back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Patrik Dubovský: Boľševickí hajzli dnes zabili Aljošu Navaľného.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Boľševickí hajzli
dnes zabili Aljošu Navaľného.

Ruská duša bude držať papuľu. Naši Putinčíci robia kyslé xichty. Dnes začína proces s Olegom Orlovom, šéfom Memoriálu. Bojím sa, že skončí ako Navaľnyj. Na rade bude Kara-Murza.

A čo Slovač? Dali ste si do čela simplicitného Danka, ktorý sa priblblo uškŕňal na Mauzóleu masového vraha Lenina a servilne podal ruku ďalšiemu zabijakov Putinovi. Fico, Harabín, bývalý antikomunista Čarnogurský.. je v tej vašej Ríši zla v Rusku demokracia a sloboda? Alebo nie je vojna Kyjeve?
Zdroj: FB
V diskusii pod statusom Patrika Dubovského sa nachádza aj takýto pohľad na realitu súčasnej doby:
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. A tento analfabet co chcel vyfajcit slotu ide kandidovat za prezidenta. No na tomto si ide zakladat kampan?

    2
  2. Keď nevieš kto to urobil, spýtaj sa: Komu to vyhovuje?

    Ale sila, že nejaký server vôbec uverejní komentár človeka s takýmto vyjadrovaním… Hold, Matovic nastavil latku veľmi nízko… Smutné

  3. A kto este umrel vo väzbe? Nejaký Lucansky? Nejaký Krivocenko?A kto má zničené zdravie,z nezákonnej väzby,no pomôžte mi.Bolsevici sú hajzli,súhlasím,a kto potom ešte?

    1
  4. V britskom väzení sedí Julien Assange. Človek, ktorý sa dopustil jediného – zverejnil americké vojnové zločiny spáchané v Afganistane a v Iraku. Napriek tomu, že je Austrálčan a nespáchal žiadny zločin v UK, a obvinenie za údajné znásilnenie vo Švédsku voči nemu zrušili, ho žiadajú USA vydať. Navaľnyj bol väznený v „diktátorskom režime“ no napriek tomu dostával priestor na nete, či sa zverejňovali jeho posolstvá. Assange je väznený v „demokratickom režime“ za nič, potvrdilo sa, že bol doslova vystavený mučeniu a psychickému týraniu ale mimo jedinej reportáže na TA3 po ňom ani pes neštekne, tobôž, žeby ho pustili na sociálne siete, či by s ním bol robený rozhovor. Krásne, že? Nemali by liberáli a novinári prvý kričať aby bol prepustený? Ale ako vždy keď v niečom majú prsty amíci, držíte huby. Samozrejme teraz je tu téma Navaľnyj, tak predpokladám, že najbližších 6 mesiacov s tým budú začínať všetky tv noviny, diskusné relácie atď.

    9
  5. Amerika nechce aby svet vedel aké svinstvá robia po svete Američania. Assangne ma šancu skončiť ako Navalní.

  6. K Anonym 16. februára 2024, 21:56
    Niet iného pohľadu na tento rozvrátený svet ako popisuješ. Presne tak. Vystihol si to pravdivo a je možné, že táto pravda sa tu tiež začne / už sa dávno aj začala/ meniť na nebezpečenstvo pre tých , ktorí ju berú aká je . A niet pochýb o tom, že americkí rozosievači zla a smrti to budú robiť stále.

  7. Treba si položiť otázku, komu jeho smrť vyhovuje. Putinovi určite nie, pred prezidentskými voľbami mu to môže len uškodiť.

  8. Pre: Anonym 17. februára 2024, 13:45
    Hej jasné Soroš ho jebol dole s laserom, keď leteli okolo v reptiliánskej lodi.

    1
  9. Anonym 17. februára 2024, 13:45

    Máš talent, mohol by si písať na zjedolsiajvlek. Prezidentské volby v rusku? To čo je?
    Jak uškodiť? Že by nevyhral?

  10. Homo Dezole – si frustrovaný,nenávistný nečlovek s voperovaným americko- bruselským čipom v hlave.Tá nenávisť ťa zožerie.Po čase ostane po vás progresívcov zlá pachuť v ústach ako po vypití blenu.Skončite na smetišti dejín.!!!!Tak ako ten Trnavský blázon.

    1
  11. Chlapci, keď máte napísať argumenty a vyvrátiť moje tvrdenie, zmôžete sa len na to, že nemáte čo napísať.

  12. A toto kandiduje za prezidenta ? Ľudia mu jasne ukážu prostredník čo si o ňom myslia ako o človeku v počte hlasoch.

    1
  13. Pre: Farkas 17. februára 2024, 16:48
    No vzhľadom na tvoj vek a alkoholizmus sa toho asi nedočkáš…

  14. Usa prehravaju na ukrajine, tak vyskusali najtvrdsi pokus, zabit cloveka a zosadit Putina…. a nas kandidat na prezidenta, teda Idiot dubovsky ktory podava trestne oznamenia vyrukoval s tlacovou spravou. Opytajte sa ho aka je sadzba DPH na Slovensku, ked ho uz nominovala verona… a redakcia Sol tu spravu Idiota zverejni 🙂 Tak konstatujem cela redakcia Sol s majkom na cele su liberalne opice ktore rozvracaju Slovensky narod a len koli nim nemoze byt na Slovensku poriadok…

    1
  15. Bol tu cernak, congrady, a vela mafiano ale co robi tato tepla liberalna mafia je katastrofa, to vsetci zenati chlapi co uznavaju liberalizmus, sa chcu vzdat svojich deti a s partmermi si chcu adoptovat nove???

  16. Ešte sa nič nedokázalo a výsledok už vieme liberálna sračka vie všetko. Liberálne buzi a lesbi spolky ohlupujú Slovensko.

    1
  17. Bol to bohatý človek a čudujem sa ze nechal zo seba spravit uzitocneho idiota zapadu a tu je vysledok. Stálo mu to za jeho život?

  18. Koniec senzacie . Bolo to nahle umrtie pravdepodobne sposobene proticovidovou vakcinaciou. Bohuzial po vakcinach sa castejsie a necakane zomiera .

  19. tak ono je zas pravda že ak si kritik Kremlu tak hocijaká vakcína, čaj, okno, schody, vrtulník atď sú pre teba omnoho nebezpečnejšie ako pre iného….v tomto prípade asi naozaj nikdy nevieš kedy možeš „nečakane zomrieť“….

  20. 19. februára 2024, 8:50
    Nielen kritikom Kremla. Gonzalo Lira kritizoval Zelenskeho s Bidenom a ku podivu, zomrel v ukrajinskom väzení. A počujete to ticho? Ani pes po ňom neštekol. Rozkaz znel jasne, plakať sa bude len za Navaľným.

    1
  21. Zbytočný rozruch okolo jedného kritika. V každom režime zomierajú za zvláštnych okolností kritici, aj v demokratickom. Len si spomeňte na tých, ktorí poukazovali napr. na čudné okolnosti pádu Svetového obchodného centra v NY. Stačilo poukázať na nezrovnalosti vo faktoch a po pár dňoch boli nezvestní. A že ich bolo…

  22. No daj, kolko ich bolo. Ale fakty, nie bludy z am.
    Zaujimave je to, ze Lira veselo pisal listy z basy a nikde nespomina mucenie. Ked ho druhy krat prepustili do domaceho vazenia vtedy spomenul, ze bol muceny spoluvaznami.
    V poslednom liste pise, ze sa chysta na zakrok kvoli opuchu pluc.
    Ale nas kamos citatel otvorenych mysli tu uz spleta.
    Nemal hulit jak besny.

  23. Putin je zalezeny v bunkri boji sa kazdeho a hovienka si nosi v kufriku,
    Chrbticu si skoro sam Putin zlomil , keď sa klanal Si Tin-pching-ovi keď ho prosikal o zbrane na navsteve ruSSka min rok.

    2
  24. Zaujimave je ze par hodin pred smrtou srandoval na sude s usmevom . To video sem nedam lebo je tu dementna cenzura, Ale len pripomeniem ze pravdepodobne ste si pozreli to video Putina a reporter zapadu.. Nebudem sem davat link s prekladom lebo to nema tu nema zmysel . Z voleja mu odpovedal na vsetko ca sa pytal . Viete si predstavit ze by takto s prehladom a vecne odpovedal vas dementny guru zapadu Baiden? po dlhom case som sem nazrel a vidim ze to tu je stale skoda casu.

  25. Pre: Anonym 19. februára 2024, 13:51
    Hej a poliaci môžu za 2. svetovú a tým pádom Slováci čo padli v Malej vojne si to zaslúžia lebo nechceli dať Košice bez boja Maďarom podľa tej jebnutej logiky čo mu dezole scéna žere. 😀

    1
  26. No vidim ze to tu je stale len kopa arogantnych zaockovanych deviantov. Uz vam z toho v hlavach dobre kuuruje😀

  27. Ale dezolo !
    Neurazaj pána Putina, on sa predsa moze opichat vakcinami na covid !!!
    Neser ruskeho tigra lebo ti dojde denacifikovat garzonku.

  28. Opichaný si ty,možno aj 4x,Uršuľa von der Leyen má takých rád,možno dostaneš aj rad čestného opichanca..

  29. Skôr si myslím, že veľa politikov neboli očkovaní žiadnou experimentálnou vakcínou,tá bola určená pre plebs a ľutujem,že aj ja som sa nechal zaočkovať.

    1
  30. Hadam nechces povedat ze by najjasnejsi a najvyssi vodca Vladimir Vladimirovic klamal?
    nespochybnuj jeho moralne hodnoty lebo sa smyknes s vypadnes z okna

  31. Vladolf 19. februára 2024, 21:00
    Ale ale, stále každého poúčaš a kritizuješ ako odbáča od témy a zrazu si tu točíš o nezmysloch 🙂 Žeby došli argumenty? Navaľný zomrel v ruskom väzení, osiera ich zato zase celý svet. Gonzalo Lira, otvorene kritizoval Zelenského aj Bidena, bol doslova umučený v ukrajinskom väzení. V britskom väzení sedí za nič, Assange, vinný zverejnením amerických vojnových zločinov v Iraku a Afganistane a bol vystavený psychickému týraniu aj mučeniu. Nájdi medzi nimi rozdiel. Nenašiel? Napoviem ti. Navaľny zomrel v ruskej base, toť vsjo. Keby umrel hocikde inde na svete ani čiarka o ňom nebude. Toto je váš problém, vy vidíte a kritizujete len to čo vám vyhovuje. Objektivita sú liberálom, novinárom a médiám, najmä slovenským veľmi vzdialená. Mimochodom, už ste v kaviarni zhodli kde mu dali novičok? Čaj to nebol, minerálka tiež nie, nakoniec ani v trenkách ho nemal. Sranda, že je inak 100% smrteľný ale Skripaľovci aj Navaľny ho celkom v pohode prežili. Žeby ho kapánek pančovali? 😀

    1
  32. Mŕtvych kritikov gosudara Putina je už celý zástup. Domnikov zavraždený, Litvinenko zavraždený polóniom, Politkovská zlikvidovaná, Magnitskyj zomrel vo väzbe, Berezovskij príčina smrti neobjasnená, Nemcov zastrelený, Voronenkov zavraždený, Prigožin padol pre istotu s celý lietadlom (podobne ako Kaczyński). Juščenko a Skripaľ len tak tak prežili pokusy o otravu. Vladimír Kara-Murza odsúdený na drakonických 25rokov. A posledný Putinov odkaz z márnice za polárnym kruhom, kde zomrel Navaľnyj je, že svet si jednoducho musí podľa týchto zločincov zvyknúť na to, že my (ruskí barbari) smieme páchať akékoľvek zverstvá voči svojim občanom, a tiež za svojimi hranicami a že nikto ani necekne a nikto nám za to neskriví ani vlas na hlave. A toto je to Rusko, ktoré našich ruských pätolízačov a kremľofilov rôznych odtieňov úplne sexuálne vzrušuje. Rusko brutálne a násilné.
    A teraz si to porovnajme si so situáciou Američanov, najväčších kritikov Spojených štátov – filozof Noam Chomsky, dokumentarista Michael Moore, režisér Oliver Stone a zistíme, že tí si žijú doma veľmi dobre, nikdy nesedeli vo väzení, nikto im za kritiku neohrozoval život, do sýta od rána do večera píšu a kritizujú Ameriku.
    Mimochodom ten vypatlaný expremiér a exprezident Medvedev sa najnovšie na Telegrame opäť vyhráža celému svetu, že Rusko zničí jadrovým arzenálom Kyjev, Berlín, Londýn, Washington, ak by mali na Ukrajine prehrať. To nerobí nik na svete, okrem nekrofilnej Severnej Kórey.

    3
  33. Startitup je redakcia plná mladých a neskúsených autorov, ktorí nad sebou nemajú tím editorov, ako je to bežné v iných redakciách. To napisal dennik N ,čiže v preklade po nasom znamena ze jedna sracka pise o druhej sracke a Vladolf tie sracky doslova hlta. A navyše majitel startitupu Gašparik je Kiskov priatel . Propaganda a manipulacia jak vyšitá na lydi ako je Vladolf. Majko ta plati za tieto sracky co tu pises ?

  34. Podľa údajov Agentúry pre zdravotnú bezpečnosť Spojeného kráľovstva (UKHSA) došlo od roku 2021 do roku 2023 k približne 61 000 úmrtiam neočkovaných a približne k jednému miliónu úmrtí očkovaných.

  35. Ahoj klamarik .
    Najdem ti aj ine zdroje ze Putin je 3× opichany vakcinami alebo ako vy luza tomu hovorite „sajrajtom“
    Aj tie spovhybnis? Velmi vaz slova. Ked si da najvyssi vodca vakcinu tak je to spravne

  36. Pre: Anonym 19. februára 2024, 23:43
    Takže mali celkom dobrú zaočkovanosť, darmo asi im tam nejebe toľko na tie hlavy jak u nás…

  37. Pre: Anonym 19. februára 2024, 23:30
    Týpek z Hlavných srákov čo je platený ruskou ambasádou ešte ktomu za drobné je to pravé orechové?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované