back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Byť ticho v čase, kedy je potrebné hovoriť nahlas, je zločinom

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Slovensko sa vlastne od svojho vzniku akosi pláca v problémoch. A občania akoby si nevedeli určiť, čo sú skutočné hodnoty spoločnosti majúcej ambície vo vývoji napredovať.

Populizmus ovládol verejný priestor. Šírenie hoaxov a nenávisti vychádza priamo od politikov. Občan má veľmi, veľmi zlé vzory v autoritách,ktoré nimi vlastne nikdy neboli, nie sú a žiaľ, dlho ani nebudú.

Ľudí vyšetrovaní a dokonca stíhaní pre korupciu a inú trestnú činnosť nesedia v súdnej sieni, ale vo vrcholových funkciách štátu. A my vidíme, ako intenzívne a takpovediac „na hulváta“ robia všetko preto, aby sa do súdnej siene ani nikdy nedostali. Aj za cenu úplného opustenia morálky a základných etických princípov, ktoré v politike civilizovaného štátu, akosi prirodzene majú byť nad zákonom.

Dnes je deň, kedy sa za svoje skutky v mene obhajoby práva, spravodlivosti a demokracie zodpovedáme zavraždeným Jánovi Kuciakovi a jeho snúbenici Martinke Kušnírovej.

Urobili sme všetko, čo sme pre vyšetrenie ich vraždy urobiť mali? Kričíme dostatočne nahlas, že nezabudneme a zabudnúť nemôžeme? A nebudeme na tom rovnako, možno ešte horšie presne v rovnaký deň, len o rok neskôr?

A nakoniec, nie sme na tom vlastne horšie ako pred šiestimi rokmi už dnes?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Zaujímavé, mali možnosť, mali moc, mali prostriedky. Mali všetko čo si len mohli priať a nevyšetrili nič, a keď tak málo. Len toľko aby nepotopili svojich. A teraz by išli kričať. Čo ste nevykrikovali predchádzajúce štyri roky? Viedli ste len žabomyšie vojny.

    7
  2. Zaujímavé, fico mal predtým 12 rokov a Slovensko posunul len a len hlbšie do psej riti, vtedy ste čo nevykrikovali? Jaaj, zabudol som, ked protestovali učitelia, či sestričky, tak pre tupé-dezolé to boli svine, lebo obmedzujú ich úbohé životy, ale keď protestovali dezolé, tak nevadilo ani blokovanie premávky, ani správanie primitívnej tupoty, lebo „šak máme právo na vlastný názor“…. len neviem, či pochopíš, keď to nebolo písané s caps-lockom a ypsilonmi všade, kde nemajú byť 🙂

    6
  3. Igor 21. februára 2024, 16:13

    Vieš koľko je vyšetrovacích spisov na Fica a tú oligarchiu okolo neho? Vieš? Nevieš? Ale vieš a dobre to ty vieš…tak ako vieš čo všetko s tým narobil zásah GP s §363. Tak tu nenavodzuj dojem, že tu nikto nič nerobil a neurobil.

    4
  4. Dúfajme že sa vyšetrí vražda Kuciaka a jeho priateľky, vyrábať politiku na nešťastí je niečo hnusné.

    2
  5. My sa v tejto problematike asi tak ľahko neposunieme dopredu, nakoľko, aby sa tieto problémy riešili, jeden na druhého ukazujú prstom a sa navzájom obviňujú. Pokiaľ sa problémy nepomenujú pravým menom, budú sa okolo toho len konšpirácie a naťahovať čas, až sa na to zabudne a problém ide do stratena. Z akého dôvodu majú byť trestné činy premlčané? Prečo sa niektoré trestné činy označujú za priestupok? Prečo sa uplatňuje dohoda o vine a treste? Čo súd je jarmok? Prečo sa má znížiť trest len preto, že sa priznal, alebo, že ešte nebol trestaný? Však to všetko je na hlavu postavené.

    2
  6. Toto je clanok autora o demokracii, tento tyzden je schvaleny zakon na Slovensku, kde podpora za ubytovanie ukrajinca klesla z 10€ na 5€. Kde je ciara medzi osobnym profitom a blahom pre Slovensko??

  7. Úplne nahlas môžu hovoriť či písať novinári, ale nesmú klamať a zavádzať čitateľov. Čitateľ musí dávať pozor kto píše. Trepať ze Slováci sú zbabelci môže napísať tiež novinár. Takže novinár osiera Slovákov a kolega novinár je ticho, lebo Šimecka je kamoš. Hurá nahlas či lepšie byť ticho.

    4
  8. Ako p. minister Kamenický hovoril o šetrení, tak sa to už začalo a to od nás. Musia našetriť pre seba, keď si tak štedro nadelili paušálne náhrady v tisícoch. Kto nasýti takých nenažrancov? Ako sa hovorí, že s jedlom rastie chuť, tak aj oni, čím majú viac, tým chcú ešte viac. Všetci všetko zdaňujú. Pomaly z nás aj kožu stiahnu. Oni chcú Ukrajincom pomáhať, ale na náš účet. To nepovedia, čo títo ľudia, ktorí majú ubytovaných Ukrajincov čo majú s nimi robiť, či ich vyhodiť na ulicu?

    2
  9. Preco sa teda nejdes poklonkovat na ruskom platene hovnomety?
    Keď tuto trpis pri citani , tak si chod medzi osobitku kvakat chujoviny na Infovojnu

    1
  10. Kto nabral odvahu zažalovať Šimečku za osočovanie Slovákov si zaslúži odmenu, ten kto uráža Slovákov basu. Novinárska obec je zázračne ticho.

    1
  11. Podal ho SMER SD , mafia ktora si zo slovenskych volicov spravil prdel.
    Ta zaloba to lacne zrno pre lúzu ako aby odklonili pozornost uz do tak napatej situacii ohladne novely TZ, Dankovho Semaforu, Huliakovej nekompetentnosti a , Šimkovičovej hanby v zahraničí.

    Ja by som privital žalobu za hanobenie štátneho symbolu – vlajky , ktorú použil Harabin a dezoláti ako obrus

    1
  12. A este im pripomen tarabov umysel zacat kontrolovat studne a inkasovat pokuty za cierne stavby.
    O poplatkoch, ktore zvysuju za vsetko nehovorim.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované