back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

14 ročný chlapec sa vyhrážal svojej spolužiačke, vraj má niečo pripravené na viacerých ľudí a keď to vyjde, tak bude v novinách

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Poverený príslušník z OO PZ Nováky vzniesol obvinenie 14-ročnému chlapcovi pre prečin Nebezpečné vyhrážanie.

Na základe vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že obvinený písal v mobilnej aplikácii Snapchat nestotožnenej osobe, ktorá ho upozorňovala na jeho správanie voči maloletej poškodenej. Reakcia obvineného bola, aby si naštudovala čo je to revolver a ako bolí lúčikom a revolverom do čela.

Počas telefonátu mal povedať maloletej svedkyni, že má pripravené niečo na viacerých ľudí. Hlavne na jednu maloletú osobu, pretože sa jej chce pomstiť za prezradenie o revolveri a ak sa mu to podarí na 100 % bude mať následky. Ďalej uviedol, že ak to vyjde, tak bude v novinách. Následne mal písať maloletej svedkyni, že maloletú poškodenú zabije, že ju nenávidí za to, že ho prezradila.

Po tomto zisťoval u mladistvého svedka, či mu môže zohnať strelnú zbraň – gunnu a neskôr kaser, aby ho použil na maloletú poškodenú. Konanie obvineného vzbudilo u maloletej poškodenej dôvodnú obavu o jej život a zdravie a rovnako obavu navštevovať základnú školu.

Policajná hliadka chlapca v zmysle zákona obmedzila na osobnej slobode a bol umiestnený v cele policajného zaistenia.

Poverený príslušník z Novák spracoval podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby, o ktorom bude rozhodovať súd.

- Článok pokračuje pod reklamou -

V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky, ale nakoľko sa jedná o 14. ročného obvineného, trestná sadzba sa znižuje na polovicu.

zdroj: FB/Polícia SR Trenčiansky kraj
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Nie je to len o rodičoch . Táto doba ich kazí a do toho puberta.Každý sa s ňou popasuje inak.
    .

  2. Homo Dezole 3. februára 2024, 15:39 – presne tak. Socialne siete a nechanie deti vyrastat tak, ako to vyhovuje im samotnym a pripadne partiam, v ktorych sa pohybuju.

    Detom je potrebne dat moznost robit nieco uzitocne, kde maju moznost sebarealizacie. Nasledne uvidia co dokazu a obdiv ziskaju za vysledky ich prace. Nie kazde dieta je rovnake a tak rodic by mal vediet, coho bavi a v com moze skutocne vyniknut.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované