back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Polícii záleží na nerušenom priebehu verejných zhromaždení

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Prezídium PZ SR |MM| Jednou z úloh Policajného zboru je ochrana základných práv a slobôd, ale aj životov, zdravia a bezpečnosti osôb.

Národná kriminálna agentúra aktuálne zasahuje v prípade podozrenia z terorizmu. Akcia súvisí s hrozbou uskutočnenia bombových útokov počas verejných zhromaždení v Bratislave, Banskej Bystrici a Košiciach.

Pred pár dňami (22.01.2024) bol na Úrad vlády Slovenskej republiky doručený list. V ňom sa pisateľ vyhrážal predsedovi vlády, že na zhromaždeniach budú umiestnené bomby.

Ako aj v iných prípadoch, ani v tomto polícia vec nebrala na ľahkú váhu a ihneď začala konať.

Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry už vedie vyšetrovanie vo veci trestného činu teroristického útoku (podľa § 419 Trestného zákona). Policajtom Národnej kriminálnej agentúry sa podarilo podozrivú osobu stotožniť a vypátrať. Pred malou chvíľou sme podozrivého zadržali a aktuálne s ním vykonávame procesné úkony. V prípade, že bude osoba obvinená a bude jej dokázaná vina, hrozí trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov alebo doživotie.

Prijali sme opatrenia, aby boli verejné zhromaždenia bezpečné a zabezpečíme, aby boli ničím nerušené.

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Vystvetlite mi prosím ako sa autor listu môže vyhrážať Ficovi tým, že umiestni bomby tam kde budú protesty proti Ficovi?
    Verí tu ešte niekto polícii pod vedením toho východňára eštóka? Verím skôr tomu, že autorom je nejaký Ficov sympatizant a chce odstrašiť ľudí, aby šli do ulíc. A možno teraz vláda zakáže tie protesty pod zámienkou ich ochrany pred teroristickým útokom.

    3
  2. Hmm, pamätáte si na Ficovu tlačovku o dlažobných kockách pred úradom vlády pred protestami proti zločineckej skupine smer, ktoré organizovalo hnutie za slušné slovensko? Ani vtedy mu to nevyšlo

    4
  3. Kožené obojky, dúhové vlajky, píšťalky na krk a pome protestovať. Samozrejme posilnený dákym tým štamprlikom.

    3
  4. Nech protestujú aj každý štvrtok.. Aj tak ich majú pi… či.. 😂 Sú to šimečkovi dezoláti… Mali protestovať vtedy, keď sa strieľalo po ľuďoch za Matoviča.. Vtedy bol aj Šimečka tíško.., hajzeľ.. Tomu smradovi raz roz… ten ksicht…

    2
  5. Ale Ivan, na dnešné protesty ani nepotrebuješ poslať policajtov. Protestujú totiž slušní ľudia ktorým sa nepáčia pro-mafiánske zákony. A ty to zrejme porovnávaš s opicami a dezolátmi ktorí protestovali 1.9.2021 v Bratislave. S tými ktorí skákali do policajtov, blokovali dopravu a každý vykrikoval niečo iné, hlave že to bolo niečo sprosté. Polícia strieľala označovacími pištolami, niečo ako airsoft aby potom našla označeného dezoláta v dave medzi tými opicami. Tak si daj prosím nejakú tabletku na ukľudnenie a nevypisuj tu hlúposti čo si našiel na infovojne a podobných zrapoch.

    5
  6. Ivan, co ocakavas od Smeru? povedz konecne nieco konstruktivne co by pomohlo penazenkam obcanov nasej krajiny (nie mafianom)

    3
  7. Mohol by som jebat všetko. Treba drogy predávať a ojebavat ludi treba sa zapecpecit sak jaka je doba ?horsie a horsie a bude horšie ludia budu si robit co chcu a nech si kazdy zaraba jak chce nikto nepojde robit za par korun.tak vam treba Slovensko drbnute skurvena vlada ci Smer ci Olano to je jedno kto je tam uz

    1
  8. Hovná prehrali voľby chodia sa sťažovať do Bruselu ako komunisti do Moskvy. Progresívci strčte sa niekde aj Čaputovou.

  9. Hovno Blaha sa kandiduje do europarlamentu. Kde ma ten kolaborant hrdost…. Alebo len si len chce kupit novu daciu a nesmrdi mu Bruselsky gros?

    Ma pre mna nejaky Ficov dezolat vysvetlenie co ho tam taha? Preco sa nezaujima radsej o severnu aziu ako EU ?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované