back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Dom kultúry pripravil na február

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Dom kultúry Vás aj touto cestou pozýva na februárové podujatia.

Studňa lásky
Dátum: 2.2. 2024 o 19:00 hod.
Vstupné: 17,- eur
Lístky kúpite tu: Lístky
Muzikál Studňa lásky inšpirovaný povesťou o studni na Trenčianskom hrade rozpráva príbeh, kde láska je silnejšia ako skala. Atraktívnou je rovina mužsko-ženských vzťahov a komediálna línia príbehu reprezentovaná kráľovským párom. Majestátna hudba, šermiarske súboje, dojímavé piesne, komediálne prvky, nádherné kostýmy a skvelé herecké výkony – to všetko vás čaká pri Studni lásky. Účinkujú: Cyril Žolnír, Danica Jurčová, Zuzana Mišáková, Štefan Richtárech, Michal Rosík, Simon Kopunec, Diana Minarovičová a mnohí ďalší.
Pochovávanie basy
Dátum: 13.2. 2024 o 18:00 hod.
Vstupné: 5,- eur
Lístky kúpite tu: Denné centrum pre seniorov
Kultúrno-spoločenské podujatie bude spojené s tancom a tradičným dedinským pochovávaním basy, ktoré je zavŕšením plesovej sezóny a zahájením obdobia pôstu.
Paci Pac
Dátum: 24.2. 2024 o 10:00 hod.
Vstupné: 12,- eur
Lístky kúpite tu: Lístky
Paci Pac vyrazia na jar na turné po celom Slovensku! Deti potešia premiérou úplne nového predstavenia plného farebných kostýmov, veselých postavičiek a skvelých pesničiek. Tentokrát príde dokonca aj obrovský SLON! Okrem nových pesničiek nebudú chýbať ani obľúbené hity, ktoré deti (a aj rodičia) poznajú naspamäť. Na každého malého návštevníka čaká darček a samozrejmosťou bude aj fotenie s PACI PAC a ďalšími postavami z predstavení.

Pripravujeme:

Tommy Scro Rock Machine

Dátum: 03.03. 2024 o 18:00 hod.
Vstupné: od 32,- eur
Lístky kúpite tu: Lístky

 

Tommy Scro – blues/rockový gitarista,spevák a skladateľ – žije Brooklyne v New Yorku a počas svojej dlhoročnej kariéry bol členom niekoľkých h rock’n’rollových kapiel. Hral so známymi kapelami ako Neighborhood Jukebox, Mint Stick a Drivin‘ Wheels, ale nejviac je známy svojou prácu ako sólový umelec.

KUBO
Dátum: 14.03. 2024 o 18:00 hod.
Vstupné: 32,- eur
Lístky kúpite tu: Lístky

Muzikál KUBO je oslavou slovenského folklóru a vzdanie holdu velikánovi slovenskej filmovej a divadelnej scény – Jozefovi Kronerovi. Ide o živé, energické a zábavné predstavenie v modernej a divácky príťažlivej podobe! Réžia muzikálu Ivan Blahút. Originálne piesne Simi Magušinovej , hudba Peter Uličný, folklór fashion show Adrieny Adamíkovej. Bravúrne herecké a tanečné výkony, fúzia moderného tanca a folklóru! Plejáda skvelých hercov a tanečníkov!

Rita – časopis nielen pre všetkých

- Článok pokračuje pod reklamou -
Dátum: 20.03. 2024 o 18:00 hod.
Vstupné: 17,- eur
Lístky kúpite tu: Lístky
Redaktori lajfstajlového časopisu RITA zostavujú po roku jeho existencie prvé vianočné číslo. A to musí „spievať“! Titulná stránka predáva, preto sa okrem tradičných rubrík, akými sú rady z Rity, varenie či módna polícia, sústredí všetko úsilie redaktorov na získanie najžiarivejšej celebrity na titulku. Ako to všetko dopadne uvidíte v trblietavej komédii s pesničkami.

Miro Jaroš – Rodinný koncert

Dátum: 26.04. 2024 o 17:00 hod.
Vstupné: 15,- eur
Lístky kúpite tu: Lístky

Koncert plný hitov a dobrej zábavy! Miro Jaroš s kapelou odohrajú koncert, ktorý si užije celá rodina. Pripravte sa na pesničky Tobogan, Disko, Balón, Strašidlá a veľa ďalších. Tancovanie a spievanie sú vítané! Tešíme sa na všetkých! Koncert je vhodný pre deti od 3 rokov a pre deti dobre znášajúce hlasnú produkciu. Vstupné sa platí na osobu, vstupenku musí mať každý (dieťa aj rodič) kto sa vystúpenia zúčastní.

OTEC

Dátum: 29.04. 2024 o 19:00 hod.
Vstupné: 24,- eur
Lístky kúpite tu: Lístky

Pútavý, miestami až detektívny príbeh jedného muža, ktorý žije spolu so svojou dcérou finálnu etapu svojho života. Do nej mu fatálnym spôsobom zasahuje jeho choroba, ktorá však spôsobuje častokrát aj smiešne, až groteskné situácie. Otec odmieta pomoc od svojej dcéry, avšak snaží sa pochopiť meniace sa okolnosti, pričom začína pochybovať o svojich blízkych, vlastnej mysli a dokonca aj o vnímaní vlastnej reality. Smiešno-smutné rozprávanie o rodinných vzťahoch ľudí, ktorí čelia otázke zodpovednosti pri starostlivosti o rodiča v etape života, ktorej sa málokto z nás môže vyhnúť, ale dáva nám odpovede na otázky zmyslu vzťahov, ktoré sú pre náš život najdôležitejšie. Fenomenálny herecký výkon Emila Horvátha a Petry Vajdovej v hlavných úlohách.

Dielo aktuálne najtalentovanejšieho súčasného autora Floriana Zellera vzniklo aj vo filmovej podobe v réžii samotného autora a v roku 2021 bolo ocenené 6 Oscarmi. V úlohe otca sa v ňom predstavil Anthony Hopkins, ktorý získal za túto rolu Oscara ako najlepší herec. Účinkujú : Emil Horváth, Petra Vajdová, Alexander Bárta, Helena Krajčiová, Dominika Žiaranová a Peter Brajerčík.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované