back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Mladšie žiačky na domácej palubovke víťazne

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

V nedeľu naše U13 odohrali zápasy na domácej palubovke. Čakali nás súperky zo Zvolena a Komárna.

BK Lokomotíva Sereď – BK Zvolen 54:30

Hodnotenie zápasu od Viki Koscelnikovej: “Do zápasu proti Zvolenu sme nastúpili s odhodlaním vyhrať. Počas zápasu sme sa snažili robiť veci, ktoré nám pani trénerka povedala pred zápasom. V obrane sme sa snažili byť agresívne a nevypichovať lopty. Mali by sme sa zlepšiť v hoď a bež, prekonávaní súpera 1 na 1 a byt agresívnejšie v útoku a útočiť na kôš. Ďakujeme rodičom a pani trénerkám za podporu počas zápasu.”

V prvom zápase proti Zvolenu sme vstúpili do zápasu veľmi dobre. Dobrou aktivitou v obrane sa nám podarilo získať množstvo lôpt a premieňať jednoduché koše. Počas celého zápasu sme si držali túto aktivitu a vedenie a na konci zápasu sme sa mohli tešiť z víťazstva.

 

BK Lokomotíva Sereď – BC Komárno 43:38

- Článok pokračuje pod reklamou -

Hodnotenie zápasu od Naty Korcovej: “Ja si myslím, že sme sa riadne zlepšili oproti minulému zápasu proti Komárnu. Bolo vidieť, že sme si viacej prihrávali, komunikovali a uvoľnovali sa. Síce je tam ešte niečo zlepšiť ale iba také malé vecičky ináč to hodnotím bez problému.”

Druhý zápas nás čakal proti Komárnu. Ja osobne som bola veľmi zvedavá na priebeh zápasu, keďže s Komárnom sme odohrali iba jeden zápas zatiaľ, a to hneď prvý na začiatku sezóny. Už úvod zápasu sľuboval zaujímavý priebeh. Dievčatá sa snažili dodržiavať všetky pokyny, ktoré sme si povedali. V zápase sme mohli vidieť opäť veľké úsilie v obrane a v útoku sme sa snažili hrať rýchlo a hľadať prienikovú hru. V prvej štvrtine sme si vyrobili malý náskok, no zvyšok zápasu bol vyrovnaný. V poslednej štvrtine nás súper začal dobiehať. Ako sa súper doťahoval, robili sme zbytočné chyby, za ktoré nás dievčatá z Komárna trestali ľahkými košmi. No záver zápasu sme ustáli a tak sme sa za veľkej podpory rodičov mohli tešiť z víťazstva. Ďakujeme súperom za zápasy!
Tešia ma výkony dievčat, pretože všetku snahu, ktorú vkladajú do tréningov môžeme pozorovať na ihrisku a vidieť ako sa zlepšujú.
Pracujeme ďalej a tešíme sa na ďalšie zápasy!

Trénerka: Michaela Sedláčková
Asistentka: Yasmin Zrayer

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované