back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PRÁVE TERAZ: Dopravná nehoda na svetelnej križovatke v Seredi – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Práve teraz došlo k dopravnej nehode na križovatke pri LIDL-i v Seredi.

Zvýšte opatrnosť pri prejazde týmto úsekom.

 

AKTUALIZOVANÉ

Na mieste dopravnej nehody sa už nachádza polícia.

Za zaslanie fotografií ďakujeme čitateľom SereďOnline.

- Článok pokračuje pod reklamou -

– – –

AKTUALIZOVANÉ 16.2.2024 – tlačová správa KR PZ Trnava:

Policajti boli včera, krátko po 12:00 h privolaní k zrážke 2 osobných áut na križovatke v meste Sereď. Policajná hliadka na mieste podrobila vodičov dychovým skúškam, ktoré mali negatívny výsledok. Pri zrážke nedošlo k zraneniu osôb. Polícia vec eviduje ako škodovú udalosť

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Stále je tam zle nadstavená signalizácia!!! Idem od Šintavy do mesta – mám zelenú a od Altisa majú EŠTE LEN ORANŽOVÚ a vodiči si veselo idú a ŠKRÍŽIA MI CESTU.Nikto si ešte nevšimol????

    10
  2. Aj keď sa nájde veľa ľudí ktorí prebehnú aj na oranžovú signalizáciu,to neznamená že v druhom smere môže svietiť veselo zelená. Kompetentný by sa mali zamyslieť a dať to napraviť.

    3
  3. Cela ta krizovatka je uplna kravina. Ak9 ostatny pisu je strasne maly cas medzi cervenou a zelenou. Sa cudujem ze tych buraciek je tam tak malo.

    2
  4. kruháč hlavným ťahom mesta? urobiť rovnocennú cestu vjazd/výjazd z lidlu s tou hlavnou – to možno tak v moskve … toto koho už napadne

    1
  5. Bol niekto z obecných degešov v moskve? (Keď ju už spomínate)
    Myslim si že tento banánistan sa nemôže spomínanému mestu rovnať ani po členky…

    4
  6. progresivny trolovia si myslia ze Moskva je zaostala :D. Nechajme ich v tom, raz hlupak navzdy hlupak :).

    4
  7. V Mosskve som bol, mesto pekne, ludia jak u nas v 90-kach… bohuzial, aka-taka civilizacia konci 50 km za moSSkvou…potom uz latriny, hlinene cesty….

    1
  8. tiež som v Moskve bol a nie jedenkrát.. naposledy rok pred covidom. Úprimne nič moc, predražené centrum, jediné, čo bolo naozaj na úrovni je metro, inak mesto špinavé, zanedbané – presne ako niekto písal, asi ako u nás v 90.rokoch, a už okrajové časti mesta vyzerajú ako u nás za totality, o cestách ani nehovorím – a to je hlavné mesto

  9. Dobrý deň prajem, viem asi to tu nepatrí, no neviem kde to mám uverejniť.Vcera mi pristál na okne papagáj, ktorý je označovaný modrým pruskom,ak viete komu patrí, ozvite sa mi.Je žltý

  10. Dnes keď som stál na tej križovatke tak od Šintavy sa už rozbehli autá a od Námestia slobody na Šintavu ešte niekto preletel. Neviem či ten chalanisko ktorý prechádzal po ul. Námestie slobody mal zelenú, oranžovú či dokonca červenú no predpokladám, že vodičom ktorí sa rozbiehali od Šintavy už svietila zelená. Možno by sa mal niekto naozaj dôkladne pozrieť na nastavenie svetelnej signalizácie prípadne by sa mohli policajti zamerať na vodičov ako cez tú (a nie len tú) križovatku prechádzajú (podaktorí takmer lietajú).

    1
  11. Takto nadstavená signalizácia je tam od začiatku . Kým spustia svetelnú križovatku ,tak ju musí dopravná polícia skontrolovať ,nadstavenie svetiel – časový interval. Ako vidieť ,tu mali málo času a tak to aj vyzerá. Smutné je ,že to za ten čas nikto kompetentný nedal napraviť ,ani nedal podnet.

    1
  12. Dopravná nehoda na križovatke v meste sa stane len v prípade, že na seba narazia dvaja idioti. Inak to nie je možné. Prajem pekný víkend.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované