked si polsky kamion nevsimol a isiel smykom len tak tak sa vyhol a bolo by to

    6
  4. Dobre vam to jebe drbliny.tam placte doma mamicke pod suknou radsej.stazujsa stale aj tak vam to nepomoze.je to v božich rukach.takze ppapapa ja som spokojny a je mi to jedno do.kedy to takto bude hahaha

  5. Tiež cestujem tou trasou denno-denne, každý bude vyplakávať a očakávať nejakú tragédiu, ale ruku na srdce, kto dodržiava predpísanú rýchlosť? 8️⃣0️⃣ pri nadjazde pred Dolnou Stredou každý si ide bomby 1️⃣3️⃣0️⃣

    1
  6. Počuj ty šintavský mudrlant neznamená keď máš tyžden celozávodnú po kampani ze tu budes dávat rozum. Tam sa staraj o svoju obec a sem tam si pretri okuliare od “rosy”

    1
  7. Ak tam dáš semafor tak budú kolóny odvšadial a tam je to riziko väččie že do teba niekto vrazí. …trochu rozmýšľaj. Ale s tou firmou pri zipp máš pravdu. Tam sa musia rozhýbať hore tý čo sedia v stoličkách lebo zase sa ten projekt most zastavil.

  8. Namiesto 4 km najazdí 20. Mať tvoje problémy. Jazdi bicyklom cez most. A s tým semaforom si zaperlil. Nemáš ani predstavu čo by to ešte len s premávkou urobilo. Mudrlant

    1
  9. Som za kruháč a nech je minimálne tak veľký ako pri L. Mikuláši, nech to stojí zato. Ľudia vy máte predstavy ako pod vplyvom alkoholu, s ničím nemáte problém, semafory, kruhové objazdy, hocikde, len nech mám voľný smer, keď pôjdem autom.

  10. Tak väččie! 🙂
    Pre domáciMM…ak sa tam dá semafor tak bude riziko samozrejme menšie, lebo v kolónach sa jazdí pomaly, Ty trúba!!

  11. Inak nech sa zobudia naozaj tí praví….pozrite sa na monumentálnu stavbu diaľnice pri Mýtnej! Tu sa bavíme o smiešnych 20m mostu cez železnicu, do perdeli, však to musí byť naozaj malina toto nanovo a rýchlo vystavať!! Oproti tej R2 na Mýtnej je to úbohý úsek tam medzi dvomi piliermi trčiacimi 20m do výšky!!!
    Ale zároveň všetci vieme, že „peniaze boli aj budú…ale nie sú!“ 🙂

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované