back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Za natáčanie a fotenie nehody počas šoférovania vám hrozí pokuta!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Diaľniční policajti v stredu riešili hrozivo vyzerajúcu nehodu kamiónu na diaľnici D1, medzi Hlohovcom a Trnavou.

Okrem dokumentovania nehody však museli riešiť aj nezodpovedných vodičov okolo idúcich áut, ktorí si počas jazdy nehodu natáčali a fotili.

V priebehu 2 hodín policajti zastavili 3️2 vodičov, ktorí počas šoférovania používali mobilný telefón. Za spáchaný priestupok všetkých previnilcov vyriešili na mieste v blokovom konaní.

SITUÁCIU V DOPRAVE TÝM IBA ZHORŠÍTE

Rozumieme, že zvedavosť je jedna zo základných ľudských vlastností, ale v prípade, ak sedíte za volantom auta by mala byť až na poslednom mieste. Tým, že si nehodu alebo inú udalosť na ceste fotíte a natáčate, SPOMAĽUJETE už tak obmedzenú premávku.

„Hranie“ sa s telefónom za volantom odpútava vodičovu pozornosť, čo môže byť príčinou vzniku ďalšej dopravnej nehody. Svojou nepozornosťou tak ohrozujete nielen zasahujúcich policajtov, cestárov a pracovníkov odťahových služieb, ale aj seba, svoju posádku a samozrejme aj všetkých ostatných účastníkov premávky.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Hazardovaním s telefónom v rukách sa vodič navyše dopúšťa závažného priestupku v doprave, za ktorý mu môže byť uložená bloková pokuta až do výšky 150 eur.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Za toto by nemali byť len pokuty ale okamžite brať vodičáky. Pravidelne sa s tým stretáme, keď stojíme pri nehode, či nepojazdnom vozidle, máme pustené majáky a vo veľkom sa točí a fotí. Ľudia nebláznite a pozerajte pred seba. Pred pár rokmi mi podobný fotograf skoro zabil kolegu, keď miesto na cestu, čumel do mobilu a pozeral sa na skrížený kamión. Myslím, že každý máme doma niekoho, kto nás čaká alebo komu by ste chýbali. Ak vám strašne chýbajú podobné zábery, na nete ich je viac než dosť. No z osobnej skúsenosti vás môžem ubezpečiť, že to nie je nič pekné.

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované