back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Nové vodorovné značenie na ulici Dionýza Štúra

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mestská polícia Sereď | Dnes bolo na ul. D.Štúra nastriekané nové vodorovné dopravné značenie „cikcak čiara“, ktoré znamená ZÁKAZ STÁTIA.

Značenie bolo z časti obnovené po žltej čiare a viac predĺžené z dôvodu, že parkujúcimi vozidlami bol znemožňovaný prístup pre vozidlá dopravnej obsluhy a vozidlá hasičskej techniky v prípade požiaru vo vnútrobloku.

zdroj: FB/Mestská polícia Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Super konečne sa bude tadiaľ normálne prechádzať , žiadne obmedzenie, a potešia sa hlavne tý ktorý tam zásobujú tie škôlky. Ledva sa tam zmestia a už tam boli pár rozbitých spätných zrkadiel. To je jedno pozitívne. Zas na druhej strane žiadne nové parkovisko co tam veľmi chýba. Spraviť nemôžu a dalo by sa tam. Hlavne že peniaze majú a dávajú si do vačku v meste. A mestský policajti už stoja v rade aby mohli dávať papučky.

    4
  2. Po tom chodníku sa ku škôlke naozaj nedalo prejsť. Dávam palec hore. Žiadne ďalšie miesta na parkovanie netreba, v okolí je ich dosť. Len si vodiči tie hnilé rite budú musieť odvláčiť z miesta trochu ďalej.

    4
  3. Cikcak čiara smerom ku škôlke je ok, ale smerom k hlavnej ceste to asi nebol dobrý nápad. Stále sa tam môže zastaviť a neviem či to bol zámer. Pretože ak tam zastaví auto, už to bude upchaté pre obojsmernú premávku.

    1
  4. Zastavuje sa na nevyhnutný čas pre naloženie či vloženie osôb, nákladu.. v prípade potreby vie vodič okamžite reagovať, vyhnúť sa, posunúť sa. A ak naozaj nehorí, tak tú chvíľu vydrží každý

    1
  5. Čiara ? Vpravo od vchodu do Kauflandu denne stoja drzáni na bielej čiare ,na dverách nápis „zákaz parkovať “ ,zrejme pre pre zásobovanie. A naviac – chrapúni stoja na chodníku!!! Holt – policajti nemôžu byť všade predsa !!! A napokon – kto sa odváži niečo povedať Rómovi v Audine ??? Áno ,aj taký je bežný deň v Seredi…:-(((

    2
  6. Vážení kompetentní pozabudli na zákon schválení v roku 2018 a od apríla začne platiť v plnom znení,takže od prvého apríla 2024 nemôžete prechádzať suvyslou plnou čiarou ,takže podľa toho čo tam nastriekali tak podľa znenia zákona sa bude považovať za porušenie zákona a tá časť vozovky by mala zívať prázdnotou a nemali by po tejto polovice vozovky jazdiť žiadne motorové vozidlá. Takže buď si dáte redbul alebo si od Američanov kúpite vrtuľníky,alebo začnete chodiť pešo.A potom chystá sa spoplatnenie parkovania v 3 násobku pre SUV auta,lebo že zaberajú veľa miesta. Takže robíme všetko pre našich občanov aby sa mali horšie nie lepšie. Ale také je to naše malebné Slovensko. A to sa modlím aby sem neprišla kultúra parkovania z Bratislavy,že 10 miest bude patriť Tomcanimu,30 miest KURBELOVY a ostatné si podelia zbohatlici serede,a bez ich súhlasu nezaparkujete a keď áno tak vám dajú za 150€ odtiahnuť auto svojej vyvolenej otahovke a mi to budeme platiť a oni sa budú deliť.Biznis je biznis!!! A človek ktorý pôjde na desať minút do obchodu tak bude parkovať na odctaveni most. Super logika. Rada na záver,treba sa viac opaľovať a môžte parkovať aj pred vchodom do kavflandu. S pozdravom občan EÚ.

    2
  7. Vsade len zakazy, mesto nic ine nevie, nic nove nebuduje, len vsetko zakazuje…
    Je vidiet ako mestu zalezi na obcanoch a danovych poplatnikoch, len zdierat, vysoke platy a odmeny si davat a potom, ze su neni peniaze na ine veci…

    1
  8. Bravo!!!!!
    Budeme si dávať auta do kabelky ..kde do riti máme parkovat…stale miesta na parkovanie sa redukuju….moj mozog to neberie…to aby za všetko človek len platil .nic pre obcana..to fakt nič

    1
  9. Pre obyvateľa tvoj mozok je asi minimum!!! Keď zoberieš pomer áut a pomer ľudí čo majú na sidlisku áut tak skúsiť to prepočítať ved to ste si vy po……ebkali tak co tu melies? Deb…. Ok

  10. Pre tých dvoch čo napádajú MP, že oddychujú pod mostom smerom na Malý Háj -si predstavte, že oni tam neoddychujú ale odchytávajú tam kamióny ktoré tam nemajú čo robiť. Na tej ulici bývam a som rád, že sa tam MP ukáže aj keď je most uzavretý a tie nákladiaky sú dosť otravné keď vám jazdia neustále pod oknami, takže tak. A ak sa nemýlim v Seredi nemáme len jednu hliadku a ešte sú tu aj štátny policajti, aj oni by sa tam mohli občas ukázať a zmerať rýchlosť mamrdom čo sa ponáhľajú do a z práce. Rýchlosť je tam obmedzená na 30 Km/h a dodržiava to tak jeden vodič z desiatich, hlavne keď sa spustia dolu mostom smerom od Malého Hája ako by ani brzdy nemali až kým neprídu po hlavnú cestu.

    1
  11. Mestká policia by mala rozdavat 5-krat viac pokut ako doteraz. Lebo pokial ludom nesiahnete na peniaze tak sa nikdy nepoucia.
    Som za tvrdy pristup a vymahanie prava zo strany ciernych šerifov

    1
  12. A kde mam stat keď beriem deti do školy a škôlky?
    Aspoň hodinové státie denne
    Výnimka?
    Ach… zas tu niekto nerozmysla

  13. Hodinové státie denne kvôli odvozu detí sa paničke zažiadalo? Tak nad tým veru nikto nerozmýšľal, že bude mať ktosi aj takúto požiadavku. Čo by ste si ešte želali?

  14. Matka nasratá môžete stať pred fontánou, pri progrese, pri Kauflande. Všade máte blízko do škôlky.

    1
  15. Aj ja súhlasím s nasratou mámou! Ja som navyše otehotnela a druhe dieťatko musím nosiť tiež na rukách už ma bolia kríže! Môj druhý manžel hovorí že keď sa vyrodí toto tak ešte tretie bude chcieť

  16. Požiadajte vedenie Materskej školy, či by vám neumožnilo vjazd autom až do ich objektu priamo k vchodovým dverám. Aby vaše detičky nemuseli urobiť ani krok navyše. Najhoršie je, že rodičia si svoju blbosť neuvedomujú a takéto myslenie prenášajú aj na deti.

    4
  17. stazovat sa v meste, ktore sa v pohode da prejst z jedneho konca na druhy pesi za pol hodinku, a ktoreho sidliska a obytne stvrte neboli projektovane na 2 auta v rodine, je len o pohodlnosti a chronickom nadavani na kohokolvek a cokolvek..vid. ZS Fandlyho ..co keby ste svoje deticky nechali slapat do skolicky po vlastnych? to,co sa tam rano deje, je uplny nonsens! v bledomodrom to plati aj pre MS..zaparkovat sa da aj 100m od skolky. Jedine, ze by nie..

    3
  18. Potom ste nechutne obézni a stále chorí. Vyvážate si svoje mastné rite miesto toho aby ste sa každé ráno a poobede prešli. Sereď je malá dedina, je tu blízko z jedného konca na druhý. Ako deti sme ho za deň prešli niekoľkokrát krížom krážom. Vrchol tuposti zažívam pred ZŠ Fándlyho každé ráno. Pred prechodom zastane auto a vyskáču decká, a druhé/tretie/štvrté auto keď už stojí vrade za tým prvým nie že by tie deti vyskákali tiež. Hlúpi rodičia pekne počkajú kým bude ich auto prvé pred prechodom a až potom sa vystupuje. Potom tam stojí 20 áut v každom smere.

    4
  19. A co tak pozriet sa kde zakaz konci.
    Aj pre blbomatky – uz pri skolke parkovat mozte. Ale hlavne je pixlovat a nevediet.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované