back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Muž sa vyhrážal aj policajtom. Zastreľte ma, alebo zastrelím ja vás

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Policajný vyšetrovateľ obvinil 35 ročného v minulosti súdne trestaného muža, zo zločinu vydierania. V zmysle zákona mu môžete hroziť za tento zločin strata slobody na 4 až 10 rokov.

HLIADKU ČAKAL SO ZBRAŇOU

Policajná hliadka z Gabčíkova bola vyslaná v piatok poobede na preverenie oznámenia kvôli rodinnej hádke do obce Horný Bar.

Po príchode na miesto udalosti vyšiel z domu 35 ročný muž so zbraňou v ruke a rozbehol smerom k zasahujúcim policajtom. Zastavil sa asi 5 metrov pre nimi a sústavne mieril na policajnú hliadku.

Policajti ho vyzvali, aby zbraň odhodil, na čo muž najskôr nereagoval a v mierení na hliadku pokračoval. Po opakovaných výzvach, kedy muž kričal, aby ho policajti zastrelili, inak zastrelí on ich, sa muž nakoniec otočil a zbraň odhodil na zem.

VYŠETROVATEĽ NAVRHUJE VÄZBU

- Článok pokračuje pod reklamou -

Policajti muža obmedzili na osobnej slobode, zaistili mu zbraň a predviedli ho pred vyšetrovateľova, ktorý ho zadržal a obvinil zo zločinu vydierania.
Vyšetrovateľ z Dunajskej Stredy spracoval spolu s obvinením osoby aj návrh na podnet, aby bol muž stíhaný väzobne.

O väzbe bude rozhodovať súd v najbližších hodinách.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Máme teda políciu posranú.
    Rovno ho mali odbachnut jak divu svinu a nie s nim vyjednavat. Totalny trapáci

    1
  2. Lepší dôvod na použitie zbrane zo strany policajtov už asi ani neexistuje. Otázne je či sa tak nechali zaskočiť, že si ja to netrúfli.

    1
  3. No vidíte páni. Práve pre to, sú pre skužbu v ozbrojených zboroch potrebné IQ testy. Aby ju nemohli vykonávať ľudia ako vy 🙂

    2
  4. Ak by toho chrapuna zastrelili,tak by sa pre danych policajtov zacal velky kolotoc presetrovania,vysluchy statnej inspekcie,bohuzial na slovensku by bol zastreleny oplakavana obet a na policajtov by sa valila sprska kritiky preco zasahovali tak tvrdo,nehumanne,preco z pachatelom nevyjednavali,mali zvolit iny postup a vlastne to cele posrali.to jebohuzial realita na slovensku

    2
  5. Policajti postupovali spravne a urcite by zbran pouzili ak by museli a zachovali si chladnu hlavu….kazdy je hrdina ak sa ho to netyka….no ak by prislo k skutocnosti, tak vacsina komentujucich „“superhrdinov““by pustila do nohavic…je smutne, ze slovaci viac pouzivaju silne slova, nenavist a zlo miesto rozumu…a kludne ma skuste urazit…urazate tu kazdeho za iny nazor…take detinske a nenavistne…je mi to jedno…lebo to moze urobit iba psychicky zrela a emocionalne vyzreta osoba

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované