back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Reprezentačný ples mesta Sereď napísal svoje 28-me pokračovanie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď /  Aj tento rok sa Dom kultúry v Seredi stal dejiskom Mestského reprezentačného plesu! O miesta naňho bol veľký záujem, vďaka čomu sa priestory kultúrneho domu takmer úplne zaplnili skvelou spoločnosťou.

Do tanečnej sály hostí uvádzal primátor mesta Sereď Ing. Ondrej Kurbel po boku svojej manželky Lenky. Primátor privítal slávnostne naladenú spoločnosť aj z pódia a oficiálne otvoril ples.

Na úvod parket patril talentovaným malým a neskôr aj skúsenejším tanečníkom z tanečnej školy Nexum. Jej zakladateľ Juraj Ilečko prezradil, že tanec, ktorým ples otvorili, sa zapísal bronzovou medailou na ostatných Majstrovstvách Slovenska v spoločenských tancoch.

Noblesným večerom sprevádzala obľúbená moderátorka, speváčka a herečka zo Serede, Petra Sabová. O skvelú a kvalitnú hudbu na tanečnom parkete sa starala vynikajúca kapela Funky People, ktorá si priazeň publika získala okamžite. Odzneli známe svetové hity napríklad od Bruna Marsa, Michaela Jacksona, Whitney Houston, Kool and the Gang, Duft Punk, či Maroon 5. Hostí zabával aj rokmi overený DJ Robo Majling.

Fajnšmekri a milovníci tradícií si na svoje prišli vo vedľajšom priestore, kde náladu robila Myjavská cimbalovka. Tá rozozvučala hlasivky i srdcia návštevníkov, roztancovala nielen folkloristov a ľudovkárov, ale hrala i pre pohladenie duše.

Elegantná kvetinová výzdoba interiéru, či profesionálne osvetlenie parketu dotvorili čarovnú atmosféru mestského reprezentačného plesu. Jeho najväčšou ozdobou však boli nádherné dámy v starostlivo vyberaných spoločenských šatách a, samozrejme, šarmantní, galantní a správne spoločensky naladení páni.

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Som pravidelná návštevníčka DK výzdoba bola pekná ani by nikto netušil ze toto je DK v Seredi. Mali by spraviť ples 80 rokov bez výzdoby by to bolo v originále. Najkrajšie sú stoly hádam majú 40 rokov.aj priestory sú naozaj v úplnej novote pred XY rokov.

  2. Pani Júlia, tento ples chválite, alebo kritizujete, lebo z vášho komentára nie je dosť jasné čo chcete?

    1
  3. Veru som zmätená na plesoch je to vyzdobené a po plesoch je tam totálne na grc. Čistý humus lepšie je to ked je to zakryté a najlepšie celý rok.aspoň niečo pekné by tam bolo. Vedenie by sa mohlo postarať o skulturnenie DK aj mimo plesov nielen cez plesy.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované