back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Fungujú pravidlá na seredskej cyklotrase? Občan píše: „Na tejto cyklotrase to zjavne nefunguje, pre úžasnú nevraživosť a agresivitu ľudí“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Do redakčnej pošty nám prišiel od občana mesta Sereď nasledujúci text so žiadosťou o uverejnenie:

 

Cyklotrasa v k.ú. mesta Sereď

ťažko dať tento prívlastok uvedenej dráhe, nakoľko sa po nej pohybujú peší korzujúce indivíduá a to tak, že idú vedľa seba nevyhnú sa tak, že nemáte šancu ich obehnúť a z ktorých úst sa šíria vulgarizmy smerujúce k osobám čo ju využívajú pre jazdu na bicykloch. Majitelia psov ich tam venčia, ktorý pobehujú po trase a o čom svedčí kopa výkalov na trase a vedľa nej. Vo veľkej miere sa tam prechádzajú ženy ktoré majú maličké deti, ktoré vozia v kočíkoch a samozrejme idú po strede dráhy ale spravidla po nej pendlujú z boka na bok.

Najväčší punc tomu všetkému dal dňa 04.02.2024 t..j. v nedeľu chlap ktorý diaľkovým ovládačom ovládal malé elektrické autíčko v ktorom sedelo cca 3-4 ročné dieťa. S týmto autíčkom behal po dráhe z boka na bok a keď cyklista zazvonili aby uvoľnil trasu ( kde sú oznamy na nej uvedené „jazdi vpravo v smere jazdy “ ) tak časoval cyklistu slovami “ KO – -.T, nemáš brzdy.

Predmetná trasa je územná časť mesta kde sa majú dodržiavať stanovené pravidlá, verejný poriadok ako aj korektnosť a medziľudské vzťahy. Na tejto cyklotrase to zjavne nefunguje, pre úžasnú nevraživosť a agresivitu ľudí.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Na druhej strane možno konštatovať, že nie všetci sa takto neprizorne chovajú sú tam aj slušní ľudia.

Naskytá sa otázka, keď, že ide o verejné priestranstvo na ktoré má dozerať MP, ktorá má dbať na verejný poriadok, prečo tam občas nezavíta, čím by mala možnosť obohatiť mestskú kasu, za množstvo zistených priestupkov. Bolo by vhodné sa opýtať na túto skutočnosť primátora ako funkcionárovi ktorému podlieha MP.

Na margo uvedeného možno dokladovať a to prečo sa takéto neduhy nestávajú na cyklotrase trase ktorá je v teritóriu obce Šúrovce ? doslova sa cítite, ako keby ste došli do iného sveta s inými ľuďmi. Ak stretnete nejakého bežca nie je výnimkou že prvý pozdraví. Nestretnete žiadne psy, kočíky a ostatne neduhy ako na Seredskej starane.

– – –

Poznámka redakcie:
Autor textu nás požiadal o zachovanie anonymity: „Zároveň Vás prosím o nezverejnenie mojej osoby, nakoľko som presvedčený, že by boli vedené od takýchto agresívnych ľudí fyzické útoky, proti mojej osobe.“
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Teraz si nechcem zastávať ne-cyklistov ale seredský týteš odjakživa využívali peší na prechádzky v prírode či už s kočíkom alebo so psom. Samozrejme nemali by sa chovať akoby im hrádza patrila a mali by sa vedieť správať a ísť po pravej strane. A tiež cyklisti by mali tolerovať pohyb osôb minimálne po tej časti hrádze ktorá sa nachádza v meste a byť tým pádom opatrní.
    Osobne mi najviac vadia psíčkari so psami bez vôdzky. Neraz som po tých hlupákoch musel vrieskať nakoľko sa ich psy ku mne rozbehli. A to že je hrádza aj obsratá od týchto zvierat to už vadí každému.
    Veľmi by som privítal keby raz za čas spravili mestskí policajti akciu aj na hrádzi presne voči takýmto psíčkarom!

    15
  2. Pravdu píše. Aj na tytesi to vyzerá ako v meste na korze. Deti tam behajú ako na Ihrisku. Už tam nechodím. Niekto mi podbehne a mňa budú hlúpi ľudia lyncovat.

    1
  3. samotný názov určuje čo je to a hlavne pre akú prevádzku. “ cyklotrasa “ Nikto nebráni aby ju využívali aj iné osoby – pešie, ale tak ako to uvádza predrečník pri zachovaní pravidiel premávky. Zrejme títo ľudia si neuvedomujú, že ak vstúpia do dráhy cyklistovi ktorý ide cca 25 km rýchlosťou, tak majú dve možnosti 1/ že spadnú dole tvárou na asfaltovú cestu kde im vyletí mozog, alebo
    2/ prídu k ublíženiu na zdraví a môžu byť mrzáci do smrti. Zrejme sú tak debílne arogantní, že si nevážia svoje zdravie a hlavne existenciu pri plnom zdraví.
    Ako sa pohybujú chodci, psičkári, kočikári a pod. ,tak je to krásne zdokumentované malými kamerami ktoré majú cyklisti nainštalované, hlavne preto, že sa chránia pre prípad nehody.
    Čo sa týka osôb tam kočíkujúce svoje malé deti, tak je to nepochopiteľné , prečo na hrádzi keď mimo už uvedeného je tam veľmi veterno. Určite by bola vhodnejšia prechádzka do Kempingu a hlavne pre nich plne bezpečná, lebo na cyklotrase aj kočíkom bránia k prejazdu a vystrkujú ho do stredu dráhy a aj viac. Neuvedomujú si to že môže dôjsť k takému nešťastiu že potom budú chodiť na krchov.

    2
  4. Prečo nechodia kočikári hlavne po parku kde je to krásne, čisté nevzdušné a hlavne 100% bezpečné, nikto ich tam neohrozí. Môžu na chodníkoch aj tancovať.

    1
  5. Tak treba ale jasne povedať ze v katastri obce surovce je jasne dopravná značka cyklotrasy a v seredskej časti to nie je cyklotrasa…ide o to len logicky sa tolerovať, ale v našej spoločnosti momentálne tolerantnosť, ohľaduplnosť…proste ľudskosť sú neznáme pojmy. Jednoducho ani peší ani cyklista nie sú pánmi na tejto trase…

  6. Tites tu bol vždy hlavne pre SEREDANOV.
    O čom to trepete ľudia?
    Prečo by žena s kočíkom nemala ísť po titesi?
    Alebo deti čo sa hrajú?
    Zato že pár debilkov na bycikloch sa cítia na veľko že využívaju cyklotrasu a nikto im nemôže zavadzat?
    Každý na bicykli by mal dávať POZOR, pretože často si neuvedomuju že su najzranitelnejsimi členmi premávky. A to DOBROVOLNE!!!

    6
  7. Pre WTF
    nie si ty náhodou prihorený debilko. Titleš tu nebol nikdy určený pre Seredčanov ale je to ochranná hrádza proti vode aby nevnikla do mesta , do obytných častí. Hňupe už vieš, tak nedrístaj !

    4
  8. Na cyklotrase budú vždy cyklisti aj chodci. Prečo ? Pretože v Seredi nemáme žiadnu oddychovú zónu , nič ,kde by sa ľudia mohli v kľude stretnúť ,prejsť sa v prírode. Odjakživa bol“ týteš “ miesto ,kde sa išli ľudia prejsť , poprechádzať ,aj na bicykel, keď bolo dosť snehu ja na bežkách.
    V Seredi žijem 49 rokov ,ale pre ľudí sa tu neurobilo nič . Neexistuje kúpalisko ,neexistuje funkčný park ( aj keď Sereď ho má ,ale je zanedbaný ) , neexistujú verejné ihriská . Kemping , ka by nebolo prevádzkarky kempingu , tak dnes je tam džungľa , pri Váhu všetko zarastené .
    Sereď má jeden z najlepšie využitých priemyselných parkov na Slovensku .
    Čo z toho má obyvateľ = 0 a ani mať nikdy nebude. Za všetkým cestujeme mimo Sereď . Kompetentných neštve to ,že počet obyvateľov v Seredi klesá ?
    Nič pre ľudí tu nie je , celé mesto je jedna veľká diera . Hlavne ,že potrebujeme ďalšiu mestskú časť Cisárky , obchodné centrum .

    7
  9. Na začiatok si treba uvedomiť ze sa tu snažíte porovnávať neporovnateľne. Seredska časť titesa je s trochou nadsazky prakticky v centre mesta narozdiel od Surovskej časti ktorá je doslova v roli. A tým pádom je v Seredi podstatne viac ludi a kde je viac ludi vzniká aj viac nepríjemných situácii. Zároveň tým ze je to v meste tam su aj ľudia co by do vzdialenej role nešli ako psickari, mamičky s kočíkmi ci oteckovia s deťmi ktorý su na prechádzke. A na odlahlejsej časti v surovciach su skôr tý co si chcú zašportovať poprípade sa bezpečne dostať zo Serede so Suroviec a naopak. Co sa týka správania ci chodci alebo cyklisti v oboch táboroch su raky co sa nevedia správať xi jazdia rýchlo, neuhnu sa, neodpracu po psovi… Ľudom jednoducho treba pripomenúť ako sa majú správať jeden k druhému inak sa takéto situácie budú stále opakovať

    5
  10. Vyasfaltovaná koruna hrádze je v Seredi a blízkom okolí rozdelená na úseky. Dopravné značky tu umiestnené to jasne vyznačujú.

    – Od zberného dvora po most do Šintavy je na cestičke dopr. značka “Zákaz vjazdu pre všetky motorové vozidlá” teda okrem vozidiel tu môžu cyklisti aj chodci.

    – Od mosta po zadnú bránu parku je dopr. značka “ Cyklistická komunikácia “ (cestička pre cyklistov ), teda sa tu môžu pohybovať iba cyklisti.

    – Od zadnej brány po Čepeň je to “Spoločná cestička pre chodcov a cyklistov”. Na tomto úseku je teda povolený pohyb ako pre cyklistov, tak aj chodcom.

    – Nová cyklotrasa smerom na Šúrovce je opäť určená iba cyklistom.

    Pohyb po korune hrádze by mal byť o rešpektovaní pravidiel a tolerancii.

    Všetci by mali sledovať dianie nielen pred sebou ale aj za sebou. V pripade malých detí a psíkov si treba uvedomiť, že rýchlosť bicykla by v prípade zrážky mohla privodiť vážne zranenia až smrť. A naopak aj cyklista si musí byť vedomý, že nie je na trase sám.

    Nedávny prípad zrážky cyklistu, ktorému na cyklotrase vošlo do dráhy dievčatko a ktorý si kamerou na prilbe natočil vlastnú smrť by mal byť výstrahou.

    https://www1.pluska.sk/regiony/sokujuce-video-pacient-zomieral-zachranari-pri-nom-zartovali

    4
  11. Seredská časť je hlavne najužšia časť asfaltu od Siladíc po Šalu. Po novom už aj ovce sa tam pasú…

    1
  12. Preco by nemohli po hradzi chodit aj chcodci akoze, co existuju iba cyklisti. Chodniky v Seredi su v dezolatnom stave, po nich sa s kocikmi ani neda chodit. Tites je pre vsetkych a nie len pre cyklistov.

    2
  13. pre XY. Máš síce pravdu s tými chodcami ale serie ma ked idú aj dve baby s kočíkmi vedľa seba ! Aj si všimnú že idem na bicy ale uhnúť sa pre nich je problém,teda stane sa že cyklistu normálne ignorujú.
    Pre toho nad tebou : nemáš pravdu. Od Váhoviec až po koniec priehrady je chodník široký ako diaľnica,teda takmer… je to asi 10.km,nemám to zmerané

  14. XY 6. februára 2024, 8:44
    Máš pravdu. Veď kadiaľ vedie najlepšia trasa pre človeka, ktorý sa chce pešo prejsť napr. z Garbiarskej do Dolnej Stredy na štadión.
    Po Cukrovarskej po dezolátnom chodníku to určite nebude.

  15. Vadia Vám cyklisti na cestách, cyklisti na chodníkoch, najnovšie aj cyklisti na cyklotrase. Nešibe Vám už trochu?

    Ja teda pri behaní najviac nerozumiem bláznom so psami (milujem psov, nenávidím idiotov) bez vodítka. Len zakaždým čakám, ktorý na mňa vybehne. Je také ťažké mať psov na vodítkach a vypúšťať ich len na odľahlých miestach (v poronde napríklad alebo v, pre Vás vybudovaných, volierach)?

    Venčiť, kočíkovať, prechádzať sa, byciklovať, behať….všetko sa dá na tom títeši, len trochu treba používať rozum a byť ohľaduplní k ostatným a nemyslieť iba na seba.

    7
  16. Cez koronu si nakúpil bicykle aj s dresmi hocikto a potom to tak vyzerá. Zo štvorčlennej rodiny sa vie poriadne bicyklovať snáď len tatko, o ostatných škoda hovoriť. A potom to na títeši vyzerá všelijako. K tomu zopár kolobežkárov vo veľkej rýchlosti, pár psov navoľno a je problém. Všetko je o tolerancii a otvorených očiach hlavne.

  17. Sám jazdím po títeši na bicykli, mám tú výhodu, že po celej dĺžke trasy je vždy povolený bicykel, na rozdiel od niektorých úsekov, kde by nemali byť ani chodci. Neriešim to, som tolerantný, ale niekedy fakt nechápem tuposť niektorých ako chodia po trase rozdrapení. Mamičky vedľa seba s kočíkmi, štyria chodci vedľa seba, psiská kade tade bez vodítka, pod mostom pri Váhovciach dilino rybár natiahnutý cez pol šírky trasy, lebo sa rozhodol, že si tam zdriemne. Dokonca aj cyklista idúci oproti, ktorého som videl dávno pred sebou a on si ma všimol 10 metrov pred sebou, skoro sme sa zrazili, ale tak keď mali potrebu ísť na bicykloch vedľa seba, čo už… Vždy je to o tolerancii, zazvoním, nemám problém pribrzdiť, postáť, aj sa uhnúť, ale niektorí sú fakt ako dementní.

    2
  18. Bavil sa tu niekto o význame hrádze??
    Najprv sa nauč čítať s porozumením a potom môžeš aj komentovať ty mentálne zdegenerovany analfabet

    2
  19. Pre: Anonym 6. februára 2024, 8:58
    Ešte raz si to prečítaj, píšem o Seredskej časti tj. od zberného dvoru po rameno… V podstate v Seredi kde je najviac chodcov na hradzi je aj najužší asfalt… A súhlasím za Váhovcami popri priehrade je široký aj nový asfalt do Siladíc je široký.

    2
  20. pre WFT
    Ak je tu niekto zdegenerovaný tak sa pozri do svojho rodného listu idiot. Ty si napísal že „títeš „, to je slangoví výraz v určitom územnom celku, ale v skutočnosti je to ochranný val čiže hrádza proti živelným pohromám. Tak, že bastardi- idioti sa bavia o títeši, s každý Slovák bude hovoriť o ochrannej hrádzi, na ktorej je vybudovaná cyklotrasa. apropo Tebe sa musí prepáčiť všetko lebo máš malú vadu a to : veľký mozog máš malý a malý žiadny, tak že prasa je múdrejšie ako Ty.

  21. Dnes pred obedom na hradzi pri ihrisku 2 mamicky vedla s kocikmi 4 deti behajuce jak zmyslov zbaveny a k tomu 3 bojove psy bez nahubku

  22. Čo primátor a MP ktorej je vrchný veliteľ ????? asi kašle na všetko a myslí si len si píšte , lebo on sedí v teplučkú za bohovský plat a nič nerobenie. Od jeho nástupu sa nič nezmenilo možno len farárom v Seredi sa polepšilo.
    Je zaujímavé že sa hrá ma mŕtveho chrobáka, pritom by ho malo počuť a hlavne výsledky ktoré budú občanov uspokojovať.

  23. Dnes som tade isiel prvi krat Sereď -HC. Tu sa chvali Samosprava TT kolko km vybudovala cyklochodnikov a kde vsade. Sa mozte hanbit!!!! Videl to niekto kro sa podpisal za vybudovanie po priblizne dvoch rokov ako to vyzera teraz????? Trava zacina prerastat cez asfalt. Hanbit sa mozete. Samozrejme oprava ziadna a zaidna ani si myslim ze nebude. Ale hlavne ze nas to stalo niekolko miliono. Za par rokov tam nebude zoadna cyklotrasa a vyhovoriek bude zas ako vzdy plno. Ako za to moze toho casu ten, onen a podobne. Nekvalitna praca hodna nicoho.

  24. Celé Slovensko je vyše 30 rokov o výhovorkách. Nikto na nič nie je zodpovedný, ale plat chce kráľovský.

  25. Pre: Anonym 7. februára 2024, 7:15
    Sak ste drbnuty jak tago cele slovensko, sa pozri co vam vladne …

  26. Vladolf alebo Vega…vy ste dvaja ? Alebo ste dvojičky ? Rovnako pošahaní,zaostalí…ale každopádne je toto výborný ťah ! Ak jeden napíše somarinu,môže sa vyhovoriť na toho druhého aj ked je to stále jeden a ten istý.

  27. Vega 7. februára 2024, 8:26
    Vy ste drbnutý ako štyri tága. A vládne vám to, čo ste si zvolili a čo si zaslúžite.

  28. Po cyklotrase Sereď smerom na Dolnú Stredu chodím pravidelne pešo, vidím čo sa tam deje. Jednu situáciu som nevidel ani v jednom príspevku i keď niekto tu napísal že cyklista ide rýchlosťou cca 25 km. za hodinu. Ja tam ale stretám cyklistov ktorí tam chodia trénovať, rýchlosť dobre nad 30 a tam už nastáva veľký problém. Pýtam sa je na cyklotrase dovolené takto trénovať členom cyklistického klubu a má ta vôbec cyklista nejako obmedzenú rýchlosť? A verte mi že nie som žiadny odporca cyklistiky.

  29. Zo psom som chodieval po hrádzi keď ešte nebolo na nej ani kúska asfaltu Samozrejme že cyklisti tam majú nášľapné ale ten zvonček nie je na okrasu alebo módny doplnok Keď ho použijete zavčasu a dosť ďaleko od pešieho alebo psíčkari tak vám odíde aj na trávu nech môžte ísť dosť rýchlo Je to tolerancia jeden k druhému Tá hrádza je na relax pre všetkých a nie iba pre jednotlivcov

    3
  30. Prečítaj so štatút max.rýchosť 25 km/hod. Tak to udávajú aj tabule na cyklotrase.
    A to že tam chodia aj debilny cyklisti z nejakého oddielu je pravda , chodia bezohľadne a rýchlosťou akú sú schopní vyvinúť , hlavne takto chodia keď sa majú stretnúť s ostatnými účastníkmi, ale neviem čo chcú komu dokázať. Chodia tam dvaja a spravidla idú vedľa seba neuhnú.
    Bolo tu už písané : Prečo tam nechodí MP, majú mobilne zariadenia na meranie rýchlosti, prečo nedodržiavajú to čo majú robiť – Verejný poriadok!!!!!!
    Ale ryba smrdí od hlavy – primátor sa asi len usmieva načo by mal niečo rozhodnúť, užitočnejšie je keď sedí v tichučkú.

    1
  31. Je jasné ,že jo na hrádzi o tolerancii. Môžeme tam byť všetci ak sa vieme akceptovať a byť ohľaduplný ! Ľudia zo psami musia mať svojich maznáčikov na vodítku ,to by mala kontrolovať MsP a aktívne.

  32. Máme výborného primátora dajte mu prosím aj naďalej svoj hlas : nič neurobí : nič nepokazí : nuž čo si viac môžeme priať ????, len to nech nespáva pokojne !!!!!

    1
  33. @Anonym 7. februára 2024, 9:06
    Ale no debilko nerozculuj sa , ja zato nemozem ze si volite dokola najvacsi odpad z vasej spolocnosti a ze ste kvoli tomu na smiech …

  34. Slovaci polozia 15km asfaltu cyklotrasy za 30 rokov a este sa tam chovaju jak dementi , gratulujem …

    1
  35. Táto diskusia ktorá je k veci, kde sa toleruje názor jedného alebo druhého, je celkom v poriadku. To, že majú ľudia na jednu vec iný názor to je tiež v poriadku. Každý názor jednotlivca zodpovedá o jeho vedomostnej stránke k určitej problematike a samozrejme aj jeho odbornej vedomosti.
    Pokiaľ niekto silou mocou chce, aby si osvojili všetci jeho názor tak to už nie je diskusia, ale obyčajný rozumový deficit tohto človeka a primitivizmus.
    V danom prípade k tejto problematike je málo diskutérov, lebo ostatní sú ľudia ,ktorý pre iný názor na vec len špinavo urážajú, vulgárne prívlastky dávajú a dehonestujú. Ale mýlia sa v prvom rade dehonestujú seba a svojich rodičov. Spravidla sú to takýto ľudia z nižšej spoločenskej vrstvy,
    nepracujúci, poberajúci podporu – príživníci jedným slovom rozumový tupci a darebáci. Spoločnosť ako taká ich neakceptuje vzhľadom k ich morálnym vlastnostiam, tak že takouto primitívnou formou sa chcú presadiť, dať o sebe vedieť a zviditeľniť. Nuž ale čo, na ich poľudštenie je príliš neskoro.
    Bolo by vhodné aby správca stránky tieto urážlivé výroky v samotnom začiatku mazal ( čo je aj jeho povinnosť ) a tým prispel ku skvalitneniu diskusie a určitým spôsobom aj k prevýchove týchto indivíduí, lebo si uvedomia že ich vulgarizmy nemajú dlhú dobu čitateľnosti.

    4
  36. Ešte treba spomenúť elektrokolobežkárov ktorí sa tam rekreačne kolobežkujú rýchlosťou vyššou než najrýchlejší cyklisti. K rýchlosti 25 km, skúste si túto rýchlosť.

    0
  37. Často krát sa v diskusii spomína šírka chodníka, áno v Seredi je určite nedostatočná ale porovnávanie určite nie je na mieste keďže to bola prvá vybudovaná časť a v ostatných sa mohli práve z tohoto nedostatku poučiť. Teraz je ale hlavne dôležité dobudovať trasu do HC a potom by sa mohlo mesto buchnut po vačku a zrekonštruovať a rozšíriť Seredsku časť.

  38. Pre:Maher 9. februára 2024, 9:23
    Keďže za Siladicami už to Sereď nemá v rukách tak sa môže sústrediť na rekonštruciu 😉

  39. On je stratég, treba najprv počkať na dobudovanie trasy do HC a až potom zrekonštruovať trasu v Seredi. Iba on vie, prečo je vhodný takýto časový sled 😂

  40. Je záujem ako bude riešiť MP priestupky na cyklotrase. Je to jednoduché a všeobecne verejné :
    1/príslušná technika všetko zaznamená, fyzická účasť členov MP nie je nutná.
    2/poštou príde pozdrav v ktorom bude foto + vyrubená pokuta
    3/ za foto 10.-€ pokuta 50.-€
    4/keď nezaplatí v stanovenom čase ide na správne konanie a tam je to hodne mastnejšie.
    a samozrejme aj záznam do trestného registra.

    1
  41. Pre Anonyma 14.19 hod.
    Veru tak ako je to napísané tak sa to robí. Nože skús tam robiť nejaké sprostosti a uvidíš či niečo ti príde alebo nie ::
    nebuď frajer, keď rozum nemáš.

  42. pre troch anonymov nado mnou
    Keby hlúposť kvitla tak lietaš ako holubička. Ty nie si za sprostého Ty si sprostý debil. Ale nemusíš sa zato hanbiť lebo v Česku sa hovorí Blbí lide také lide pánboh je má rád. na Slovensku sa k tomu dodáva aj tvoja rodina Ťa má rada, lebo čo jej zostáva.

  43. Len magor ide po cyklotrase so psom, v lete sa asfalt zahreje aj na 50 stupňov, pes nemá topánky teda mu môže spáliť labky.
    Vedľa je tráva čo je pre psa 💯 x lepšie ako asfalt.
    Vznikajú kolízne situácie a konflikty.
    Je to cyklotrasa čiže určená pre cyklistov.
    Ak je niekto vulgárny treba zavolať na políciu, sú povinný to preveriť, nuž dotyčnému aspoň skontrolujú občiansky a keď tam pôjdu 5 ty krát aj pokuty budú rozdávať

    1
  44. Pre Anonym 10. februára 2024, 19:47

    Kľudne ďalej ver tomu, že sa priestupky zapisujú do registra trestov. Ale nadávať vieš všetkým.

  45. Mestskú policiu som ešte na hradzi nevidela,ale psov volne pobehujucich vela,a este tie pohlady majitelov psov,keď sa vam to nepáči,pripadne sa bojite,ja zastanem a čakám,nech si ho láskavo chyti,cyklisti sa rutia hlavne niektoriaku zvonec len na ozdobu,veď sa ohlasim,dám o sebe vedieť

  46. Seredanka 11. februára 2024, 17:22
    MP pravidelne kontroluje psie známky na úseku hrádze popri Mlyne a skautskom.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované