back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

V súvislosti s niektorými príspevkami na Seredonline.sk vyšetrovateľka NAKA obvinila konkrétnu osobu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Začiatkom roka 2024 vyšetrovateľka Národnej kriminálnej agentúry Prezídia Policajného zboru, odbor Západ v Nitre v súvislosti s niekoľkými diskusnými príspevkami publikovanými v diskusiách pod niektorými článkami v médiu Seredonline.sk, obvinila zo spáchania pokračovacieho prečinu podnecovania k národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti podľa § 424, ods. 1 Trestného zákona v súbehu s prečinom hanobenia národa, rasy a presvedčenia, podľa § 423, ods. 1, písm. b Trestného zákona konkrétnu osobu mužského pohlavia.

Obvinený muž pochádzajúci z okresu Hlohovec minimálne v 9 prípadoch pod nickom „László Fasz“  napísal príspevky napĺňajúce podstatu uvedených trestných činov. Uvedenej osobe bola vykonaná domová prehliadka a osoba sa k činu priznala.

Vyzývame diskutujúcich, aby pri písaní diskusných príspevkov zvažovali čo spadá pod pojem sloboda slova a vyjadrovania sa verejne a čo môže byť za hranou zákona a to nielen v súvislosti s uvedenými paragrafmi, ale aj ohováraním, nebezpečným vyhrážaním, prípadne iným spôsobom porušujúcim zákon.

Nenávistné prejavy publikované verejne, môžu byť vyhodnotené orgánmi činnými v trestnom konaní ako prečin, prípadne trestný čin a po stotožnení ich pisateľov týmto hrozí vyvodenie trestnoprávnej zodpovednosti v súlade s platnou legislatívou.

Rešpektujte pravidlá diskusie a nevynucujte si uverejnenie diskusného príspevku porušujúceho pravidlá diskusie, ale aj normy etiky za každú cenu.

 

  • Súvisiace témy
  • NAKA
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Paráda , jedine takto sa dá s dezolátmi.
    Sami sa označujú za obete ale sú to práve oni čo šíria nenávisť.
    minule tu tiež nejaký psychopat (chcem-mierovec) písal že keď si chcem uctit obete holokaustu , mal by som si mal pustiť v dome plyn.

    Takýto neonacista zároveň miluje Putina.
    Zlo si vždy nájde cestu a je jedno či je za fuhrera zo 40 rokov alebo za Putina dnešných dní.

    20
  2. Na bezvyznamnom cloveku si bude honit naka triko? A pritom sa mu nic nestane. Vieme z praxe. Ved si na smiech policia.
    Ozrateho danka nevies uz mesiac vyriesit, ekonomicku kriminalita hranola s buzerantom a kapitanom ta nezaujima. Vyhuleny kali a baranotrtkač komunisticky detto.
    Hanbil by som sa vobec povedat ze robim v naka a chytam diskutujucich na webe. To je trapas a nie naka, co ma riesit diametralne odlisne pripady.

    22
  3. Kde si môžme pozrieť tie zakázané publikácie, v akej stránke? Pozrieme si akú máme slobodnú demokraciu. Ďakujen.

    3
  4. A p.Šimečka st. stíhať nebudú? Veď dva krát hrubo urazil slovenský národ!To nie je xenofóbia?

    18
  5. Tuvok tak sem daj kde si o tom môžeme prečítať ako Šimečka urazil národ. Ibaže si tá istá trúba, ktorá tu písala a verejne klamala že Korčok spolupracoval s Štb!

    4
  6. Čo to tu čítam haha… že napísal niečo nevhodné a este takú nijakú kravinu?!Noooo..tak rovno nech tá pripečená polícia zaklope na dvere hneď pri prvom komente kde je vyjadrené slovo DEZOLÁT.Ach,ach…Ja žasnem a rehocem sa zároveň nad úrovňou hlupákov ktorí merajú jedným metrom.Či čo,už mestu vládne dúhová a modro-žltá vlajka a začnú sa robiť zvrhlé pridey???Tak to vám teda vadiť nebude ak sa budú ukazovať verejne pohlavné orgáný a iné zvrhlosti???No tak to ma poser,Ja pevne cítim že terajšia vláda dá sakra všetko do normálu lebo toto je viac ako chorý progresívny hnus čo som sa tu dočítal.Zbohom zdravý rozum,či ďalším primátorom mesta bude možno po zisku SVK občianstva kto Dementor Hašek?!Kks tak toto je sila,proste grc.

    10
  7. …Ja žasnem a rehocem sa zároveň nad úrovňou hlupákov ktorí merajú jedným metrom.

    To si pekne napisal. Ale meter je len jeden :))
    Ficovci a Kotlebovci si spravite alternativne metre , alternativne pravdy alternativne media, aby ste mohli klamat narod.

    Este si povedz ze si silny vlastenec ako to maju vo zvyku kolaboranti

    5
  8. Zažil som socializmus aj jeho pád. Dúfam že sa dožijem pádu aj tohto liberálneho debilizmu ! Toto nemá s demokraciou absolútne nič spoločné.
    Aby policajti sledovali že čo kto kde píše sa robilo za fašizmu v Nemecku…

    9
  9. Spravne, vela ludi si tu myli slobodu s anarchiou a myslia si, ze slovoda slova ich opravnuje posliapat prava druhych…ja len dufam, ze sa toto bude diat castejsie a ze aj socialne siete pristupia k vynucovaniundodrziavania pravidiel. Ved staci si otvorit hocijaky clanok o UA alebo ruSSku a je plny diskutujucich kvetiniek, psickov, maciciek atd.

    6
  10. Dedo, skusil by si za sociku prezentovat nieco proti vladnemu rezimu.
    Ale toto je ina tema :
    A pokial viem aj vyhrazanie a rasova nenavist a podporovanie vojny boli aj za komunistickeho choreho rezimu zakazane, alebo sa mylim? len sa posielali listy pisane rukou a nie elektronicke spravy. ale v tom nieje rodiel

    2
  11. Vladoff,Ty si sa ako .ebnutý narodil a tak aj s.apeš.Tu každý vidí kto kam patrí a ten tvoj progresívny hnus je sám o sebe Dezolátizmom.To Ty a tebe podobné progresívne prasce si myslíte že bude po vašom Á La:Povedz svoj názor,no povedz ho tak aby sa nám páčil🤮!!!Zabudni bo chvála bohu väčšina národa je pri zmysloch čo sa ukázalo aj vo voľbách.A nie ako Ty,kus ukro-progresívneho hoväda.A!!!Byť hrdým Slovanom je len vo vašich pošahaných mysliach zlé.Ste ako mor.

    4
  12. Kokoooos ty mas riadny prievan v tej mozgovni 😀
    Naozaj pravy dezolé. Samé nezmyselné nelogické frázy prebraté po mentalne zaostalom Dankovi.
    No veď aký bača také stádo….

    povedz že mi povedz čo znamená : „Byť hrdým Slovanom“ – lebo zatiaľ to vyzerá že byť hrdým Slovanom znamená : útočiť na iné slovanské krajiny, byť netolerantný , šíriť nenávisť a odmietať porozumieť ludom. egoisticky a egocentricky sa dožadovať toho čo považuješ za jediné správne.
    A ohándať sa SK vlajkou a nevieš o tejto krajine ani dejepis alebo netrafíš na kriváň ako Kotlebovci.

    pomýlená lúza zo samého dna spoločnosti ako si ty škodí tejto krásnej krajine

    9
  13. Vladolf to ty si ten netolerantný šíriaci nenávisť,teda ten tebou milovaný liberalizmus. Hnusil si sa mi už ako Vega či ako si sa to nazýval ak si dobre spomínam. Fuj,je mi z teba zle !!!

    2
  14. Tito prijebati vlastenci nielen ze neovladaju materinsky jazyk, ale ani matika im nic nehovori.
    Napriklad henten jebo vyssie si mysli, ze 1,3 mega je vacsina naroda.
    No ano, pokial vas dezolatov je nastastie len par.
    Ano, ste pomylena luza

    6
  15. Anonym 8:42,veru,máš pravdu,sú ako mor,všetko polovzdelani tupci,a s tým ich „dezolati“,ešte stále žijú v Kovidovom očkovaní,to bol vrchol ich života.Neschopni,zakomplexovani blbeckovia,ktorí musia mať za každú cenu nepriateľa,musia selektovať,musia nenávidieť.Presne ,ako si napísal.Su ako mor!!!

    3
  16. anonym 8:42, ide z vás totálna nevraživosť a nenávisť . Ak vy teda reprezentujete tých slovanov potom sa nedivím že sa tí slovania na východe navzájom vraždia. Asi pre tú svoju slovanskú hrdosť. Chýba vám pokora a úplne a hlavne tolerancia.

    1
  17. ano cisla neoklames.
    Statisticky dokazane pre dezolátov : cim nizsie vzdelanie, tým viac veria na konspiracie a siria klamstva a nenavist.
    Potom im staci Fico Danko, Harabin Kotleba aby im hovoril co maju pisat a to im staci.
    Ako hovoris je to Mor tejto spolocnosti.

    6
  18. Dúfam že tomu laszlovi vykopli dvere. Ta fotografia kriminálna agentura je zastrašujuca skoro ako nie tak dávno štb.

  19. Ak neverime v slobodu nazoru u ludi, ktorymi opovrhujeme, tak v slobodu nazoru neverime vobec.

    Noam Chomsky

    2
  20. 6. februára 2024, 8:05
    Zatiaľ jediný, kto v tejto krajine posliapava práva iných sú tzv. nedezolati z rádov liberálov a progresivcov. Doslova si uzurpujú právo na jediný správny názor, všetky ostatné, ktoré im nevyhovujú sú zle, neprípustné a tak ako to bolo pri covide, neočkovaných zatvoriť a izolovať, tak teraz je to isté ibaže za názor. A, že NAKA rieši takéto nezmysly je doslova na smiech. Majú riešiť najzávažnejšie zločiny a kauzy a nie kktiny na soc.sieťach.

    4
  21. 6. februára 2024, 7:38
    Máš pravdu. Meter je len jeden. Len zatiaľ si sa ho ešte nenaučil používať. Ty a tebe podobní radi používate aj trojité metre.

    1
  22. Pred voľbami prezidentka povedala, všetko je v našich rukách a má pravdu. V rukách má hovno prezidentka a jej progresivci aj to úbohé KDH.

    3
  23. Anonym 6. februára 2024, 13:29
    Ty už prosímta nepíš nič ohladne tvojich metrov lebo sa zamotavas ako ako Danko so semaforom

    4
  24. 6. februára 2024, 14:08
    No vidíš a už si z toho v pi.. Ani nevieš koľko cm má ten meter. Hlavne ten váš liberálny, ktorým meriate všetkých, mimo seba.

    2
  25. Anonym 6. februára 2024, 13:26
    Nazor ti nikto neberie. Ale ako to tu bolo velakrat spomenute klamstvo nieje názor.
    Nejaký „názor“ ze Kočok je z STB so sfalsovanými dokumentami nieje názor je to Trestný Čin

    A povedz mi teda ktorý tvoj názor je dehonestovaný.

    1
  26. Vladoff Ty mega Jebo.Útočiť na Slovanské krajiny!!!?Ach aké typické:Ruské vojna ti vadí no Ukrajinské vraždenie od roku 2014 nie Ty kokote.Ale nič nové od pokrytecko-tupého progresívna,nevraviac že silu máte len v konentoch no inak ste len kusmi hovien ktoré sa schovávajú po kanáloch či max.vyjdú do ulíc keď ich je viac a békajú 😂😂😂.Jaj však sa len bavím na tých vašich protestoch,už sa zmierte s tým že ste kusy hovien a žiaden puč nebude.To Vy ste najväčším zlom sveta.Proste mor.

    5
  27. Prskaj si kolko chces aj tak si tu ten najhlupejsi z najhlupejsich a hlasna truba kolaborantskeho rezimu :

    „Ruské vojna ti vadí no Ukrajinské vraždenie od roku 2014 nie?“
    -Vraždili sa navzajom ruske militantne skupiny a Ukrajinci na prikaz Kremla ktorý si vyšlapal cestu
    k dalsej agresii na Ukrajine (aktualna vojna)
    – v 2014 Rusi vojensky obsadili a Ukradli Krym ty hovienko. to nespomenies
    – OSN nezistili na prikaz ruska ze by sa na uzemi Donbasu Luhanska v 2014 malo jednat o
    genocidu, ale ruska genocida v Buči ti nevadi ty kripel potrateny
    – Vraj boli UKR utoky namierene na ludi s RU obcianstvom, ak to bolo take zle ako fašisti z
    Kremlu tvrdia nebol by problem pre ludi z RU pasom sa ochranit do Ruska ktore je ekonomicky o nieco vyspelejsie ako Ukrajina. Preco asi? Kremlu vyhovovala ta patova situacia a zivili napatie v
    regione.

    Chod sa dat skumat prosim pod odbornym dohladom.

    7
  28. Za tymto by som Ukrajinu ani nic ine „svetonazorove“ nevidel. Tam skor pojde o to, ze sa nastval niekto bohaty, kto si zaplatil pravnika, aby to pre neho urobil, vsetky tie trapne formality okolo toho a nejaky nestastnik ma skratka pech, ze ho budu otravovat „advokati“ vselijaki a budu chciet peniaze od neho. Klasicky priklad toho, ze pravo je tu pre bohatych, co si mozu dovolit advokatov, aby sa mstili za nich.

  29. Vladolf 6. februára 2024, 15:17
    OSN nezistili, si zabil. OSN je organizácia, ktorá zistí len to, čo jej prikážu. Teraz trochu vystrčili rožky, lebo boli celému svetu na smiech a odsúdili genocídu Palestínčanov a voilá, USA dalo príkaz zastaviť financovať agentúru na podporu palestínskych utečencov lebo jej členovia boli spolupáchateľmi ter. útokov voči Izraelu. Čiže kvôli pár magorom odpálime celý národ. Presne toto je vás chorý liberálny meter. Na jednej strane vám špinavosti nevadia, na druhej štekáte ako besný. Pretože keby sme mali merať tým skutočným jedným metrom, tak by svet nemal kvôli Pravému sektoru a bataliónu Azov dať UA ani cent. Aj tí sa podielali na kadejakých svinstvách. Ale to vás nesere. Lebo iba váš meter, váš názor a vaše videnie sveta je správne.

    4
  30. Počkať…tu niekto stále verí že Putin tým bombradovanim, vraždením, rabovaním, vyhrážanim atomovkami ochraňuje ruskojazycnu menšinu na Ukrajine?….aj keď klamal s Krymom že tam nie sú ruské vojská, klamal s Donbasom ze tam nie sú vojská, klamal o vojenskom cvičení na ukrajinských hraniciach tak stále sa nájdu ľudia čo zožerú tu ruskú rozprávku o nejakej genocíde rusko jazycneho obyvateľstva?….to už čo musí mať v hlave človek ktorí stále verí niekomu kto sústavne klame a navyše totálnou deštrukciou akože chráni nejaké obyvateľstvo?

    8
  31. Možno ochraňuje svoj národ, svoju krajinu a jej historiu a asi by bolo pre neho hanbou keby len tak ľahko dovolil rozpad svojej krajiny v prospech iných mocností ktoré to tam chcú vyrabovať… u nás asi takýto človek nikdy nebude lebo tu by asi za pár éčiek predali aj svoju mama

  32. Bolo by dobré, keby samotní Rusi, resp. Putin, už konečne vyjasnili, aký je ten správny a jediný dôvod napadnutia Ukrajiny, lebo od začiatku vojny už prezentovali minimálne 3 dôvody a potom tupé-dezolé nevedia, ktorú z tých sračiek majú vlastne opakovať :)))

    7
  33. Keď niekto príde na internet aby anonymne niekoho pourážal, by mal byť záujmom inej inštitúcie ako NAKA…

    V článku o vypatrani páchateľa naplnia čo som zbežne čítal 3 – 4 príspevky § 423 resp. § 424, to vážne ľudia?

    1
  34. Hej Dezole ? Preco Filcka / Danko schvalili pomoc UA ? Nemali blokovat akukolvek pomoc nahodou?
    Chutia tie hovna co zerete od nich?

    4
  35. Pre: ZaNormalitu 6. februára 2024, 14:44
    Znama konspiracia , bez faktov ked si tie cisla oficialne vyziadali Nemci tak rusi nic nedodali, klasika hovna pre vytrete mozgy. Navyse aj keby bola pravda a umrelo tam od 2014 do 2021 15000 ludi tak rozputat vojnu a nechat skapat/vykriplit skoro 1 000 000 ludi je ospravednitelne len pre totalnu gumu vypatlanu … Gratulujem jeblina si sprosty jak tago na stare kolena.

    4
  36. Pre: Anonym 6. februára 2024, 13:26
    Ved ste zvolili Fica znovu ty kar v case ked NAKA konecne riesila najvacsich zlodejov Slovenska. Boha vy mate dobre nasrane v tych hlavach.

    2
  37. Vega,však nápis čo také rieši,a akých najväčších zlodejov.To sú len blbé reči.Ti najväčší zlodeji vyviazli s podmienkou,a svoje nakradnuté milióny si užívajú.A ešte z nich robia médiá celebrity.A prečo? Lebo úlohou bolo zničiť opozíciu.To tu bude ešte veľmi veselo,až vyjdú všetky tie svinstvá najavo.Vcera v priamom prenose,tiež niečo podobného tvrdíl Sulík,40 odsúdených smerákov.A keď sa Kaliňák opýtal,aby konkrétne povedal aspoň piatich,tak bolo ticho.Stale niečo papagajute,a realita je úplná iná.

  38. Myslis Meciara? doteraz nevysvetlil odkial ma na dom. a ano aj Fico bol celebrita ked mal od Basternaka byt. Mame sa bavit o Jankovi Slotovi ked slavil milardu korun? alebo sukromne lietadlo?
    Potom tu mame Kajetana Kicuru,Ficovho sefa Bodora a mozme pokracovat s KOčnerom a Dankovou milenkou Zsuzovou .

    2
  39. Kolko korupcnych pripadov vyplavalo na povrch pri Ficovi.
    No ved bol tu 3 roky Matovic. Ficko sa prsil ze odhalí ich korupciu.
    No nic neodhlalil…

    3
  40. Anonym 9:41,Ty kde bývaš? Každý niekde býva,Normálni ľudia si stavajú domy a kupujú si domy,že by si stvornasobny premiér nemohol kúpiť dom,ďalej podľa všetkého aj Lipšic mal styk s tou ženou,s Kicurom si úplne vedľa,ale to sa bude vyšetrovať. A Slota a Danko sú Smeráci? A ako to bol s tým Kocnerom? Kto s ním raňajkoval a to mnohokrát? Nebol to Sulík,?.Ste úplne vedľa,nie ste schopní uznať realitu.A okrem toho,samozrejme,kto podvádzal a kradol,do basy s ním,ale nie len z jednej strany.To nie je korupcia? Státisícové schodok v Dubaji? A za pandémie,čo všetko nakúpil Matovič? To nič? Aké škody narobil Budaj(ten už má trestné oznámenie) Remisova.Proste,tie vaše fantázie padajú jeden za druhým.

  41. Anonym 7. februára 2024, 9:56….Fico žil roky v luxusnej vile Bonaparte – už tam mu ten nájom ledva stačil na to aby si to mohol dovoliť a keď sa odsťahoval tak vykúsal aj podlahy a zárubne aby nebolo vidieť v akom luxuse žil , do toho si kupuje luxusné hodinky (nie jedny ale má i niekoľko), jazdí po BA na limitovanej verzií chopperu (najdrahší a najluxusnejší chopper v ponuke Hondy), jazdí na dovolenky do hotelov kde sa platí aj 2800 eur za noc,….a po tomto všetkom si ide v hotovosti vyplatit 500 tisíc za byt ktorý stojí 800 tisíc….premier nemá neobmedzený príjem a ak roky žije v luxuse na ktorý nevie doložiť príjmy tak ťažko može kupiť byt v hotovosti za 500 tisíc…to kalkulačka jednoducho nepustí…..
    len pre porovnanie – bývalý premier bohatšieho štátu – čech Sobotka sa po konci mandátu presťahoval do paneláku na sídlisku a vzal si na to hypotéku….tak český premier si musí brať hypotéky na panelákový byt a náš vymetá luxusné adresy a kupuje byty za hotovosť?….ani trochu ti to nie je podozrivé že náš si žije v takom luxuse?..

    2
  42. Tak este raz a pekne poporiadku ty chronicky klamár :
    Ako som s kicurom vedla?
    Nebyval Fico u pravoplatne odsudeneho Basternaka?
    Slota a Danko . Tvoji narodniari s narodnymi hodnotami ty pako. Nevadi ze niesu v smere to som nikde nepisal ale koalic. partneri smeru.
    Meciara sme preskocili….
    Sulik? Ano cital som . Naznacujes ze boli kamosi asi. Ako teda ze siel za sulika sediet do basy. Preco nieje vonku?

    Nakupil nieco Matovic v rozpore so zakonom?
    Budaj ? Uroky z omeskania? Chces snad naznacit ze si ich dal vo Ficovom style fo vacku? A to dezolat Taraba podal.
    No kde je ten Fico co odhaluje korupciu :)))

    1
  43. LÁSZLÓ je meno Magyarszké a FASZ je strašná prestrašá nadávka — napr … Cicina , šulina ,chuj aj Cocot ale aj kokotysko sem tam PENYS 🤣🤣🤣ale sem tam aj Lófasz ten je vlastne konský oný……… László je Laco , Ladislav

  44. Vega+Vladoff😂😂😂😂😂😂😂dve mega Jebliny v týchto komentoch.Jaj však ste len pobavili hahaha… a Ty Vladoffko najviac Ty stoka plná sračiek:OSN nič nezistlo!!!Oooooo…aké typický Americké.Verím že príde doba keď sa hovädá ako Ty budú schovávať po kanáloch bo im bude hroziť ….. ,čas kokotenko,čas a chce to len čas bo nakoniec je historicky dokázané že NORMALITA vždy zvíťazila,preto som kľudný a usmievam sa z hovien ako Ty a Vega hehe…!No nič,idem Ja z tohoto progresívneho plátku bo aj tu je vidieť ako sú na tom SVK médiá=NASRAŤ.A prajem všetkým progresívnym zvrhlíkom,úchylom,tzv.umelcom a cca 30% SVK odpadu príjemné békanie ktoré im hovno pomôže.Aleluja a šach mat Vy mor spoločnosti“raz sa budete po pivniciach za uhlím schovávať hehe“.

  45. Pompo daj pozor aby na teba nevybehla NAKA 😂😂😂hehehe…dobre im to jb na tie hlavy ach,ach,ach…

  46. ZaNormalitu 7. februára 2024, 11:17

    primitivko uz nech ta šlahne od nervov 😀 aby sa zvysilo IQ populacie
    No zas len výgrc , vyhrážky a nič k téme. Tvoj Bača Danko má z teba roadosť

    Na teba sa hodí príslovie :
    „Komu není shúry dáno, v apatyce nekoupí“

  47. Ten za normalitu bude nejaky fetak co chodi po vysluchoch na policii .
    Takych je plny velky park , mozog vyleptany od pervitinu ,

  48. ZaNormalitu 7. februára 2024, 11:17

    Tužba po represáliach 50-tich a ostatných komunistických rokov je chorá. To čo ste zažili ako komunista na úrade sa už nezopakuje.
    Nervózny ste z toho, že Váš vodca si dnes schválil nový trestný zákon, ktorý premlčuje závažné trestné činy po 3 rokoch, ktorý znižuje tresty za korupciu na minimálne podmienečné. Nie ste v tom úplne stotožnený s vodcom, to spôsobuje nervy.
    Vzhľadom k tvojmu vyššiemu veku, ťažšie vnímaš aj vodcové zvýšenie platu na dvojnásobok sebe a všetkým ministrom. Toto sa ti nepáči, lebo peniaze to je to najdôležitejšie v tvojom živote, to vnímaš veľmi citlivo.

    2
  49. Proletári s PS a ich simpatizanti vyližte si prdel, je po voľbách, a to som nevolil Fica ani peleho.

    2
  50. ZaNormalitu 7. februára 2024, 11:17
    Dal si sem vlastne nejaký argument, či len kopu hnoja a puberťáckych smajlov?

  51. Ten „za Normalitu“ sa vyvracal sa a siel prec.
    Zrejme má nejake rande s nejakym mužom.
    podla štýlu písania to bude asi ten čo mi tu minule dával návrhy na stretnutia.
    Tu sa naserie , nabudí , sexualne ho to vzruší a ide otravovať chlapov.

    1
  52. OSN je ovládaná USA a naozaj vyšetrí aj „čo nechce“! :-)))
    Je to amícka handra a nie OSN!

    1
  53. ďaľší čo sa tu oháňa „amíkmi“ a ide nás ohúriť ako všetkému rozumie. To sa naozaj necítite pritom trápne? Normálny človek, pokiaľ si nie je istý tým čo hovorí tak radšej drží hubu.

    0
  54. On nepotrebuje mat dokazy on to vie lebo nieje ovca.
    Kazdy tento dezolatsky exemplar sa predvadza kto vymysli vacsiu kktinu a v krcme maju standing ovation.

    Inak bola aj taka appka alebo navod ako si podla klucovych slov vytvoris vlastnu nepriestrelnu konspiraciu ..

    Soros/Caputova + nieco ako genocida + USA/Brusel …. a mas zarucenu praUdu ktoru musis zdielat pokiaľ nevymažú

  55. @ZaNormalitu 7. februára 2024, 11:17
    Podla tej tvoje vypredaj hlavy je Normalita = sucasne rusko alebo pred 89 ceskoslovensko? Nemas ty len nasadene ruzove okuliare z nostalgie a smutis za casom ked ti este stal kokot?

    A co vlastne mate proti teplym ved idete volit Pellegriniho za prezidenta , jebe vam riadne v tych dezole hlavach…

    1
  56. Dezolé z okresu Hlohovec? Nepriznal sa nahodou aj k tým nápisom vivat putin po novej cyklotrase? 😀

  57. progresívny fašizmus v praxi.
    Keď šimečka a šucha vyurážali Slovenský národ, kde ste boli NAKAkáči?
    Keď tu úkačka, imigranti, parazity a cigáni skáču do ľudí a urážajú ich – kde ste vtedy ? hanba.. choďte radšej zasa šikanovať ľudí bez rúška a psíčkarov, na viac nemáte mentalne, ani morálne.

  58. Ludia, uvedomte si ze su zakony, porusenie sa tresta a pero ma vacsiu vahu ako slovo. Diskusia by mala byt o komunikacii a nie urazani a nadavani. Ale to je na inteligencii kazdeho cloveka. Co sa tyka vojny na ukraine, tam je do historicky dany problem, ktory sa umelo zivi. Samozrejme je to aj geopoliticka vec. Mna len velmi mrzi, ze sa za ludi obetoval Jezis, myslim si, zeby to druhy krat asi nespravil….😉

  59. Idem na túto stránkuvlastne len zo zvyku,ale aj zvyk a návyk nemôže trvať večne.Niekedy dávno to tu bolo celkom zaujímavé,niekedy aj poučné.Ale bohužiaľ,sa to tu zvrhlo a a sú to len urážky, zloba,arogancia ,proste zlo v celom jeho rozsahu.A vieme všetci,že ako sa to stalo.Napisete napr.prispevok,ktorý nie je v súlade tohoto blogu,ktorý je absolútne tendecny,tak naskočí hneď úderka,najprv anonym,čo ťa nevyberavo pouraza a potom eventuálne Ratafak,ktorý napíše tisíce slov,poloprávd,dojmov,ktoré hneď uvádza ako fakty,no proste 50 roky ťažkej propagandy.Zjeme je to aj cieľ tohoto všetkého.Ja si myslím,že to je škoda.Toto bol voľakedy dobrý projekt.Teraz to je hnus.

    1
  60. Ešte ten Ratafak sa dá zniesť,nikoho neuráža ale tie jeho poprekrúcané polopravdy a výmysly sú niekedy až úsmevné. Ja si myslím že pod týmto menom to píše samotný Majko.
    No ale henten stredoveký blúznivec Vladolf,či Vega,to je iná zabrzdená kapacita ! A ešte je tu jeden faktor : z Majka sa stal ťažký liberál a to je celé zle !!! Voľakedy o sebe prehlasoval že je nestranný novinár a toto sú nezávislé internetové noviny. Ale to už dávno neplatí !
    Šíri sa tu ťažká liberálna propaganda.

    2
  61. Pre anonym 9.52,volakedy bol tažký szmák😁pre tých čo nevedia čo to je:Socialistický Zväz Mládeže.

    1
  62. 6.26
    ze ty pochadzas z tej rodiny praskacov.
    Uz tvoji predkovia udavali najprv gestapu potom bolsevickej stb.
    A teraz sa hras na spravodliveho a cestneho.
    Ale vsetci vedia, ze si predajna kurva.aha, a este dezolat.
    MM, tlieskas?

  63. Anonym 11. februára 2024, 9:52….ja vždy píšem že ak tam vidíte v mojom príspevku nejakú nepresnosť, výmysel, polopravdu tak to kľudne napíšte…nikto nie je neomylný, chyby robím aj ja, kľudne sa možem mýliť…..no bohužiaľ nepamatám že by niekto napísal v čom presne je to výmysel atď…..skor naopak, je tu hromada ľudí, ktorí tu popísali také nezmysly že už sa radšej prestali podpisovať aj prezývkou, ktorú tu predtým mali…

  64. Anonym 11. februára 2024, 8:35….to si zase ty propagandista?…vieš dať už konečne jeden jediný príklad kedy som moje názory, dojmy predkladal ako fakty?…
    píšeš že „Napisete napr.prispevok,ktorý nie je v súlade tohoto blogu,ktorý je absolútne tendecny,tak naskočí hneď úderka,najprv anonym,čo ťa nevyberavo pouraza ….“…..a ty ako čo robíš?….neprispievaš sem anonymne a príspevky ktoré nie sú v súlade s tvojím názorom neoznačuješ ako propagandistické a nešíriš tu zlo, aroganciu atd?..nie si ty tiež súčasťou akejsi názorovej úderky?..alebo v čom si ty iný ako tí anonymovia ktorých kritizuješ?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované